Dodaj do ulubionych

przelewy365 czy grosik ltd?

IP: 213.199.239.* 02.01.09, 23:16
Poprosze o opinie, ale naprawde opinie bo szukajac w necie znalazlem
same kryptoreklamy. Aha, czy Grosik ltd ma cos wspolnego z upadlym
Grosikiem w Pl???
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.cable.ubr01.blac.blueyonder.co.uk 03.01.09, 15:07
      Obie firmy pobieraja chyba ta same kwota od przelewu z tego co pamietam? Wyslij
      mala kwote i sprawdz obie firmy.
      • Gość: kamma Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: 87.127.186.* 09.01.09, 09:53
        witam,
        osobiscie przelewam przez firme Now Transfer.
        maja stala olate £2.5 za przelew do £150 i oplate £5 za przelewy
        powyzej £150.
        wczesniej przesylalam przez rozne firmy az znalazlam wlasnie te i
        odpowiada mi najbardziej.
        w porownaniu co do innych daja najwyzszy kurs wymiany.
        pozdrawiam
    • Gość: Mikolaj Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: 155.136.80.* 09.01.09, 11:02
      Jesli przelewasz do PKO BP to otworz sobie konto w NatWest i
      bedziesz miala za darmo. Jesli do innego banku to ja uzywam 1st
      Contact, ktore polecam (pracowalem tam przez 2 lata). Przelewasz
      sobie z domu za pomoca karty debetowej.
    • Gość: Grzyb Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.cust-83.exponential-e.net 09.01.09, 12:47
      Ja korzystalem z przelewy365. Przelew kosztowal £5 i byl szybko (2
      dni pozniej) na koncie w PL. Jedyny minus to to, ze maja smiesznie
      niski kurs funta, ktory czesto ma sie nijak do tego co jest w
      kantorach.
      • Gość: kamma Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: 87.127.186.* 09.01.09, 14:19
        takze korzystalam z uslug 1st contakt.
        faktycznie kurs do bani.
        no i papierow do wypelnienia mnostwo.
        stronka ktora polecam www.nowtransfer.com
        kaska w Polsce w 24h.
        papatki
        • Gość: KANIA Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.range86-130.btcentralplus.com 20.08.09, 22:31
          ysylalam przez www.grosik.co.uk, kaska tego samego dnia w Polsce a w
          soboty maja za darmoja w
    • 7oz Re: przelewy365 czy grosik ltd? 21.08.09, 00:00
      Z wymienionych znam tylko grosik nie wiem czy ma cos wspólnego z
      tym polskim grosikiem ale dla mnie byli Ok. Szybko i bez problemów.
    • Gość: slawek szybko i za darmo IP: *.range81-158.btcentralplus.com 30.09.09, 14:58
      Po 2 dni idzie kasa ??? ja polecam firme england.pl robie przelewy z
      domu przez internet i sa darmowe! maja taka oferte 3 x tak, kasa w
      tym samym dniu w Polsce, przelicznik jest ok i sms-em dostaje od
      nich informacje ze przelew zrobiony i ile poszło pieniedzy. ich
      strona www.england.pl
      • Gość: Gość Re: szybko i za darmo IP: *.pres.cable.virginmedia.com 22.02.11, 21:44
        ja korzystam z www.przelewy24.co.uk i nigdy z nimi problemu nie miałam!
    • Gość: ogrodnik Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: 92.40.0.* 30.09.09, 16:16
      polecam sami swoi, przelewam kase na konto w polsce, przelicznik
      jest ok, oplata 5 funtow, powiadomia cie smsem jak kasa znajdzie sie
      na koncie, w kazdym polskim sklepie na terenie uk powinni byc.
      Polecam! pozdrawiam
      • Gość: AdamW Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.pres.cable.virginmedia.com 25.01.11, 19:24
        ja polecam przelewy24.co.uk ; to jest do nich adres www.przelewy24.co.uk opłatę mają 4 funty niezależnie od kwoty no i pieniążki w Pl w 2 godziny!
        • Gość: malolat Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.213-189-53-99.net.eco.atman.pl 01.11.13, 17:43
          moze www.transfer24.eu? oplata przy placeniu za rachunki 0,95 funta
    • Gość: Agnieszka Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.bethere.co.uk 14.01.10, 14:07
      Przelewam kase przez Przelewy365 sa tani maja dobry kurs i pieniadze na drugi
      dzien na koncie w PL. Pozatym maja tez swietna oferte na konta WALUTOWE - bardzo
      tanie i pieniadze na koncie w funtach nastepnego dnia. Grosika natomiast nie
      polecam - uwazalabym na ta firme bo maja nie zaciekawa historie (wiem ze
      sprawdzonych zrodel) pozatym maja najnizszy kurs.
      • Gość: kaktus Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.10, 15:36
        polecam SAMI SWOI,możesz wysyłac bezpośrednio płacąc kartą koszt to
        1f,wygodne,nie musisz mieć gotówki
        • Gość: monik Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.range86-178.btcentralplus.com 09.02.10, 18:08
          ja wysylam juz od dluzszej pory przez grosika i pieniadze
          blyskawicznie mam w Polsce (kiedys uzywalam firmy Tonio ale u nich
          pieniadze szly 3 dni wiec zrezygnowalam wkurzona po tym, jak kiedys
          tydzien mi szly pieniadze. Wybralam Grosika i naprawde polecam.

Monika
      • Gość: koss40 Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 26.02.10, 14:35
        odezwała sie konkurencja Grosika... a jakie to historie masz na Grosika...?
        • Gość: agusin Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: 95.148.242.* 06.02.11, 15:59
          Ja osobiscie uzywam MT4Y polska firma z bardzo mila obsluga i przelicznikiem ok. kaska na koncie jest po okolo 12 h nawet przy przelewie standard, expresem wysylalem raz i kasa byla juz chyba od razu bo 45 min dostalem smsa potwierdzajacego. po za tym wysylam kaske do niemiec i francji nie tylko do polski
    • Gość: tisane Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.freedom2surf.net 18.03.10, 18:46
      ja polecam przelewy365.com, bo juz sprawdzilam ta firme. Szybko i
      niedrogo. Grosika nie znam.
      • Gość: DAREK Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.range86-161.btcentralplus.com 23.06.10, 16:56
        JA POLECAM GROSIKA :) PEWNIE SZYBKO I TANIO
        • Gość: Dawidmruch Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.pres.cable.virginmedia.com 25.01.11, 19:22
          Ja stawiam na www.przelewy365.com - korzystam z ich usług przez rok i nigdy nie miałem problemU!
    • Gość: adam778 z tego co widze to najlepiej w kantorze IP: *.bmly.cable.ntl.com 22.03.10, 00:09

wiem, ze to jest temat o przelewach ale dla osob takich jak ja - jadacych do
      kraju i potrzebujacych ok £200 na miejscu najlepszym wyjsciem wydaje sie wymiana
      waluty w kantorze. z tego co porownywalem(konto walutowe w pl banku, bank
      angielski, paypal i przelewy365) kantor ma najlepszy przelicznik i nie pobiera
      oplat. moze nawet wymienie sobie wiecej i przeleje na pl konto zeby miec na
      wszelki wypadek... chociaz kurs teraz jest niekorzystny.
    • Gość: Madzia Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.pres.cable.virginmedia.com 26.04.10, 15:52
      ja bym stawiała na www.przelewy24.co.uk
      • Gość: Miko Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.range217-42.btcentralplus.com 15.06.10, 13:44
        Ja korzystam juz od dluzszego czasu z www.england.pl i jeszcze nigdy sie nie
        zawiodlem. Przelewy przez internet sa za darmo i przelicznik tez maja bardzo
        dobry. Polecam
    • Gość: tyka sami-swoi IP: *.28.30.115.threembb.co.uk 17.06.10, 18:39
      ja przelewam tylko za posrednictwem sami swoi, jestem zadowolony kasa z
      uk do pl idzie 3dni, koszt przelewu 5 funtow, mozesz to zrobic prawie w
      kazdym polskim sklepie na terenie uk
      • Gość: Marlenaja Re: sami-swoi IP: *.range86-164.btcentralplus.com 26.07.10, 18:00
        ja uzywam grosik.co.uk - maja najwyzszy kurs ze wszystkich sprawdzonych przeze mnie do tej pory
        • Gość: Przemek Re: sami-swoi IP: *.range109-156.btcentralplus.com 11.10.10, 20:42
          Polecam England.pl przez internet mają bez opłat do Polski i z Polski do UK, b. miła polska obsługa a kasa w tym samym dniu na koncie. Ich strona www.england.pl
    • Gość: staly klient grosi Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.range86-145.btcentralplus.com 20.10.10, 14:24
      nie, nic nie ma wspolnego z upadla firma. wlasciciele nie zdawali sobie sprawy ze taka firma byla w polsce i ze upadla. uzywam grosik ltd od lat 3 i jestem bardzo zadowolony. transfery sa albo w ten sam dzien albo na nastepny okolo 11:00am GMT
      • Gość: Mirek Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.range86-161.btcentralplus.com 22.10.10, 10:50
        ja tez wysylam grosikiem ale z Polski do Szkocji i naprawde polecam jak wplace gotowke w |Polsce i zadzwonie odrazu do nich to po godzince kasiutka w Szkocji
    • Gość: Dunia Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.know.cable.virginmedia.com 23.10.10, 00:56
      Ja już od 3 lat korzystam z Grosika i jestem zadowolona, opłata wynosi 4£ ale co jakiś czas wprowadzają różne promocje i czasami przelew można zrobić za darmo. Możesz sobie utworzyć konto na ich stronce i wtedy możesz przesyłać pieniążki kiedy tylko chcesz nie ruszając się z domu. Zazwyczaj pieniądze są jeszcze tego samego dnia na koncie w Polsce, czasami następnego ale nigdy nie później :)
      • Gość: Dunia Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.know.cable.virginmedia.com 23.10.10, 00:58
        A i z tego co wiem to ta firma nie ma nic wspólnego z upadłym polskim Grosikiem
        • Gość: Marta Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: *.range86-164.btcentralplus.com 25.10.10, 08:49
          czy strona tego grosika, ktorego uzywacie jest taka grosik.co.uk ?
          • Gość: Ralph Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: 78.151.194.* 25.10.10, 23:00
            Co prawda osobiście nie używam, ale to jest właśnie ta strona.
    • Gość: dsaaaaa Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: 217.70.58.* 17.11.10, 22:45
      nie wiem ktory lepszy bo uzylam tylko jednej z tych stron i to w dodatku tylko raz, ale chcialabym podzielic sie swoja opinia:

dzis po raz pierwszy uzylam england.pl; wczesniej przeszukalam wszystkie fora zeby sprawdzic czy nie jest to zadne oszustwo i nic nie znalazlam wiec wyslalam im 700 zl; przez godzine (dopoki nie dotarl sms z potwierdzeniem i pieniadze nie pojawily sie na moim koncie) mialam stracha ze pieniadze zniknely ale na szczescie przelew dotarl.

Dodam jeszcze ze przelew byl z polski do anglii. Nic za niego nie zaplacilam. Usredniony kurs funta na dzis na stronie NBP to 4,6556, oni wymienili mi zlotowki na funty po 4,7415. Zadna rewelacja z kursem ale tez duzo pieniedzy nie wysylalam wiec mi nie zalezalo.

Wielki plus za szybkosc (godzina od momentu wplaty pieniedzy na ich konto w polsce do pojawienia sie pieniedzy na moim koncie w anglii) i brak prowizji i oplat przy przelewie do anglii.

Nie wysylam pieniedzy regularnie ale jesli jeszcze kiedys bede potrzebowac szybkiego przelewu mysle ze skorzystam z ich uslug.
      • baranek-czarny Re: przelewy365 czy grosik ltd? 19.11.10, 17:52
        Powiem tak, www.England.pl jest solidna firma ,godna zaufania dlatego warto u nich robić przelewy .
        • Gość: Elen Re: przelewy365 czy grosik ltd? IP: 78.145.66.* 10.01.11, 16:30
          Ja przelewam przez Grosika, dla mnie to najlepsza firma. Mam w polsce konto w pko sa i w ciagu godziny mam pieniądze na koncie, nigdy jeszcze nie zdarzyło im się spóźnić. I często promocje robią. A biorąc pod uwagę niski kurs funta to u nich się opłaca, bo mają zazwyczaj najwyższy kurs. I nie kombinują a mają stałą opłatę, więc jeśli ktoś się wacha to stanowczo polecam :)
          • Gość: Robbi England.pl IP: *.range86-173.btcentralplus.com 12.02.11, 14:50
            grosik ok, ale polecam serwis www.England.pl równie szybko ale za to, za internetowe przelewy zupełnie nic u nich nie płacisz i przelewasz kiedy chcesz
            • Gość: Kudlaty Re: England.pl IP: 82.132.248.* 28.02.11, 13:31
              Ja wole Grosika bo oni maja zawsze wyzszy kurs od innych. Wiec jak sie przelewa wieksza kwote, to przy tej stalek oplacie i tak sie wychodzi na plus. A poza tym przelew mam w ciagu godziny na koncie polskim i nie musze czekac.
              • Gość: rebe_stolarz Re: England.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 23:04
                na england.pl jak założysz u nich konto i prześlesz pieniądze przez internet to przelewy masz za darmo a kurs jest podobny jak w grosiku i przy dużych kwotach możesz negocjować kurs,a przelewy z PL do UK mają zdecydowanie lepszy kurs,szybkość przelewu w obu firmach zależy od tego do jakiego banku w PL przesyłasz
              • Gość: Reanultka renia Re: England.pl IP: *.formlessnetworking.net 08.07.13, 14:25
                Ja robiłam przez agenta u Grosika,ele mi Pani polecila Sami swoi i tam poszłam, jestem zdecydowanie bardziej zadowolona niz z Grosika, niższe opłaty i nawet kurs wyższy dostałam.
                • Gość: XYZ' Re: England.pl IP: 80.54.19.* 27.08.13, 11:11
                  To ja polecę www.transfer24.eu
                  Pieniądze w kilka godzin są na polskim koncie, a opłata wynosi 0.95 funta z zastrzeżeniem, że przelew nie będzie większy jak 50 funtów, czyli do drobnych przelewów np. za cyfrowy polsat czy inne rachunki jest idealny
    • Gość: a ty ludzie to dziwni sa IP: *.as43234.net 04.02.14, 12:03
      ktos tu sie pytal o jedna firmy a mowa jest o 10...

to jest forum a nie miejsce na reklame zalosne sprzedawczyki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka