Gość: jarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 21:31 do czego doszlo?!czerwoni aktywisci sluchaja Kultu!hej,czy nie wiecie,nie macie wladzy na swiecie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lola Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.04, 22:47 Cóż za "inteligentne" oblicze...a fe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starszy kolega Re: Lewicowy ideowiec/bankowiec ?! IP: *.fntax.com 10.01.04, 02:25 W zabawnym zestawieniu "lewicowy ideowiec" i "bankowiec" tkwi immanentna sprzecznosc. Rzetelna bankowosc nic nie ma wspolnego z ideowoscia, za to opiera sie na chlodnej i zdrowej kalkulacji. Chyba ze jest to "bankowosc" w wykonaniu niejakiego Huszczy. ktory - jako skarbnik PZPR - znakomicie wiazal finansowe machloje/przekrety nieboszczki PZPR (protoplasta SLD) z marksistowko-leninowska ideowoscia. Chcesz byc jego nasladowca ? Chlopcze drogi, wyzbadz sie hipokryzji. Pomioty PZPR-u i wszystkich ich przybudowek (SLD, ZSMP i jakichs tam federacji mlodych lewakow) namieszaly Tobie w glowie. Studiuj te bankowosc (chwala Tobie) i ucz sie pomnazania pieniedzy - w uczciwy sposob. Zapomnij o durnej i utopijnej "sprawiedliwosci spolecznej", z ktorej wynika wiele patologii wspolczesnej Polski, a buduj system bazujacy na kalkulacji. W przeciwnym razie, wroze Ci jedno: szklane domy i wielki zawod. Jak zaczniesz zarabiac i placic podatki, ideowosc wyrzucisz do kosza. Wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Re: Lewicowy ideowiec/bankowiec ?! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 08:41 masz stary racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żelek Pożal się Boże fachowiec z tego Gryko... IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.04, 11:31 "Zaoczny marketing i bankowość" - trzeba mieć nieźle napieprzone w głowie aby uwierzyć w TAKIEGO "specjalistę". On raczej z tych co hołdują zasadzie :"kasę wyprowadzić". Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Pożal się Boże fachowiec z tego Gryko... 10.01.04, 14:54 "Najlepsi studenci na zaocznych kursach dla policjantów i prawników to więźniowie." Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Pożal się Boże fachowiec z tego Gryko... 10.01.04, 16:28 to tłumaczy zapis w ustawie o wzywaniu się do każdej stłuczki Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Pożal się Boże fachowiec z tego Gryko... 10.01.04, 18:27 markoniec napisał: > to tłumaczy zapis w ustawie o wzywaniu się do każdej stłuczki Ociec! Prać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowiec Re: Lewicowy ideowiec/bankowiec ?! IP: *.uz.zgora.pl 12.01.04, 07:42 Skąd u was tyle nienawiści, jeszcze sie nie pokazał a juz go zmietli. Kolego śmiało do przodu nie pacz na paplaninę.Wypominają tomie twoją matkę, cha zazdroszczą ponieważ to zaszczyt mieć tak uroczego i mądrego rodzica. Twórz swój wizerunek , a przecież cały czas stawiamy na odnowę na nowe młode odnowienie myslenia po lewej stronie politycznej. Pokaż co potrafisz. Zyczę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciciolina Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.01.04, 19:35 chłopiec wyssal ideologie i aktywność społeczną (partyjną) z piersi swojej matki - dzialaczki ZNP, ma więc motywacje do działania - nie ważne są cele ale ich skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yura Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.ztpnet.pl 10.01.04, 20:02 Święta prawda! Czerwone geny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.04, 12:24 Ten Gryko to dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JSzul 23 Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.idea.pl 11.01.04, 20:37 głupi chłopak i mama głupia pcha go w tę czerwoną bandę. Gdyby był rozsądny to sam wybrałby swoją drogę, z tego widać że nie ambitny i już karierowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jester Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:19 "Z matki obcej, krew jego dawne bohatery, A imię jego czterdzieści i cztery. Sława! sława! sława!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryan Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.04, 21:16 Gryko ma tylko jedno zadanie, zlecone przez mame, ktora otrzymala Nakaz od Wodza Wojewodzkiego, Jasnie Panujacego Pana Brachmanskiego na rozgardiaszu SLD, a mianowice ma odstawic w mlodym zastepie ludzi ZSMP, ktorzy oddani sa na wierna sluzbe Wontorowi i Tajchertowi,przez co zagrazaja Panujacemu. Nota bene, Pan Tajchert mogłby z godnoscia sprawowac urzad radnego miejskiego i nie chodzic po stacji paliwowej z kolesiami sprawiajac wrazenie "mocno wstawionego". Sprawial takie wrazenie jaby byl "nabrzdyngolony", choc moze nie byl, ale takie sprawial wrazenie. Bylo to w sobote na stacji paliw przy ulicy Sulechowskiej, z kolesiami mlodymi ladowal sie do fury, na pewno jechal na polityczna impre... . "Chwala nam i naszym kolegom..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.04, 18:08 zgadzam sie z podejsciem do gryko, natomiast co do mojego kolegi jurka, a co ty nie pijesz? czy na stacji nie mozna wsiadac lekkko wciety do samochodu?- mial kierowce. i nie bylo to w sobote tylko w piatek<pracownik cpn na sulechowskiej> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jester Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:24 > Sprawial takie wrazenie jaby byl "nabrzdyngolony", choc moze nie > byl, ale takie sprawial wrazenie On zawsze sprawia takie wrażenie... Ale może to tylko wrażenie... A może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.04, 12:25 Gratulacje panie Filipie! Ludzie łapy opadają jak się czyta wasze posty... Wydaje się, że jesteście już tak mocno na prawo, że dalej jest tylko beton... Nie wiem czy zauważyliście mamy XXI wiek, a Wy wciąż tkwicie w rozgrzebywaniu "minionego okresu", tak ludzie nie naprawimy tego kraju babrając się wciąż w przeszłości. Ja urodziłem się w 1981 roku, znam z historii co wtedy się działo, mam wielki szacunek dla tych ludzi, którzy walczyli o moją wolność i niech tak zostanie po wsze czasy, niech z pokolenia na pokolenie przekazywana będzie ta wiedza, ale teraz zajmijmy się przyszłością naszą i naszych dzieci. W każdej normalnej demokracji MUSI funkcjonować i prawica i środek i lewica bo inaczej będziemy mieli posty takie jak tu czyli zaczątki faszyzmu!!! tak, ohydnego FASZYZMU w waszym wykonaniu! Nie mam jeszcze ukształtowanego poglądu politycznego, ale zachowanie prawicy to zwykłe chamstwo, wciąż wyzwiska, agresja, ataki a jeśli chodzi o przewały to naprawdę nie trzeba sięgać pamięcią aż do PZPR wystarczy wspomnieć cztery lata działalności pana Buzka... Lewica też ma swoje za uszami, ale chociaż ma kulturę, szanowanego na świecie prezydenta, kompromisy z kościołem i nikt nie wyzywa polityków z prawej strony, z których tylko nieliczni już wywodzą się z etosu ludzi walczących za moją i waszą wolność... Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
marpol6 Re: Kim jest Filip Gryko 12.01.04, 12:45 Nic dodac nic ujac :) rocznik '81 pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uni Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 17:52 Faszyzmu? Chłopie,co Ty pierd...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30latek Nie wiem, kim On jest ale jakoś tekst o IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.04, 17:54 Gdy usłyszałem kilka zdań w "wykonaniu" tego chłopaka, nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że nie jest zbytnio inteligentnym i elokwentnym przyszłym politykiem... Być może się mylę ale coś w tym jest... mam nadzieję, że chłopak nie szuka sobie sposobu na "jak tu nic nie robić by zarobić" i swój potencjał jeszce nam pokaże Oby tak było.... bo Polska potrzebuje młodych, inteligentnych i kulturalnych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Nie wiem, kim On jest ale jakoś tekst o IP: *.icpnet.pl 07.02.04, 14:44 jak dotąd niegdzie nie pracował, choć studia zaoczne umożliwiają takowe zajęcie... czy nie ma w twoim komentarz krzty prawdy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30latek, Nie wiem, kim On jest ale jakoś tekst o IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.04, 17:56 odizolowaniu się od mamy mnie nie przekonuje. Czy to nie jej pomysł? Gdy usłyszałem kilka zdań w "wykonaniu" tego chłopaka, nie mogłem oprzeć się wrażeniu, że nie jest zbyt inteligentnym i elokwentnym przyszłym politykiem... (a może to tylko brak doświadczenia w kontaktach z mediami...) Być może się mylę ale coś w tym jest... mam nadzieję, że chłopak nie szuka sobie sposobu na "jak tu nic nie robić by zarobić" i swój potencjał jeszce nam pokaże Oby tak było.... bo Polska potrzebuje młodych, inteligentnych i kulturalnych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decha Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.04, 19:13 Chlopak nie wyglada najlepiej i jeszcze klamie... Nie wiem dlaczego powiedzial ze lubi KULT I t.love jak to zwykly slychacz disco i tego typu rzeczy... Zycze powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Czerwona mlodziezowka zre sie o wladze IP: *.fntax.com 13.01.04, 01:51 Cytat z GW, 12 stycznia 2004: "Po kongresie młodzieżówki SLD. Rozmowa z Grzegorzem Pietruczukiem, nowym liderem Federacji Młodych Socjaldemokratów Dwie konkurujące ze sobą SLD-owskie młodzieżówki - SMLD i SML - spotkały się w ostatni weekend na zjednoczeniowym kongresie. Powołały Federację Młodych Socjaldemokratów. "Zamiast debaty ideowej, do późnej nocy trwał zażarty bój o stanowiska" - podsumowała Kongres "Trybuna". O młodym zapleczu Sojuszu napisała: "Są karykaturą dorosłej partii, przejmują od niej najgorsze wzorce"... Panie Gryko, niech Pan trzezwo oceni sytuacje w 'Panskim' obozie i wyprowadzi sztandar. Na dezercje jeszcze nie za pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwa Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 13:16 Jak to kim jest? Jest synem Gryko i Grykowej. I już! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.04, 18:04 Ja go tam widzialem objęciach pewnej młodej dziennikarki. Bardzo dotąd anty Odpowiedz Link Zgłoś