joanna87g 20.07.09, 23:03 musze wpłacić pieniądze na moje konto w UK ..które mam w HSBC ... czy moge zrobić przelew z polskiego konta ..??? ile mniejwiecej bedzie to wynosić ??? czy sa jakies inne mozliwosci ? dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dankazaba Re: help!! IP: 92.24.31.* 21.07.09, 11:17 niedawdo to przerabialam. moja mama zalozyla konto walutowe w kredyt bank w polsce, z tego konta przelala kwote 10 000 funtow do hsbc. oplata 150zl. pieniadze byly nastepnego dnia na moim angielskim koncie. szybko i sprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: help!! IP: *.zone8.bethere.co.uk 21.07.09, 22:53 Tylko nie paypal. W ciągu ostatnich 7 miesięcy 4 razy zablokowali mi konto bez żadnego powodu. Ta firma wyraźnie nie chce zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
piesior666 Dawaj numer kontaJa ci wplaceJakos sie rozliczymy 21.07.09, 19:56 joanna87g napisała: > musze wpłacić pieniądze na moje konto w UK ..które mam w HSBC ... czy moge zrob > ić przelew z polskiego konta ..??? ile mniejwiecej bedzie to wynosić ??? czy sa > jakies inne mozliwosci ? > > dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś