Dodaj do ulubionych

dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górze

26.07.10, 10:30
do jakiego lekarza sie wybrac? czy w aldemedzie psychiatra przyjmuje tylko
prywatnie?? szukam lekarza do stałych wizyt Jeśli prywatnie przyjmuje proszę
podajcie kwote
Obserwuj wątek
    • Gość: Krysia Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.10, 20:25
      Świetnym lekarzem jest doktor Cezary Jabłoński. Przyjmuje w Poliklinice przy
      ulicy Wazów na NFZ, ale na pierwszą wizytę trzeba długo czekać.
      • sorroweem Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz 27.07.10, 10:24
        długo to znaczy ile?? mam zamiar sie wlasnie do niego zapisac
        • maandragora Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz 27.07.10, 12:06
          długo to znaczy 5 miesięcy juz sama sobie odpowiedzialam a wiesz moze ile
          kosztuje prywatna wizyta i gdzie wtedy przyjmuje??
          • Gość: Krysia Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.10, 19:57
            Proponowałabym zapisać się do pana doktora mimo tak odległego terminu i
            spróbować w międzyczasie dostać się do Przychodni przy ulicy Zamenhofa. Tam też
            przyjmują dobrzy lekarze. Czy doktor Jabłoński przyjmuje prywatnie? Tego nie
            wiem... .
            • sorroweem Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz 30.07.10, 15:31
              cos nikt nie odbiera na Zamenhofa:/ ale bede próbowac, może nie mają az tak
              odległych terminów
              • kajka68 Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz 01.08.10, 10:18
                dr Piotowska na Zamenhoffa- jeśli pilna potrzeba to da się z nimi dogadać.Dr
                Jabłoński jest świetny ale on chyba raczej uzależnionymi się zajmuje.Na II Armi
                w Byłej Novicie jest też przychodnia tam jest dobra Izabella Zarzycka-Hodża.
                www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/psychiatra/psychiatra+Zielona+G%C3%B3ra
    • Gość: malinowa40 Re: dobry spychiatra leczący CHAD w Zielonej Górz IP: 178.62.36.* 03.06.19, 15:17
      Pani Kaczmarek z PRO-EGO. Leczyłam się u niej psychiatrycznie i farmakologicznie a terapia przyniosła pozytywne skutki.
    • pijatyka Re: dobry SPYchiatra 08.05.26, 09:26

Słowem - jakiś GIGA-CHAD ;)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka