miecznikow 10.12.09, 11:00 Depeche Mode?!?!?!?!?! Ale jaja sobie robi ten Kubicki?!?!?! Buuuuuhahahaha! Ha,ha, ha, ha, ha!!!! No chyba ze jest jakies ruskie depeszmodie i tym myslal nasz super prezio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZGKiM Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 11:29 Ty Kubicki daj lepiej mi podwyżkę,a nie trać kasy na koncerty ,które będziesz otwierał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.09, 11:47 Widać,że nie przewidział Kubicki kasy na podwyżki, a teraz próbuje wyjść z sytuacji z twarzą.Ten koncert rzeczywiście mało nam potrzebny. A i wydatki Nesterowicza na delegacjach rozdmuchane na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Aszek Depeche Mode IP: *.tpn.ceron.pl 10.12.09, 12:13 Ludzie, koniecznie musi być Depeche Mode albo jaki inny Scorpions!!! I te artysty muszom koniecznie sie nauczyć zapowiadac przed karzdym kawałkiem: :Heloł Zielona Rora! My tu do was przyjachali spiewać, a sponsorem jest prezydent jaNuszz Kubica, o pardon, Kukicki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.Aszek Reklama na basenie! IP: *.tpn.ceron.pl 10.12.09, 12:19 Reklama na basenie powinna być duża, koniecznie po zmroku podswietlana, krzykliwa i widoczna z każdej strony, a brzmieć powinna: "Sponsorem tego basenu i hali sportowej jest Jaśnie Nam Panujący prezydent Janusz Kubicki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony.halik Re: Reklama na basenie! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.12.09, 12:50 Panie Jacku, ucz dzieci historii :-)))) Koncert DM to o wiele więcej niż kilkaset tysięcy złotych. Ale bardzo bym chciał, aby zagrali. W Zielonej Górze zjechaliby się ludzie z całej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Reklama na basenie! IP: 94.75.121.* 10.12.09, 13:50 Masz racje Tony.Ten Jacek to wiadomo od dawna kto zacz.Pisze jedynie pod wieloma nickami dokuczając prezydentowi Kubickiemu oraz naszemu wiodacemu internaucie czyli Ele.Szkoda tylko , ze z tego pisania dostaje lekko czerwoną gębę . Chociaż może jest inna tego przyczyna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Reklama na basenie! IP: *.chello.pl 10.12.09, 14:03 Tnijcie sobie delegacje, obniżcie uposażenie radnych i wynagrodzenie prezydenta, wynajmujcie wieczorami sale Ratusza na dancingi, ale WON od pieniędzy na imprezy masowe ! W tym mieście i tak już wieje nudą i oprócz mordobijnych dyskotek nie ma gdzie się pobawić - a jak panu Budzińskiemu się nie podoba koncert, to niech się zamknie w domu starców na potańcówce a młodym da się bawić zgodnie z ich oczekiwaniami !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary z ZGKiM Re: Reklama na basenie! IP: 94.75.121.* 10.12.09, 14:38 A mnie młody bardziej pasuje podwyżka pensji niż koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody do stary Re: Reklama na basenie! IP: *.chello.pl 10.12.09, 16:48 To zmień pan pracę, jak się płaca nie podoba ! W tym kraju jedyną receptą na wyłudzenie podwyżek są strajki, protesty i medialne akcje związkow zawodowych ! Ciekawe, czy jakby młodzież wyszła i blokowała ulice, to by im ktoś robił co miesiąc darmowe imprezy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary z ZGKiM Re: Reklama na basenie! IP: 94.75.121.* 10.12.09, 17:01 Jak znajdziesz mŁody pracę i utrzymasz rodzinę za pensję to pogadamy.Póki co idź na koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Reklama na basenie! IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.09, 17:52 ty młody zycze ci aby twoi rodzice byli na bezrobotnym a ty chodzil na koncerty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele wiktor Re: Reklama na basenie! IP: 94.75.121.* 10.12.09, 14:12 wiktor czyli kolejne wcielenie ele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popisany Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.09, 17:55 popedzio straz miejska a kase dac na podwyzki dla ludzi pracujacych a nie piszacych skargi na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechia Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 10.12.09, 23:07 mózgu to wy nie macie kubicki i spółka też - zresztą wiem to od dawna tylko debil, albo człowiek bez szkoły, albo ten króry chce zrobić duzo szumu jak doda mógł wymienić DM jako zespół, który przyjedzie do naszej wioski I TACY LUDZIE RZĄDZĄ Odpowiedz Link Zgłoś
miecznikow Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncertu 11.12.09, 11:15 Jak w zielonej gorze zagra DM to przekaze kubickjiemu w prezencie kaktus ktory mi na dloni wyrosnie. Bedzie mial co postawic na biurku w gabinecie. A i na podstawku tego kaktusa bedzie mial podpis Davea Gahama.... Ha, ha, ha, ha, ha, ha!!! A tak powaznie to za jakich idiotow trzeba miec ludzi aby rzucac takie ploty?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
nierum Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncertu 11.12.09, 12:36 radni PIS dla poparcia gotowi są nawet sprzedać ZG .PODWYSZKI powinny wynikać z podniesienia wydajności[wywieść więcej śmieci będzie więcej pieniędzy do podziału]! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smieciarz Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 11.12.09, 22:15 Ależ wzrosła wydajnośc tych zakladów.Zatrudniaja tyle samo ludzi a miasto się rozrosło w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksantypa Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 13:32 Ty młody,podnieś najpierw swoją jakość ortografii,a dopiero pisz o wydajności pracy. Do szkoły. Uczyć się języka ojczystego, angielskiego też nie zawadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncertu 11.12.09, 14:07 Depeche Mode w Zielonej Górze na otwarciu basenu... popłakałam się ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechia Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.09, 15:45 nie dziwmy się im to ludzie specjalnej troski ładują grubą kasę na zuzel - którego nikt nawet w Polsce nie bierze poważnie a zarazem ściągają DEPECHE MODE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA i myślą, że zarobią krocie na gadzetach falubazu mamiąc miejscową ludność a i do tego wciskają kit juz przedszkolakom ciekawe czy doczejmy się czasu, gdy każda kobieta, która urodzi dostanie w szpitalu szalik falubazu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tor Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.09, 17:54 hahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 15:15 Proponuję zeby radni Pis-u ,/Budzinski i inni / ze swoich diet dołozyli się do podwyżek.Stać ich na to . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 16:57 Wiktor ! abyś 100 lat żył zdrowy i szczesliwy !też tak myslałem !!! Budzynski Barczak Ronowicz naprawde mają z czego dać ! każda z tych osób ma prace to diety moga przeznaczyć dla ludzi pracy ! bo podobno tak ich losem sie przejmują !!! No pisowcy ! z dużo gadacie czas na czyny ! [ łaski nie robicie bo to MY podatnicy płacimy na was ! i za waszą wątpliwą robote pisowcy !!! ] A może internauci przypomną co takiego zrobili w radzie ci pisowcy ? bo ja sobie nie przypominam nic ! NIC ! ZERO ! a juz mineło 3 lata ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechia Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 19:29 a wy co SLD-owcy? może troche na temat nie lubie pisu ale głupotą to oni chyba kubickiego i dowchana to nie przescigną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durny ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 20:14 a co zrobił twój Kubicki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 20:31 Zobacz Ele! Tylko radni obecni/ Piso-wcy / piszą bowiem motto tych wypowiedzi jest jedno: Kupacki zły etc. A Wy brudne ... nie powiem co bo trudno mi znależć w słowniku języka polskiego określenia .Ele trzymaj fason - masz wielu zwolenników w wypowiadanych opiniach.A na historyków / a może histeryków / to my , czyli większość internautów , nas...y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durny ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 20:34 podpisz sie jak należy wiktor, czyli ele.Wstydzisz się pisać pod własnym nickiem co mnie nie dziwi czy lubisz gadać sam zes sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 20:58 A to ty historyku/histeryku/ się podpisz , będe wiedział w którym wieżowcu mieszkasz , czyba w 4 - ce ! Czy mam rację ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durny ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 20:59 jaki historyku? w jakiej czwórce? coś ci dzisiaj więcej niż zwykle na dekiel wali ele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 21:29 Nie żaden ele ! Histeryku / może historyku -chociaz wiem z kim prowadzę dyskurs /./! Trafiłeś na faceta który kończył szkoły gdzie matematyka była wiodącym przedmiotem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durny ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 21:43 Hmmmm.Dyskusja zmierza do końca wiktor ele.Masz chłopie potężne rozdwojenie jaźni i jakieś lęki na temat historyków?!Ale to i tak jedne z twoich mniej istotnych problemów.Najgorzej facet wiesz z kim masz.Z Żydami.Otaczają cię i tłamszą.To pewnie ci enigmatyczni historycy z bliżej nieokreślonej czwórki.Nie daj się wiktor ele;)Go ele go!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 21:57 Powiem zachowując savoir vivre ! Panie J. Niech pan już zgasi komputer chyba , że jeszcze zostało panu parę piw które pan kupił , my wiem gdzie . Został pan nagrany . Zatem pa,pa .Pogadamy - jak obejrzymy video z pana zakupów. Technika górą !! Niech pan poprosi Ele żeby wstawił się za panem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durny ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 22:21 Oj chłopie chłopie wiktor ee:) Jaki pan J.? Jakie nagrania? Jakie zakupy? Jakie my? Jakie piwa? Co ty bredzisz Sam widzisz co się z tobą ele dzieje.Ale nie martw się.Medycyna(psychotropy) górą!!! Poproś lekarza,żeby się za tobą wstawił w kolejce do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor , żaden ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 22:33 Bredzisz to ty , bo ja nigdy w życiu nie wypiłem piwa , ani tez innego trunku .Do zobaczenia na mszy na os.Pomorskim ! Będę ubrany na czarno. I uważaj , będę jednym z wielu który na ciebie nie spojrzy choć byś chciał. Natomiast od poniedziałku paparazzi będą za tobą przy szkole , przy biedronce kiedy kupujesz - wiesz ty i Ja - jakie artykuły. W jednym z najbliższych periodyków ukażą się ciekawe pstryki . Ci pa pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: durny ele Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 12.12.09, 23:05 Ale ty masz człowieku jazdy:) Już dawno większych bzdetów na wielu forach nie czytałam.Teraz doszedł czarny człowiek, msza, biedronka, paparazzi,szkoła,kupowanie artykułów.Jedziesz na maxa.Pa,pa ci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do durnego Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: 94.75.121.* 16.12.09, 23:30 Durny ! czy ty sądzisz ze kazdy tutaj co sie zwami nie zgadza to ele ty jestes tak durny ? czy udajesz durniejszego niz jesteś ? !!! DO WSZYTKICH ! ZAWSZE PODPISUJE SIE SWOIM NICKIEM [ ele ] BO NIE MAM POWODÓW BY SIE TEGO NICKA WSTYDZIĆ ! [ i tez przypominam ze nie mam zwyczaju sam ze soba rozmawiac ! ] POLSKA WOLNA OD OBCYCH WOJSK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grander Re: Radni PiS proponują: podwyżki zamiast koncert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 00:39 moje DEPECHE MODE na otwarciu basenu w zielonej górze...:D:D:D ...mialem sie poplakac ze smiechu, ale utopia tej sytuacji przyblokowala mi oddychanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś