Gość: real IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.08, 14:16 waluty.wp.pl/kat,50000,title,Gwaltowna-wyprzedaz-funta,wid,10254164,wiadomosc.html i co wy na to, będą masowe powroty, czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeff.lebowski Re: Gwałtowna wyprzedaż funta 13.08.08, 17:07 Co mają kwotowania GBPUSD do masowych powrotów? Amerykanie maja wracać za ocean? Odpowiedz Link Zgłoś
10iwonka10 Re: Gwałtowna wyprzedaż funta 13.08.08, 18:04 Jesli spadek wartosci funta i wzrost inflacji jest przejsciowy i za 2 lata powinno sie to unormowac ( jak przewiduja???) to dlaczego Polacy mieliby teraz wracac? Zwlaszcza jesli ktos ma tutaj jakies oszczednosci to co bedzie je wymienial na zlotowki w najbardziej niekorzystnym okresie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: Gwałtowna wyprzedaż funta IP: *.t-mobile.co.uk 13.08.08, 18:26 zastanawiam sie ile razy jeszcze da sie na tym forum sprowokowac kogos do dyskusji na ten temat. Myslalem, ze wszystko juz zostalo powiedziane i ze jak kogos sprawa rzeczywiscie (z jakis nie zrozumialych dla mnie powodow) interesuje, to moze w zapomnianych juz watkach znalezc pozywki do przemyslen na rok. No chyba, ze tu chodzi o omowienie wplywu doslownie kazdego poziomu cen gbp/pln na zachowania migracyjne polakow. W takim razie zastanawia mnie czy przedwczorajsza wyprzedaz zlotowek sprowokowala zdaniem uczonego autora tego watku jakas dramatyczna fale uchodztwa? Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Ja masowo wracam po 3 razy w tygodniu - a wy? 13.08.08, 18:50 sadzac po czestotliwosci artykulow o tym piszacych. Masowo wrocilem, gdy funt spadl do 5,00 masowo wrocilem, gdy spadl do 4,60 znow masowo wrocilem gdy spadl do 4,00 teraz odbil do 4,20 i znow masowo wracam takie hobby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: from Europe Re: Ja masowo wracam po 3 razy w tygodniu - a wy? IP: *.b-ras1.pgs.portlaoise.eircom.net 13.08.08, 19:30 A ja masowo wlasnie wczoraj wrocilem z Polski i jestem nieco zmeczony masowym narzekaniem i biadoleniem jak wszystko masowo drozeje a wynagrodzenia stoja w miejscu. Teraz sobie jeszcze z tydzien w ciszy i spokoju poleniuchuje, pojade na rybki nad ocean i bede sie trzas ze strachu przed umacnianiem sie zlotego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiptop Re: Ja masowo wracam po 3 razy w tygodniu - a wy? IP: *.t-mobile.co.uk 13.08.08, 19:57 a ja dzisiaj slyszalem, jak ktos sie cieszyl, ze wszystko drozeje, a wynagrodzenia stoja w miejscu. To byl ekonomista oczywiscie, a to takie dziwne plemie. Odpowiedz Link Zgłoś
worm83 Re: Ja masowo wracam po 3 razy w tygodniu - a wy? 14.08.08, 09:28 :D tak szczerze to Ci, którzy tak czy siak zostaną na wyyspach, mają masowo i konkretnie w y . e . a . e na kurs funta względem zł :D Odpowiedz Link Zgłoś