cipera 12.02.10, 10:20 posłać tam wszystkich milicjantów, sierściuchów, helikoptery. znaleźć bandytę i zabić na miejscu. nie chcę takiej k... płacić za więzienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bucefal76 Cholera zróbcie prowokacje z pułapką 12.02.10, 10:23 czy to takie trudne wytypować "ulubione" miejsca i "typ" ofiary a następnie podstawić policjantkę z dyskretną obstawą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwo Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:38 no to wytypuj, przebierz się za kobiete i do dzieła. Jak złapiesz gościa, bedziesz bohaterem narodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ktoś napewno go zna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 13:11 Ktoś na pewno go zna! Jeśli ktoś go kryje też powinien być oskarżony - ojciec, brat, koledzy, pracodawca! Przecież nie wziął się znikąd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus no pewno ze zna to tyn IP: *.dynamic.mnet-online.de 13.02.10, 06:23 a la michael jeckson a zna go napewno rogacz w oficerskim polskim mundurze specjalista od panzerow ps po co bylo kasowac moje posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus jestem pod wrazeniem IP: *.dynamic.mnet-online.de 13.02.10, 14:42 nagrody tej firmy ochroniarskiej ryba wstawaj ty ch ju znow siem nygusie uchlales oj zrobie wam powtorke z rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką 12.02.10, 10:38 Trudne. Myślisz że wystawisz dupę z pieskiem i już zaraz zaatakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką 12.02.10, 12:27 janci0 napisał: > Trudne. Myślisz że wystawisz dupę z pieskiem i już zaraz zaatakuje? "dupę" - on pewnie swoje ofiary też tak nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boguslaw Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.zjz.pl 12.02.10, 12:42 Podejrzewam Edgara G. Pasuje mentalnie do sylwetki behawiorystycznej. Poza tym Gośewskiego nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką 12.02.10, 10:43 bucefal76 napisał: > czy to takie trudne wytypować "ulubione" miejsca biorac pod uwage ze atakuje w roznych miejscosciach, to jest to raczej trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.xdsl.centertel.pl 12.02.10, 10:44 Skoro to takie proste, to czemu jeszcze go nie złapałeś, cwaniaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff. Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:44 zwłaszcza, że tak łatwo przewidzieć gdzie jest gwałciciel i postawić tam policjantkę, co? Odpowiedz Link Zgłoś
kmrp Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką 12.02.10, 13:31 Skoro nie da się przewidzieć, to zacznijmy od analizy częstości występowania takich przypadków w Polsce w ciągu ostatnich lat. I okaże się, że kompletnie nie ma się czego bać, hehe. Możliwe też, że koleś mieszka... w Niemczech. Czy w epoce Schengen ktoś wziął to pod uwagę? Czy podczas ataków koleś w ogóle coś mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupek Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.nplay.net.pl 12.02.10, 14:44 Tak. "Ferfluchte polaken katoliken" i pomrukuje międzynarodówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:44 > czy to takie trudne wytypować "ulubione" miejsca i "typ" ofiary a następnie > podstawić policjantkę z dyskretną obstawą? Jasne, zanim go obstawa złapie, już kobietę potnie, bo najwyraźniej od tego zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_i_jego_worek Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką 12.02.10, 10:46 bucefal76 napisał: > czy to takie trudne wytypować "ulubione" miejsca i "typ" ofiary a następnie > podstawić policjantkę z dyskretną obstaw Szlaban na oglądanie filmów! Odpowiedz Link Zgłoś
tabloid78 Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką 12.02.10, 10:49 Za dużo filmów chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką 12.02.10, 10:49 bucefal76 napisał: :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moler Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: 91.208.10.* 12.02.10, 10:56 bucefal76 napisał: > czy to takie trudne wytypować "ulubione" miejsca i "typ" ofiary a następnie > podstawić policjantkę z dyskretną obstawą? normalnie geniusz, jak w mordę strzelił, geniusz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 11:20 Ty kolego bucefał, za dużo kryminałów żeście oglądaliście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebucefal czy to takie zamknac dziob zamiast pieprzyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:23 3po3? hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejszczepanski Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką 12.02.10, 12:00 A ty byś zgodził się na bycie przynętą dla jakiegoś geja - psychopaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 13:07 no gejem to ten gwalciciel raczej nie jest, ciemniaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmrp Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką 12.02.10, 13:33 Z "gejami" jest dziś jak z "żydami" (celowo w cydzysłowach): słowa te straciły dawne znaczenia, a stały się synonimem kogoś, kogo nienawidzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aKeYs Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.dsV.agh.edu.pl 12.02.10, 15:17 Co nie znaczy że wszyscy muszą znać te pseudo slangi i ich znaczenia. Niedługo to już nie będzie się można dogadać z takimi jak ty analfabeto... Mam nadzieje że znaczenie tego słowa znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfhn Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: 109.243.68.* 12.02.10, 13:43 Nie umiesz czytać ze zrozumieniem bierzesz się za komentowanie, żałosne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejszczepanski Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką 19.02.10, 14:28 Najpierw kretynie przeczytaj do jakiego postu był to komentarz, a potem pajacu możesz komentować! Odpowiedz Link Zgłoś
il_pino chyba ostatnio ogladałeś 07 zgłoś sie 12.02.10, 12:04 przy tak dużym terenie to można sobie prowokować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thoms Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.chello.pl 12.02.10, 12:33 Ale przekminiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eljot Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 12:44 No przecież pare dni temu pisali, że takie coś zrobili i go złapali. Że niby jakaś policjantka po cywilnemu go złapała na działkach i go zamknęli. To o co kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
van-ivan no pieknie...podstawić policjantkę na wabia to 12.02.10, 12:46 można, narażać jej zdrowie i życie to też można, ale przywileje emerytalne to już nie konieczne, jak wejdzie powszechny system emerytalny dla mundurowych to będzie można podstawić nawet taką policjantkę co ma 60-65 lat....tylko kto się skusi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dworzec_włoszczowa Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.zjz.pl 12.02.10, 12:49 Puł_łapka to na pewno ten gość z Włoszczowej co ma razem dwie ręce krųtsze niż moja jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 14:22 wychodzi na to że to gliniarz albo z rodziny.gdyby był żydem to od razu by się znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd bucefal76 IP: *.asi01.cs-isp.net 12.02.10, 15:35 czy to takie trudne wytypować "ulubione" miejsca i "typ" ofiary a następnie podstawić policjantkę z dyskretną obstawą? Zadzwon do dochodzeniowki i podsun im ten pomysl. Zanim sie obejrzysz zostaniesz okrzykniety geniuszem wydzialu dochodzeniowego, medale, bankiety, slawa, kariera... Aha, zaraz dodasz jeszcze ze to ty wynalazles kolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Cholera zróbcie prowokacje z pułapką IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.10, 15:46 Gdyby było proste, to by tak zrobili. Człowieku - to jest ćwierć województwa. Co z tego, wystawią kobietę w Zielonej Górze, skoro gwałciciel jest gdzie indziej? To raczej nie jest zwykły psychopata, który chce gwałcić. To jest mega inteligentny psychopata - może być coś nawet na wzór wampira z zagłębia. Psychopata ma precyzyjnie ustalony plan działania, mniej więcej przewiduje ruchy policji (być może to były, bądź obecny policjant?), to nie normalne, żeby zwykły człowiek potrafił przez miesiąc czasu gwałcić i w dalszym ciągu nikt go nie widział, nawet nikt nie wie ilu tych sprawców jest. Prawdopodobnie gdzieś w końcu popełni błąd i wówczas gdy policja będzie czujna to go złapie... Dziwnym dla mnie jest fakt, że obstawione są tylko miejsca zdarzeń i Zielona Góra - powinno być więcej ludzi do patrolowania większej części województwa, bo nikt nie wie, gdzie będzie kolejny atak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffg Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.jzo.com.pl 12.02.10, 10:30 posłać tam wszystkich milicjantów, sierściuchów, helikoptery. znaleźć bandytę i zabić na miejscu. nie chcę takiej k... płacić za więzienie. Możesz sobie nie chcieć, i tak będziesz. Głosował na UE? No to ma. Jeszcze mu zapłacisz odszkodowanie ze swoich podatków, że miał celę o 2 cm za małą i poskarżył się Strasburgowi... Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 10:42 Widzę że wszyscy chcą krwi... Nie dziwne że tyle zabójstw w Polsce, jak wszyscy chcą karać śmiercią za wszystko. To że są zwyrodniali bandyci (nawet głupio mi porównywać ich do zwierząt, bo zwierzęta są raczej niewinne), nie oznacza że my musimy być tacy sami. Odizolować i ukarać, ale nie zabijać. Jestem za to za pracami przymusowymi dla skazanych. Niech się przydadzą do czegoś. Drogę wybudują, czy śnieg powywożą... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 11:41 Odizolować i ukarać, ale nie zabijać dobra... Skażemy go na izolacje u ciebie w domu; bedziesz mógł go sobie resocjalizowac po przez pracę dla ciebie i zapewnisz mu utrzymanie... Podoba ci sie taki pomysł? Musi się podobać bo skoro apelujesz o litosc dla tego squ...sna to mam nadzieję, że nie sa to z twojej strony czcze zapewnienia tylko autentycznie masz w sobie tyle miłosci do bliźniego, że i dla takiego zboczka wystarczy.. Za to we mnie nie ma tej miłości i ja domagam się by go miski odstrzeliły w interesie społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x108x Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:51 Czytanie ze zrozumieniem szwankuje najwyraźniej. Czy on gdzieś pisał o litości dla tego zera? Sprawa jest prosta - nie zabijamy ścierwa, bo nie chcemy być tacy, jak oni. Koniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tere Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: 212.109.135.* 12.02.10, 13:00 Pozbawienie go życia ma 2 zalety: a) nie fundujemy mu życia za friko przez x czasu, b) wcale nie jesteśmy jak on, bo to póki co nie morderca :) Koniec i nawet 2 kropki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.02.10, 14:32 > Za to we mnie nie ma tej miłości i ja domagam się by go miski > odstrzeliły w interesie społeczeństwa. W nim pewnie tez niema tej milosci. www.youtube.com/watch?v=cud_k9f6tqk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: 94.75.121.* 12.02.10, 18:54 dobre porównanie tj youtube:) a co do napadów - samczy testosteron tu na forum nic nie pomoże, lepiej ludzie sami się zbierzmy. Zróbmy godzinę policyjną! razem będzie łatwiej go złapać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 12:14 Zgadzam się z Tobą. Zabić takiego typa, to żadna kara. Dla takich przestępców powinny być budowane obozy pracy, coś w rodzaju Auschwitz (tyle że bez komór gazowych) lub ruskich gułagów,. Pół bochenka chleba na dzień i ciężka praca od świtu do zmroku. Obóz powinien być samowystarczalny i zarobić na pensje. Wtedy nikt z rodzin ofiar nie będzie czuł rozgoryczenia w momencie gdy usłyszy wyrok 25 lat dla mordercy - w końcu i tak niewielka będzie szansa, że stamtąd w ogóle wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.gdynia.mm.pl 12.02.10, 12:41 Kolego, ja popieram - kara na zasadzie oko za oko, ząb za ząb. A dla tych skur******* co zabili policjanta z Wawy ? Uważasz że 25 lat opłacania ich miejsc w pierdlu to jest fair w stosunku do Ciebie i do wszystkich uczciwych podatników ? Ja nie, więc powinni dostać tak: 3x nożem w klatę ten co zabił, drugi 25 lat (żeby Strasburg się nie gniewał). Niestety mamy gó...any system prawny, w Europie też nie jest lepiej. USA pod tym względem bynajmniej przodują, za takie coś krzesełko jak nic lub strzykawka (oczywiście zależności od stanu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferning Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:32 A ja bym wolał żeby go zamknęli. Nie zdajecie sobie sprawy co by mu tam chłopaki robiły w celi przez kilkanaście/kilkadziesiąt lat za to co robił tym kobietom. Śmierć byłaby dla niego lepsza. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
jawas1 Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 10:46 Gość portalu: ferning napisał(a): > A ja bym wolał żeby go zamknęli. > Nie zdajecie sobie sprawy co by mu tam chłopaki robiły w celi przez > kilkanaście/kilkadziesiąt lat za to co robił tym kobietom. Śmierć byłaby dla > niego lepsza. Naprawdę. Co "robią" w celi "chłopaki"? TO są takie same zboki jak on. Normalny chłopak nie pedałuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyubecja Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:54 Gdyby któraś z tych kobiet miała pistolet/rewolwer w torebce, gwałcicie prawdopodobnie lizał by sobie dziurę pomiędzy jajami, a nie atakował kolejne kobiety. Ta sprawa pokazuje jak jesteśmy bezbronni, nie mamy się jak skutecznie obronić. Nie mówcie o gazie pieprzowym, którym w takich warunkach tj. przy wietrze, można psiknąć sobie samemu w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeźwy Chrzanisz IP: 213.155.168.* 12.02.10, 11:00 Gość portalu: Antyubecja napisał(a): > Gdyby któraś z tych kobiet miała pistolet/rewolwer w torebce, gwałcicie > prawdopodobnie lizał by sobie dziurę pomiędzy jajami, a nie atakował kolejne > kobiety. Człowiekuuuu, popatrz ile zajmuje przeciętnej kobiecie wyciągnięcie z torebki komórki albo portmonetki. Pistolet albo rewolwer trzeba jeszcze odbezpieczyć i wycelować. Co w przypadku napaści od tyłu i pociętej twarzy lub ostrza przy szyi wydaje się nieco utrudnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Zgadzam się w pełni IP: *.mgsp.pl 12.02.10, 12:16 Najlepszym opatentowanym przeze mnie sposobem jest noszenie w reklamówce konserwy. Taką reklamówką można się zamachnąć nawet w odruchu bezwarunkowym. Drugim moim patentem był papieros ale już od dłuższego czasu nie palę. Kiedyś udało mi się takiego "zboka" obić parasolką ale biorąc pod uwagę jakie dziś parasolki robią raczej polecam sposób z reklamówką. Odpowiedz Link Zgłoś
logimex Re: Zgadzam się w pełni 12.02.10, 12:39 a jaka konserwę proponujesz, mielonkę krotoszynską czy lepiej sardynki w oleju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba proponuje stare żeliwne żelazko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 13:06 i w łeb.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: proponuje stare żeliwne żelazko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 13:29 Ja proponuję nosić w torbie taki stary, żeliwny kaloryfer. Po uderzeniu napastnik będzie unieszkodliwiony. Sprawdzałam, to działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: 212.109.135.* 12.02.10, 11:01 Prędzej on by miał broń niż kobiety w swoich torebkach. Pomyśl, zanim coś napiszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
totuus Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 11:03 A zastanowiłeś się przypadkiem jak taka kobieta wydobyłaby pistolet jeśli zaszedłby ją od tyłu? Niektórym najwyraźniej wydaje się że panaceum na wszystko jest powszechny dostęp do broni. Popatrz na USA i policz ile tam jest przestępstw dokonywanych z użyciem broni a ile u nas. Może to da ci trochę do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.10, 11:24 "Gdyby któraś z tych kobiet miała pistolet/rewolwer w torebce..." toby znaczyło ze gwałciciel juz bedzie używał pistoletu nie noża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyubecja Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:38 Dlaczego miałby używać pistoletu? Skoro teraz używa noża? Ja nie mówię że każda kobieta miałaby mieć pistolet/rewolwer. Gdyby chociaż jedna z pokrzywdzonych miała broń, mogłaby skończyć tą całą makabreskę, jaką funduje nam ten psychol. A nawet nie mówię o kobietach. Co z dobrymi obywatelami? Dzisiaj jest taka znieczulica że nikt nie pomoże osobie w potrzebie, choćby po sprawie policjanta widać jaką mamy mentalność. Ludzie w tramwaju woleli cicho siedzieć, a wandale rozpierdzielali szyby, jedynie policjant zareagowało prawidłowo. Dla mnie jest on bohaterem, chociaż tak naprawdę każdy z nas powinien brać z niego przykład. Niestety nawet jeśli ktoś ma dobre chęci, nie ma czym zatrzymać gwałt, albo pomóc osobie. Bo czym ma to zrobić? Gołymi rękoma? Czy może jak dr. lubicz siekierą? Gdyby któryś z obywateli miał broń, mógłby postrzelić takiego psychola/gwałciciela. Taka jest prawda, że Polsce lepiej się nie wychylać i pomagać, niech się ktoś wykrwawia. Do przykładnej postawy obywatelskiej nie zachęcają nas sądy i prokuratura, która wystawia wyroki o przekroczeniu obrony koniecznej,prawo które uczciwemu obywatelowi nie przyzna broni do ochrony, chyba że został już poważnie dźgnięty nożem. Zawsze uczą nas że gdy ktoś cię okrada albo morduje, to nie warto walczyć o swoje tylko pokornie pozwolić przestępcy działać, a po dokonaniu przestępstwa czekać na policję. Tylko że czasami to "po dokonaniu przestępstwa czekać na policję" nie następuje. Jeśli mam zdawać się tylko na los i modlić się czy bandzior mnie zabiję, czy też nie, zamiast wziąć sprawy w swoje ręce, to ja dziękuje taki kraj. Wolę iść do pierdla i zabić gnoja. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 11:52 Gość portalu: Antyubecja napisał(a): > A nawet nie mówię o kobietach. Co z dobrymi obywatelami? Kobiety uważasz za obywateli złych, czy też wcale nie uważasz ich za obywateli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyubecja Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 12:02 To miała być ironia. Czy wy wszędzie widzicie jakieś seksistowskie docinki? Co to ma do meritum sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.4web.pl 12.02.10, 14:16 >Gdyby chociaż >jedna z pokrzywdzonych miała broń, mogłaby skończyć tą całą >makabreskę, jaką funduje nam ten psychol. Albo mielibysmy pierwszego kobiecego trupa w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 16:02 "prokuratura, która wystawia wyroki o przekroczeniu obrony koniecznej," Jak masz takie pojęcie o prawie to może lepiej już nic nie mów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferning Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 12:12 > Co "robią" w celi "chłopaki"? TO są takie same zboki jak on. > Normalny chłopak nie pedałuje. A kto mówi o "pedałowaniu"? Puki co, tylko ty. I nie martw się. Naprawdę nie byłoby mu miło. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_i_jego_worek Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 10:53 > A ja bym wolał żeby go zamknęli. > Nie zdajecie sobie sprawy co by mu tam chłopaki robiły w celi przez > kilkanaście/kilkadziesiąt lat za to co robił tym kobietom. Śmierć byłaby dla > niego lepsza. Naprawdę. Uwielbiam takie posty. Wiara, że w ZK wymierzą mu sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_jana Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 15:24 ale to naprawdę tak działa, jeśli tylko więźniom uda się dowiedzieć, a akurat nikomu nie zależy, żeby go specjalnie chronić czy izolować. niedawno złapali faceta, który kilka czy kilkanaście lat temu w zachodniopomorskim zgwałcił i zabił dziecko, niedługo po tym jak trafił za kraty dostał tak, że już go nie odratowali. Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława. ... 12.02.10, 10:50 Kara śmierci dla zboczeńca i zwyrodnialca! Odpowiedz Link Zgłoś
gdzie.byli.rodzice.pytam Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława 12.02.10, 10:53 obserwujac sytuacje we wszechswiecie a zwlaszcza na ziemiach polskich dochodze do wniosku ze to zycie jest za kare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mawi Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława IP: *.ip.netia.com.pl 12.02.10, 12:16 slavko, pisz już lepiej o cenach mieszkań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamishi Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława IP: 83.238.174.* 12.02.10, 12:22 Według czyjego prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
gdzie.byli.rodzice.pytam Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 10:51 okropne rzeczy ten czlowiek czyni Odpowiedz Link Zgłoś
the_man [...] 12.02.10, 10:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gdzie.byli.rodzice.pytam Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 10:54 drogie dzieci te podatki nie sa wasze, nikomu laski nie robicie ze je placicie, podatki sa panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aKeYs Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.dsV.agh.edu.pl 12.02.10, 15:25 a państwo jest nasze!! Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_i_jego_worek Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 10:57 the_man napisał: > Skoro ten gość atakuje tylko kobiety to niech sobie go organizacje > feministyczne ścigają, a nie policja z moich podatków. Dobre bo mocne. Taka prowokacja na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.89.72.162.static.crowley.pl 12.02.10, 10:58 Ty debilu.... Ciekawe co bys zrobił jakby zgwałcili Ci żonę ,córkę, siostrę.... Jestes takim idiotą że aż mi Cię żal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osle Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: 85.222.87.* 12.02.10, 11:07 matki zony i kochanki tez placa na policje podatki i nie musisz laskawie dawac im prawa do policyjnej obrony bo to twoja wlasnosc te kobiety te i za ich obrone placisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xvhnm Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.wroclaw.mm.pl 12.02.10, 11:24 moze jego nie urodziła kobieta- może z dupy wyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
totuus Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 10:58 Idiota z ciebie, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Za takie zbrodnie publiczne obdzieranie ze skóry! 12.02.10, 10:58 Za takie zbrodnie publiczne obdzieranie ze skóry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papi Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 10:59 A jego jajca ku przestroce powieśić na trzymeytrowej tyczce w centrum Zielonej Góry . Niech następni mocno się zastanowią zanim będą chcieli nimi podzwonić w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
gdzie.byli.rodzice.pytam Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 11:03 zastrachany narod, ktoremu mamusia polka bic sie zakazala, ryczy w internecie o karze smierci o obdzieraniu ze skory o tym ze za jajca sie wiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papi Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:23 Masz rację; tatuś i mamusia w znacznej nmierze powinni brać na siebie odpowiedzialność za wychowanie swoich pociech. Jednak z różnych przyczyn i często niezależnych od możliwości rodziców jest to niemożliwe. >>>> zastrachany narod, ktoremu mamusia polka bic sie zakazala, ryczy w internecie o karze smierci o obdzieraniu ze skory o tym ze za jajca sie wiesza.<<< Chcesz go resocjalizować i zrobić z niego męczennika złego wychowania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papi Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:34 Jeżeli ten dorosły samuraj wie jak dostać się z jednego miejsca w drugie, czaić się , biegać , żreć itp, to znaczy że jakooś tam kuma. Więc bierze na siebie swoje czyny i za nie odpowiada. Rodzice już nic tu nie mają do roboty. Często, gęsto sami tacy byli i też należałoby ich (????!!!!) przed zrobieniem klona . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i uj Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: 85.222.87.* 12.02.10, 11:42 o czym ty papi mazgrolisz i w jakim temacie pytam. temat dotyczyl netowych piewcow obdzierania ze skory i wieszaniu a jaja. bezbronne spoleczenstwo mieczakow coraz chetniej bedzie drzec morde za okrutnymi karami zeby ktos je za nich wykonal bo wten sposob przenosi swoja agresje, ktorej baloby sie uzyc w realnym zagrozeniu. a zrodlo przestepstwa ( np,wychowanie) i sposob na niego reagowania to dwie rozne psrawy ( kara ) i jedno nie wynika z drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny_roman Kult przemocy 12.02.10, 12:34 Jak widać tylko przemocą da się wszystko rozwiązać a najlepiej jak jest brutalna, zbroczona po pas we krwi i flakach. Jak by tak dać przyzwolenie albo broń boże zabrakło wymiaru sprawiedliwości to zwykli ludzie dokonywali by po stokroć brutalniejszych czynów niż ów gwałciciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tere Re: Kult przemocy IP: 212.109.135.* 12.02.10, 12:51 Przez co inni ewentualni gwałciciele by się 100 razy zastanowili, czy aby warto ryzykować i się w to bawić. A teraz?? Jaki to daje przykład innym? Że można bezkarnie sobie hasać po województwie bo i tak nie dość, że złapać nie potrafią, to jeszcze jak złapią to co, najwyżej w ciepełku sobie rok posiedzi, za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i uj Re: Kult przemocy IP: 85.222.87.* 12.02.10, 13:11 czyzby w swiecie islamskim ktore okrutne kary za zbrodnie sa zbrodnie zostaly wyeliminowane? czyzby w usa z kara smierci i sporymi wyrokami nie ma mordercow i gwalcicieli? ba morderstw w nowym jorku ktory slynie z zero tolerancji jest wiecej niz w calej polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: Kult przemocy 12.02.10, 13:58 Tylko jedna malutka uwaga -na ilu procentach morderców w USA jest wykonywanakara śmierci? Gduby była wykonywana na każdym złapanym mordercy wtedy można by dopiero było mówić o tym czy ma odstraszające działanie! Jeżeli natomiast łapie się może 50% morderców z czego wobec 20% orzeka się karę śmierci , a wykonuje się ją powielu latach odwołań w stosunku tylko do pojedyńczych skazanych a i wtych przypadkach protestują różne organizacje to jak można powiedzieć, że kara śmierci nie odstrasza od popełniania zbrodni. Działanie prewencyjne miałaby owa kara tylko w przypadku wykonywania jej w 100% przypadków udowodnionej zbrodni i to bezzwłocznie i publicznie. Dopiero wtedy moglibyśmy wyciągać wnioski ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i uj Re: Kult przemocy IP: 85.222.87.* 12.02.10, 14:43 zapewne gdyby przetepca wiedzial ze po minucie od zabicia kogos zostanie zabity pewnie by nie zabil. tylko ze natychmiastowych kar nie ma za nic i nigdzie, zeby odruchy tresowac jak u szczura. Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: Kult przemocy 13.02.10, 12:08 bezzwłocznie oznacza , że bezpośrednio po jej orzeczeniu , a nie po wielu latach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch Re: Kult przemocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 14:21 Gość portalu: i uj napisał(a): > czyzby w swiecie islamskim ktore okrutne kary za zbrodnie sa zbrodnie zostaly > wyeliminowane? czyzby w usa z kara smierci i sporymi wyrokami nie ma mordercow > i > gwalcicieli? ba morderstw w nowym jorku ktory slynie z zero tolerancji jest > wiecej niz w calej polsce. kolejny kretyn, ktory myli kare z prewencja kara ma byc odplata za popelniony czyn - TYLE I TYLKO TYLE czy to kogos odstraszy czy nie to nie ma zadnego znaczenia, wazne ze zlapany sprawca dostanie to na co zasluzyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pfff Re: Kult przemocy IP: *.magma-net.pl 12.02.10, 14:38 Człeku dobry, przecie Twoje definicja kary to jest barbarzyństwo moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i h... Re: Kult przemocy IP: 85.222.87.* 12.02.10, 14:38 kolejny kretyn ktory nie rozumie tekstu czytanego. to bylo sie odniesienie do rzekomego odstraszajacej funkcji kary smierci, ktora podniesiona byla wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: Kult przemocy 12.02.10, 13:53 Kult przemocy powstał dlatego, że państwo nas nie broni i nie wymierza sprawiedliwości. Gdyby była pewność że tacy kolesie będą ścigani, a potem będzie im wymierzana kara w więzieniu o zaostrzonym rygorze, "kult przemocy" jak ty to nazywasz (a według mnie bardzo ludzkie pragnienie zemsty) nie byłby taki silny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aKeYs Re: Kult przemocy IP: *.dsV.agh.edu.pl 12.02.10, 15:30 A jakby był wymiar sprawiedliwości a zabrakło by ludzi? Jak myślisz filozof? Gdyby ryby, gdyby???? ble ble ble.......... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 [...] 12.02.10, 11:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yuly Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława 12.02.10, 13:14 Jak czytam takie posty to nie mogę uwierzyć, że tacy durnie po świecie chodzą."Najlepsze pojecie nieskończoności daje ludzka głupota" - pisał Makuszyński i miał rację Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława 12.02.10, 22:30 to dobrze,ze moje posty usuwają,to ten o przebieraniu się ? to było do inteligentnych Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława 12.02.10, 22:36 reszta może robić makijaż z rana i ze strachu w .... a inteligentne przebiorą się i spoko a facet nie biega po takim śniegu tylko siedzi w domku i tivi ogląda może nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
syn_wojtyly Polak, katolik, pokolenie jp2 bo 95% to katolicy.. 12.02.10, 11:11 wiec chyba sie nie pomyliłem...chyba ze jest w tych 5% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pfff Re: Polak, katolik, pokolenie jp2 bo 95% to katol IP: *.magma-net.pl 12.02.10, 14:40 I coś z tego jeszcze wynika czy po prostu dałeś upust swojej nienawiści do watykańskiego gó*na nad którą nie panujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bart8777 Gdzie Zielona Góra, a gdzie Krosno ??? 12.02.10, 11:18 Skąd wiadomo, ze to ten sam jegomość? Widać, że poza napadaniem ma jeszcze zacięcie podróżnicze.. Odpowiedz Link Zgłoś
yamamoto Re: Gdzie Zielona Góra, a gdzie Krosno ??? 12.02.10, 11:23 Z Zielonej Góry do Krosna Odrzanskiego jest tylko 38 km wiec blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: Gdzie Zielona Góra, a gdzie Krosno ??? 12.02.10, 14:02 Z Zielonej Góry do Krosna Odrzańskiego jest niecałe 32 km , a Leśniów Wlk. leży dokładnie w połowie drogi między tymi miastami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaka róznica? Re: Gdzie Zielona Góra, a gdzie Krosno ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 18:18 dlaczego jak zabili policjanta to bardzo szybko złapali sprawcow...CZY JEST JAKAS RÓZNICA MIEDZY POLICJANTEM A KOBIETA????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Gdzie Zielona Góra, a gdzie Krosno ??? IP: 109.243.68.* 12.02.10, 20:01 A ciebie to boli, ze tam od razu złapali zabójców? Jaki to ma związek? Czy to byli ci sami policjanci, którzy nie mogą szukać gwałciciela bo musieli łapać zabójców policjanta? Czy wiesz o co ci w ogóle chodzi czy lubisz po prostu pisać na klawiaturze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,ll Re: Gdzie Zielona Góra, a gdzie Krosno ??? IP: *.chello.pl 13.02.10, 01:59 Własnie policjanci na forum po smierci kolegi obawiali się takich głupich wpisów jak Twój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papi Re: Gdzie Zielona Góra, a gdzie Krosno ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:27 Widocznie był harcerzem. Lubi przygody i wycieczki... Swoją droga, to mógłby w tej podróży trafić na zgłodniałą dziką lochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroSS Re: Gdzie Zielona Góra, a gdzie Krosno ??? IP: 78.9.72.* 12.02.10, 11:47 Bo barany nie wiecie, że do zielonej góry prowadzi wiele dróg szybkiego ruchu. 38km to jest NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie Zielona Góra, a gdzie Krosno ??? IP: 62.235.166.* 12.02.10, 11:54 przecież z zielonej góry do krosna odrzańskiego jest może 25- 30kilometrów.o jakim zacięciu podrózniczym Ty mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snookalaks Re: Gdzie Zielona Góra, a gdzie Krosno ??? IP: 94.75.121.* 12.02.10, 15:00 No takie zacięcie podróżnicze przejawiają co tydzien mieszkańcy Krosna zjeżdżając się najpierw do Focusa, a przy okazji do Heaven. Dla nich to podróż, cała wyprawa, takie ekscytujące Odpowiedz Link Zgłoś
yamamoto Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława. ... 12.02.10, 11:20 Niech ten gnojek się modli żeby go policja złapała wczesniej niż zrobia to przypadkowi ludzie... Samosąd jest pewny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vnm Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława IP: *.wroclaw.mm.pl 12.02.10, 11:26 e tam już zaraz samosąd. podlac benzyną i podpalić można też w obronie własnej.. i tego mu życzęcw...owi jeb..anemu Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława 12.02.10, 11:53 Zawsze bandyta może upaść na nóż plecami tak przypadkiem z 35 razy podczas ucieczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:30 WYZNACZCIE NAGRODĘ!!! Na przykład 2000zł!!! JA JESTEM CHĘTNY!!! NIECH MIASTO WYNAJMIE TEN ODZIAŁ SSP Z WROCŁAWIA CO ŁAPIE , KATUJE BANDYTĘ A POTEM ODDAJE POLICJI. I ONI DZIAŁAJĄ Z PRAWEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policman Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:37 W POLSCE WPROWADZIĆ KARĘ ŚMIERCI, JAK TEGO NIEWPROWADZĄ TO NIEDŁUGO W POLSCE ZWYKLI LUDZIE BĘDĄ ZABIJAĆ TAKICH BANDYTKÓW. DROGI GWAŁCICIELU ŻYCZĘ CI SPOTKANIA Z POLSKIM ODDZIAŁEM SSP , oni cię SKATUJĄ!!! JESTEŚ FRAJER :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulek Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 11:44 GWAŁCICIEL !!! PRZECIEŻ O TO MU CHODZI O SŁAWĘ!!! A NAZWAĆ GO CWELEM :) MAM NADZIEJĘ ŻE GO ZŁAPIĄ I ZAKATUJĄ. ŻYJESZ W POLSCE A TU LUDZIE CI PRAWO STANOWIĄ !!! I BASTA. KARA ŚMIERCI Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława 12.02.10, 12:38 Gość portalu: policman napisał(a): > W POLSCE WPROWADZIĆ KARĘ ŚMIERCI, JAK TEGO NIEWPROWADZĄ TO NIEDŁUGO > W POLSCE ZWYKLI LUDZIE BĘDĄ ZABIJAĆ TAKICH BANDYTKÓW. DROGI > GWAŁCICIELU ŻYCZĘ CI SPOTKANIA Z POLSKIM ODDZIAŁEM SSP , oni cię > SKATUJĄ!!! JESTEŚ FRAJER :) a przepraszam SSP to SS-Polen?, czy Samogwałt Skutecznie Promuję?, czy może Słapać Sabić Pogzebać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Pies Re: Gwałciciel znów napadł? W Krośnie trwa obława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.10, 14:42 Zielona juz 30 tysiecy daje za zlapanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 A czy przypadkiem ksieza 12.02.10, 11:42 nie przeoczyli blokowac kliniki ginekologiczne by jakas zgwalcona gdyby zaszla w ciaze nie chciala usunac plodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: police_fan Re: A czy przypadkiem ksieza IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.10, 12:26 Najgorsze jest to że jak go złapią to dostanie wyrok 5 lat, a po 3 wyjdzie za dobre sprawowanie... Policja się narobi, lud się wzburzy a i tak wymiar sprawiedliwości nie ukarze go sprawiedliwie bo nie może. Za pobyt w więzieniu zapłaci podatnik a poszkodowane będą wydawać własną kasę u psychologa by podźwignąć się z traumy. Morale i poczucie bezpieczeństwa społeczeństwa na długo straci na wartości tak samo jak zaufanie do Policji. I kto wyjdzie na tym najlepiej? Sami wiecie... Rada: złapać go, podać imię, nazwisko, zdjęcie do wiadomości publicznej; na czole wytatuować "zboczeniec"; wykastrować chemicznie i osadzić na długie lata w więzieniu najlepiej z aresztantami którzy mają córki w wieku od 16 do 32 lat. Jeśli jest z Zielonej Góry to dać go do więzienia w Gorzowie Wlkp. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: A czy przypadkiem ksieza 12.02.10, 14:57 Gość portalu: police_fan napisał(a): > Najgorsze jest to że jak go złapią to dostanie wyrok 5 lat, a po 3 wyjdzie za > dobre sprawowanie... Policja się narobi, lud się wzburzy a i tak wymiar > sprawiedliwości nie ukarze go sprawiedliwie bo nie może. Za pobyt w więzieniu > zapłaci podatnik a poszkodowane będą wydawać własną kasę u psychologa by > podźwignąć się z traumy. Morale i poczucie bezpieczeństwa społeczeństwa na dług > o > straci na wartości tak samo jak zaufanie do Policji. I kto wyjdzie na tym > najlepiej? Sami wiecie... > Rada: złapać go, podać imię, nazwisko, zdjęcie do wiadomości publicznej; na > czole wytatuować "zboczeniec"; wykastrować chemicznie i osadzić na długie lata > w > więzieniu najlepiej z aresztantami którzy mają córki w wieku od 16 do 32 lat. > Jeśli jest z Zielonej Góry to dać go do więzienia w Gorzowie Wlkp. W pełni popieram. Trzeba osadzać na długie lata za kratkami. I niech sami pracują na siebie czyszcząc studzienki kanalizacyjne albo robiąc najgorsze, najpodlejsze prace... Bo na takich degeneratów nie powinno łożyć uczciwe społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1.2.3 Re: A czy przypadkiem ksieza IP: *.cdma.centertel.pl 12.02.10, 17:24 W pełni popieram!!! Tylko tych degeneratów jest na 100% więcej. Wykorzystują sytuacje, tak samo napadną jak w gazetach napiszą i mamy. Ten 3 portret gołym okiem widać, że to nie ten sam idiota. Gdybym go spotkał osobiście zbił bym mu ryja, tak samo pociął morde i na miejscu kut.sa wydłubał widelcem. Wstyd, że tyle czasu z portretem pamięciowym złapać go nie mogą, cholera bierze...Takiego zamknąć na dożywocie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: A czy przypadkiem ksieza 12.02.10, 15:00 Gość portalu: police_fan napisał(a): > Najgorsze jest to że jak go złapią to dostanie wyrok 5 lat, a po 3 wyjdzie za > dobre sprawowanie... Policja się narobi, lud się wzburzy a i tak wymiar > sprawiedliwości nie ukarze go sprawiedliwie bo nie może. ########## Tak lekko to chyba nie będzie. Można oskarżyć o wielokrotne gwałty i do tego próby wielokrotnego zabójstwa, a za to już są niemałe wyroki. Bo było poranienie wiele kobit, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: A czy przypadkiem ksieza IP: 217.168.129.* 12.02.10, 15:47 moze i wyjdzie po 5 latach, ale raczej straci dożywotnio mozliwośc puszczenia głośnego bąka. Niech się tylko koledzy spod celi dowiedzą, kto z nimi garuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława IP: 80.48.143.* 12.02.10, 12:04 rozumiem powagę sytuacji, jednak gość z portretu pamięciowego po lewej kogoś mi przypomina... był taki znany artysta w US, gazety pisały, że zmarł pod koniec czerwca po przedawkowaniu drugów, teraz oskarżają o to jego lekarza... jak nic jest podobny, czyżby "król popu" powrócił w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 15:04 Qba ale jesteś dureń. A może to Ty ze Swoją tępotą nadajesz się na oskarżonego Odpowiedz Link Zgłoś
gosc747 Gwałciciel napadł dziś rano dwa razy. Obława trwa 12.02.10, 12:13 Kilkaset osób go szuka, prasa, radio, telewizja, a nawet jak go złapią to i tak wyjdzie po kilku latach. Nie opłaca się angażować tylu ludzi dla kilku lat więzienia. Musi być postrzelony ze skutkiem śmiertelnym podczas próby ucieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: dokładnie tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 18:03 Jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: Gwałciciel napadł dziś rano dwa razy. Obława IP: 87.105.154.* 12.02.10, 13:20 Tak, to byłoby najlepsze! Takie bydlę nie ma prawa żyć! Nie ma prawa podlegać prawom człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
whiskey188 Gwałciciel napadł dziś rano dwa razy. Obława trwa 12.02.10, 12:15 jak ma 1,90cm to nie taki duży, mniej niż zapałka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Gwałciciel napadł dziś rano dwa razy. Obława IP: 95.178.22.* 12.02.10, 13:07 To długość fiutka, rarytas. Odpowiedz Link Zgłoś
koscielny_2 Wysoki był :) 12.02.10, 12:22 Miale niecałe 2 cm wzrostu, jak sie kogos takiego można bać? Odpowiedz Link Zgłoś
pedror Re: Wysoki był :) 12.02.10, 13:27 Ale za to jest zupełnie zrozumiałe, że trudno go znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Wysoki był :) IP: *.icpnet.pl 12.02.10, 14:03 Jak o to robi i czym? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Re: Wysoki był :) 12.02.10, 14:43 3 milimetrowym scyzorykiem i 5 milimetrową siekierką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marti64 Złapać za jaja i wykastrować sukinsyna!!!!!!!!!! 12.02.10, 12:24 DORWAĆ GO I WYKASTROWAĆ!!!!!!!!!!! A POTEM DO PIERDLA I NIECH SIĘ WYZYWAJĄ NA NIM WSPÓŁLOKATORZY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny_roman "zrób to sam" 12.02.10, 12:39 Zgadzam się ale pod warunkiem że to Ty będziesz kastrować i w dalszej jego przygód części wyżywać się na nim. Bohaterstwo i twardość to lepiej w czynach okazywać niż zza monitora w cieplutkim pokoiku... Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Gwałciciel znów napadł. W Krośnie trwa obława 12.02.10, 12:25 "Milicjanci" to może i mogli zabijać na miejscu, ale w latach 45-49. Coś Ci się pomyliło. Takie wypowiedzi czynią cią do niego podobnym: to pewnie też frustrat, tylko swojej agresji nie wyłaowuje już na forach... Odpowiedz Link Zgłoś
shannyn Gwałciciel napadł dziś rano dwa razy. Obława trwa 12.02.10, 12:37 To Zielona Góra jest taka wielka, że nie można go ująć? Czy ten człowiek nie ma sąsiadów, nikt go nie kojarzy, nikt go nie zna? Napis z Auschwitz znaleźli migiem, bo sprawa była "ważna". Życie kobiet w tym kraju jest mniej ważne niż historyczny napis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfhn Re: Gwałciciel napadł dziś rano dwa razy. Obława IP: 109.243.68.* 12.02.10, 13:59 To ty na tych wszystkich forach powtarzasz jak mantra "napis z Auschwitz znaleźli..." Co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gwałciciel napadł dziś rano dwa razy. Obława IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.02.10, 15:22 Napis z Ausschwitz znalezli predko, bo posluzyli sie logami sieci telefonow komorkowych. Za ich pomoca bylo mozliwe zlokalizowac wlascicieli wszystkich telefonow jakie dzialaly w czasie kradziezy czy krotko przed nia na obszarze kolo bramy obozu. A potem po nitce do klebka. W obecnej sytuacji widocznie psychopata nie nosi ze soba na czas przestepstwa aktywnego telefonu. Dla dobra sledztwa nie ujawnia sie na razie wszystkich informacji jakimi dysponuje policja, a jest tego na pewno bardzo duzo. Kryminalistyka zrobila ogromne postepy od czasow wampira ze slaska. Jednak na miejscu policji przeszukalbym baze danych pod kryterium abonentow, ktorzy wylaczali swoje komorki plus minus kilku godzin od godziny przestepstwa. Byc moze sa kobiety, ktore jeszcze nie zglosily, ze zostaly napadniete i zgwalcone, powinny to jednak nadrobic zanim dojdzie do dalszych zbrodni i meki niewinnych ludzi. Psychpata dziala z wewnetrznego przymusu, to jest dla niego niepochamowany poped nad ktorym nie jest w stanie zapanowac, byc moze nachodzi go w momentach gdy poddany jest szczegolnemu psychicznemu stresowi. Wtedy musi te napiecie jakos rozladowac, jest to tak silne, ze zaglusza jego sumienie, rozsadek, zmusza go do podjecia calego tego ryzyka i dokonania zbrodni. Na codzien moze byc calkiem normalnym, inteligentym czlowiekiem, moze ma prace i nawet rodzine. Dla normalnych ludzi istota tej choroby pozostanie niezmierzona. Jednak "calkiem normalni" ludzie sa zdolni do jeszcze wiekszych zbrodni. Wspomne tylko egzemplarycznie doktora mengele. Z pewnoscia grupa sledcza opracowala juz profil sprawcy i wytypowala na tej podstawie obszary w jakich najprawdopodobniej dojdzie ponownie do atakow na kobiety, moze nawet istnieje opis typu ofiary (wzrost, aparycja, styl itp.) W zaleznosci od jego stanu bedzie popelnial dalsze przestepstwa, w innym skrajnym wypadku pod presja opini publicznej moze nawet zglosic sie sam na policji. Jezeli porusza sie samochodem byc moze jego ruchy zostaly utrwalone w urzedzeniach monitoringu w okolicy i juz sa na wlasciwym tropie. Wazne po takich zbrodniach zabezpieczyc od razu te slady, bo znane mi systemy gromadza dane maks. od kilku godzin do tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
rad.ekg Gwałciciel napadł dziś rano dwa razy. Obława trwa 12.02.10, 12:42 Facet musi byc niezle zdesperowany, zeby na takim zimnie wyciagac i gwalcic. Ale za to ciecie twarzy to powinni go zastrzelic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.S Re: Gwałciciel napadł dziś rano dwa razy. Obława IP: *.cdma.centertel.pl 12.02.10, 18:18 cytuje "Facet musi byc niezle zdesperowany, zeby na takim zimnie wyciagac i gwalcic. Ale za to ciecie twarzy to powinni go zastrzelic." Wspaniale rozumujesz cała sytuacje, gratuluje!!! Ciecie twarzy gorsze od gwałtu, weź się zastanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: public enemy uk chodzą słuchy że to ksiądz IP: *.chello.pl 12.02.10, 12:48 tak sie u nas mawia... Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Gwałciciel napadł dziś rano dwa razy. Obława trwa 12.02.10, 12:51 Co z Policja wczoraj w ciągu jednego dnia złapali bandziorow , a tego tyle czasu nie mogą namierzyc? Jak chcą ,albo dotyczy to "kogos" to potrafia , a tu co? Odpowiedz Link Zgłoś
ereta Re: Gwałciciel napadł dziś rano dwa razy. Obława 12.02.10, 15:11 por1 napisał: > Co z Policja wczoraj w ciągu jednego dnia złapali bandziorow , a > tego tyle czasu nie mogą namierzyc? Jak chcą ,albo dotyczy > to "kogos" to potrafia , a tu co? Tylko że to było w biały dzień i kupę światków którzy podali dokładny opis, a nie tylko wyobrażenia z ciemności dla rysownika. Odpowiedz Link Zgłoś