leif1 24.02.04, 18:14 Jestem ciekaw,dlaczego uwaza sie opalanie nago za zdrowsze,niz w kostiumie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasio Hmmm.... IP: *.ipt.aol.com 24.02.04, 18:24 > To jest zdecydowanie zalezne rsaczej od wieku opalajacego sie, bowiem wyglad moze nie budzic innych emocji, poza ...zoladkowymi, wiec stad narazenie sie na wymioty nieostroznego przechodnia... > Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: Hmmm.... 24.02.04, 21:35 Gość portalu: Jasio napisał(a): > > To jest zdecydowanie zalezne rsaczej od wieku opalajacego sie, bowiem wygl > ad > moze nie budzic innych emocji, poza ...zoladkowymi, wiec stad narazenie sie na > wymioty nieostroznego przechodnia... Popieram teorie Jasia. Chodzenie nago w miejscu publicznym (niech to bedzie nawet plaza dla nudystow) jest swego rodzaju zwichnieciem psychicznym, z dodatkiem elementow (dewiacji) seksualno-rozpustniczych. > > Odpowiedz Link Zgłoś
sprite35 Re: Hmmm.... 24.02.04, 22:42 Hehe... uve, nie znałem kolegi od tej strony. Każdy z nas ma swoje "zwichnięcia". Twoje też nosi znamiona dewiacji seksualnej. Plaża dla nudystów nie jest miejscem publicznym. Nie jestem do konca przekonany, czy Jasio popiera Twój pogląd. On napisał że "wygląd może nie budzić innych emocji...", a Ty chyba przeczytałeś to jako : "wygląd nie może budzić innych emocji...". pozdrawiam w ubraniu Odpowiedz Link Zgłoś