myszak123 12.12.09, 17:32 Pytanie jak w temacie otworzyli już to plaowane w Focus Parku? Jeśli tak to gdzie dokłądnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trade_flais Re: Czy faktycznie jest juz KFC w ZG? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.09, 17:42 TY NAPEWNO 'OTWIERAJAC TEN TEMAT'PROWOKUJESZ GŁUPIĄ DYSKUSJĘ..........OTWÓRZ SOBIE WYCHODEK NA WSI WOŃ BEDZIE PODOBNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żelek Re: w ZG nie ma Focus Parku! IP: 188.33.101.* 12.12.09, 18:26 to po pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Czy faktycznie jest juz KFC w ZG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 13:17 Jest, ale są duże kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czy faktycznie jest juz KFC w ZG? IP: *.kimsufi.com 13.12.09, 16:55 KFC Zielona Góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czy faktycznie jest juz KFC w ZG? IP: *.dedyki.pl 14.12.09, 21:09 smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Czy faktycznie jest juz KFC w ZG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 06:46 Czy ktoś wie co się stało z kurczakami z Sobieskiego? W lokalu ciemno, na drzwiach kartka nieczynne. Czyżby KFC tak szybko się z nimi rozprawiło!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy King Chicken!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 07:52 King Chicken jest w Zielonce, Hurrrraaa!!!!! Jest o wiele lepsze żarcie niż w KFC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: King Chicken!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 17:53 Pewnie maja super smacznego chickena pytanie tylko dlaczego nigdy nie widziałem w środku klienta....? A mieszkam obok wiec czesto przechodze. W KFC trzeba sie nastac w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: King Chicken!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 17:01 mieli śmierdzące kurczaki to co sie dziwicie. bylem tam raz z kumplami i ostatni. panierka do du.y, a pod nia surowe mieso z żyłami. zwrocilem uwage obsludze to mi powiedzieli, ze wlasnie takie ma byc. kpina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: King Chicken!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 14:55 Mi smakowało bardzo. KFC jest przereklamowane - dlatego sa kolejki. Ale to nie moja brocha, róbta co chceta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: King Chicken!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 06:34 kingchicken.pl mają swoją stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Czy faktycznie jest juz KFC w ZG? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 18:56 Już jest! I dlatego Zielona Góra może w końcu dołączyć do grona metropolii!!! Odpowiedz Link Zgłoś