mruczus11 22.03.10, 11:47 czy ktos sie orientuje gdzie w okolicach Zielonej Góry mozna znalezc mleko prosto od krowy i jajka od kur wolnobiegajacych, na wsi itp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Brach Re: zdrowa zywnosc IP: *.aster.pl 22.03.10, 12:21 Takie "delicje" można znaleźć na rynku przy ul. Fabrycznej. Co do jaj to można kupić naprawdę wiejskie i dobre, co do mleka nie mam pojęcia - nie kupowałem. Kupowałem natomiast twaróg robiony z tego mleka i on naprawdę ma lekko "oborowy" aromat, co mi niestety nie odpowiadało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: zdrowa zywnosc IP: *.gorzow.mm.pl 22.03.10, 18:23 >i jajka od kur wolnobiegajacych, wszystkie zielonogórskie kuru biegają szybko lub bardzo szybko;-))))))))))) trenują w dzonkowie:-)))))) oooooooostatnio jedna wyprzedziła mnie na estrójce.zapierdalała chyba ze stosiedemdziesiąt na ha...ju pewnie była bo nikt normalny tyle nie jee...sze więcej pewnie by chciała ale tir jechał i wymiękła..... Odpowiedz Link Zgłoś