sorroweem 26.07.10, 10:30 do jakiego lekarza sie wybrac? czy w aldemedzie psychiatra przyjmuje tylko prywatnie?? szukam lekarza do stałych wizyt Jeśli prywatnie przyjmuje proszę podajcie kwote Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krysia Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.10, 20:25 Świetnym lekarzem jest doktor Cezary Jabłoński. Przyjmuje w Poliklinice przy ulicy Wazów na NFZ, ale na pierwszą wizytę trzeba długo czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
sorroweem Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz 27.07.10, 10:24 długo to znaczy ile?? mam zamiar sie wlasnie do niego zapisac Odpowiedz Link Zgłoś
maandragora Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz 27.07.10, 12:06 długo to znaczy 5 miesięcy juz sama sobie odpowiedzialam a wiesz moze ile kosztuje prywatna wizyta i gdzie wtedy przyjmuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.10, 19:57 Proponowałabym zapisać się do pana doktora mimo tak odległego terminu i spróbować w międzyczasie dostać się do Przychodni przy ulicy Zamenhofa. Tam też przyjmują dobrzy lekarze. Czy doktor Jabłoński przyjmuje prywatnie? Tego nie wiem... . Odpowiedz Link Zgłoś
sorroweem Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz 30.07.10, 15:31 cos nikt nie odbiera na Zamenhofa:/ ale bede próbowac, może nie mają az tak odległych terminów Odpowiedz Link Zgłoś
kajka68 Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz 01.08.10, 10:18 dr Piotowska na Zamenhoffa- jeśli pilna potrzeba to da się z nimi dogadać.Dr Jabłoński jest świetny ale on chyba raczej uzależnionymi się zajmuje.Na II Armi w Byłej Novicie jest też przychodnia tam jest dobra Izabella Zarzycka-Hodża. www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/psychiatra/psychiatra+Zielona+G%C3%B3ra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinowa40 Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz IP: 178.62.36.* 03.06.19, 15:17 Pani Kaczmarek z PRO-EGO. Leczyłam się u niej psychiatrycznie i farmakologicznie a terapia przyniosła pozytywne skutki. Odpowiedz Link Zgłoś