Dodaj do ulubionych

Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu...

18.05.11, 09:56
Klechy mówią, że bóg jest wszędzie.
Jeśli jest wszędzie, to wszędzie. Także w diablim sercu.
Jeśli zaś bóg jest w diable, diablim sercu, to dlaczego diabeł jest zły ?

Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi... :o)
Obserwuj wątek
    • karbat Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 18.05.11, 11:05
      >Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu...

e,tam zaraz ci uczony kato-teolog odpowie,ze diabel nie ma serca i nie moze tam byc boga .

z tego co wiem , to upodobanym miejscem boga jest kosciol, a w nim takie male pudelko zamykane przez ksiedza na kluczyk . bog tam mieszka .przynajmniej , kiedys tak ksiadz nauczal .
      A moze tylko musi byc strzezony wypiek , by ksiadz katolicki mial co zamieniac
      w prawdziwe cialo boga . ...
      • pocoo Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 18.05.11, 11:55
        karbat napisał:

> z tego co wiem , to upodobanym miejscem boga jest kosciol

Wielkie jest miłosierdzie Boga.Bóg tylko patrzy jak jego dom okradają,podpalają,jak pijany kapłan odprawia w nim msze ,jak księżulo w nim gwałci ministranta ,jak...jak...To są domy w których mieszka katolicki wszechpotężny i wszechwiedzący Bóg?
        Gdyby ktoś chciał takie draństwa wyczyniać w moim domu to nie byłoby zmiłuj się.
        Dużo ma Bóg miłosierdzia dla drani i dlatego brakuje go w hospicjach dla dzieci.
        • skomar102 Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 18.05.11, 17:12
          pocoo napisała:
          > Wielkie jest miłosierdzie Boga.Bóg patrzy jak jego dom okradają,podpalają

Masz rację pocoo. Nie skończone jest miłosierdzie Boże.

Te słowa są skierowane do ciebie i tobie podobnych
          pamiętaj Bóg jest miłosierny i sprawiedliwy.
          Patrzy jak Jego dom rozkradacie , podpalacie
          Bóg jest cierpliwy.
          • kolter-xxl Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 18.05.11, 21:18
            skomar102 napisał:

> Te słowa są skierowane do ciebie i tobie podobnych
            > pamiętaj Bóg jest miłosierny i sprawiedliwy.

No to zwijaj się z katolicyzmu póki masz na to jeszcze czas

> Patrzy jak Jego dom rozkradacie , podpalacie
            > Bóg jest cierpliwy.

Burdel zwany Krk jest domem boga ?
      • aniol_samiec Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 18.05.11, 11:58
        No co ty. Diabeł nie ma serca ?
        Przecież diabeł to anioł tyle, że upadły. Anioł nie ma serca ?
        Nieważne. Bóg jest wszędzie więc także w diable.
        Dlaczego więc diabeł wypełniony bogiem jest zły ?
        Coś mi tu qźva nie pasi... :o)

• karbat Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 18.05.11, 14:19
          aniol_samiec napisał:

> Nieważne. Bóg jest wszędzie więc także w diable.
          > Dlaczego więc diabeł wypełniony bogiem jest zły ?
          > Coś mi tu qźva nie pasi... :o)

jak .. pytam ... jak bog katolikow moglby byc dobry ?, gdyby nie istnielal zly diabel ... ?

aby moglo egzystowac dobro, musi byc takze zlo ( tak funkcjonuje kato-logika )
          czyli bez ZLEGO diabla nie moze istniec DOBRY bog , sa skazani na siebie !.

Bog bez diabla nie mialby najmniejszego sensu .... gdyz sam bog musialby tez czynic zlo !
          Wiercy olaliby dzisiaj takiego boga i nie zanosiliby mu swoich pieniedzy ,
          Zanosic kase bogu, ktory jest przyczyna nieszczesc ... to MUSI byc wina diabla .

• chasyd_666 Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 09:01
            > aby moglo egzystowac dobro, musi byc takze zlo ( tak funkcjonuje kato-logika
            > )

To jest ateo-logika :)
    • kolter-xxl Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 18.05.11, 15:34
      aniol_samiec napisał:

> Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi... :o)

Bo tak naprawdę to diabli wiedzą :(
    • szczurek3 Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 18.05.11, 15:45
      Czynienie zła wynika z tego, że nie do końca wierzymy w istnienie Boga. Przecież, gdybyśmy nie musieli w niego wierzyć, tylko WIEDZIELI, że jest i znali to uczucie bezgranicznej miłości, nikt przy zdrowych zmysłach nie czyniłby zła.
      To dlaczego część Aniołów upadła i jest zła, mimo, że ZNAJĄ Boga? Tego nie rozumiem.
      Przecież, jak już się pozna Boga, to nie można go nie kochać !
      • nehsa Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 18.05.11, 16:32
        szczurku3!
        W zdziecinniałym polskim społeczeństwie, ludzie dorośli nie potrafią rozróżnić, pomiędzy bajką, a rzeczywistością. Stąd Wasze , a w tym i twoje, dziecinne pytania.
        Jestem gotów się założyć, że gdyby Wam w Biblii dodali Harrego Pottera, też byście łyknęli.
        • voxave Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 18.05.11, 16:39
          Nehsa--to jest odkrywcza myśl :)
          • aniol_samiec Zdewociali religianci... 18.05.11, 21:58
            ...wierzący w cuda niewidy, tak jak niejaki nehsa nie potrafią odróżnić wsadzania przysłowiowego kija w mrowisko, celem robienia sobie jaj od prawdziwego poszukiwania prawdy np. o sensie istnienia. Nie potrafią odróżnić, bo nie zostali wyposażeni w krytyczny umysł o odpowiednim iq. Świadczy o tym dobitnie ich wiara w gusła i zabobony np. w boga-światłość etc. Ja sobie robię jaja, baranie pt. nesha. Nie wierzę w żadne diabełki, aniołki, twoje bogi-światła, muminki i inne hary poterki. Powtarzam, robię sobie, kur wa, jaja. Inna sprawa, że dzięki temu jakiś religiant w końcu może ruszy łbem. Ale to jest bardzo mało prawdopodobne...

( nehsa "W zdziecinniałym polskim społeczeństwie, ludzie dorośli nie potrafią rozróżnić, pomiędzy bajką, a rzeczywistością. Stąd Wasze , a w tym i twoje, dziecinne pytania.
            Jestem gotów się założyć, że gdyby Wam w Biblii dodali Harrego Pottera, też byście łyknęli " )
            • chasyd_666 Atołek-matołek... 19.05.11, 09:06
              aniol_samiec napisał:

> ...wierzący w cuda niewidy, tak jak niejaki nehsa nie potrafią odróżnić wsadzan
              > ia przysłowiowego kija w mrowisko, celem robienia sobie jaj od prawdziwego posz
              > ukiwania prawdy np. o sensie istnienia. Nie potrafią odróżnić, bo nie zostali
              > wyposażeni w krytyczny umysł o odpowiednim iq. Świadczy o tym dobitnie ich wia
              > ra w gusła i zabobony np. w boga-światłość etc. Ja sobie robię jaja, baranie
              > pt. nesha. Nie wierzę w żadne diabełki, aniołki, twoje bogi-światła, muminki i
              > inne hary poterki. Powtarzam, robię sobie, kur wa, jaja. Inna sprawa, że d
              > zięki temu jakiś religiant w końcu może ruszy łbem. Ale to jest bardzo mało pra
              > wdopodobne...

Swoją pisaniną pokazujesz, że masz zakuty łeb...
            • nehsa Re: Zdewociali religianci... 19.05.11, 11:41
              aniele_samcu!
              Ty masz dlatego ten samczy nick, że jesteś impotentem - intelektualnym na pewno.
              Każdy najbardziej tęskni za tym, czego mu brakuje.
              Tobie, jak sam piszesz-przyznajesz, BRAKUJE JAJ, no to chociaż ich namiastka cię zadowala.

