kochanica29 17.11.03, 15:47 Miałeś kiedyś dziewczynę? Oczywiście nie myślę ty o takich brudach jak seks czy choćby pocałunek, ale psychiczny związek z osobą płci przeciwnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_mike Re: poprawka 17.11.03, 15:54 kochanica29 napisała: > "nie myślę tu" - pomyłka freudowska! Oj daj chłopakowi spokój, fakt że nigdy nie był w związku z kobietą, nie umniejsza jego wartości, a Ty chesz mu jeszcze bardziej dokopać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: poprawka 17.11.03, 15:55 mike_mike napisał: > kochanica29 napisała: > > > "nie myślę tu" - pomyłka freudowska! > > Oj daj chłopakowi spokój, fakt że nigdy nie był w związku z kobietą, nie > umniejsza jego wartości, a Ty chesz mu jeszcze bardziej dokopać. Nie chcę, pytam szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: poprawka 17.11.03, 19:17 kochanica29 napisała: > mike_mike napisał: > > > kochanica29 napisała: > > > > > "nie myślę tu" - pomyłka freudowska! > > > > Oj daj chłopakowi spokój, fakt że nigdy nie był w związku z kobietą, nie > > umniejsza jego wartości, a Ty chesz mu jeszcze bardziej dokopać. > Nie chcę, pytam szczerze! Moze jestes szczera ale rowniez wscibska osoba. Jak juz cie to korci (ops przepraszam) to napisz na skrzynke do niego. jan33 Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: poprawka 17.11.03, 16:11 mike_mike napisał: > kochanica29 napisała: > > > "nie myślę tu" - pomyłka freudowska! > > Oj daj chłopakowi spokój, fakt że nigdy nie był w związku z kobietą, nie > umniejsza jego wartości, a Ty chesz mu jeszcze bardziej dokopać. A ja myśle,z e Kochanicę bardziej interesuje, czy Arcykr zwyczajnie doznał już uniesienia miłością inną niż boska ....nie widzę póki co by "dokopywała" :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: poprawka 17.11.03, 16:19 kora3 napisała: > mike_mike napisał: > > > kochanica29 napisała: > > > > > "nie myślę tu" - pomyłka freudowska! > > > > Oj daj chłopakowi spokój, fakt że nigdy nie był w związku z kobietą, nie > > umniejsza jego wartości, a Ty chesz mu jeszcze bardziej dokopać. > > A ja myśle,z e Kochanicę bardziej interesuje, czy Arcykr zwyczajnie doznał już > uniesienia miłością inną niż boska ....nie widzę póki co by "dokopywała" :) > Myślę, ze nie doznał. Przykro mu się zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: poprawka 17.11.03, 18:48 mike_mike napisał: > kora3 napisała: > > > mike_mike napisał: > > > > > kochanica29 napisała: > > > > > > > "nie myślę tu" - pomyłka freudowska! > > > > > > Oj daj chłopakowi spokój, fakt że nigdy nie był w związku z kobietą, > nie > > > umniejsza jego wartości, a Ty chesz mu jeszcze bardziej dokopać. > > > > A ja myśle,z e Kochanicę bardziej interesuje, czy Arcykr zwyczajnie doznał > już > > uniesienia miłością inną niż boska ....nie widzę póki co by "dokopywała" : > ) > > > > Myślę, ze nie doznał. Przykro mu się zrobi... A czemu? Nie doznał, bo uznał to za grzeszne. Ja doznałam i dlatego jestem większą grzesznicą niż Arcy. Pychą się uniesie, nie tam przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: poprawka 18.11.03, 13:00 mike_mike napisał: > > > Myślę, ze nie doznał. Przykro mu się zrobi... Mike !!! "nie o to chodzi, by być zadowolonym" :) to jest cytat z Arcykra ....le może wszak nie odpowiedzieć i też Jego prawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
o.mariusz Re: poprawka 17.11.03, 20:59 kochanica29 napisała: > "nie myślę tu" - pomyłka freudowska! Skoro już jesteśmy przy Freudzie - nasz sympatyczny kolega Arcyś sam napisał w opisie forum "Załóżyłem", a to chyba też o czymś świadczy... ;-) Pzdr. o. Mariusz ___________________________ Kościół Uniwersalny - forum , www Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: poprawka 17.11.03, 21:19 o.mariusz napisał: > kochanica29 napisała: > > > "nie myślę tu" - pomyłka freudowska! > > Skoro już jesteśmy przy Freudzie - nasz sympatyczny kolega Arcyś sam napisał w > opisie forum "Załóżyłem", a to chyba też o czymś świadczy... ;-) A wiesz... > > Pzdr. o. Mariusz > ___________________________ > Kościół Uniwersalny - forum , www Odpowiedz Link Zgłoś
o.mariusz Re: Pytanie prywatne do Admina 17.11.03, 16:40 kochanica29 napisała: > Miałeś kiedyś dziewczynę? (...) Przypuszczam, że Arcykr nie skorzysta z Twojej propozycji. Ale nie załamuj się - nie wszystko stracone! Napisz na priva... ;-))))) Pzdr. o. Mariusz ___________________________ Kościół Uniwersalny - forum , www Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Pytanie prywatne do Admina 17.11.03, 18:55 kochanica29 napisała: > Miałeś kiedyś dziewczynę? Oczywiście nie myślę ty o takich brudach jak seks > czy choćby pocałunek, ale psychiczny związek z osobą płci przeciwnej. A co jest "programem minimum" psychicznego związku w tym przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Pytanie prywatne do Admina 17.11.03, 20:09 arcykr napisał: > kochanica29 napisała: > > > Miałeś kiedyś dziewczynę? Oczywiście nie myślę ty o takich brudach jak sek > s > > czy choćby pocałunek, ale psychiczny związek z osobą płci przeciwnej. > A co jest "programem minimum" psychicznego związku w tym przypadku? Ha! Dla mnie bliskość, szacunek, przyjazń, zaufanie wzajemne, potrzeba wymiany myśli, opinii, odczuć. Koledzy/koleżanki, dołączcie się do definicji! Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Pytanie prywatne do Admina 17.11.03, 20:17 kochanica29 napisała: > Ha! Dla mnie bliskość, szacunek, przyjazń, zaufanie wzajemne, potrzeba wymiany > myśli, opinii, odczuć. No to nie miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
psychoguru Arcyjazda 17.11.03, 20:40 arcykr napisał: > kochanica29 napisała: > > Ha! Dla mnie bliskość, szacunek, przyjazń, zaufanie wzajemne, potrzeba > > wymiany myśli, opinii, odczuć. > No to nie miałem. No to jedziemy dalej: A odczuwales kiedys (diabelskie) chucie? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Arcyjazda 17.11.03, 21:20 psychoguru napisała: > arcykr napisał: > > > kochanica29 napisała: > > > Ha! Dla mnie bliskość, szacunek, przyjazń, zaufanie wzajemne, potrzeb > a > > > wymiany myśli, opinii, odczuć. > > No to nie miałem. > > No to jedziemy dalej: > A odczuwales kiedys (diabelskie) chucie? W tym wieku? Byłby nienormalny, gdyby nie odczuwał. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Arcyjazda 18.11.03, 07:44 psychoguru napisała: > No to jedziemy dalej: > A odczuwales kiedys (diabelskie) chucie? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś