aloiw1985 31.08.08, 14:02 mam pytanie- czy wiecie dziewczyny cos o jakimkolwiek aquaparku dla maluchow w Dublinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imszulc Re: Aquapark 02.09.08, 09:47 www.nationalaquaticcentre.ie/index.php jak nie zamarzniecie to może być fajnie, ja tam więcej nie idę bo mi się dzieci sine z zimna robią po pół godziny Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: Aquapark 02.09.08, 10:35 jakis czas temu otwarli Funtasia Waterpark ale w Drogheda, super miejsce dla maluchów Odpowiedz Link Zgłoś
morela7 Re: Aquapark 02.09.08, 14:41 To co prawda nie jest Aquapark, ale prowadza zajecia dla maluchow: www.crc.ie/index.shtml Nigdy z nich nie korzystalam; polecala mi ich nasza pielegniarka srodowiskowa. Basen dla dzieci jest tez w klubie sportowym przy Tesco Clarehall (Dublin 13). My chodzimy na basen lokalnie. Woda jest na tyle ciepla, ze dwulatek spokojnie wytrzymuje godzine i dluzej. Radzilabym poszukac jakiegos basenu w najbliszej okolicy i dowiedziec sie o temperature wody. 30- 34 st. to najlepsza temperatura dla kilkulatkow. Odpowiedz Link Zgłoś