asterix-2 14.06.08, 20:37 Sumienie możesz mieć w dowolnym kolorze. Pod warunkiem - że bedzie to kolor czarny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolter_hugh Re: Sumienie.. 14.06.08, 20:43 asterix-2 napisał: > Sumienie możesz mieć w dowolnym kolorze. Pod warunkiem - że bedzie to kolor > czarny. Z małym białym kwadracikiem pod szyją ::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Sumienie.. 14.06.08, 20:44 kolter_hugh napisał: > asterix-2 napisał: > > > Sumienie możesz mieć w dowolnym kolorze. Pod warunkiem - że bedzie to kol > or > > czarny. > > Z małym białym kwadracikiem pod szyją ::)))) Za to majtki mogą być różowe, bo i tak nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
asterix-2 Re: Sumienie.. 14.06.08, 20:51 przypomniały mi dawne czasy, gdy katechetka na szkolnych lekcjach religii chciała wzbudzić naszą wdzięczność dla księży i zależność od księży tłumacząc, że ksiądz rozgrzeszając grzesznika przyjmuje na siebie brzemię jego grzechów. Jeden z kolegów wyleciał za drzwi gdy zapytał, czy nasz ksiądz proboszcz to brzemię grzechów trzyma w brzuchu, bo miał on zaiste ogromne brzuszysko! Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Nie mam sumienia 15.06.08, 11:44 Czy sumienie jest czarne z białym kwadracikiem pod szyją i ogromnym brzuszyskiem? Olabogajejkujejku nie mam sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Nie mam sumienia 15.06.08, 12:32 pocoo napisała: > Czy sumienie jest czarne z białym kwadracikiem pod szyją i ogromnym brzuszyskie > m? Olabogajejkujejku nie mam sumienia. Mogłaś się na księdza uczyć ::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pat-i27 Re: Sumienie.. 15.06.08, 12:36 Niech kazdy dba o swoje sumienie a nie zamartwia sie o innych Tak bedzie najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
aprox99 Re: Sumienie.. 16.06.08, 14:35 Sumienie to fajna rzecz ,pozwala nam grzeszyć,ale z tego grzechu nie moźna sie cieszyć!! Odpowiedz Link Zgłoś