Dodaj do ulubionych

Heineken Klub Winiarnia

IP: 213.199.250.* 22.02.04, 12:27
Wystrój:
Na pierwszy rzut oka widać, że wszystko zrobione jest minimalnym kosztem.
Niewygodne krzesła w stylu Heineken, tandetne wykładziny i płytki na
podłodze, wielki metalowy bar, odrapane ściany - co niby na być imitacją
piwnicy.
Nagłośnienie:
Kilka kolumn przyczepionych do filarów łańcuchami.
Oświetlenie:
Tandetne lampy, bijące mało rytnicznie czerwonym światłem i dwie kule prosto
z prowincjonalnej dyskoteki - do tego tak zamontowane, że ich "piorunujący"
efekt widoczny jest tylko na niewielkim kawałku parkietu. Do tego lampki
choinkowe podświetlające parkiet do tańczenia.
Muzyka:
Porażka. Żadnej własnej inicjatywy, gramy to co na pewno się sprzeda, czyli
zupełnie nieambitna muzyka w stylu "mam fajny samochód i łokieć zawsze
wystawiony za szybę".
Alkohol:
Jak dla mnie mocno rozcięczany.
DJ:
Coś mówi, ale nie bardzo wiadomo co, bo dźwięk rozbija się po ścianach i nie
dociera do klientów siedzacych trochę dalej.
Toalety:
Względne - tyle, że paniom wystarczyć mają dwie kabiny i w związku z tym
kolejki są okropne.
Papierosy:
Co ciekawe nie ma w barze, a za to są w szatni :)
I to tyle.
Mnie się nie podobało.
Zupełne nieporozumienie.
Obserwuj wątek
    • qazwsxedcrfvtgb Re: Heineken Klub Winiarnia 22.02.04, 13:12
      Gość portalu: ko-ka-ina napisał(a):

> > Alkohol:
      > Jak dla mnie mocno rozcięczany.

ROZCIĘCZANY!!! zajebiste nigdy bym nie wpadl ze tak można napisać
      • Gość: BipBip Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.02.04, 09:46
        No sie pomylilo komus :) A tak swoją drogą to klub jest BEZNADZIEJNY !!!!
        Totalna wiocha na maxa ! Szczegolnie te "choinkowe lampki" przy parkiecie i
        migajace kule rodem z disco w Lipkach Wielkich czy Kramsku Podlaskim !

A mozna bylo zrobic tak fajne miejsce w klimatach klubowych...

No i oczywiscie najwazniejsze LUDZIE : klientela to chlopcy a'la
        AbsolutnyBrakSzyi - spasione smierdziele, dla ktorych szczytem marzen jest BMW
        z 91 roku i nowa plytka ATB.
        Dziewczynki ? odpowiednio dobrane tak by pasowaly do wyzej wymienionych panow !

No comments !
        Bylem
        Wyszedlem
        Nie wroce nigdy !
        Szmira jakich malo !

• Gość: T Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.versanet.de 23.02.04, 11:28
          a jaka muzyka tem leci ?
          i czy placi sie jakis wjazd ?
          • Gość: ikon Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.02.04, 14:41
            muza taka jak i klub :)
            prosto z pierwszych miejsc list przebojów najbardziej komercyjnych stacji!
            umpa, umpa, łubu dubu, jechanka.
            babki mają za darmochę - ale faceci płacą dychę.

kiszka
        • Gość: ATB Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 21:10
          w wiekszosci masz racje, ale od ATB sie odpier... koles !!!!!!!!!
    • Gość: Anastazja Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.02.04, 22:33
      Takie są efekty jak się zleca projekty z polecenia urzędników, zwłasza
      urzędników z UKZ. Ludzie nauczcie się, że w urzędach polecają miernoty.
      • Gość: CzinGisHan Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.02.04, 09:25
        A o co chodzi z tymi urzednikami i zleceniami ? Podobno to samozwanczy projekt
        i gotowka biznesmena Isańskiego ?

Obojetnie jednak kto zlecal, kto robil, a kto finansowal wyszlo FATALNIE:(

Dlaczego jak juz ktos ma pieniadze i jakis tam pomysl, to musi tak spaprac
        sprawe !!!?!?!?!?!?!?

Tam sie nie da spedzac czasu - tam mozna wejsc sie posmiac !

• afe-lek Re: Heineken Klub Winiarnia 24.02.04, 07:50
      podobno właściciela mają ambitne plany - może akurat?
      ja osobiście liczyłam na coś dla "starszej młodzieży", ale podobno taka raczej
      nic dla siebie nie znajdzie - szkoda ;o(
      • Gość: październik Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.02.04, 15:59
        przydałoby się co nieco dla "starszej młodzieży" w tym mieście, to prawda :(((
        a winiarnia to na pewno nie to :(
        • sasatka Re: Heineken Klub Winiarnia 24.02.04, 16:41
          w Zielonce dla starszej młodzieży tylko Palma w piątki ale za drogo jak na mój
          gust, nic wiecej nie ma. a gdyby w winiarni w tygodniu jakieś balety do
          tańczenia a nie skakania zrobić? ale chyba nie nam o tym decydować. może ktoś
          chce prać...
          • Gość: średniak Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 18:05
            to znaczy, że knajpa dla średniaków może zrobić furorę :-)))
            • Gość: CzinGisHan Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.02.04, 10:19
              Ale nawet ! Niech bedzie kolejne miejsce dla 18-sto, 19-sto czy 20-sto latkow
              ale niech zrobią to na jakimkolwiek poziomie ! Nie mozna robic czegos tak
              smiesznego bo to zwyczajnie szkoda PINIENDZY :) !

-Jezeli mialo to być łubudubujeb no to mamy juz STUDIO

-Jezeli fajny bar z klimatem to takiego nie mamy (no moze poza Kawonem) i ten
              napewno nim nie bedzie

Wyszlo coś pomiedzy tandetną cały czas dyskoteką STACJA a Borgią (teraz Tatoo)
              - mieszanka niestety jest całkowicie niestrawna !

No i te krzesła oraz stoly, wyglądają jak zabrane radem z pod parasolek
              stawianych przed budkami z piwem ,gorącym latem.

Ja chce w koncu porządku klubik o delikatnym jak na nasze mozliwości
              zabarwieniu a'la poznański Eskulap czy warszawska Lokomotywa.
              • afe-lek Re: Heineken Klub Winiarnia 25.02.04, 12:12
                Gość portalu: CzinGisHan napisał(a):

>> Ja chce w koncu porządku klubik o delikatnym jak na nasze mozliwości
                > zabarwieniu a'la poznański Eskulap czy warszawska Lokomotywa.

Bywalec z Ciebie ;o)
                • Gość: defstar Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.ztpnet.pl 07.04.04, 22:57
                  sprawdz klub c.Rotterdam
                  prawdziwy clubbing
                  dancefllor+chillout na piętrze
                  muzyka house i drum'n'bass
                  zero komercji,mięsniaków etc. :)
                  pozdrawiam i prosze nie wspierajcie tandety
    • Gość: MEMENTO Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.02.04, 13:50
      spokojnie to tylko poczatek kazda knajpa nabiera swojego stylu przez trzy
      cztery lata co wy myslicie ze odrazu musi byc na wysoki polysk przypomnijcie
      sobie ile swoj wystroj ustalaly takie knajpy jak kawon czy cztery roze
      • Gość: Jazdowicz ( JPAKO) Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.gala.net.pl 27.02.04, 00:17
        Dobrze gada!!!!!!!!!!!!!!!dać mu wódki!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Prezydent Ronowicz Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 02:09
          No ludzie to jest zwykla dyskoteka co wy, ze ma w nazwie klub? Nic z tego nie
          zrobicie. Studio nr 2 i tyle.
          Jak sa ABS i kurwy to niech sobie tam beda, moze szybciej zdechna z przecpania
          lub ich pozamykaja w pierdlach i z ABSów zrobia kobitki :)
          Kto chce chodzic to chodzi kto nie chce ten nie.
          A ja to mam w dupie...

Ronowicz
          p.s. dajcie wodki :-)
          • Gość: CzinGisHan Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.02.04, 09:12
            Pani Bozeno ! Pani juz nie pije bo ze stołka spadnie ! ;)
    • Gość: :) wpuszczają niepelnoletnich!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 11:01
      dlugo nie poistnieją...
      • Gość: Mich22 Re: wpuszczają niepelnoletnich!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 18:29
        Napisze krótko. Podpisuję się obiema rencami pod uwagami kolegów i koleżanek
        internau/tów/tek.

Byłem tam i więcej nie zawitam ! Ble ! Padaka na maxa !
        • Gość: Suchy Re: wpuszczają niepelnoletnich!!! IP: 213.199.250.* 05.03.04, 13:20
          Napisz jeszcze raz ze ci sie niepodoba to napierdole ci jak cie spotkam na
          miescie. Zrobili zajebista dyske a ty pieprzyrz jakies bzdury ! Jak sie nie
          podoba to lec do 4roz do brudasuw !
          • Gość: zyczliwy Re: wpuszczają niepelnoletnich!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 11:10
            Suchy ty jeszcze w zyciu dyskoteki na oczy nie widziales jesli ten wychodek
            nazywasz dyskoteka.
            • Gość: Johny Re: wpuszczają niepelnoletnich!!! IP: *.mos.gov.pl 08.03.04, 16:54
              O gustach sie nie dyskutuje, generalnie bardzo fajny układ pomieszczeń, fajny
              klimat i powoli sie rokreca, prawie na każdej imprezie jest tlum ludzi. Moim
              zdaniem mimo, że jest jescze wiele do zrobienia to i tak jest to najlepszy klub
              w ZG. Pozdrawiam.
              Ps. Najlepszym dowodem na to, że nie jest tak źle jak niektórzy sugeruja, są
              tłumy które odwiedzją to miejsce. A najbardziej co mi osobiście się tam podoba,
              to full zajebistych lasek, naprawde rzadko mozna spotkać takie zagęszczenie.
              • Gość: Wieśniak Re: wpuszczają niepelnoletnich!!! IP: *.gala.net.pl 04.04.04, 12:54
                Generalnie winiarnia jest ok jest ok.
    • Gość: krzychu Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zagan.visnet.pl / 62.87.177.* 14.03.04, 16:49
      zastanawiam sie jakiej TY muzyki sluchasz...moze disco polo?:-))) moze i masz
      troche racji co do wystroju czy taniego klubu ale na dzien dzisiejszy jest to
      najlepszy klub w zielonej przychadza tam fajne laski... a muza jest bardziej na
      czasie niz ta ktora graja np. studiu juz nie wspomne o stacji, chyba ze ktos
      przychodzi do klubu ogladac podlogi i sciany.... bo ja poslychac muzyki i
      poderwac jakies fajne laseczki....:-)))
      • Gość: Bigos Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.03.04, 11:09
        Ludzie !!! Bylem w sobote w tej winiarni ! BEZNADZIEJNIE NA MAXA ! Wiocha
        jakiej mało ! Wiocha wiocha i jeszcze raz wiocha ! Mozna posłuchać Britnej
        Spirs i Lets get bak tu bed boj oraz nową Kejt Rajan ! Kula z lat 80'tych pod
        sufitem się kręci i jest bosko ! - no poprostu żałość na maxa ! W życiu już tam
        nigdy nie zawitam i pozdrawiam panów wieśniaków co to wpisali siaę dwa piętra
        wyżej - gratuluje wyboru ! Idzcie dalej wyrywać fajne laski w rytm disco polo
        rodem z Arizony...

Dlaczego ja musze żyć w tak głupim świecie ! Przecież nie o taką śmieszność
        walczyliśmy... :(
        • eloi2 Re: Heineken Klub Winiarnia 15.03.04, 20:43
          odjazdowy wątek :-)) i jakże reprezentatywny dla forum. czemu odnoszę wrażenie
          że nie naparzają sie klienci tylko właściciele lokali? :-)
          • tezgucio Re: Heineken Klub Winiarnia 15.03.04, 21:49
            eloi2 napisał:
            > odjazdowy wątek :-)) i jakże reprezentatywny dla forum. czemu odnoszę
            wrażenie
            > że nie naparzają sie klienci tylko właściciele lokali? :-)
            wrażenie uzasadnione,
            wszystkie knajpy są nasze! ;o)
        • sk561 Re: Heineken Klub Winiarnia 16.03.04, 06:31
          ty też po kursie angielskiego z Polmosu?
        • Gość: santrope 5 tysiecz Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.gala.net.pl 04.04.04, 10:29
          Dal Ciebie to i tak powinno to być wielkomiejskie he he. Ale tak to bywa że
          wisniaki najcześciej krzyczą wieśniaki.
    • Gość: !@##$%% Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.03.04, 16:30
      Co do wystroju to racja totalna tandeta nie mowie o naglosnieniu ktorego
      praktycznie nie ma 4 glosniki na krzyz i tyle masakra wiocha sprzet grajacy.A
      co do towarzystwa przychodza rozni ludzie.A najbardziej mnie smiesza komentarze
      co do miesniakow pisza je ci co wygladaja jak smiecie albo cioty i zasdrosza
      robia uszczypliwe komentarze co do lasek zajebiscie ubranych bo nigdy na nich
      taka nie spojrzy a na widok takiej dostaja orgazmu i przychodza do domu i wala
      pamieciowke buehehee jestescie zalosni frajezy a ATB tam nigdy nie lecialo
      czysta klubowa muzyka pokazcie mi gdzie ja mozna uslyszec w jakim radiu czy w
      telewizji a piszecie frajerzy ze komercja BUEHEHEHE jestescie zalosni BUHEHEHE
      takimi jak wy parkiet zawsze wycieram BUEHEHEHE
      • arwena Re: Heineken Klub Winiarnia 21.03.04, 16:34
        fajny post
        na pewno tam zajrze
      • Gość: zonk Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zacisze.zgora.pl 21.03.04, 22:10
        no niestety muzyka moj drogi jest tam taka sama jak w radiu eska. bylem i nic
        oprocz jenifer lopez łejting for tunajt i szon połl and sasza nie slyszalem a
        to niestety nie jest muzyka klubowa, drogi panie.
    • Gość: Buhahah Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.czerwiensk.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 21:51
      Wczoraj byłem w Heinekenie i musze powiedziec ze żałuje ze nie widziałem tej
      strony dzien wczesniej tak bym wiedział ze mam tam nie isc Po prostu stypa na
      Maxa co do dziewczyn nie oceniam wszystkich ale dużo jest takich przy których
      jak wypadnie ci telefon z kolorowym wyswietlaczem i ma do tego aparat sikają w
      majtki i oczywiscie panowie którzy zabiegają o ich względy których jest łatwiej
      przeskoczyc niż obejsc po prostu kpina ciesze sie ze sie przekonoałem na własne
      oczy odradzam wszystkim którzy mają sie tam wybrac strata pieniędzy czasu i
      Humoru po prostu jedno wielkie Buahahahahahahahahahahahahahahah
    • Gość: ??? Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.czerwiensk.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 22:30
      Zgadzam sie z większoscią opini które przeczytałem na tej stronie a szczególnie
      z opinią buhahaha jest dokładnie tak jak mówi do tego muza jaka stypa na maxa
      dziewczyny i kolesie też po prostu stypa jeszcze nigdy mi sie nie chciało tak
      spac jak w heinekenie przez chwile myslałem ze jestem na konkursie strong menów
      jak zobaczyłem kolesi którzy sie tam bujają Ogólnie lipa jedyne co było fajne
      to miejscówka reszta do wymiany krzesła nie wygodne piwo 0,6 za 8 zł lekka
      przesada wstęp 10 zł lipa na maxa Nie polecam !!!
    • Gość: ja Re: Heineken Klub Winiarnia IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.04, 11:01
      ten "klub";)) to JEDNA WIELKA PORAZKA!! ZAMKNAĆ TO W CHOLERE CZYM PREDZEJ NIE
      NIE ROBI WSTYDU MIASTU!!!
      p.s. moze w koncu ten watek przeczyta ktos kto jest odpowiedzialny za to
      miejsce i cos zrozumie..?:))
      • Gość: defstar Re: Heineken Klub??? IP: *.ztpnet.pl 08.04.04, 14:20
        heehe "klub" dobrze napisane
        dziwi mnie tylko dlaczego Heineken min. prowadzący akcje THIRST gdzie promuje
        prawdziwy clubbing i dj'ing jest w to zamieszany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka