maliciosa 25.07.07, 16:05 Poszukuję wiarygodnych informacji na temat pracy dla nauczycieli języków obcych (języki romańskie) na terenie Irlandii bądź Irlandii Północnej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiv Re: praca dla nauczycieli 25.07.07, 17:16 jest gdzieś forum nauczycieli na wyspach - tam prędziej znajdziesz odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
101krotka Re: praca dla nauczycieli 26.07.07, 00:48 Prosze bardzo,ale nie wiem czy duzo tu znajdziesz o Irlandii: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33917 Odpowiedz Link Zgłoś
gritt Re: praca dla nauczycieli 26.07.07, 01:02 Witam i również przyłączam się do prośby. Przeszukałam forum o nauczycielach i niestety niewiele jest o Irlandii.Szukam informacji na temat uznania polskich dyplomów -2xmgr - polonistyka i germanistyka.Z tego co wyczytałam na www.teachingcouncil.ie procedura jest trochę inna niż przy QTS w UK.Zastanawiam się, czy w ogóle warto, czy w Republice jest jakiekolwiek zapotrzebowanie na polskich germanistów z doświadczeniem, awansem zawodowym itp. Może ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami/ spostrzeżeniami? Będę wdzięczna za każdą radę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś