mamalgosia 03.12.03, 19:07 taki przyjemny i mam nadzięję, że neutralny wątek. Mi się podobają: - ośnieżone drzewa - granitowa ściana Kazalnicy - moje dziecko zawsze - morze Bałtyckie w czasie sztormu - plac św. Piotra wieczorem w środku lata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: co się Wam podoba 03.12.03, 19:18 muzyka, ze wskazaniem na klasykę przyroda morze Bałtyckie w czasie sztormu raczej nie, bo daje mi się we znaki. o moim dziecku nie wspomnę, bo to oczywiste. dodam, że moj osobisty małżonek. na placu św. Piotra nie byłam. Ośnieżone cokolwiek jest staszne, bo kojarzy mi się ze śliskimi jezdniami. Mam na sumieniu rozbity w poślizgu samochód. samolot wznoszący się w górę, a za sterami JA, niestety marzenie ściętej głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 04.12.03, 13:42 to w efekcie podobają Ci się na świecie tylko samoloty i Twoja rodzina?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: co się Wam podoba 04.12.03, 16:07 mamalgosia napisała: > to w efekcie podobają Ci się na świecie tylko samoloty i Twoja rodzina?:))) No tak. Czy ja powiedziałam, że podobają mi się samoloty??? Podoba mi się tylko jeden samolot, za sterami którego siedzę ja. Muzyka i przyroda to mało???? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 06.12.03, 11:53 a wiesz, ja nie leciałam jeszcze samolotem. Muzyka i przyroda to bardzo dużo. Przepraszam za niezrozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 04.12.03, 13:43 no i co? Uważacie, że nie ma w Waszym życiu nic pięknego? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: co się Wam podoba 04.12.03, 13:48 kompozytor: Mozart, potrawa: wodzionka, środek transportu: kolej, ulubione forum: moje forum Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 04.12.03, 14:34 ummm, wodzionka, mniam mniam... A skąd ta miłość do PKP? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: co się Wam podoba 04.12.03, 16:10 mamalgosia napisała: > ummm, wodzionka, mniam mniam... > A skąd ta miłość do PKP? A co to jest wodzionka??? Parę dni temu jechałam przez Śląsk i widziałam reklamę czegoś, co zostało nazwane "świeżonka". Też nie wiem co to. . Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Wodzionka 04.12.03, 19:23 > A co to jest wodzionka??? Postna zupa z chleba, wody, masła i czisnku Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 06.12.03, 11:50 świeżonka to nie wiem. Ale wodzionka to zupa z wody i chleba, z dodatkiem czosnku i ewentualnie tłuszczu. Dla biednych Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: co się Wam podoba 04.12.03, 17:13 mamalgosia napisała: > A skąd ta miłość do PKP? Nie do PKP ale do kolei. Np. stąd: mercurio.iet.unipi.it/ice/ice.html Odpowiedz Link Zgłoś
jan33 Re: co się Wam podoba 04.12.03, 17:25 arcykr napisał: > mamalgosia napisała: > > > A skąd ta miłość do PKP? > Nie do PKP ale do kolei. > Np. stąd: > mercurio.iet.unipi.it/ice/ice.html ******* A wiesz ze dwa dni temu Japonczycy pobili rekord swiata w szybkosci widzialem w telewizji i jesli pamietam 531 km/godz. I jaki piekny to byl pociag na poduszkach magnetycznych. Bo ty raczej jestes pasjonatem pociagow nie kolei gdyz, kolei to jednak instytucja PKP - Polskie Koleje Panstwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: co się Wam podoba 05.12.03, 08:14 jan33 napisał: > arcykr napisał: > > > mamalgosia napisała: > > > > > A skąd ta miłość do PKP? > > Nie do PKP ale do kolei. > > Np. stąd: > > mercurio.iet.unipi.it/ice/ice.html > > ******* > A wiesz ze dwa dni temu Japonczycy pobili rekord swiata w szybkosci widzialem w telewizji i jesli pamietam 531 km/godz. Wiem. > kolei to jednak instytucja PKP - Polskie Koleje Panstwowe. Nieprawda. A linie kolejowe też lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 09.12.03, 14:14 koleje linowe, to dopiero jest frajda... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 04.12.03, 14:24 Plaża - gdzieś w strefie podzwrotnikowej, porośnięta palmami. Prekolumbijskie budowle z Ameryki Środkowej oraz Południowej. Dzungla Pustynia Dzikie zwierzęte w naturze... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 04.12.03, 14:50 Niesamowicie wyglądają też kratery niektórych wulkanów. Mam na myśłi te stare już od dawna wygasłe, porośnięte zielenią... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 06.12.03, 11:51 niestety nie widziałam. Ale może to dlatego, ze jestem taka zgorzkniała?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 08.12.03, 11:41 mamalgosia napisała: > niestety nie widziałam. Ale może to dlatego, ze jestem taka zgorzkniała?;) Gorąco polecam. Po sobie, zauważyłem, że im więcej po świecie podróżuję, tym bardziej zmienia mi się nastwaienie do otaczającego świata i ludzi - rośnie moja tolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 08.12.03, 13:51 no, niestety nie każdy i nie zawsze ma możliwość podróżowania po świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 08.12.03, 13:58 mamalgosia napisała: > no, niestety nie każdy i nie zawsze ma możliwość podróżowania po świecie... Cóż mogę powiedzieć... Kiedys lata temu, mój kumpel, z wielodzietniej, patologicznej rodziny, zjechał całą Europę, stopem. Pamiętam, że strasznie mu zazdrościłem... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 09.12.03, 14:16 są jednak w życiu sytuacje, kiedy nie można się ruszyć z domu. Co do autostopa, to jestem zbyt atrakcyjna;) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 09.12.03, 14:29 mamalgosia napisała: > są jednak w życiu sytuacje, kiedy nie można się ruszyć z domu. > Co do autostopa, to jestem zbyt atrakcyjna;) W dzisiejszych czasach nie jest to najbezpieczniejsza forma podróżowania. Tak, wyobrażam sobie, że jak bym miał dziecko, to nigdzie dalej bym nie wyjechał... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 09.12.03, 14:41 no i taki atrakcyjny jak ja nie jesteś i chyba też o swoją cnotę nie dbasz tak jak ja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 09.12.03, 15:59 mamalgosia napisała: > no i taki atrakcyjny jak ja nie jesteś i chyba też o swoją cnotę nie dbasz tak > jak ja :)))) Zgadza się, nie dbam o cnotę. Ty też - o ile dobrze wiem, jesteś mężatką, dzieci też pewnie masz... Co do atrakcyjności nie będę się wypowiadał. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 10.12.03, 13:18 no wiesz, co??? Uważasz, że mężatka nie może być cnotliwa? Czyżbyś łączył cnote tylko i wyłącznie z dziewictwem???? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 10.12.03, 13:27 mamalgosia napisała: > no wiesz, co??? Uważasz, że mężatka nie może być cnotliwa? Czyżbyś łączył > cnote tylko i wyłącznie z dziewictwem???? No tka, masz rację. Zapewne miałaś na myśli cnotę ewangeliczną... W innym rozumieniu tego słowa, cnota jest właśnie synonimem dziewictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 10.12.03, 13:34 nie do końca zgadłeś, nie miałam na myśli cnoty aż w takim ogólnym zarysie (jak np. cnota męstwa czy mądrości), ale cnotę czystości - wiążesz ją z dziewictwem, czyli z brakiem współżycia seksualnego w ogóle. A czystość to współżycie seksualne zgodne ze swoim stanem: czyli dla panny brak, dla mężatki tylko z mężem, dla zakonnicy zero, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 10.12.03, 13:53 mamalgosia napisała: > nie do końca zgadłeś, nie miałam na myśli cnoty aż w takim ogólnym zarysie > (jak np. cnota męstwa czy mądrości), ale cnotę czystości - wiążesz ją z > dziewictwem, czyli z brakiem współżycia seksualnego w ogóle. A czystość to > współżycie seksualne zgodne ze swoim stanem: czyli dla panny brak, dla > mężatki tylko z mężem, dla zakonnicy zero, itp. Nie ma co się spierać o słówka. Dla mnie czystość, to dziewictwo. A kto z kim to już mnie nie interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Z innej bańki 10.12.03, 13:59 Z definicji dziwictwa: Dziewictwo, "czystość", w biologicznym rozumieniu oznacza istnienie błony dziewiczej u kobiety. W rozumieniu aktywności seksualnej oznacza brak współżycia seksualnego danej osoby niezależnie od płci; w rozumieniu fenomenologicznym oznacza gotowość do oddania siebie danej osobie, idei przy dotychczasowym braku kontaktów seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Z innej bańki 10.12.03, 14:12 dziewictwo to jest owszem: to, co napisałeś. Ale to faktycznie z innaj BAŃKI (u nas mówi się, ze z innej beczki, ale ta bańka bardzo mi przypadła do gustu) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Z innej bańki 10.12.03, 14:17 mamalgosia napisała: > dziewictwo to jest owszem: to, co napisałeś. > Ale to faktycznie z innaj BAŃKI (u nas mówi się, ze z innej beczki, ale ta > bańka bardzo mi przypadła do gustu) O beczkach też coś było... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co się Wam podoba 09.12.03, 21:26 mamalgosia napisała: > no i taki atrakcyjny jak ja nie jesteś i chyba też o swoją cnotę nie dbasz tak > jak ja :)))) co to znaczy dbac o cnotę? bo ja tez stopa nie uzywam z uwagi na własna atrakcyjność, i nie mam ochoty żeby sie do mnie prymitywne oblechy dobierały - partnerów wybieram sama. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 10.12.03, 09:41 kochanica.francuza napisała: > mamalgosia napisała: > > > no i taki atrakcyjny jak ja nie jesteś i chyba też o swoją cnotę nie dbasz > > tak > > jak ja :)))) > > co to znaczy dbac o cnotę? > bo ja tez stopa nie uzywam z uwagi na własna atrakcyjność, i nie mam ochoty > żeby sie do mnie prymitywne oblechy dobierały - partnerów wybieram sama. Wybierasz sama, no i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 10.12.03, 13:19 zbyt krótki Twój opis, ale wnioskuję, że na swój sposób tez o cnotę dbasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 10.12.03, 13:29 mamalgosia napisała: > zbyt krótki Twój opis, ale wnioskuję, że na swój sposób tez o cnotę dbasz. No dokłądnie. Nosi przecież ten minimizer... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 10.12.03, 13:36 ach no tak, jak mogłam zapomnieć. :)) No to dba,dba, jak najbardziej (a właściwie nie jak najbardziej, tylko jak najmniej, skoro to minimizer, a nie maksimizer...) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 10.12.03, 13:54 mamalgosia napisała: > ach no tak, jak mogłam zapomnieć. :)) No to dba,dba, jak najbardziej (a > właściwie nie jak najbardziej, tylko jak najmniej, skoro to minimizer, a nie > maksimizer...) W każdym razie nie dba o zdrowie, skoro nosi to ustrojstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: co się Wam podoba 11.12.03, 14:05 mike_mike napisał: > No dokłądnie. Nosi przecież ten minimizer... www.biust.pl/info/trzy_kroj.htm Znalazł ktoś obrazek? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 11.12.03, 14:14 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > No dokłądnie. Nosi przecież ten minimizer... > www.biust.pl/info/trzy_kroj.htm > Znalazł ktoś obrazek? Idź kolego do kiosku, tam znajdziesz wiele takich pisemek w ktrych będziesz mógł sobie pooglądać takie obrazki... Powiedz tylko pani kioskarce, że Świerszczyka chciałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 11.12.03, 14:21 Nie nabijaj się z arcy,facet chce się dokształcić. A może jest kobietą??? a może potzrebuje minimizer na coś innego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 11.12.03, 14:24 mamalgosia napisała: > Nie nabijaj się z arcy,facet chce się dokształcić. > A może jest kobietą??? > a może potzrebuje minimizer na coś innego?:) A co mam się nie naśmiewać, tak się uczepił tego biustu kochanicy.francuza, jakby nigdy w życiu żadnego nie widział. Kupi sobie w kisoku takie pisemko, to się napatrzy... Przynajmniej będzie miał wyobrażenie jak to wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co się Wam podoba 11.12.03, 16:33 mike_mike napisał: > mamalgosia napisała: > > > Nie nabijaj się z arcy,facet chce się dokształcić. > > A może jest kobietą??? > > a może potzrebuje minimizer na coś innego?:) > > A co mam się nie naśmiewać, tak się uczepił tego biustu kochanicy.francuza, > jakby nigdy w życiu żadnego nie widział. Kupi sobie w kisoku takie pisemko, to > się napatrzy... Przynajmniej będzie miał wyobrażenie jak to wygląda... I w ten sposób mój biust lekko zdominowal forum religijne;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: co się Wam podoba 11.12.03, 16:37 kochanica.francuza napisała: > I w ten sposób mój biust lekko zdominowal forum religijne;-))))) O seksie jest też najdłuższy wątek (840 postów) na forum oka. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 11.12.03, 16:38 kochanica.francuza napisała: > mike_mike napisał: > > > mamalgosia napisała: > > > > > Nie nabijaj się z arcy,facet chce się dokształcić. > > > A może jest kobietą??? > > > a może potzrebuje minimizer na coś innego?:) > > > > A co mam się nie naśmiewać, tak się uczepił tego biustu kochanicy.francuza > , > > jakby nigdy w życiu żadnego nie widział. Kupi sobie w kisoku takie pisemko > , > to > > się napatrzy... Przynajmniej będzie miał wyobrażenie jak to wygląda... > > I w ten sposób mój biust lekko zdominowal forum religijne;-))))) Raczej powiedziałbym, że opanowa myśli admina tego forum... Oj, kochanico.francuza odciągniesz Antykra od spraw fundamentalnych tym swoim biustem i nawet minimizer już nie popmoże. Za parę dni powstanie nowe forum "biusty, biuściki" pewnie tyle tylko, że Antykr, dla niepoznaki nika zmieni... Żeby tylko nie zaczął koleżanek w szkole obłapiać.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 12.12.03, 19:30 kochanica.francuza napisała: > > I w ten sposób mój biust lekko zdominowal forum religijne;-))))) Wcale nie tak lekko:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co się Wam podoba 12.12.03, 19:41 mamalgosia napisała: > kochanica.francuza napisała: > > > > I w ten sposób mój biust lekko zdominowal forum religijne;-))))) > Wcale nie tak lekko:) Ej, jak juz tu siedzisz, to odpowiedz na moje pytajniki. Dotyczyly calego pytania.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 14.12.03, 13:34 jakoś nie mam nastroju. Chodziło mi o to, że na swój sposób dbasz o swoją cnotę, skoro unikasz kontaktów bliższych z facetami obleśnymi, czyli rozumiem, że nie jest Ci wszystko jedno, z kim. A swoją drogą mam do Ciebie całkiem prywatne pytanie, ale nie wiem, czy mam prawo je zadać, skoro sama nie odpowiadam na prywatne pytania Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co się Wam podoba 15.12.03, 18:05 mamalgosia napisała: > jakoś nie mam nastroju. Chodziło mi o to, że na swój sposób dbasz o swoją > cnotę, skoro unikasz kontaktów bliższych z facetami obleśnymi Z wieloma nieoblesnymi tez - wysoko stawiam poprzeczke. , czyli rozumiem, > że nie jest Ci wszystko jedno, z kim. A dotąd uważałaś, że mi jest??? > A swoją drogą mam do Ciebie całkiem prywatne pytanie, ale nie wiem, czy mam > prawo je zadać, skoro sama nie odpowiadam na prywatne pytania Wal, bo jestem ciekawa. Najwyżej nie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: co się Wam podoba 11.12.03, 16:35 mike_mike napisał: > A co mam się nie naśmiewać, tak się uczepił tego biustu kochanicy.francuza, > jakby nigdy w życiu żadnego nie widział. Kupi sobie w kisoku takie pisemko, to > się napatrzy... Przynajmniej będzie miał wyobrażenie jak to wygląda... A będzie podpis pod minimizerem? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 11.12.03, 16:39 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > A co mam się nie naśmiewać, tak się uczepił tego biustu kochanicy.francuza > , > > jakby nigdy w życiu żadnego nie widział. Kupi sobie w kisoku takie pisemko > , to > > się napatrzy... Przynajmniej będzie miał wyobrażenie jak to wygląda... > A będzie podpis pod minimizerem? Tak Antykr, a jesli nie, to musisz koniecznie do redakcji skargę napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co się Wam podoba 11.12.03, 16:34 mamalgosia napisała: > Nie nabijaj się z arcy,facet chce się dokształcić. > A może jest kobietą??? > a może potzrebuje minimizer na coś innego?:) Na to, to ja w sklepie Smieszne Rzeczy widziałam tylko ocieplacz...;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co się Wam podoba 10.12.03, 16:40 mamalgosia napisała: > zbyt krótki Twój opis, ale wnioskuję, że na swój sposób tez o cnotę dbasz. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 11.12.03, 13:33 o co te pytajniki? O cnotę? O "na swój sposób"? Czy o dbanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: co się Wam podoba 11.12.03, 16:32 mamalgosia napisała: > o co te pytajniki? O cnotę? O "na swój sposób"? Czy o dbanie? do całego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: co się Wam podoba 09.12.03, 14:36 - Ona - Bieszczady jesienią - Kruger Park w RPA - zachód słońca nad morzem - szum wiatru, gdy łajba idzie ostrym bajdewindem, a do tego drgania want - rozgwieżdżone niebo - malarstwo np. Beksiński, a z dawnych mistrzów Delacroix, malarze flamandzcy - tramwaje i pociągi (w ogóle to mam świra na punkcie komunikacji miejskiej) - dobre książki, filmy, przedstawienia teatralne - muzyka: hardrock, hardcore, metal, lata 60-te (Beatlesi moja miłość), elektronika, czasami klasyka - wiersze Jasnorzewskiej, Poświatowskiej, Różewicza, Gałczyńskiego... i masa masa innych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: co się Wam podoba 12.12.03, 01:22 kazda muzyczka etniczna z posmaczkiem New Agu, a jakze! Hulaj dusza! lubie tez leniuchowac po wielkim wysilku, wylegiwac sie w wannie godzinami. I pomysliwac sobie. A w gorach mieszkac w samotnej chatce z dachowkami w ksztalcie torunskich pierniczkow. A dla ochlody latalabym na miotle zwiedzac fiordy norweskie. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: co się Wam podoba 16.12.03, 17:40 Słońce, zima w górach, oczy mojej Mamy, włosy mojego mężczyzny n poduszce kiedy śpi, dzieci całego świata, psy, koty, konie, łódż z wiatrem w żaglach, stalaktyty, corvett cabrio:) i masa innych rzeczy, które już widziałam i moge jeszcze zobaczyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 16.12.03, 18:55 mi się w górach podoba wszystko i o każdej porze roku Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: co się Wam podoba 16.12.03, 19:12 mamalgosia napisała: > mi się w górach podoba wszystko i o każdej porze roku W zasadzie mnie też ...tak powiedziałam co mi się najbardziej podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: co się Wam podoba 17.12.03, 10:12 mamalgosia napisała w odpowiedzi napost kory ze wzmianką o włosach konkubenta: > mi się w górach podoba wszystko i o każdej porze roku Brak w tobie prorockiego zapału. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: co się Wam podoba 17.12.03, 11:00 arcykr napisał: > mamalgosia napisała w odpowiedzi napost kory ze wzmianką o włosach konkubenta: > > > > mi się w górach podoba wszystko i o każdej porze roku > Brak w tobie prorockiego zapału. A co miała napisać ??? Przecież nie o włosach była Jej wzmianka tylko o górach ...Oj Arcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 17.12.03, 14:15 ??????????? Tam jest jakiś mój post???? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 17.12.03, 14:17 acha, dopiero teraz zajarzyłam, o co Ci chodzi. A mianowicie o to, że powinnam krytykować te rzeczy, które się innym podobają, jeśli są niemoralne. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: co się Wam podoba 17.12.03, 14:22 mamalgosia napisała: > acha, dopiero teraz zajarzyłam, o co Ci chodzi. A mianowicie o to, że powinnam > krytykować te rzeczy, które się innym podobają, jeśli są niemoralne. > Brawo. Mamałgosiu ...włosy jako takie nie mogą być niemoralne :))))) Zresztą to akuratnie wątek o tym co nam się podoba :) a nie co nam się nie podoba :) a zwłaszcza u innych ... Miły to wateczek ...szkoda,z e nie można napisać o wszystkim co się podoba ...tyle jest pieknych miejsc, zjawisk, uczuć ... Dzięki za watek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: co się Wam podoba 17.12.03, 14:27 A może twój konkubent będzie miał kiedyś zamiast włosów np. dżdżownice? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Niesamowite !!!! :D 17.12.03, 19:04 arcykr napisał: > A może twój konkubent będzie miał kiedyś zamiast włosów np. dżdżownice? co takiego ???:D Dobrze się czujesz ??? Dżdżownice ?? Też mi pomysł ...:) Zresztą dżownica nie jest agresywna na szczęście ... za to szybko się regeneruje :) Pomijajac już prześmieszność owych dżdzownic :) ....Ja bym Go kochała nawet z dżdżownicami ....:) A teraz mam pytanie Arcy ...jakiego koloru sa te pastylki, po których masz takie wizje ...albo te, których zapomniałeś wziąc i masz takie wizje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Niesamowite !!!! :D 17.12.03, 21:22 kora3 napisała: > Pomijajac już prześmieszność owych dżdzownic :) ....Ja bym Go kochała nawet z > dżdżownicami ....:) W piekle to pewnie będziecie się ze sobą gryżć i wyzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Niesamowite !!!! :D 17.12.03, 22:08 arcykr napisał: > kora3 napisała: > > > Pomijajac już prześmieszność owych dżdzownic :) ....Ja bym Go kochała nawe > t z > > dżdżownicami ....:) > W piekle to pewnie będziecie się ze sobą gryżć i wyzywać. Gryżć powiadasz ??? no to może akurat być do aakceptowania ...byle nie za mocno:) ale wyzywać ??? na pojedynki?? :) Zresztą wiesz co ?? Do tego nie trza niektórym wcale piekła :( Jak się zcasem słyszy jak ludzie naprawdę się wyzywają - uszy mogą zwiądnąć :( Ale tego w naszym przypadku nie obawiałabym się :) nierealne , na szczeście ! a co do tych pastylek ...nie przedawkuj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Niesamowite !!!! :D 18.12.03, 14:03 kora3 napisała: > > W piekle to pewnie będziecie się ze sobą gryżć i wyzywać.> > ale wyzywać ??? na pojedynki?? :) Nie. Od prostytutek i narządów płciowych. > Zresztą wiesz co ?? Do tego nie trza niektórym wcale piekła :( Do w nich piekłó ujawnia się już w tym życiu. > Ale tego w naszym przypadku nie obawiałabym się :) nierealne , na szczeście ! Sąd Ostateczny odsłoni całe zakłamanie waszej pseudomiłości. > > a co do tych pastylek ...nie przedawkuj !!! I to jest tekst tej najmilszej dla mnie na tym forum osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Niesamowite !!!! :D 18.12.03, 14:08 arcykr napisał: > kora3 napisała: > > > > W piekle to pewnie będziecie się ze sobą gryżć i wyzywać.> > > ale wyzywać ??? na pojedynki?? :) > Nie. Od prostytutek i narządów płciowych. No nie, tego jeszcze nie było. Bijesz włąsne rekordy Anty. Wyzywać od narządów płciowych... - ty jajniku - sam jesteś jądrem tu drugorzędowa cecho płciowa itd, itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zenna Re: Niesamowite !!!! :D 18.12.03, 14:49 Arcy, przystopuj, bo zapedziles sie za daleko. > > a co do tych pastylek ...nie przedawkuj !!! > I to jest tekst tej najmilszej dla mnie na tym forum osoby? Kora i tak ma do Ciebie anielska cierpliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Niesamowite !!!! :D 18.12.03, 14:51 arcykr napisał: > kora3 napisała: > > > > W piekle to pewnie będziecie się ze sobą gryżć i wyzywać.> > > ale wyzywać ??? na pojedynki?? :) > Nie. Od prostytutek i narządów płciowych. Arcy ...zlituj się ...ja pekne ze śmiechu:) Jesteś zabawny - przyznaję :) ale to było już rozwalające :)) > > > Zresztą wiesz co ?? Do tego nie trza niektórym wcale piekła :( > Do w nich piekłó ujawnia się już w tym życiu. W nich ujawnia się przede wszystkim: brak kultury i poszanowanie siebie samego i innych, skłonność do agresji (zwłaszcza po alkoholu), brak autorytetu i umiejstności panowania nad sobą ... > > > Ale tego w naszym przypadku nie obawiałabym się :) nierealne , na szcześci > e ! > Sąd Ostateczny odsłoni całe zakłamanie waszej pseudomiłości. Nie osmieszaj się Arcy ...proszę ..bo zaczyna mi być Ciebie bardzo zal ... Guzik wiesz w ogóle o miłości i normalnych relacjach miedzyludzkich i Ty masz codziennie swoje piekło- brak miłości i dlatego zalewa Cie żółć zgorzkniałości ...:( > > > > a co do tych pastylek ...nie przedawkuj !!! > I to jest tekst tej najmilszej dla mnie na tym forum osoby? A jakieś wybory były ??? Na najmilszą osobę ?? Człowieku takie wizje, jak Twoje pojawiają się czesto po psychotropach, w stanach depresyjno - lękowych i po halucynogenach ...stad moje przypuszczenie, ze albo sam coś bierzesz, albo się leczysz i źle dawkujesz ..albo co gorsza nie leczysz się , a powinieneś !!! I teraz nie jestem ani miła, ani złośliwa, tylko szczera ! Twoje wizje nie są normalne i Twoje zchowanie też, wiem,z e nie pójdziesz jeszcze do lekarza, bo jeszcze nie dojrzałeś do tego, ale nie umiem się ciszyć, ze ktoś kto być może ma cięzką depresję, albo inne schorzenie nie chce się leczyć...zrozum ... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Niesamowite !!!! :D 18.12.03, 14:03 zbyt łatwo szafujesz słowami, kto będzie zbawiony, a kto w piekle. Arcy, wierz mi, że tego nie wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Niesamowite !!!! :D 18.12.03, 14:04 mamalgosia napisała: > zbyt łatwo szafujesz słowami, kto będzie zbawiony, a kto w piekle. Arcy, wierz > mi, że tego nie wiesz! Ale wiem, jakie są warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Niesamowite !!!! :D 18.12.03, 18:30 Rozumiem, ja też je znam. Ale czy uważasz, że spełniasz wszystkie te warunki? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 18.12.03, 13:59 jak każdy z nas zostałam na wdechu Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 18.12.03, 14:02 mamalgosia napisała: > jak każdy z nas > zostałam na wdechu Dżdżownice zamiast włosów. No ten gość nie może być całkiem zdrów. Nie ma takiej możliwosći. No chyba, że siedzi i śmieje się ze wszytkich którzy na poważnie z nim dyskutują... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 18.12.03, 18:32 myślę, że to nie był żart, tylko mu chodziło o to, że po śmierci trafi do piekła i tam się tak stanie. Ale nie wiem, to tylko moja interpretacja Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: co się Wam podoba 19.12.03, 10:47 mamalgosia napisała: > myślę, że to nie był żart, tylko mu chodziło o to, że po śmierci trafi do > piekła i tam się tak stanie. Ale nie wiem, to tylko moja interpretacja To nie był oczywiście żart, tylko średniowieczna wizja piekła. W czsach ciemnoty wmawiało się ludziom takie rzeczy bo łatwo na wyobraźnię działały, ale skąd anty teraz to wziął, to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: co się Wam podoba 18.12.03, 13:57 wiem, że same włosy nie mogą być niemoralne, to był taki skrót myślowy. Po prostu uznałam, ze tym razem arcy przesadził Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: co się Wam podoba 18.12.03, 14:41 mamalgosia napisała: > wiem, że same włosy nie mogą być niemoralne, to był taki skrót myślowy. > Po prostu uznałam, ze tym razem arcy przesadził Wiem, wiem ...alem się obsmiała setnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia no no 18.12.03, 18:29 Ty się śmiejesz, a jutro może z ust Ci wyjdą skorpiony Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Re: no no 18.12.03, 18:39 > Ty się śmiejesz, a jutro może z ust Ci wyjdą skorpiony I natychmiast zaczna wyzywac od minimizerow... o przepraszam, od pierwszo- i drugorzednych cech plciowych :) Luki Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: no no 18.12.03, 19:20 sunday napisał: > > Ty się śmiejesz, a jutro może z ust Ci wyjdą skorpiony > > I natychmiast zaczna wyzywac od minimizerow... o przepraszam, od pierwszo- i > drugorzednych cech plciowych :) > > Luki :D Biedne te dżdżowniece, jak się owe skorpiony na nie wyprawią ...oj wojna Ci będzie, wojna :) Nie wiedziałam, że skorpiony wyzywają ...zwłaszcza od drugorzęnych cech płciowym ....a swoją drogą ...:) nie jestem całkiem pewna, ale dżdżownica jest chyba obojnakiem (kto wie na pewno, niech potwierdzi lub zaprzeczy) stąd wyzwiska pod ich adresem nie powinny zrobić wrazenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia :( 18.12.03, 14:01 miał być taki ładny wątek, a tu o dżdżownicach wychodzących z głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: :( 18.12.03, 20:10 mamalgosia napisała: > miał być taki ładny wątek, a tu o dżdżownicach wychodzących z głowy... to prawda takich upiornych snów jeszcze nie miałam... Odpowiedz Link Zgłoś