jan33 29.11.03, 21:05 przewazajaca grupa to zwolennicy libertynizmu albo ketmanu. Szanujac cudze poglady uderza jedna wspolna cecha wydaja sie byc pod wplywem pigulek Murti- Binga. Jan33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba-jaga Re: Na tym forum 29.11.03, 23:32 a Ty drogi janie jestes pod wplywem pigulek szarzyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: Na tym forum 30.11.03, 05:03 baba-jaga napisał: > a Ty drogi janie jestes pod wplywem pigulek szarzyzny? ******* Do baby-jagi: Milczenie jest cnota, zwlaszcza gdy nie wie sie w ktorym uchu dzwoni. Do wielkiego-czarownika: A czy ja powiedzialem ze jest zly? Dzisiaj co najwyzej przestarzaly, niestety w polaczeniu z pigulkami Murti-Binga prowadzi prawie zawsze do schizofrenii. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: Na tym forum 30.11.03, 05:59 kazac to sobie mozesz a ja sobie gaworze kiedy mi sie podoba, taka tu panuje swoboda ktora sie konserwom nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: Na tym forum 30.11.03, 06:42 poza tym jasiu uwazaj bo sam trafisz do pieca i staniesz sie milczacym zlotem. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Na tym forum 01.12.03, 13:50 baba-jaga napisał: > kazac to sobie mozesz > a ja sobie gaworze kiedy mi sie podoba, > taka tu panuje swoboda > ktora sie konserwom nie podoba Na tym forum rządzę ja. Uważasz, że nie jestem "konserwą"? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Na tym forum 02.12.03, 14:12 O matko moja, o czym Wy gadacie??????? Czy możecie przystępniej i bez ogródek? Odnoszę wrażenie, że o czymś nie wiem. Witkacego nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Na tym forum 02.12.03, 17:07 a000000 napisała: > O matko moja, o czym Wy gadacie??????? Czy możecie przystępniej i bez ogródek? "Konserwa" to ktoś konserwatywny... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Na tym forum 02.12.03, 18:48 arcykr napisał: > "Konserwa" to ktoś konserwatywny... I Ty sądzisz, że ja o tym nie wiem???? Pytam się o te pigułki Multi - Binga. Ale już wiem, że to postać literacka i jest to wpływanie na umysły w celu utrzymania władzy. Podejrzewałam, że o czymś nie wiem i się okazało że słusznie. Nie miałam pojęcia o Multi Bingu i powiązanym z tym ketmanem. Jestem spokojna. Ja żadnych pigułek nie biorę i nikt na mnie nie wpływa. Czy ja jestem konserwą? Może, ale tak do połowy rozhermetyzowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Na tym forum 03.12.03, 07:57 a000000 napisała: > Nie miałam pojęcia o Multi Bingu i powiązanym z tym ketmanem. Ile lat temu skończyłaś szkołę średnią? > Jestem spokojna. Ja żadnych pigułek nie biorę Przeciez to metafora. > i nikt na mnie nie wpływa. Żyjesz w społeczeństwie i jesteś ciągle poddawana różnym wpływom. > Czy ja jestem konserwą? Może, ale tak do połowy rozhermetyzowaną. A odnośnie stanu chemicznego i mikrobiologicznego zawartości? Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Re: Na tym forum 30.11.03, 12:12 > przewazajaca grupa to zwolennicy libertynizmu albo ketmanu. > Szanujac cudze poglady uderza jedna wspolna cecha wydaja sie > byc pod wplywem pigulek Murti-Binga. Co to jest ketman? Co to sa pigulki Murti-Binga? Jaki jest sens Twojego postu? Luki Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Zdefiniuj pojęcia 30.11.03, 14:24 jan33 napisał: > przewazajaca grupa to zwolennicy libertynizmu albo ketmanu. Szanujac cudze > poglady uderza jedna wspolna cecha wydaja sie byc pod wplywem pigulek Murti- > Binga. > Jan33 ketman i pigułki Murti-Binga. Bo nie wiem, co to jest. Osobiście jestem pod wpływem Tegretolu i Seroxatu, a od czasu do czasu także gumy do żucia...a o tym, co napisałeś, pierwsze słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: Zdefiniuj pojęcia 30.11.03, 17:15 kochanica29 napisała: > ketman i pigułki Murti-Binga. > Bo nie wiem, co to jest. > Osobiście jestem pod wpływem Tegretolu i Seroxatu, a od czasu do czasu także > gumy do żucia...a o tym, co napisałeś, pierwsze słyszę. ****** Luki, Dlaczego mnie akurat pytasz o sens. Nie uderza cie bezsens wielu watkow i wypowiedzi? Kochanica, KETMAN, doslowne tlumaczenie, "ukrycie sie, zamaskowanie". W islamie oznacza dozwolone w krancowych przypadkach ale pozorne wyparcie sie wiary. Goraco polecam na przyklad "Zniewolony Umysl" Milosza by przesledzic takie zjawiska. MURTI-BINGA pigulki. Tu jesli ktos chce orginal, powinien siegnac do Witkiewicza. Wystarczy wprawdzie Milosz by wyrobic sobie poglad na temat ich wspanialego dzialania. Kochanica - wydaje mi sie ze jestes pod ich wplywem. Postaraj sie dotrzec do ksiazek amerykanskiego pisarza Johna Stantona. Twierdzi on ze wspolczesna generacja Murti-Binga to Paxil, Zoloft, Xanax. Nie znam sie na polskich lekach, ale wydaje sie z twego opisu ze wlasnie cos takiego lykasz. Stanton wysnul ciekawe wnioski na temat spolecznych uwarunkowan ludzi bedacych pod wplywem nowej generacji "mongolskich pigulek". jan33 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Zdefiniuj pojęcia 30.11.03, 17:28 Przepraszam, ale nadal nie rozumiem. Co to sa "mongolskie pigulki"? Oczywicie mnie nie lubisz, więc zakladasz, ze ja je łykam. Hand or heart, czynię to z przepisu lekarza. Witkacego nie znoszę, myslałam ze sam wyjasnisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Zdefiniuj pojęcia 30.11.03, 17:29 Jak się nie znasz na lekach, to nic ci się nie moze "wydawać". A wydaje ci się, ze developpe to fouette, czy że raczej to inne rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: Zdefiniuj pojęcia 30.11.03, 17:54 kochanica29 napisała: > Jak się nie znasz na lekach, to nic ci się nie moze "wydawać". > A wydaje ci się, ze developpe to fouette, czy że raczej to inne rzeczy? ***** OK piszac nie znam sie na polskich lekach chcialem zaznaczyc ze nie mozna w stu procentach po trade nazwie wnioskowac o dzialaniu. Jednak czesto nawet w takim nazewnictwie jest cos zawarte, a moja profesja pozwala mi by nawet z handlowej nazwy czasami cos domniemywac. Stad moje wydaje mi sie. Jak chcesz otworz ulotke dolaczona do lekarstwa i napisz chemiczna nazwe leku a odpowiem czy jestes pod dzialaniem nowej generacji Murti-Binga pigulek (mongolskich pigulek). Podzielam twoje zdanie o Witkacym, tak sie jednak sklada ze czesto nie wiemy co posiadamy. Ten czlowiek miewal gienialne mysli i prorocze wizje. I twoja ani moja niechec nie moga tego (go?) deprecjonowac. Tak wiec moze nalezy przeczytac jego powiesc "Nienasycenie" nawiasem piszac dosyc lubiezna co moze zacheci cie do lepszego poznania dzalania Murti-Binga. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: Zdefiniuj pojęcia 30.11.03, 18:10 jan33 napisał: > kochanica29 napisała: > > > Jak się nie znasz na lekach, to nic ci się nie moze "wydawać". > > A wydaje ci się, ze developpe to fouette, czy że raczej to inne rzeczy? > ***** > OK piszac nie znam sie na polskich lekach chcialem zaznaczyc ze nie mozna w stu > > procentach po trade nazwie wnioskowac o dzialaniu. Jednak czesto nawet w takim > nazewnictwie jest cos zawarte, a moja profesja pozwala mi by nawet z handlowej > nazwy czasami cos domniemywac. Stad moje wydaje mi sie. Jak chcesz otworz > ulotke dolaczona do lekarstwa i napisz chemiczna nazwe leku a odpowiem czy > jestes pod dzialaniem nowej generacji Murti-Binga pigulek (mongolskich pigulek) > . > Podzielam twoje zdanie o Witkacym, tak sie jednak sklada ze czesto nie wiemy co > > posiadamy. Ten czlowiek miewal gienialne mysli i prorocze wizje. I twoja ani > moja niechec nie moga tego (go?) deprecjonowac. Tak wiec moze nalezy przeczytac > > jego powiesc "Nienasycenie" nawiasem piszac dosyc lubiezna co moze zacheci cie > do lepszego poznania dzalania Murti-Binga. janie masz cokolwiek schematyczne wyobrazenie antyklerykałów... uwazasz, ze to ludzie, którzy jak im z daleka zamajaczy d..., to leca z wywieszonym ozorem. Mąż kolezanki wciskał mi kiedys Witkacego pod hasłem"wszyscy mają sie interesowac tym co Marcin(tenże mąż) i tylko o tym rozmawiać" - spróbowalam Witkacego i nie trawię go. A tabletki, powtarzam, biorę z przepisu lekarza. Pracujesz w farmacji? Idz do apteki i zapytaj, co to za wymienione przeze mnie lekarstwa. Jesli uwazasz mnie za złota mlodzież, która lubi miec jazdę po ekstazce, to pozostaje mi wyrazic pogarde dla fundamentalizmu i niezyciowości niektorych katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: Zdefiniuj pojęcia 30.11.03, 23:48 kochanica29 napisała: > Jesli uwazasz mnie za złota mlodzież, która lubi miec jazdę po ekstazce, to > pozostaje mi wyrazic pogarde dla fundamentalizmu i niezyciowości niektorych > katolików. ******* A wyrazaj sobie co chcesz. To nawet dobra wspomagajaca dla lekow terapia. Natomiast odnosnie powyzszego zwalajacego z nog fragmentu to moge tylko przypomniec ze w jednym watku nijaki bodo nazwal cie glupia malolata (forum Oko- jeza). W odpowiedzi gwaltownie zaprotestowalem; absolutnie nie jestes malolata co jeszcze raz niniejszym potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: Na tym forum 30.11.03, 17:23 jan33 napisał: > przewazajaca grupa to zwolennicy libertynizmu albo ketmanu. Szanujac cudze > poglady uderza jedna wspolna cecha wydaja sie byc pod wplywem pigulek Murti- > Binga. Jakby tu...to źle, czy dobrze? :-) A kto należy do tej grupy, która w mniejszości? Ci, którzy stawiają diagnozy?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 kamforze polecam 30.11.03, 23:58 kamfora napisała: > A kto należy do tej grupy, która w mniejszości? Ci, którzy stawiają > diagnozy?;-) ******** Kamforze polecam krotkie dwa zdania: Zastanawiam się, o co naprawdę masz pretensje do katolików? Czego Ty się boisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kamfora Re: kamforze polecam 01.12.03, 00:38 jan33 napisał: > Kamforze polecam krotkie dwa zdania: I wzajemnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś