Dodaj do ulubionych

Kim jest Filip Gryko

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.04, 21:31
do czego doszlo?!czerwoni aktywisci sluchaja Kultu!hej,czy nie wiecie,nie
macie wladzy na swiecie?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lola Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.04, 22:47
      Cóż za "inteligentne" oblicze...a fe !
    • Gość: Starszy kolega Re: Lewicowy ideowiec/bankowiec ?! IP: *.fntax.com 10.01.04, 02:25
      W zabawnym zestawieniu "lewicowy ideowiec" i "bankowiec" tkwi immanentna
      sprzecznosc. Rzetelna bankowosc nic nie ma wspolnego z ideowoscia, za to
      opiera sie na chlodnej i zdrowej kalkulacji.
      Chyba ze jest to "bankowosc" w wykonaniu niejakiego Huszczy. ktory - jako
      skarbnik PZPR - znakomicie wiazal finansowe machloje/przekrety nieboszczki
      PZPR (protoplasta SLD) z marksistowko-leninowska ideowoscia. Chcesz byc jego
      nasladowca ?

Chlopcze drogi, wyzbadz sie hipokryzji. Pomioty PZPR-u i wszystkich ich
      przybudowek (SLD, ZSMP i jakichs tam federacji mlodych lewakow) namieszaly
      Tobie w glowie. Studiuj te bankowosc (chwala Tobie) i ucz sie pomnazania
      pieniedzy - w uczciwy sposob. Zapomnij o durnej i utopijnej "sprawiedliwosci
      spolecznej", z ktorej wynika wiele patologii wspolczesnej Polski, a buduj
      system bazujacy na kalkulacji.

W przeciwnym razie, wroze Ci jedno: szklane domy i wielki zawod.
      Jak zaczniesz zarabiac i placic podatki, ideowosc wyrzucisz do kosza. Wierz
      mi.
      • Gość: bezrobotny Re: Lewicowy ideowiec/bankowiec ?! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 08:41
        masz stary racje
        • Gość: żelek Pożal się Boże fachowiec z tego Gryko... IP: *.gorzow.mm.pl 10.01.04, 11:31
          "Zaoczny marketing i bankowość" - trzeba mieć nieźle napieprzone w głowie aby
          uwierzyć w TAKIEGO "specjalistę".

On raczej z tych co hołdują zasadzie :"kasę wyprowadzić".
          • tezgucio Re: Pożal się Boże fachowiec z tego Gryko... 10.01.04, 14:54
            "Najlepsi studenci na zaocznych kursach dla policjantów i prawników to
            więźniowie."
            • markoniec Re: Pożal się Boże fachowiec z tego Gryko... 10.01.04, 16:28
              to tłumaczy zapis w ustawie o wzywaniu się do każdej stłuczki
              • tezgucio Re: Pożal się Boże fachowiec z tego Gryko... 10.01.04, 18:27
                markoniec napisał:
                > to tłumaczy zapis w ustawie o wzywaniu się do każdej stłuczki
                Ociec! Prać?
      • Gość: lewicowiec Re: Lewicowy ideowiec/bankowiec ?! IP: *.uz.zgora.pl 12.01.04, 07:42
        Skąd u was tyle nienawiści, jeszcze sie nie pokazał a juz go zmietli. Kolego
        śmiało do przodu nie pacz na paplaninę.Wypominają tomie twoją matkę, cha
        zazdroszczą ponieważ to zaszczyt mieć tak uroczego i mądrego rodzica. Twórz
        swój wizerunek , a przecież cały czas stawiamy na odnowę na nowe młode
        odnowienie myslenia po lewej stronie politycznej. Pokaż co potrafisz. Zyczę
        powodzenia.
    • Gość: ciciolina Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.01.04, 19:35
      chłopiec wyssal ideologie i aktywność społeczną (partyjną) z piersi swojej
      matki - dzialaczki ZNP, ma więc motywacje do działania - nie ważne są cele ale
      ich skuteczność.
      • Gość: Yura Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.ztpnet.pl 10.01.04, 20:02
        Święta prawda! Czerwone geny?
        • Gość: Radek Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.04, 12:24
          Ten Gryko to dupek.
          • Gość: JSzul 23 Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.idea.pl 11.01.04, 20:37

głupi chłopak i mama głupia pcha go w tę czerwoną bandę.
            Gdyby był rozsądny to sam wybrałby swoją drogę, z tego widać że nie ambitny
            i już karierowicz.
        • Gość: jester Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:19
          "Z matki obcej, krew jego dawne bohatery,
          A imię jego czterdzieści i cztery.
          Sława! sława! sława!"

• Gość: Ryan Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.04, 21:16
      Gryko ma tylko jedno zadanie, zlecone przez mame, ktora otrzymala Nakaz od
      Wodza Wojewodzkiego, Jasnie Panujacego Pana Brachmanskiego na rozgardiaszu
      SLD, a mianowice ma odstawic w mlodym zastepie ludzi ZSMP, ktorzy oddani sa na
      wierna sluzbe Wontorowi i Tajchertowi,przez co zagrazaja Panujacemu.

Nota bene, Pan Tajchert mogłby z godnoscia sprawowac urzad radnego miejskiego
      i nie chodzic po stacji paliwowej z kolesiami sprawiajac wrazenie "mocno
      wstawionego". Sprawial takie wrazenie jaby byl "nabrzdyngolony", choc moze nie
      byl, ale takie sprawial wrazenie. Bylo to w sobote na stacji paliw przy ulicy
      Sulechowskiej, z kolesiami mlodymi ladowal sie do fury, na pewno jechal na
      polityczna impre... . "Chwala nam i naszym kolegom..."
      • Gość: leon Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.04, 18:08
        zgadzam sie z podejsciem do gryko, natomiast co do mojego kolegi jurka, a co ty
        nie pijesz? czy na stacji nie mozna wsiadac lekkko wciety do samochodu?- mial
        kierowce. i nie bylo to w sobote tylko w piatek<pracownik cpn na sulechowskiej>
      • Gość: jester Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 12:24
        > Sprawial takie wrazenie jaby byl "nabrzdyngolony", choc moze nie
        > byl, ale takie sprawial wrazenie

On zawsze sprawia takie wrażenie... Ale może to tylko wrażenie... A może...
    • marpol6 Re: Kim jest Filip Gryko 12.01.04, 10:50
      Filip GRATULACJE!
      pozdr.
      • Gość: Piotr Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.04, 12:25
        Gratulacje panie Filipie!
        Ludzie łapy opadają jak się czyta wasze posty... Wydaje się, że jesteście już
        tak mocno na prawo, że dalej jest tylko beton...
        Nie wiem czy zauważyliście mamy XXI wiek, a Wy wciąż tkwicie w
        rozgrzebywaniu "minionego okresu", tak ludzie nie naprawimy tego kraju babrając
        się wciąż w przeszłości. Ja urodziłem się w 1981 roku, znam z historii co wtedy
        się działo, mam wielki szacunek dla tych ludzi, którzy walczyli o moją wolność
        i niech tak zostanie po wsze czasy, niech z pokolenia na pokolenie przekazywana
        będzie ta wiedza, ale teraz zajmijmy się przyszłością naszą i naszych dzieci. W
        każdej normalnej demokracji MUSI funkcjonować i prawica i środek i lewica bo
        inaczej będziemy mieli posty takie jak tu czyli zaczątki faszyzmu!!! tak,
        ohydnego FASZYZMU w waszym wykonaniu!
        Nie mam jeszcze ukształtowanego poglądu politycznego, ale zachowanie prawicy to
        zwykłe chamstwo, wciąż wyzwiska, agresja, ataki a jeśli chodzi o przewały to
        naprawdę nie trzeba sięgać pamięcią aż do PZPR wystarczy wspomnieć cztery lata
        działalności pana Buzka... Lewica też ma swoje za uszami, ale chociaż ma
        kulturę, szanowanego na świecie prezydenta, kompromisy z kościołem i nikt nie
        wyzywa polityków z prawej strony, z których tylko nieliczni już wywodzą się z
        etosu ludzi walczących za moją i waszą wolność...
        Dziękuję za uwagę.
        • marpol6 Re: Kim jest Filip Gryko 12.01.04, 12:45
          Nic dodac nic ujac :)
          rocznik '81
          pozdrawiam!
        • Gość: Uni Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 17:52
          Faszyzmu? Chłopie,co Ty pierd...?!
    • Gość: 30latek Nie wiem, kim On jest ale jakoś tekst o IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.04, 17:54
      Gdy usłyszałem kilka zdań w "wykonaniu" tego chłopaka, nie mogłem oprzeć się
      wrażeniu, że nie jest zbytnio inteligentnym i elokwentnym przyszłym
      politykiem... Być może się mylę ale coś w tym jest... mam nadzieję, że chłopak
      nie szuka sobie sposobu na "jak tu nic nie robić by zarobić" i swój potencjał
      jeszce nam pokaże
      Oby tak było.... bo Polska potrzebuje młodych, inteligentnych i kulturalnych
      polityków.
      • Gość: szymon Re: Nie wiem, kim On jest ale jakoś tekst o IP: *.icpnet.pl 07.02.04, 14:44
        jak dotąd niegdzie nie pracował, choć studia zaoczne umożliwiają takowe
        zajęcie... czy nie ma w twoim komentarz krzty prawdy...?
    • Gość: 30latek, Nie wiem, kim On jest ale jakoś tekst o IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.04, 17:56
      odizolowaniu się od mamy mnie nie przekonuje. Czy to nie jej pomysł?
      Gdy usłyszałem kilka zdań w "wykonaniu" tego chłopaka, nie mogłem oprzeć się
      wrażeniu, że nie jest zbyt inteligentnym i elokwentnym przyszłym politykiem...
      (a może to tylko brak doświadczenia w kontaktach z mediami...)
      Być może się mylę ale coś w tym jest... mam nadzieję, że chłopak nie szuka
      sobie sposobu na "jak tu nic nie robić by zarobić" i swój potencjał jeszce nam
      pokaże
      Oby tak było.... bo Polska potrzebuje młodych, inteligentnych i kulturalnych
      polityków.
    • Gość: decha Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.04, 19:13
      Chlopak nie wyglada najlepiej i jeszcze klamie...

Nie wiem dlaczego powiedzial ze lubi KULT I t.love jak to zwykly slychacz disco i tego typu rzeczy...

Zycze powodzenia...
    • Gość: Towarzysz Czerwona mlodziezowka zre sie o wladze IP: *.fntax.com 13.01.04, 01:51
      Cytat z GW, 12 stycznia 2004:
      "Po kongresie młodzieżówki SLD. Rozmowa z Grzegorzem Pietruczukiem, nowym
      liderem Federacji Młodych Socjaldemokratów
      Dwie konkurujące ze sobą SLD-owskie młodzieżówki - SMLD i SML - spotkały się w
      ostatni weekend na zjednoczeniowym kongresie. Powołały Federację Młodych
      Socjaldemokratów. "Zamiast debaty ideowej, do późnej nocy trwał zażarty bój o
      stanowiska" - podsumowała Kongres "Trybuna". O młodym zapleczu Sojuszu
      napisała: "Są karykaturą dorosłej partii, przejmują od niej najgorsze
      wzorce"...

Panie Gryko, niech Pan trzezwo oceni sytuacje w 'Panskim' obozie i wyprowadzi
      sztandar. Na dezercje jeszcze nie za pozno...

• Gość: wiwa Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 13:16
      Jak to kim jest? Jest synem Gryko i Grykowej. I już! :P
    • Gość: pit Re: Kim jest Filip Gryko IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.04, 18:04
      Ja go tam widzialem objęciach pewnej młodej dziennikarki. Bardzo dotąd anty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka