niewinny_niebieski_kwiatuszek 15.02.06, 19:28 www.zeit.de/2004/25/M-Invitro?page=all Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewinny_niebieski_kwiatuszek Re: Artykuł o in vitro 15.02.06, 19:35 Chwilowo wam nie przełożę, bo siedzę w płatnej kawiarence - komp domowy padł i nie wiadomo, co się z nim stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
evcia80 Re: Artykuł o in vitro 23.03.06, 16:55 I dobrze. Przeczytałam parę Twoich wypowiedzi i byłoby lepiej gdybyś Kwiatuszku siedział cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
yazonisyn Re: Artykuł o in vitro 23.03.06, 20:17 evcia80 napisała: > I dobrze. Przeczytałam parę Twoich wypowiedzi i byłoby lepiej gdybyś Kwiatuszku > > siedział cicho. A ty co Evciu masz wyżuty sumienia i chcesz je zagłuszyć krzyczą głośno n a innych o innych poglądach? Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Artykuł o in vitro 23.03.06, 23:17 > > I dobrze. Przeczytałam parę Twoich wypowiedzi i byłoby lepiej gdybyś > Kwiatuszku > > > > siedział cicho. Cóż za rzeczowość. Dlaczego mam siedzieć cicho? Bo ty tak chcesz? Artykuł przeczytałaś? > > Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Artykuł o in vitro 23.03.06, 23:36 Kochanico, dlaczego się nie przelogowałaś? Nie siedź cicho, masz takie samo prawo do wypowiedzi, jak każdy. Artykułu nie przeczytałam, więc się nie odniosę. A dlaczego nie przeczytałam to wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
guitarra_espanola Re: Artykuł o in vitro 24.03.06, 00:51 a000000 napisała: > Kochanico, dlaczego się nie przelogowałaś? A co, jako hiszpańska gitara ci się nie podobam? Masz maila. > > Nie siedź cicho, masz takie samo prawo do wypowiedzi, jak każdy. Artykułu nie > przeczytałam, więc się nie odniosę. > A dlaczego nie przeczytałam to wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Artykuł o in vitro 24.03.06, 11:19 > I dobrze. Przeczytałam parę Twoich wypowiedzi i byłoby lepiej gdybyś Kwiatuszku > > siedział cicho. Dla kogo byloby lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś