tow.janwinnicki 12.10.10, 12:08 A czy teraz możemy pokopać ten gnoja aż zsinieje? Ja się zgłaszam na ochotnika! Zobaczymy jaki z niego twardziel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obiektywny Inaczej Kopanie "gnoja". IP: *.tpn.ceron.pl 12.10.10, 12:27 tow.janwinnicki napisała: > A czy teraz możemy pokopać ten gnoja aż zsinieje? Ja się zgłaszam na ochotnika! > Zobaczymy jaki z niego twardziel Ja napiszę tak: Nie bronie tego pana "Freda", choć sadząc po wypowiedzi prokuratora należało by. Chciałbym natomiast stwierdzić, że choć jeszcze całkiem stary nie jestem, włos mi się jeży na głowie jak widzę zachowanie 13-19 letnich gó...arzy! I nie chodzi mi tu o tylko o jakiś margines zdemoralizowanej do cna młodzieży, ale o tak zwane "zwyczajne dzieci", które w domu i w szkole jeszcze jako tako się zachowują, ale już w grupie na podwórku są po prostu nieobliczalna bandą zdolna do wszelkich dokonań, nie uznających żadnych zasad! I nie ma tu znaczenia, czy to dziewczyny czy chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kopanie "gnoja". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 14:58 dziadu zdychaj Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Morderstwo.Co to za prawo broniące mordercy, czy 13.10.10, 06:35 kopał aby zabić ? Chore Państwo, chora sprawiedliwość. Prawnicy zawsze będą za zmniejszeniem kary dla swoich klientów. Mała kara, szybko klient wróci i przyniesie kasę. Dlatego prawnicy nie powinni mieć nic do gadania w czasie głosowania w sejmie nad PRAWEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Morderstwo.Co to za prawo broniące mordercy, IP: *.energopomiar.com.pl 13.10.10, 07:10 umiesz czytać ?? sekcja zwłok nie potwierdziła że był kopany rozumiesz ?? ogarniasz to ?? nie miał takich śladów dociera to do ciebie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def no właśnie nie rozumie IP: 212.160.172.* 13.10.10, 10:59 bo posiadł jedynie umiejętność czytania. zrozumienie tego co czyta nie jest mu już potrzebne. podobnie jak czytanie czegoś poza nagłówkiem. on po prostu wie... Odpowiedz Link Zgłoś
kiryloszomber "Dzień Szarańczy po polsku"? 12.10.10, 12:34 Zbitka wiadomych tytułów. Jakoś dziwnie jestem po stronie "Sutherlando-żentaro-freda"... Odpowiedz Link Zgłoś
nowasol.org Re: Mikołaj zginął w bójce, czy został zabity? 12.10.10, 12:38 tow.janwinnicki napisał: > A czy teraz możemy pokopać ten gnoja aż zsinieje? Ja się zgłaszam na ochotnika! > Zobaczymy jaki z niego twardziel Prezentujesz postawę bardzo zbliżoną do postawy "niewinnych młodzieńców", którzy wedle zeznań ludzi notorycznie zaczepiali przechodniów. Oni też byli ochotnikami. Chcesz pokazać jaki jesteś twardziel? Mikołaj już pokazał. Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Mikołaj zginął w bójce, czy został zabity? 12.10.10, 13:00 "Pił wódkę." Cóż za niespodzianka! Byłem swięcie przekonany, ze zażywał dopalacze, bo dopalacze to samo zło, a wódka, jak wiadomo, wPOrządku bardzo jest, jest legalna i nikomu nawet przez myśln nie przechodzi by ją delegalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Król Dopalaczy Re: Mikołaj zginął w bójce, czy został zabity? IP: *.rev.pro-internet.pl 12.10.10, 15:26 nowedopalacze.eu pewnie zazyl :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscgosc Re: Mikołaj zginął w bójce, czy został zabity? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 09:17 Po tych pogadankach nawet w przedszkolu, tj. przeciwko, jak głosi fajna klowa hall, to dopalacze będą cool jako zakazany owoc. Niestety zamiast durno edukować i lekceważyc babcie pod krzyżem, trzeba te babcie zaktywizować właśnie w edukacji: biernej i czynnej. Trzeba ich słuchać a nie zahukiwać placami zabaw pod oknem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubuski sport Re: Mikołaj zginął w bójce, czy został zabity? IP: *.chello.pl 12.10.10, 13:44 > ten gnoja Ten gnoja, powiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrullo Niewiarygodne, bezrobotny śmieć zabił ... 12.10.10, 15:04 i jeszcze go broni prokurator! Bo to nie jego dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Inaczej Re: Niewiarygodne, bezrobotny śmieć zabił ... IP: *.tpn.ceron.pl 12.10.10, 15:50 piotrullo napisał: > i jeszcze go broni prokurator! Bo to nie jego dziecko... Takie "dzieci", te wyszczekane 13-18 latki sieją postrach wśród normalnych ludzi. Nie mają szacunku dla nikogo i niczego, w dupie mają nauczycieli, rodziców i wszystko inne, co nie jest ich światem. A co to ten ich świat? To komóra i komp, imprezki i używki (alkohol, narkotyki, dopalacze, papierosy). Jak można wytłumaczyć taką młodzież? Czy zaczepianie na osiedlach wszystkich jak popadnie to norma? Czy piwo na długiej przerwie w gimnazjum to norma? Jak można zrozumieć przykład zabawę na w "słoneczko"? Dla mnie to nie jest zrozumiałe. I zaraz pewnie jakiś gó...arz napisze, że trzeba by mnie skopać, bo jestem starym prykiem co się czepia. Odpowiedz Link Zgłoś
dixtar74 Re: Niewiarygodne, bezrobotny śmieć zabił ... 12.10.10, 18:27 Jak było w tym przypadku, na prawdę nie wiadomo. Gość się nawalił, a ci uczniowie i tak powiedzą po swojemu (swoja drogą, ciekawe, pod jakim sklepem się spotkali. Czyżby monopolowym???). Ale zgadzam się z Tobą, co do zachowań tzw. "dzisiejszej młodzieży". Ze mnie też stara krowa. Zapomniałeś jeszcze wspomnieć o "muzyce" czyli zmuszaniu w miejscach publicznych (np. w autobusie) Bogu ducha winnych ludzi do słuchania chamskich tekstów hip-hopowych lub instrumentalnych umpa-umpa-pam puszczanych na cały regulator z komórek, tak jakby przeciętny model telefonu nie był zaopatrzony w słuchawki do MP3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość drugi śmieć się odezwał, ciebie parchu chory idiot IP: *.centertel.pl 12.10.10, 23:00 należy odizolować, co ty wygadujesz publicznie? usprawiedliwiasz pijanego mordercę nastoletniego dzieciaka? kim ty jesteścw...u? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejto1 Re: drugi śmieć się odezwał, ciebie parchu chory 13.10.10, 09:29 Gość portalu: gość napisał(a): > należy odizolować, co ty wygadujesz publicznie? usprawiedliwiasz pijanego morde > rcę nastoletniego dzieciaka? kim ty jesteścw...u? Wuluzuj synek. Jak się okazuje nie takiego mordercę... Doczytaj do końca, bo jak się okazuje to nie był taki zwykły dzieciak. Tylko dzieciak, który usilnie poszukiwał przygód. No i je znalazł.. Jak rozumiem jeszcze jesteś przes testami gimnazjalnymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Re: drugi śmieć się odezwał, ciebie parchu chory IP: 212.160.172.* 13.10.10, 10:57 czytanie ze zrozumieniem, lub czytanie czegoś poza nagłówkiem, to umiejętności (?) których jak widać na wielu załączonych przykładach nie posiada znaczna część użytkowników tego portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Fred panu Alfredowi należy się odszkodowanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 15:53 działał w obronie własnej, jeszcze medal bym mu dał za wyrwanie młodego bandyckiego chwasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batem gowniarza Re: panu Alfredowi należy się odszkodowanie! IP: *.torun.mm.pl 12.10.10, 20:56 gdyby wyrwal wszystie chwasty na tamtym polu to medal zasluzony jak najbardziej, za jednego to tylko pochwala sie nalezy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx brawo Fred IP: *.cable.net-inotel.pl 12.10.10, 16:09 jednego chwasta mniej, szkoda ze nie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
olias Mikołaj zginął w bójce, czy został zabity? 12.10.10, 18:14 Kaczyński i Ziobro mają rację. W Anglii mordeca zostalby nazwany mordercą i trafił na bardzo długodo pudła w ciagu kilku-kilkunastu dni od zabójstwa. typowe dla polskiego sądu odwlekanie (ponad rok) i dzielenie wlosa na czworo: bójka - pobicie - chciał - nie chciał a na koniec groźba smiesznego wyroku (1 rok) to chyba tyle co siedział w areszcie. jak dobrze poleci to dostanie wyrok i od razu wyjdzie na wolnosć. Gówniarze - jeśli prowokowali - oczywiście też powinni swoje dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Mikołaj zginął w bójce, czy został zabity? IP: 217.6.95.* 12.10.10, 20:02 nie przesadzej, grupa nastoletnich bandziorow napadla pijaczka. okazalo sie ze pijaczek poradzil sobie lepiej niz zakladali. za co go chcesz karac, za to ze chwasta wyrwal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mikołaj zginął w bójce, czy został zabity? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 21:32 jesteś głupi... po prostu głupi.. żal mi cię Odpowiedz Link Zgłoś
