Dodaj do ulubionych

zaginął biszkoptowy labrador

20.08.10, 20:05
19 lipca w zielonej Górze zagubił się piesek-ma tatuaz na prawym uchu-jeżeli
ktoś słyszał zaopiekował się proszę o kontakt tel 601770591(w schoronisku
wiedzą były w lubuskiej ogłoszenia.pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.10, 16:04
      Może to zbieg okoliczności, ale widziałam takiego biszkoptowego labradora
      (ubóstwiam te psy, dlatego zwracam na nie uwagę) jak jechał samochodem typu van
      od strony Intermarche w kierunku miasta. Pies siedział jakby w bagażniku za
      kratą i miał ciemną obróżkę. Ja też jechałam samochodem. To było 19.08.
      pamiętam, bo w tym dniu robiłam zakupy w Auchan.

Czy Twój pies się odnalazł?
    • Gość: jan Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 19:33
      gdzie ten piesek się zgubił? widziałem podobnego w środę na osiedlu bajkowym w Z.G
      • pawel1235 Re: zaginął biszkoptowy labrador 22.08.10, 20:46
        niwsstety nie odnalazł się-wiedzą o nim w schronisku można go tam
        odstawić,weterynarze tez nie mieli takiego rannego ja już sam
        oglądałem 2 znajdy ale to nie był mój-te pieski są do siebie bardzo
        podobne-myslę że mojego ktoś przygarnął.
        • Gość: Aga_ZG Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.10, 19:30
          W jakich okolicach piesek się zgubil? Może podanie bliższych
          okoliczności coś da. Mam nadzieję, że znajdzie się cały i zdrowy.
          Pozdrawiam
          • Gość: pawel1235 Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.10, 20:58
            okolice Doliny Zielonej Sulechowskiej
      • Gość: szymek Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.modemy2.ostrowski.pl 25.08.10, 07:11
        nie powiem, smaczne bydle było aczkolwiek prawe udko nieco żylaste. Prawdopodobnie wina to nie mięsa a samego kucharza, który nie nawykł do przyrządzania zapiekanej psiny podlanej piwem, chociaż teoretyczne tajniki tej sztuki - jak zapewniał - posiadł studiując chińskie manuskrypty kulinarne.
        • Gość: aGA_zG Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.10, 16:45
          Do Szymek:
          Weź debilu poproś rodziców żeby wolne sobie wzięli i cie dorobili bo
          jakiś popie...lony jesteś
          • Gość: szymek Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.modemy2.ostrowski.pl 25.08.10, 20:07
            dlaczego mnie przezywasz? przecież należycie skomplementowałem pieska, to że akurat miałem przyjemność poznać zwierzę w trochę innej - ciut za pikantnej jak na moje podniebienie - postaci to inna sprawa.
            • Gość: pawel1235 Re: zaginął biszkoptowy labrador IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.10, 18:57
              a może jednak ktoś się nim zaopiekował- ma go niestety do dzis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka