Dodaj do ulubionych

kocham tesko

IP: *.brhm.adsl.virgin.net 19.07.07, 05:26
za to ze:
- normalnie zarabiam
- nie wiem ile mam kasy bo zawsze mam jej dosyc
- wyrwalem sie z tego chlamu w kt prosic musialem szefa o moja nedzna wyplate
- zawsze zaplacono mi nadgodziny
- ze nie jestem bezrobotny w pl
- nie musze chodzic i zebrac w pl o 500 pln na miesiac
pozdrowienia dla sympatycznej ekipy z krakowa dzieki kt jestem gdzie jestem
Obserwuj wątek
    • Gość: ehhhh Re: kocham tesko IP: *.range86-152.btcentralplus.com 19.07.07, 11:44
      ja tez jestem zadowolony z wyjazdu ale zeby od razu kocham?
      czas sie juz stat zawijac do innej tyry
      • Gość: Rako Re: kocham tesko IP: 212.183.134.* 19.07.07, 18:05
        moze poprostu poczuliscie normalnosc...
        ale czy ona znowoz jest czyms niezwyklym?
        • Gość: Max Re: kocham tesko IP: 149.254.200.* 25.07.07, 10:17
          Szkoda, ze w Polsce jest taki syf, ze nie mozna normalnie zarobic. Daja 800zl i
          jeszcze trzeba dziekowac ze wogle ma sie prace.
          • Gość: długi Re: kocham tesko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.07, 17:17
            To czemu k****a emigracja głosuje na PO?
    • Gość: opti Re: kocham tesko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:45
      A ja kocham Polskę i cieszę się, że w końcu wróciłam z tego syfu jakim było
      Tesco.
      • Gość: easy worker Re: kocham tesko IP: *.range217-44.btcentralplus.com 26.07.07, 13:57
        tesco to banda urobionych klownow i pajacy a praca najciezsza w calym uk i
        beznadziejnie platna oraz odmozdzajáca, lepiej isc na kasjera/sprzedawce do
        kazdego innego sklepu i zarabiac min £10/h i pracowac w dzien ...
        • Gość: Max Re: kocham tesko IP: 149.254.200.* 26.07.07, 14:27
          zalezy co kto preferuje. jeden woli ukladac towar a drugi tej pracy nie
          przetrawi i woli byc kasjerem.
          co by nie mowic i tak zawsze to lepsze niz robota w polsce za 700 zeta , czyli
          de facto za darmo.
          • teamleader Re: kocham tesko 26.07.07, 14:41
            ja cie
            nie wie czym tu sie przejmowac
            z chopoami z frozen jak amy wieksza dostawe to nie narzekamy
            ehhh
        • Gość: 1spag Re: kocham tesko IP: *.hers.adsl.virgin.net 26.07.07, 15:48
          moze praca nie jest najlzejsza ale nie jest tez najciezsza odmozdzajaca moze
          troche ale nie beznadziejnie platna, jak patrze na inne sklepy na tych ich high
          street i jakie stawki oferuja a zwykle jest to national minimum wage + 20-50p to
          wybacz ale do tych 10gbp/h to raczej im daleko
          a w tesco to minimum teraz bedzie ~6.30 + dodatki lokalizacyjne i za prace w
          nocy wiec kolego moze podasz przyklady sklepow w ktorych kasjer/sprzedawca
          wyciaga 10gbp/h bo nawet w tych od komorek to widzialem oferty na poziomie
          13-14k/rok to na pewno da mniej niz nawet w tesco
    • Gość: xxxx Re: kocham tesko IP: *.range86-139.btcentralplus.com 03.08.07, 09:17
      a gdzie druga strona medalu?!
      Czy jeszcze nie poczules i jak dlugo pracujesz w swojim TESCO?
    • Gość: patryjota Re: kocham tesko IP: 194.150.177.* 03.08.07, 11:01
      kocham tesco dobre sobie co w nim jest takiego zaje..... moze tylko kasa
      pracuje w tesco juz a moze tylko 6 msc i mam juz tego dosyc jedno co mnie
      trzyma to swiadomosc ze co miesiac mam 1300f-1500 (razem z dziewczyna)na kacie
      ale co to za zycie kreta ,nietoperza czas zapiernicza tak ze nawet nie wiesz co
      sie dzieje mieszkam w malej miescinie gdzie psy szczekaja d.... przychodzisz z
      pracy cos sobie rozkminisz i zaraz trzeba spac i tak w kolko monotonia i nic
      wiecej zyjesz teco co dzien flashback z wczoraj fakt ze moge sobie na wszystko
      pozwolic ale co ztego nowy laptop kupe ciuchow telefonow chyba z 3 (bo na
      propmocji to sie oplaca :)ale co z tego
      czegos brak moze to moje tylko wrazenia ale czuje ze cos mi ucieka.moze dlatego
      ze mi sie poprostu nie podoba ta zasrana anglia gdzie polakow traktuja tu ja
      smieci przekonalem sie juz o tym kilka razu,nie mowie ze jest tu zle ale to
      zalezy od osoby jednym sie tu podoba innym nie ja juz wiem ze to nie dla mnie
      kocham polske mimo ze jest taka beznadziejna ale moja i zawsze sie tam czuje
      jak u siebie.
      w polsce zarabialismy razem ponad 3000zl i niby brakowalo ale przynajmniej
      mialem zycie,wiekszosc z tych ktorzy wyjechali do tesco raczej szans w polsce
      nie maja wiec nie neguje pracy w tesco
      pochodze z krakowa tam nie trudno zarobic 2000 ale tu jest latwiej i szybciej
      mozna odlozyc duza kase dlatego tu jestem i pewnie mimo ze anglia to nie dla
      mnie zostane tu jeszcze chwile.
      • dusz6 Re: kocham tesko 03.08.07, 11:29
        patryjota ja Ci coś powiem:nie narzekaj,tylko ciesz się tym co masz !
        Ja mimo że pracuje narazie w Polsce ( ale myślę o tesco właśnie ),mogę
        powiedzieć to samo : monotonia,nuda,praca-sen-praca-sen,monotonia,every day is
        the same,zmienia sie tylko dtata i to wszystko za 1000 zł !! Nie narzekaj więc!
        Pociesz się myślą że zaoszczędzisz kasę i wrócisz w końcu do Polski,a jak
        wrócisz to się odkujesz i zabalujesz ;)
        • Gość: Lampart Re: kocham tesko IP: *.brhm.adsl.virgin.net 03.08.07, 21:16
          Wyjechałem do tesco w marcu. Właśnie rzuciłem robotę i znalazłem nową.
          Szczerze nienawidzę tesco. O każdą jedną godzinę nadlidżbową musiałem się tygodniami wykłócać. Jeszcze mi wiszą za czerwiec i lipiec.
          Chociaż fakt, że z wyjazdu jestem ponieważ wyrwałem się z Polski, a Tesco zapewniło mi jakiś start.
          To tyle.
          Opłaca się wyjechać, ale Tesco jest tylko na "zaczepkę".
          • Gość: nik Re: kocham tesko IP: *.brhm.adsl.virgin.net 05.08.07, 23:03
            jestem juz ponad 2 lata w tesko i czasem tez go szczerze nienawidze hihihi
    • Gość: Max Re: kocham tesko IP: 149.254.192.* 07.08.07, 12:49
      Co do tesco to najwazniejsze, zeby sie za bardzo nie przejmowac i
      nie harowac jak wol, bo to sie odbije na zdrowiu po jakims czasie.
      Anglicy sie za bardzo nie przemeczaja i radze dostosowac sie do ich
      rytmu pracy.
      Co do Anglii - ten kraj odstaje i to duzo od np. Niemiec, Francji
      czy nawet Hiszpanii. Mi sie tu nie podoba wcale. Tyle tylko, ze ma
      gospodarka 10 razy lepsza od polskiej.
      • Gość: sebas Re: kocham tesko IP: *.lutn.cable.ntl.com 07.08.07, 12:59
        co masz na mysli 'odstaje'?? arkadii nie ma ale to chyba najsilniejszy kraj w
        europie...
        • Gość: Max Re: kocham tesko IP: 149.254.192.* 07.08.07, 22:52
          Po prostu brzydki.
          Zarobki sa troche wyzsze we Francji, a ceny nizsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka