Dodaj do ulubionych

Stalking szatana

30.07.14, 16:28
"reklamę" na cały świat , klechy robią.

ksiądz Marian Rajchel twierdzi, że szatan porozumiewał się z nim za pomocą SMS-ów

"Wczoraj o godzinie 23.54, po modlitwie nad opętaną dziewczyną, dostałem bardzo 'miły' SMS (zachowałem wiadomość w poczcie, jakby ktoś nie wierzył): 'Pożałujesz tego', marny klecho, dotknij mnie jeszcze raz tymi wyświęconymi łapami i swoimi zabawkami, a cię zabiję! Dość już tego, dość, dość, dość... Dość mówię!'. Aż się z tego ucieszyłem.

Doniesienia polskiego duchownego są na tyle sensacyjne, że zainteresowała się nimi zagraniczna prasa. Artykuły na ten temat opublikowano m.in. w Wielkiej Brytanii ("Independent", "Daily Mirror"), Francji ("Le Neouvel Observateur") i Niemczech ("Focus"). Wszędzie wydźwięk jest ten sam – egzorcysta "odleciał".

natemat.pl/111755,szatan-wysylal-mi-sms-y-media-na-calym-swiecie-wysmiewaja-rewelacje-polskiego-ksiedza-lucyfer-tez-stalkuje
Obserwuj wątek
    • aniechto.only Re: Stalking szatana 30.07.14, 16:38
      "Egzorcysta twierdzi, że autorem tego typu wiadomości nie jest "osoba dręczona", ale właśnie Lucyfer. "

A co twierdzą o tym przypadku psychiatrzy?
    • snajper55 Re: Stalking szatana 30.07.14, 16:39
      Ğm.c.hrabia napisał:

> "reklamę" na cały świat , klechy robią.
      >
      > ksiądz Marian Rajchel twierdzi, że szatan porozumiewał się z nim za pomocą
      > SMS-ów

>
      > "Wczoraj o godzinie 23.54, po modlitwie nad opętaną dziewczyną, dostałem bar
      > dzo 'miły' SMS (zachowałem wiadomość w poczcie, jakby ktoś nie wierzył): 'Pożał
      > ujesz tego', marny klecho, dotknij mnie jeszcze raz tymi wyświęconymi łapami i
      > swoimi zabawkami, a cię zabiję! Dość już tego, dość, dość, dość... Dość mówię!'
      > . Aż się z tego ucieszyłem.

>
      > Doniesienia polskiego duchownego są na tyle sensacyjne, że zainteresowała si
      > ę nimi zagraniczna prasa. Artykuły na ten temat opublikowano m.in. w Wielkiej B
      > rytanii ("Independent", "Daily Mirror"), Francji ("Le Neouvel Observateur") i N
      > iemczech ("Focus"). Wszędzie wydźwięk jest ten sam – egzorcysta "odleciał
      > ".

>
      >
      > natemat.pl/111755,szatan-wysylal-mi-sms-y-media-na-calym-swiecie-wysmiewaja-rewelacje-polskiego-ksiedza-lucyfer-tez-stalkuje

Pewnie się okaże że to jeden z maloletnich gwałcicieli księdza jes autorem tego esemesa wysłanego pocztą.

S.
    • lumpior Re: Stalking szatana 30.07.14, 16:43
      Znaczy rodzimy diabeł,piszę w naszym języku.A przez jaką firmę nadaje? Oby nie moją,wyrzuce telefon.
    • dupeteczek Re: Stalking szatana 30.07.14, 20:51
      Natanek też gada z bogiem przez telefon:)
      • lumpior Re: Stalking szatana 30.07.14, 20:56
        dupeteczek napisał:

> Natanek też gada z bogiem przez telefon:)
        No i mój znajomy.Powód,wyżłopanie wina marki "bełt".A jaki wtedy Katolik Prawdziwy Polak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka