Dodaj do ulubionych

Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncertu

10.12.09, 11:00
Depeche Mode?!?!?!?!?! Ale jaja sobie robi ten Kubicki?!?!?!
Buuuuuhahahaha! Ha,ha, ha, ha, ha!!!! No chyba ze jest jakies ruskie
depeszmodie i tym myslal nasz super prezio!
Obserwuj wątek
    • Gość: ZGKiM Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 11:29
      Ty Kubicki daj lepiej mi podwyżkę,a nie trać kasy na koncerty ,które
      będziesz otwierał.
    • Gość: Olek Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 11:47
      Widać,że nie przewidział Kubicki kasy na podwyżki, a teraz próbuje
      wyjść z sytuacji z twarzą.Ten koncert rzeczywiście mało nam
      potrzebny. A i wydatki Nesterowicza na delegacjach rozdmuchane na
      maxa.
    • Gość: M.Aszek Depeche Mode IP: *.tpn.ceron.pl 10.12.09, 12:13

Ludzie, koniecznie musi być Depeche Mode albo jaki inny Scorpions!!!
      I te artysty muszom koniecznie sie nauczyć zapowiadac przed karzdym kawałkiem:
      :Heloł Zielona Rora! My tu do was przyjachali spiewać, a sponsorem jest
      prezydent jaNuszz Kubica, o pardon, Kukicki"

• Gość: M.Aszek Reklama na basenie! IP: *.tpn.ceron.pl 10.12.09, 12:19
      Reklama na basenie powinna być duża, koniecznie po zmroku podswietlana,
      krzykliwa i widoczna z każdej strony, a brzmieć powinna:
      "Sponsorem tego basenu i hali sportowej jest Jaśnie Nam Panujący prezydent
      Janusz Kubicki"

• Gość: tony.halik Re: Reklama na basenie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.12.09, 12:50
        Panie Jacku, ucz dzieci historii :-)))) Koncert DM to o wiele więcej niż
        kilkaset tysięcy złotych. Ale bardzo bym chciał, aby zagrali. W Zielonej Górze
        zjechaliby się ludzie z całej Polski.
        • Gość: Wiktor Re: Reklama na basenie! IP: 94.75.121.* 10.12.09, 13:50
          Masz racje Tony.Ten Jacek to wiadomo od dawna kto zacz.Pisze jedynie
          pod wieloma nickami dokuczając prezydentowi Kubickiemu oraz naszemu
          wiodacemu internaucie czyli Ele.Szkoda tylko , ze z tego pisania
          dostaje lekko czerwoną gębę . Chociaż może jest inna tego przyczyna ?
          • Gość: mlody Re: Reklama na basenie! IP: *.chello.pl 10.12.09, 14:03
            Tnijcie sobie delegacje, obniżcie uposażenie radnych i wynagrodzenie prezydenta,
            wynajmujcie wieczorami sale Ratusza na dancingi, ale WON od pieniędzy na imprezy
            masowe ! W tym mieście i tak już wieje nudą i oprócz mordobijnych dyskotek nie
            ma gdzie się pobawić - a jak panu Budzińskiemu się nie podoba koncert, to niech
            się zamknie w domu starców na potańcówce a młodym da się bawić zgodnie z ich
            oczekiwaniami !!!
            • Gość: Stary z ZGKiM Re: Reklama na basenie! IP: 94.75.121.* 10.12.09, 14:38
              A mnie młody bardziej pasuje podwyżka pensji niż koncert.
              • Gość: mlody do stary Re: Reklama na basenie! IP: *.chello.pl 10.12.09, 16:48
                To zmień pan pracę, jak się płaca nie podoba ! W tym kraju jedyną receptą na
                wyłudzenie podwyżek są strajki, protesty i medialne akcje związkow zawodowych !
                Ciekawe, czy jakby młodzież wyszła i blokowała ulice, to by im ktoś robił co
                miesiąc darmowe imprezy ?
                • Gość: stary z ZGKiM Re: Reklama na basenie! IP: 94.75.121.* 10.12.09, 17:01
                  Jak znajdziesz mŁody pracę i utrzymasz rodzinę za pensję to
                  pogadamy.Póki co idź na koncert.
                • Gość: xyz Re: Reklama na basenie! IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.09, 17:52
                  ty młody zycze ci aby twoi rodzice byli na bezrobotnym a ty chodzil na koncerty
          • Gość: ele wiktor Re: Reklama na basenie! IP: 94.75.121.* 10.12.09, 14:12
            wiktor czyli kolejne wcielenie ele
    • Gość: popisany Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.09, 17:55
      popedzio straz miejska a kase dac na podwyzki dla ludzi pracujacych a nie
      piszacych skargi na siebie
      • Gość: lechia Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 10.12.09, 23:07
        mózgu to wy nie macie
        kubicki i spółka też - zresztą wiem to od dawna
        tylko debil, albo człowiek bez szkoły, albo ten króry chce zrobić
        duzo szumu jak doda mógł wymienić DM jako zespół, który przyjedzie
        do naszej wioski
        I TACY LUDZIE RZĄDZĄ
    • miecznikow Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncertu 11.12.09, 11:15
      Jak w zielonej gorze zagra DM to przekaze kubickjiemu w prezencie
      kaktus ktory mi na dloni wyrosnie. Bedzie mial co postawic na biurku
      w gabinecie. A i na podstawku tego kaktusa bedzie mial podpis Davea
      Gahama.... Ha, ha, ha, ha, ha, ha!!! A tak powaznie to za jakich
      idiotow trzeba miec ludzi aby rzucac takie ploty?!?!?
    • nierum Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncertu 11.12.09, 12:36
      radni PIS dla poparcia gotowi są nawet sprzedać ZG .PODWYSZKI powinny wynikać
      z podniesienia wydajności[wywieść więcej śmieci będzie więcej pieniędzy do
      podziału]!
      • Gość: Smieciarz Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 11.12.09, 22:15
        Ależ wzrosła wydajnośc tych zakladów.Zatrudniaja tyle samo ludzi a
        miasto się rozrosło w tym czasie.
      • Gość: Ksantypa Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 13:32
        Ty młody,podnieś najpierw swoją jakość ortografii,a dopiero pisz o
        wydajności pracy. Do szkoły. Uczyć się języka ojczystego,
        angielskiego też nie zawadzi.
    • dorianne.gray Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncertu 11.12.09, 14:07
      Depeche Mode w Zielonej Górze na otwarciu basenu... popłakałam się ze śmiechu...
      • Gość: lechia Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.09, 15:45
        nie dziwmy się im
        to ludzie specjalnej troski
        ładują grubą kasę na zuzel - którego nikt nawet w Polsce nie bierze
        poważnie a zarazem ściągają DEPECHE MODE
        HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
        i myślą, że zarobią krocie na gadzetach falubazu mamiąc miejscową
        ludność
        a i do tego wciskają kit juz przedszkolakom
        ciekawe czy doczejmy się czasu, gdy każda kobieta, która urodzi
        dostanie w szpitalu szalik falubazu
        HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
        • Gość: tor Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.09, 17:54
          hahahahhaha
          • Gość: Wiktor Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 15:15
            Proponuję zeby radni Pis-u ,/Budzinski i inni / ze swoich diet
            dołozyli się do podwyżek.Stać ich na to .
            • Gość: ele ! Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 16:57
              Wiktor ! abyś 100 lat żył zdrowy i szczesliwy !też tak myslałem !!!
              Budzynski Barczak Ronowicz naprawde mają z czego dać ! każda z tych
              osób ma prace to diety moga przeznaczyć dla ludzi pracy ! bo
              podobno tak ich losem sie przejmują !!! No pisowcy ! z dużo
              gadacie czas na czyny ! [ łaski nie robicie bo to MY podatnicy
              płacimy na was ! i za waszą wątpliwą robote pisowcy !!! ]

A może internauci przypomną co takiego zrobili w radzie ci pisowcy ?
              bo ja sobie nie przypominam nic ! NIC ! ZERO ! a juz mineło 3 lata !
              • Gość: lechia Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 19:29
                a wy co SLD-owcy?
                może troche na temat
                nie lubie pisu
                ale głupotą to oni chyba kubickiego i dowchana to nie przescigną
              • Gość: durny ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 20:14
                a co zrobił twój Kubicki?
                • Gość: Wiktor Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 20:31
                  Zobacz Ele! Tylko radni obecni/ Piso-wcy / piszą bowiem motto tych
                  wypowiedzi jest jedno: Kupacki zły etc. A Wy brudne ... nie powiem
                  co bo trudno mi znależć w słowniku języka polskiego określenia .Ele
                  trzymaj fason - masz wielu zwolenników w wypowiadanych opiniach.A na
                  historyków / a może histeryków / to my , czyli większość
                  internautów , nas...y.
                  • Gość: durny ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 20:34
                    podpisz sie jak należy wiktor, czyli ele.Wstydzisz się pisać pod
                    własnym nickiem co mnie nie dziwi czy lubisz gadać sam zes sobą?
                    • Gość: wiktor Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 20:58
                      A to ty historyku/histeryku/ się podpisz , będe wiedział w którym
                      wieżowcu mieszkasz , czyba w 4 - ce ! Czy mam rację ??
                      • Gość: durny ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 20:59
                        jaki historyku? w jakiej czwórce? coś ci dzisiaj więcej niż zwykle
                        na dekiel wali ele.
                        • Gość: wiktor Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 21:29
                          Nie żaden ele ! Histeryku / może historyku -chociaz wiem z kim
                          prowadzę dyskurs /./! Trafiłeś na faceta który kończył szkoły gdzie
                          matematyka była wiodącym przedmiotem .
                          • Gość: durny ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 21:43
                            Hmmmm.Dyskusja zmierza do końca wiktor ele.Masz chłopie potężne
                            rozdwojenie jaźni i jakieś lęki na temat historyków?!Ale to i tak
                            jedne z twoich mniej istotnych problemów.Najgorzej facet wiesz z kim
                            masz.Z Żydami.Otaczają cię i tłamszą.To pewnie ci enigmatyczni
                            historycy z bliżej nieokreślonej czwórki.Nie daj się wiktor ele;)Go
                            ele go!!!!!!!!
                            • Gość: Wiktor Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 21:57
                              Powiem zachowując savoir vivre ! Panie J. Niech pan już zgasi
                              komputer chyba , że jeszcze zostało panu parę piw które pan kupił ,
                              my wiem gdzie . Został pan nagrany . Zatem pa,pa .Pogadamy - jak
                              obejrzymy video z pana zakupów. Technika górą !! Niech pan poprosi
                              Ele żeby wstawił się za panem .
                              • Gość: durny ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 22:21
                                Oj chłopie chłopie wiktor ee:) Jaki pan J.? Jakie nagrania? Jakie
                                zakupy? Jakie my? Jakie piwa? Co ty bredzisz Sam widzisz co się z
                                tobą ele dzieje.Ale nie martw się.Medycyna(psychotropy) górą!!!
                                Poproś lekarza,żeby się za tobą wstawił w kolejce do psychiatry.
                                • Gość: Wiktor , żaden ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 22:33
                                  Bredzisz to ty , bo ja nigdy w życiu nie wypiłem piwa , ani tez
                                  innego trunku .Do zobaczenia na mszy na os.Pomorskim ! Będę ubrany
                                  na czarno. I uważaj , będę jednym z wielu który na ciebie nie
                                  spojrzy choć byś chciał. Natomiast od poniedziałku paparazzi będą za
                                  tobą przy szkole , przy biedronce kiedy kupujesz - wiesz ty i Ja -
                                  jakie artykuły. W jednym z najbliższych periodyków ukażą się ciekawe
                                  pstryki . Ci pa pa !
                                  • Gość: durny ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 23:05
                                    Ale ty masz człowieku jazdy:) Już dawno większych bzdetów na wielu
                                    forach nie czytałam.Teraz doszedł czarny człowiek, msza, biedronka,
                                    paparazzi,szkoła,kupowanie artykułów.Jedziesz na maxa.Pa,pa ci!
                                    • Gość: ele do durnego Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 16.12.09, 23:30
                                      Durny ! czy ty sądzisz ze kazdy tutaj co sie zwami nie zgadza to
                                      ele
                                      ty jestes tak durny ? czy udajesz durniejszego niz jesteś ? !!!

DO WSZYTKICH ! ZAWSZE PODPISUJE SIE SWOIM NICKIEM [ ele ] BO NIE
                                      MAM POWODÓW BY SIE TEGO NICKA WSTYDZIĆ ! [ i tez przypominam ze nie
                                      mam zwyczaju sam ze soba rozmawiac ! ]

POLSKA WOLNA OD OBCYCH WOJSK !
    • Gość: grander Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 00:39
      moje DEPECHE MODE na otwarciu basenu w zielonej górze...:D:D:D ...mialem sie
      poplakac ze smiechu, ale utopia tej sytuacji przyblokowala mi oddychanie:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka