mikrobyznesmen Ach te magiczne słówka "od" i "do"... 10.03.10, 11:28 "transfer do tylu a tylu Mb", "Wyprzedaż / obniżki cen do 70%" (najtańszy łach obniżony o 70% a reszta o 25%), "odsetki do 7%" (jak zamrozisz w banku setki tysięcy zł na najbliższą pięciolatkę) ale już "oprocentowanie kredytu od tylu a tylu procent". Ten, komu uda się wyrugować te wredne "od" i "do" z ofert handlowych, regulaminów umów i podobnych, chyba będzie miał pomnik wystawiony przez wdzięcznych konsumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ardor kraj oszustow 10.03.10, 11:46 oszust na oszuscie, oszustem pogania. Do "tematu" nalezy dodac - "i zlodzieji". Odpowiedz Link Zgłoś
ardor popierdolony kraj 10.03.10, 11:37 w normalnym kraju gwarantuje sie MINIMUM szybkosci lacza, a nie maximum. Odpowiedz Link Zgłoś
ardor popierdolony kraj 2 10.03.10, 11:40 w normalnym kraju w komantarzach, najswiezszy komentarz znajduje sie U GORY, a nie u dolu. W normalnym klraju, normalni ludzie ukladaja akta w segregatorach w ten sposob, ze najswiezsze sa na samej gorze, a nie w srodku, ani pod spodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: po*ny kraj 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 14:39 ardor napisał: > w normalnym kraju w komantarzach, najswiezszy komentarz znajduje sie > U GORY, a nie u dolu. A normalni internauci klikają w "sortuj od najnowszego" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ardor Re: po*ny kraj 2 10.03.10, 15:06 trzeba byc popierdolonym Polakiem, aby wymyslec slowo "internauta". Co za kretynizm.... Odpowiedz Link Zgłoś
ardor Re: pojebany kraj 2 10.03.10, 15:16 w normalnym kraju ni trzeba byc astronauta, aby korzysatac z internetu. Pojebane polskie nazewnictwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
ksmx "XIX w " w "XXI" wieku 10.03.10, 12:21 Żenujące jest to co robi TPSA. Przede wszystkim te prędkości są żenujące! "Światłowód w każdym domu" brzmi w Polsce jak żart podczas gdy w Skandynawii to kwestia zmiany operatora. Odpowiedz Link Zgłoś
ardor swiatlowod? 10.03.10, 12:44 Ha ha ha:))))) Predzej lody na Grenlandii stopnieja, jak w PL w co 100-nym domu bedzie swiatlowod :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksmx Re: swiatlowod? 10.03.10, 13:58 100 Mbit/s dają od ręki bo mają światłowody www.bahnhof.se/data/filestorage/prodblad/bcn3.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
ardor ok 10.03.10, 15:11 oczywiscie. Ja mam lacze 16,000 (dn 3,5 GB 20 min), a za doplata moge miec 25,000 lub 50,000. I do tego nie jest potrzebny fiber- optic. Odpowiedz Link Zgłoś
ardor Re: swiatlowod? 10.03.10, 15:12 w PL Fiber-optic ???? Dlugo, dlugo nie, a potem NIGDY. Odpowiedz Link Zgłoś
averne Kłopot z Neostradą. Miały być 2 Mb. I co? - I nic! 10.03.10, 12:29 ŻADEN operator detaliczny nie zaoferuję za tę cenę gwarancji pasma. Tak było, jest i będzie. Skoro to takie ważne, niech wykupi łącze komercyjne. Ja miałem zdecydowanie większe problemy ze współpracą z TPSA, ale pisałem już o tym Wojtkowi - nie będę więc rozdrapywał starych ran :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorol Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 12:41 A w Sosnowcu na Śląsku w umowie Neostrady mam do 2Mb a realnie dostaję 2,4 Mb... Brawo TPSA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardor sratatata !!! IP: *.pools.arcor-ip.net 10.03.10, 13:18 co znaczy, "nie zaoferuje" ??? Od 1992 roku mam lacze internetowe i ZAWSZE mialem i mam dokladnie taka sama predkosc lacza, za jaka place. Odpowiedz Link Zgłoś
averne Re: sratatata !!! 10.03.10, 13:52 Ale w umowie nie masz zapisu "gwarantowana przepustowość" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Tepsa=Sepsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 14:55 Pracowałem w tym bagienku, to wiem jaką politykę tam się uprawia. Obyście nie posiedli tej wiedzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
ardor Re: Tepsa=Sepsa 10.03.10, 15:03 zadna sztuka zgadnac: "jak wyciagnac od klinta najwiecej pieniedzy, najmniejszym kosztem" = metoda na oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
ardor gwarantowana szybkosc minimalna lacza 10.03.10, 15:14 oczywiscie, ze mam. Przeciez nikogo nie intgeresuje spekulacja o szybkosci maksymalnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
szymczak.piotr Kłopot z Neostradą. Miały być 2 Mb. I co? 10.03.10, 15:04 Praktyki operatorów z prędkością "do" są znane od lat, jednak zazwyczaj prędkość oscyluje w okolicach tej zakupionej. mamy 2010 rok a niektóre zachowania firm rodem z lat 90 tych, dajmy na to ja wczoraj walczyłem z Internetem od Netii na linii TP, jak się okazało nie była to równa walka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: Kłopot z Neostradą. Miały być 2 Mb. I co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 10:02 Stado baranów daje się nabrać i są strzyżeni. Dobrze tak frajerom, którzy wolą ofertę złodziejskiej firmy, zamiast wspierać konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Kłopot z Neostradą. Miały być 2 Mb. I co? IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.10, 23:37 a czy ktoś korzysta z kablówki w TP, jak mam łącze 1mb/s to czy jak wezmę sobie tv dodatkowo to wpłynie jakoś na spowolnienie łącza, bo idzie to przecież na tym samym kablu? Odpowiedz Link Zgłoś