tommz 28.01.04, 11:30 Czy coś sie u Was buduje nowego??? biurowce, hotele, zakłady, hipermarkety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolejarz_zg Re: Nowe inwestycje w Lubsku??? 30.01.04, 19:32 Ma być podobno jakaś niemiecka wielka drukarnia. Ale cos ostatnio słuch o niej zaginął. Z nowych inwestycji to jest Biedronka na blokach. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_zg Re: Nowe inwestycje w Lubsku??? 12.02.04, 13:33 kolejarz_zg napisał: > Ma być podobno jakaś niemiecka wielka drukarnia. > Ale cos ostatnio słuch o niej zaginął. Tak a prospos może ktoś się orientuje co z tą drukarnią?? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Nowe inwestycje w Lubsku??? 14.11.04, 22:08 Drukarnia powstanie w woj.dolnoslaskim w Wykrotach (powiat bolesławiecki) www.mediarun.pl/news.php?news_id=7479 Odpowiedz Link Zgłoś
kristiansen Re: Nowe inwestycje w Lubsku??? 12.11.04, 20:44 na ulicy Krakowskei Przedmieście koło NETTO budują sygnalizację świetlną. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_zg Re: Nowe inwestycje w Lubsku??? 15.11.04, 14:17 Jeszcze latem przy wjezdzie od strony Z-G byly jakies potezne wykopy po ewej stronie od drogi, ktos sie orientuje co to takiego? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_zg Re: Nowe inwestycje w Lubsku??? 12.02.05, 14:15 kolejarz_zg napisał: > Jeszcze latem przy wjezdzie od strony Z-G byly jakies potezne wykopy po ewej > stronie od drogi, ktos sie orientuje co to takiego? > > pozdro Naprawde nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
doomicella Re: Nowe inwestycje w Lubsku??? 12.02.05, 16:30 Witam Kolejarzu! Jakie to smutne, ze nikt tu na forum lubskie nie zagląda. I takie smutne się Lubsko zrobiło. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_zg Re: Nowe inwestycje w Lubsku??? 14.02.05, 14:55 Ja czasami zagladam, ale specjalnie sie nic nie dzieje, nie ma z kim dyskutowac. Zreszta niebardzo wiem co sie teraz w Lubsku jest na fali, od dawna juz nie bylem w Polsce. :((( Ale te wykopy na wylocie na ZG juz byly zeszla wiosna. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bnq_lubsko Re: Nowe inwestycje w Lubsku??? 09.04.05, 08:17 Nie jest tak źle! choć mogłoby być lepiej! Jeśli mógłbym w czymś pomóc to jestem w Lubsku. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Nowe inwestycje w Lubsku??? 01.11.05, 02:40 tommz napisał: > Czy coś sie u Was buduje nowego??? biurowce, hotele, zakłady, hipermarkety? Cisza w eterze. Odpowiedz Link Zgłoś