Ja, piszę na tych forach, i na swoim forum O FAKTACH OCZYWISTYCH, a ty ich biedaku nie pojmujesz, zatem moje oceny twojej samczej istoty, są trafne.
              Ciepło pozdrawiam.
              • aniol_samiec Re: Zdewociali religianci... 19.05.11, 13:30
                Chamski świrze religijny, nehsa.
                Dzięki przyrodzie, czyli dobrym genom (bo przecież nie bogu) na potencję w (każdej dziedzinie) nie narzekam. Ale nawet gdybym (odpukać !) był impotentem, to czy twój bóg- foton pozwala wyszydzać owych impotentów przez wytykanie im tego ? Czy z garbatych, jąkatych i tych zespołem Downa też się naśmiewasz i wytykasz ich swoim brudnym paluchem? Mamusia nie powiedziała ci, nędzny, psi chooju, że to nieładnie ?

• nehsa Re: Zdewociali religianci... 19.05.11, 14:16
                  aniol_samiec m.in. napisał:
                  "> Chamski świrze religijny, nehsa.
                  > Dzięki przyrodzie, czyli dobrym genom (bo przecież nie bogu) na potencję w (każ
                  > dej dziedzinie) nie narzekam...."

***Wszystko, co piszesz, potwierdza moją opinią o tobie.
                  Ja, "Broń mnie Panie!", abym miał się z ciebie intelektualny eunuchu naśmiewać.

Ty sam piszesz, że jesteś przyrodniczym odpadem, ja czytam twój tekst, czy aby w tej samo ocenie nie przesadziłeś, a ponieważ jest ona wyważona, to ją potwierdziłem.

I tym razem, jest podobnie. Negujesz istnienie Istot Boskich, ponieważ będąc intelektualnym impotentem, nie jesteś w stanie dostrzedz FAKTÓW OCZYWISTYCH, świadczących o zależności bycia człowiekiem, od Stwórcy(Boga).

Widzisz psychopato, jednym z faktów oczywistych, które wykluczają pochodzenie CZŁOWIEKA z przyrody, jest ten, że CZŁOWIEK JEST WYPOSAŻONY PRZEZ STWÓRCĘ W OBOWIĄZEK, którego PRZYRODA NIE POSIADA.

Aby w twoim odpadzim łbie coś pozostało:
                  Człowiek, posiada m.in. OBOWIĄZEK, i ma trzy potrzeby, czyli żywienia, wydalania, wypoczynku. I one, nie są niezbędne.

Przyroda, ODPADZIE, ma tylko potrzeby niezbędne, czyli rozmnażania się, żywienia się, wypoczynku "się", i wydalania "się".
                  Pa psycholku!

Ps.
                  Nauka Wszechmogącego Ojca, jest ponad religijna, a nie religijna, odpadzie przyrodniczy.
                  • aniol_samiec Re: Zdewociali religianci... 19.05.11, 14:31
                    Religijny chamski czubie, nehsa.
                    W jednym liście piszesz:

"Ty masz dlatego ten samczy nick, że jesteś impotentem - intelektualnym na pewno.
                    Każdy najbardziej tęskni za tym, czego mu brakuje. Tobie, jak sam piszesz-przyznajesz, BRAKUJE JAJ, no to chociaż ich namiastka cię zadowala. "

a w następnym:

" Ja, "Broń mnie Panie!", abym miał się z ciebie intelektualny eunuchu naśmiewać. "

Ergo: jesteś, nehsa, EWIDENTNYM schizolem !
                    Ja to zresztą wiedziałem od pierwszego kontaktu z twoimi chorymi wynurzeniami o bogach-fotonach itp. majakach. twój job religijny ani chybi powstał wskutek tegoż, ciężkiego defektu twego czerepa. Próbowałeś elektrowstrząsów ? :)

• nehsa Re: Zdewociali religianci... 19.05.11, 15:46
                      odpadzie_przyrodniczy!
                      To, co pomogło tobie, mnie nie jest potrzebne.
                      Potwierdziłem treścią moich postów, w sposób nie budzący wątpliwości, że twoja własna ocena, twojej osoby, że jesteś ODPADEM PRZYRODNICZYM, JEST TRAFNA.

Zatem podziękuj, i spadaj pustogłowy nędzarzu.
                      • aniol_samiec Re: Zdewociali religianci... 19.05.11, 16:49
                        Wy pier dalaj religijnie sfiksowany schizolu.
                        Już nic tobie nie pomoże. Zaś spie...jąc kieruj się w stronę PAN (Polskiej Akademii Nauk).
                        Oni ani chybi BARDZO zainteresują się twoimi majaczeniami i "twardymi dowodami" na istnienie boga-fotona & syna. Na pewno za swoje wspaniałe odkrycie dostaniesz Nobla, który z twoim (oczywistym) Joblem będzie się znakomicie komponował.

BU CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA !!!!!!!!
                        • nehsa Re: Powiedział psychopata. 19.05.11, 17:46
                          " aniol_samiec napisał:

> Wy pier dalaj religijnie sfiksowany schizolu.
                          > Już nic tobie nie pomoże. Zaś spie...jąc kieruj się w stronę PAN (Polskiej Aka
                          > demii Nauk).
                          > Oni ani chybi BARDZO zainteresują się twoimi majaczeniami i "twardymi dowodami"
                          > na istnienie boga-fotona & syna. Na pewno za swoje wspaniałe odkrycie dostani
                          > esz Nobla, który z twoim (oczywistym) Joblem będzie się znakomicie komponował.
                          >
                          >
                          > BU CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA CHA !!!!!!!! "
                          • aniol_samiec Re: Powiedział psychopata. 19.05.11, 18:02
                            Jeszcze tu jesteś schizolo-pis dzielcu ?
                            PAN, NASA i komisja Nobla czekają na twoje genialne odkrycia ! :D
                            Za pier dalaj z kopyta, błędzie genetyczny !!!
                            • nehsa Re: Powiedział psychopata. 19.05.11, 18:12
                              aniol_samiec napisał:
                              "> Jeszcze tu jesteś schizolo-pis dzielcu ?
                              > PAN, NASA i komisja Nobla czekają na twoje genialne odkrycia ! :D
                              > Za pier dalaj z kopyta, błędzie genetyczny !!! "
                              • aniol_samiec Re: Powiedział psychopata. 19.05.11, 18:17
                                Powiedz, nehsa, kto cię (ani chybi po pijaku) spłodził to cię pomszczę ! :)
                                • kolter-xxl Panienki przestancie !! 19.05.11, 18:34
                                  Nie ma tu innych do krytykowania ??
                                  • aniol_samiec Re: Panienki przestancie !! 19.05.11, 18:44
                                    Ciociu.
                                    Nie wpie r dalaj się pomiędzy wódkę a śledzia.
                                    Jesli nie pomagasz, to chociaż nie przeszkadzaj.
                                    • kolter-xxl Re: Panienki przestancie !! 19.05.11, 18:48
                                      aniol_samiec napisał:

> Ciociu.

Tak czule rozmawiasz ze swoim chłopakiem :))

> Nie wpie r dalaj się pomiędzy wódkę a śledzia.
                                      > Jesli nie pomagasz, to chociaż nie przeszkadzaj.

Nie pieprz a po prostu zostaw folklor w spokoju :))
                                      • aniol_samiec Re: Panienki przestancie !! 19.05.11, 19:08
                                        > Tak czule rozmawiasz ze swoim chłopakiem :))

Pudło.
                                        Trzeba ci wiedzieć, że nie każdy chłopak ma, tak jak ty - chłopaka.
                                        Są na tym świecie tacy chłopacy (tak jak ja) którzy mają dziewczyny.
                                        Tu jest link wyjaśniający ci termin-dziewczyna, bo pewnie nie jarzysz o co kaman:
                                        photo.net/photodb/photo?photo_id=13084954
                                        Jeśli zaś chodzi o folklor bożofotonowy, to się zgadzam.
                                        :o)
                                        • kolter-xxl Re: Panienki przestancie !! 19.05.11, 19:14
                                          aniol_samiec napisał:
                                          > Pudło.
                                          > Trzeba ci wiedzieć, że nie każdy chłopak ma, tak jak ty - chłopaka.

Zazdrosny troll :((

> Są na tym świecie tacy chłopacy (tak jak ja) którzy mają dziewczyny.

Z jajami ?? :))

> Tu jest link wyjaśniający ci termin-dziewczyna, bo pewnie nie jarzysz o co kaman:

To twoja fotka ??
                                          • aniol_samiec Re: Panienki przestancie !! 19.05.11, 19:24
                                            Ciociu pt. kotler.
                                            Umaluj paszczę, odpicuj się jak stróż w boże ciało i idź na jakąś paradę podobnych do ciebie cioć, albo zajmij się tym co wy, ciocie lubicie robić najbardziej, to znaczy lodami.
                                            Do dyskutowania w necie musiałbyś mieć iq powyżej 40, a to przy twoich 34 nierealne.
                                            • kolter-xxl Re: Panienki przestancie !! 19.05.11, 19:29
                                              aniol_samiec napisał:

> Ciociu pt. kotler.
                                              > Umaluj paszczę, odpicuj się jak stróż w boże ciało i idź na jakąś paradę podob
                                              > nych do ciebie cioć, albo zajmij się tym co wy, ciocie lubicie robić najbardzie
                                              > j, to znaczy lodami.
                                              > Do dyskutowania w necie musiałbyś mieć iq powyżej 40, a to przy twoich 34 ni
                                              > erealne.

Fuj loda chcesz mi sprzedać zboczony aniele :)))))
                                              • aniol_samiec Re: Panienki przestancie !! 19.05.11, 19:47
                                                Reasumując:
                                                Na jaskrawym (a nieraz tęczowym ;D ) przykładzie osobników pt. kolter i nehsa widać w jakich zaskakująco dziwacznych nieraz kierunkach potrafi zmierzać ewolucja gatunku Homo sapiens. Sądzę, że wyżej wymienieni, ciężko poszkodowani genetycznie osobnicy , mogliby żyć razem długo i szczęśliwie. I tak im dopomóż bóg... :o)
                                                • aniol_samiec Re: Panienki przestancie !! 19.05.11, 19:49
                                                  ps.
                                                  oczywiście bóg-foton & syn !!! :D
                                                • kolter-xxl Re: Panienki przestancie !! 19.05.11, 21:47
                                                  aniol_samiec napisał:

> Reasumując:
                                                  > Na jaskrawym (a nieraz tęczowym ;D ) przykładzie osobników pt. kolter i nehsa
                                                  > widać w jakich zaskakująco dziwacznych nieraz kierunkach potrafi zmierzać ewol
                                                  > ucja gatunku Homo sapiens. Sądzę, że wyżej wymienieni, ciężko poszkodowani gen
                                                  > etycznie osobnicy , mogliby żyć razem długo i szczęśliwie. I tak im dopomóż bó
                                                  > g... :o)

Ot zazdrosna z ciebie dupcia :))
                                    • nehsa Re: Odpadzie przyrodniczy 19.05.11, 18:54
                                      aniele-_samcu!
                                      Ja, tylko kopiuję ci twoje posty, nie dopisując słowa, i nie dodając przysłowiowej joty.

A ty sam, zacietrzewiony odpadzie przyrodniczy, odnosisz się do swoich własnych tekstów.

Idiota, to byłby wobec ciebie komplement.
                                      • aniol_samiec Re: Odpadzie przyrodniczy 19.05.11, 19:11
                                        Paszła mie won, dewota jedna schizofreniczna pt. nehsa !
                                        • nehsa Re: Odpadzie przyrodniczy 20.05.11, 08:25
                                          aniol_samiec napisał:
                                          "> Paszła mie won, dewota jedna schizofreniczna pt. nehsa !"

***W trosce, aby nie uronić niczego sensownego z twoich postów, przypominam ci, i proszę:
                                          Przypominam, że:
                                          Treścią własnych postów powiadomiłeś, że jesteś "bezjajecznym, intelektualnym eunuchem, i odpadem przyrodniczym", i ja z tymi, twoimi spostrzeżeniami się zgodziłem.

A ponieważ sam sobie, na obelżywe treści w twoich własnych postach, odpowiadałeś kolejnymi obelgami, to spokojnie cię powiadomiłem, że epitet,"idiota", byłby wobec ciebie komplementem..

Ale być może, coś przegapiłem, dlatego PROSZĘ.
                                          Powiadom mnie i forumową resztę, co sensownego wniosłeś na na tych forach.

Jeżeli tego nie uczynisz, to przyjmij do wiadomości, że jesteś zbydlęconym idiotą, co potwierdzasz ty sam, treścią, prawie wszystkich, twoich postów, a nie moich ocen.

TY, bydłopodobny, powinieneś zrozumieć, że chcąc kogokolwiek obrazić, należy mieć legitymację człowieczeństwa, którego to człowieczeństwa, ty nawet nie rozumiesz idioto.

Zatem, bydłopodobny, powiadom, co sensownego wniosłeś na te fora?
                                          Bo b. chciałbym zmienić moją opinię o tobie, i to wbrew twoim ostrzeżeniom, o sobie samym.

-----
                                          Nauka_Boga
                                          • aniol_samiec :D Powiedz chamski pier dol cu na tle religijnym.. 20.05.11, 08:40
                                            ...co tu jeszcze, qźva, robisz ?
                                            Dlaczego nie za pier dalasz, pier do lcu, do PAN-u i NASA ze swoimi TWARDYMI DOWODAMI na istnienie boga fotona & syn ???
                                            Wszak za (w tym wypadku pewnego) Nobla jest koło miliona baksów...
                                            Więc leć czubie religijny, leć !!! :D
                                            • voxave Re: :Wgurwiony_anioł 20.05.11, 08:48
                                              nie pultaj sie tak jak cie cos denerwuje to odejdz nie pisz nie odpowiadaj na posty :)
                                              • nehsa Re: :Wgurwiony_anioł 20.05.11, 09:02
                                                Voxiu!
                                                Przecież ten bezjajeczny intelektualny kastrat, nigdy, nie odpowiedział sensownie na żaden post.i nigdy nie splamił się założeniem wątku, zawierającego chociażby minimum sensu.

Poza tym, nie prowokuj idioty, bo "odejdzie" , i będzie smutno tym wszystkim, którzy widząc ten rozmiar zidiocenia, czują się pewniej.
                                                • aniol_samiec Re: :Wgurwiony_anioł 20.05.11, 10:47
                                                  Powiedz nesha, biedny, religijny pier dol cu, psychiatryczny folklorze, uciekinierze z kubła na odpady ze skrobanki, co ty tu, qźva, jeszcze robisz ? :)
                                                  Czemu nie jesteś w PAN-ie ? Czemu nie opowiadasz naukowcom o swoich urojeniach na temat boga-fotona i syna ? Pytam cię o to już chyba 6 raz, a ty udajesz, że pytania nie widzisz... :D Chyba bardzo nie lubisz tego pytania, poszkodowany genetycznie świrze ? :D

• aniol_samiec Re: :Wgurwiony_anioł 20.05.11, 10:37
                                                voxave:
                                                Jakie, qźva, nerwy ?
                                                Chyba cię neshowy bóg-foton opuścił... :D
                                                Poza tym, czyżby sejm IV RP wydał ustawę nakazującą ci czytanie mego wątku ?
                                                Jeśli cię wkorvia moje nazewnictwo w stosunku do czuba pt. nehsa, to po prostu tego nie czytaj. Nie wpadłaś na to ? A może jesteś "maso" ?
                                                Cóż... To się zdarza w najlepszej rodzinie... :D
                                                • nehsa Re: :Wgurwiony_anioł 20.05.11, 10:57
                                                  aniele_samcu = kastracie intelektualny!
                                                  Miałeś podać, jakikolwiek przykład na sensowną zawartość, jakiegokolwiek twojego postu na tym forum. W wypadku niemożności wyeksponowania takiego przykładu, utwierdzić się w przekonaniu, że jesteś IDIOTĄ, co zresztą sam awizowałeś.

Uprzedzałem cię uprzejmie, że przykładu zaprzeczającego twojemu zidioceniu, nie podasz - co też się stało. Zatem, przede wszystkim ty, ale i ja, uzgodniliśmy, że jesteś idiotą.

Jest to mój ostatni post, jaki do ciebie kieruję "odpadzie przyrodniczy" kieruję.
                                                  Chyba, że założę firmę przerabiającą odpady.
                                                  • aniol_samiec Re: :Wgurwiony_anioł 20.05.11, 11:01
                                                    nehsa napisało: > Jest to mój ostatni post, jaki do ciebie kieruję "odpadzie przyrodniczy" kieruj
                                                    > ę.

Trzymam cię za słowo pie...u.
                                                  • aniol_samiec Re: :Wgurwiony_anioł 20.05.11, 11:02
                                                    ps.
                                                    pie rdo lcu, żeby była jasność.
                                                  • nehsa Re: :hehehehehe! 20.05.11, 11:03

• aniol_samiec Re: :hehehehehe! 20.05.11, 11:17
                                                    I to twoje - hehehehe - jest dowodem na twoją parszywą, kłamliwą, schizolską naturę.
                                                    Jeden post wcześniej obiecywałeś, że już do mnie nie napiszesz. Ty parszywy kłamco, ciężko po pier do lony !!! TFU !!!!!
                                                  • nehsa Re: :hehehehehe! 20.05.11, 16:08
                                                    Podaj dowód, że to moje "hehehehehe", było do ciebie.
                                          • chasyd_666 Re: Odpadzie przyrodniczy 20.05.11, 08:59
                                            > co sensownego wniosłeś na na tych forach.

Dobre pytanie...

że jesteś zbydlęconym i
                                            > diotą, co potwierdzasz ty sam, treścią, prawie wszystkich, twoich postów
                                            ,

Jest fanatycznym atołkiem...

• aniol_samiec Re: Odpadzie przyrodniczy 20.05.11, 10:52
                                              To otóż tu wniosłem religijne czuby, że nazwałem was po imieniu, to znaczy czubami. :)
                                              Jest to, ani chybi, bardzo duży wkład w rozwój nauk przyrodniczych... :D
                                              A teraz spie rda la jcie czuby raz, raz, robić pokłony przed waszymi bóstwami !
                                              Bo się jeszcze bóstwo obrazi i ześle na was potop alboco.... :D
                                              Acha ! Nie zapomnijcie o stówie na tacę, zjeby totalne ! :D
          • chasyd_666 Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 09:07
            voxave napisała:

> to jest odkrywcza myśl :)

Dla Ciebie - tak :)
            • voxave Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 09:14
              Chasyd---czy ja ciebie o cos zapytowywalam hę ?
        • szczurek3 Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 07:18
          Nehsa, mozesz bardziej merytorycznie odpowiedziec? Ja akurat pisze na powaznie. Czy wg Ciebie istnieje "oponent" Boga? Chodzi mi o to, ze na logike nie ma to sensu, ze ktos, kto ZNA Boga, go odrzuca.
          • chasyd_666 Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 09:14
            >Chodzi mi o to, ze na logike nie ma to
            > sensu, ze ktos, kto ZNA Boga, go odrzuca.

Masz rację, ale pycha zabija logikę. Tak było w przypadku szatana, tak jest i u atołków :)
          • nehsa Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 11:54
            szczurek3 napisał:
            "> Nehsa, mozesz bardziej merytorycznie odpowiedziec? Ja akurat pisze na powaznie.
            > Czy wg Ciebie istnieje "oponent" Boga? Chodzi mi o to, ze na logike nie ma to
            > sensu, ze ktos, kto ZNA Boga, go odrzuca. "

***Szczurku3!
            Nauka Ojca, zawiera, bo musi, wiedzę NIESKOŃCZENIE RACJONALNĄ, czyli taką, której przestrzeganie owocuje życiem.

I podano w Niej: Dowodami istnienia Istot Boskich, są oczywiste fakty zależności naszego człowieczeństwa=naszego bycia człowiekiem, od Tych DWÓCH, niematerialnych ISTOT, czyli DUCHÓW.

Wyrazy, "anioł", "diabeł", odnoszą się do ludzi.
            Anioł, czyli posłaniec. Diabeł szatan, etc, odnoszą się do człekokształtnych kanalii płci obojga.

Nauka Ojca, to jest tylko ta wiedza, którą oznajmiał ludziom Syn(Bóg) ŚWIATŁOŚĆ, autonomiczna, Druga Osoba Boska.
      • voxave Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 07:31
        Szczurek---za ja mam kochac jakąs wymyśloną postac męska, ja cie pytam za co i po co ?
        • chasyd_666 Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 09:18
          voxave napisała:

> za ja mam kochac jakąs wymyśloną postac męska, ja cie pytam za co

Bo On Cię kocha ?

i
          > po co ?

Bo miłość jest dobra :)
      • chasyd_666 Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 09:19
        > To dlaczego część Aniołów upadła i jest zła, mimo, że ZNAJĄ Boga?

Przeczytaj w Biblii o upadku Lucyfera - tam jest odpowiedź
        • kolter-xxl Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 14:27
          chasyd_666 napisał:

> > To dlaczego część Aniołów upadła i jest zła, mimo, że ZNAJĄ Boga?
          >
          > Przeczytaj w Biblii o upadku Lucyfera - tam jest odpowiedź

No właśnie zanim drugi raz napiszesz o Lucyferze to najpierw zorientuj się kim był owy człowiek !!! Bo aniołem to on nawet upadłym nie był nigdy !!
    • chasyd_666 Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 09:21
      Diabeł wyrzekł się Boga, choć wie, że On istnieje...
      • aniol_samiec Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 11:11
        chasyd:
        Co ty tu jeszcze robisz przygłupiasta dewotko ?
        Zapie rda laj raz, dwa do komisu sprzedawać kompa, a forsę wysyłać do Afryki gdzie twoi UMIŁOWANI BLIŹNI konają z głodu w liczbie 90 tysięcy dziennie.
        • chasyd_666 Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 20.05.11, 08:46
          aniol_samiec napisał:

> chasyd:
          > Co ty tu jeszcze robisz przygłupiasta dewotko ?

"Argument" typowy dla ateistycznego fanatycznego idioty...
          • nehsa Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 20.05.11, 08:52
            chasyd_666 napisał:

"> aniol_samiec napisał:
            >
            > > chasyd:
            > > Co ty tu jeszcze robisz przygłupiasta dewotko ?
            >
            > "Argument" typowy dla ateistycznego fanatycznego idioty..."

***ten anieli_samiec, vel bezjajeczny odpad przyrodniczy, to głupek unikalnej klasy.
            Tematyka jego postów inicjujących kolejne wątki, dowodzi pogłębiającego się procesu zbydlęcenia i zidiocenia. Poza smrodem, niczego tu nie wniósł.
    • strikemaster Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 17:49
      > Klechy mówią, że bóg jest wszędzie.

Kiedyś tak mówili. Aktualna teologia Boga wykatapultowała poza Wszechświat, żeby go przed instrumentami naukowymi obronić.
      • karbat Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 20:58
        strikemaster napisał:

> > Klechy mówią, że bóg jest wszędzie.

w doopie tez ... co na to kato- teologiczni uczeni ... kato-teologiczna nauka ...
        • aniol_samiec Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 21:15
          Jeśli jest wszędzie to i w doopie.
          Trzeba wystosować pismo z zapytaniem do B-XVI.
          On wie najlepiej.
          • karbat Re: Bóg jest wszędzie. Także w diablim sercu... 19.05.11, 21:26
            doopa - odbyt , mozg , nerki , watroba ... bez tego czlowiek nie moze egzystowac , funkcjonowac . Ww organy moga sie poczuc niedocenione, obrazone w porownaniu
            z sercem ( znaczycym miesniu ) , w ktorym katoliki umiejcowiaja swojego boga, uczucia itp.
            bzdury .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka