pawel1235 20.08.10, 20:05 19 lipca w zielonej Górze zagubił się piesek-ma tatuaz na prawym uchu-jeżeli ktoś słyszał zaopiekował się proszę o kontakt tel 601770591(w schoronisku wiedzą były w lubuskiej ogłoszenia.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.10, 16:04 Może to zbieg okoliczności, ale widziałam takiego biszkoptowego labradora (ubóstwiam te psy, dlatego zwracam na nie uwagę) jak jechał samochodem typu van od strony Intermarche w kierunku miasta. Pies siedział jakby w bagażniku za kratą i miał ciemną obróżkę. Ja też jechałam samochodem. To było 19.08. pamiętam, bo w tym dniu robiłam zakupy w Auchan. Czy Twój pies się odnalazł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 19:33 gdzie ten piesek się zgubił? widziałem podobnego w środę na osiedlu bajkowym w Z.G Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1235 Re: zaginął biszkoptowy labrador 22.08.10, 20:46 niwsstety nie odnalazł się-wiedzą o nim w schronisku można go tam odstawić,weterynarze tez nie mieli takiego rannego ja już sam oglądałem 2 znajdy ale to nie był mój-te pieski są do siebie bardzo podobne-myslę że mojego ktoś przygarnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_ZG Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 19:30 W jakich okolicach piesek się zgubil? Może podanie bliższych okoliczności coś da. Mam nadzieję, że znajdzie się cały i zdrowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel1235 Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.10, 20:58 okolice Doliny Zielonej Sulechowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.modemy2.ostrowski.pl 25.08.10, 07:11 nie powiem, smaczne bydle było aczkolwiek prawe udko nieco żylaste. Prawdopodobnie wina to nie mięsa a samego kucharza, który nie nawykł do przyrządzania zapiekanej psiny podlanej piwem, chociaż teoretyczne tajniki tej sztuki - jak zapewniał - posiadł studiując chińskie manuskrypty kulinarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGA_zG Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 16:45 Do Szymek: Weź debilu poproś rodziców żeby wolne sobie wzięli i cie dorobili bo jakiś popie...lony jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.modemy2.ostrowski.pl 25.08.10, 20:07 dlaczego mnie przezywasz? przecież należycie skomplementowałem pieska, to że akurat miałem przyjemność poznać zwierzę w trochę innej - ciut za pikantnej jak na moje podniebienie - postaci to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel1235 Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.10, 18:57 a może jednak ktoś się nim zaopiekował- ma go niestety do dzis Odpowiedz Link Zgłoś