Gość: kkk IP: *.range81-151.btcentralplus.com 08.09.07, 01:38 jak można tak sobie żartowac z polskiego hymnu i polskich roboli!jutro piszę skargę do ofcomu.proszę o poparcie wszystkich kochających naszą uciemiężoną ojczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: skandal u jonathana rossa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 10:06 jonathan ross, to cham! skad on sobie takie zarty o polakach wymysla??? "robole" polacy - robole w UK?? pierwsze slysze... Odpowiedz Link Zgłoś
vierablu Re: skandal u jonathana rossa 08.09.07, 12:24 A konkretnie, to o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
trelemorele Re: skandal u jonathana rossa 08.09.07, 12:27 vierablu napisała: > A konkretnie, to o co chodzi? > czlowiek telewizora nie ma i tyle go omija... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vierablu Re: skandal u jonathana rossa 08.09.07, 12:31 > czlowiek telewizora nie ma i tyle go omija... ;) Ja mam, ale mimo usilnych staran nie jestem w stanie ogladac wszystkich 100 kanalow, czy ile ich tam jest. Uchylcie rabka tajemnicy - jak obrazil? Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: skandal u jonathana rossa 08.09.07, 13:07 Jonathan Ross ma taki typowy dla chat show zespol 4 Poofs and a piano ktorzy zawsze spiewaja krotkie piosenki aby przywitac gosci Wczoraj Ross przedstawil 'My new house band - 4 Poles and the piano!' gdzie 4 Polakow ubranych w kaski i kamizelki odblaskowe prosto z budowy zaspiewalo polski hymn narodowy. Nie zostaja tam na stale poniewaz w nastepnym ujeciu wrocilo juz 4 poofs and a piano, ktorzy wygladaja tak: www.4poofsandapiano.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: skandal u jonathana rossa IP: *.brnt.cable.ntl.com 08.09.07, 13:41 Prawda w oczy kole...?? Odpowiedz Link Zgłoś
vierablu Re: skandal u jonathana rossa 08.09.07, 14:33 > Wczoraj Ross przedstawil 'My new house band - 4 Poles and the piano!' gdzie 4 > Polakow ubranych w kaski i kamizelki odblaskowe prosto z budowy zaspiewalo > polski hymn narodowy. Dzieki. Z tym obrazaniem, to chyba przesada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: skandal u jonathana rossa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 10:32 > Wczoraj Ross przedstawil 'My new house band - 4 Poles and the piano!' gdzie 4 > Polakow ubranych w kaski i kamizelki odblaskowe prosto z budowy zaspiewalo > polski hymn narodowy. hihi no niezle! luv'im Odpowiedz Link Zgłoś
derka1 Re: skandal u jonathana rossa 08.09.07, 15:05 Ja go niestety lubie mimo czasami bardzo dziwnych, moze nawet niesmacznych zartow. To chyba taka specyfika UK, tu sie zartuje ze wszystkiego i ze wszystkich i do tego trzeba sie stety lub niestety przyzwyczaic, ot co :-) Wieki temu pamietam czeste byly "motywy bulgarskie", teraz celem "atakow" sa polscy emigranci, ze wzgledu na ich ilosc. O ile sobie dobrze przypominam, zona Rossa jest z pochodzenia Polka, kiedys o tym mowil w swoim programie radiowym. Wtedy tez wspominal swoja wizyte w Polsce w latach siermieznego socjalizmu i, nie mam pojecia dlaczego akurat to zapamietalam, kotlet na lotnisku, ktory mial konsystencje podeszwy. Nie ogladalam programu, o ktorym byla mowa w pierwszym poscie. Podejrzewam, ze takie traktowanie hymnu, bez wzgledu na to z jakiego by byl kraju, tez by mi sie nie podobalo. Niestety tutaj jest to w jakims sensie normalne i zdarzylo sie nie po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bird i'th'and Re: skandal u jonathana rossa IP: *.cable.ubr09.live.blueyonder.co.uk 09.09.07, 10:43 pisz, pisz..lol :O) bedzie jeszcze smieszniej pamietaj o ortografii i interpunkcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: skandal u jonathana rossa IP: *.range86-136.btcentralplus.com 10.09.07, 08:17 kurcze... a ja juz myslalem, ze o labedziach bylo ;) scenka byla w sumie prawdziwa - fakem jest, ze wiekszosc z nas pracuje w tej branzy. co w tym zlego? moim zdaniem niezly zarcik ;) Odpowiedz Link Zgłoś