antypo-lityk Mikołaj zginął w bójce, czy został zabity? 12.10.10, 18:29 Za płotem przz lato miałam chlejących, plugawiących i odlewających się studentów. Owicz girardów i skurniewice. To te lokalne sorbony, gdzie tęgi łeb, zainteresowania i talent nie są potrzebne. Po maturze - zwróciłam w nocy rechoczącej dziewoi z kumplami jak wyżej. Okno następnej nocy miałam z głowy. Są tak grzeczni wobec interweniującego patrolu (bo zadzwoniłam), że nawet ich nie legitymują - tylko tak po ojcowsku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michelle77 Mikołaj zginął w bójce, czy został zabity? 12.10.10, 18:59 Oczywiście chłopak-ofiara nie był w dresach, był porządnym nastolatkiem i został przypadkowo napadnięty przez 40-letniego alkoholika. Proszę nazywać rzeczy po imieniu: drechy lokalne bardzo się nudziły, zobaczyły podpitego "pryka" i zaczęły sobie ciągnąć łacha i go prowokować. Ale, że gościu ich zaskoczył siłą fizyczną to sprawa objęła nie ten obrót. Normalnie czytalibyśmy teraz o tym, że banda patologicznej młodzieży w szeleszczących spodniach i białych skarpetkach zakatowała faceta przed sklepem. Zero litości dla drechów i ich durnych panienek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Pozory mylą IP: *.chello.pl 13.10.10, 09:43 Dzisiejszy nastoletni bandyta nie zawsze chodzi w szeleszczących dresach, coraz częściej zwyrodnialcami są dzieci z tzw. dobrych domów. Nowa ustawa, zabraniająca nawet używania krzyku jako formy dyscyplinowania gó...arzerii, bo to podobno "poniżenie" małolata, doprowadzi do jeszcze większych patologii. Czasem silna ręka ojca po prostu rozwiązałaby sprawę raz na zawsze. Tak wychowywały się poprzednie pokolenia i nie było tyle agresji, którą rodzi nie tylko TV, narkotyki i gry komputerowe, ale też obojętność dorosłych na zachowania małolatów. Mnie i moich kolegów wychowywali nie tylko rodzice, ale także nauczyciele, a nawet sąsiedzi, którzy potrafili wytargać za ucho, jeśli się coś przeskrobało. Mój kolega porysował kiedyś ściany na klatce, więc pierwszą reakcją otoczenia był wpie...od sąsiada, który potem zawlókł gó...arza do ojca, a ten poprawił, a na koniec młody musiał malować klatkę farbą, za którą zapłacił z kieszonkowego. I teraz chłopak wspomina to wydarzenie jako świetną lekcję życia i szacunku do czyjejś pracy. Czy są dziś jeszcze tacy ojcowie? Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Mikołaj zginął w bójce, czy został zabity? 12.10.10, 22:34 bandycka Polska od morza po Tatry. Dopoki nie wprowadzi sie wykonywanych wyrokow kar smierci, ten narod wybije sam siebie. Niejedn powiada mi: Za granica wstyd przyznac sie, ze jest sie POlakiem. Nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
samoeltergowicz czy taki zwyrodnialec ma prawo do miana "człowiek" 13.10.10, 08:02 otóż nie ma prawa, więc i ludzkie prawo mu nie przysługuje. dla takich właśnie trzeba przywrócic karę śmierci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFO Re: czy taki zwyrodnialec ma prawo do miana "czło IP: *.cdma.centertel.pl 13.10.10, 10:29 Przecież zwyrodnialec został uśmiercony. O co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
garbata_barbie I dobrze tak gó...arzowi! 13.10.10, 09:27 Zero współczucia dla rodziców! A wiecie dlaczego? Bo takiego agresywnego gada latami hodowali zamiast wychowywać pod własnym dachem. Niewinne dziecko? Bez żartów. Mam przykład z własnego podwórka. Wyszłam późnym popołudniem na spacer z psem. Na ławce siedziały małolaty, jakieś 7 osób, robiąc wokół siebie syf (żarli chipsy, pili piwsko i resztki jedzenia i opakowań rozrzucali wokół siebie), klęli jak szewcy, wyglądało, jakby się czegoś naćpali. W końcu zaczęli rzucać za mną wyzwiska typu: "głupia ku... z ch...owym psem". Nikt ich nie zaczepiał, nikt się nie odzywał, a oni po prostu lżyli przypadkowe osoby. Ja byłam jedną z tych osób. Wracając do domu powiedziałam, w całkowitej bezsilności, do jednego z małolatów, żeby zabierał swoje dziwki i naćpanych kolesi i spie...ł do domu, bo za chwilę zwinie go patrol, a ten nakręcał się coraz bardziej. Panienki siedziały owym młodzieńcom na kolanach, a oni je obmacywali, zero żenady, pełen luz. Na oko trolle po 13-14 lat! Widać było, że to dzieciaki z bogatych domów - mieli modne markowe ciuchy, komórki etc. Wezwany patrol straży miejskiej (policja ma takie przypadki w dupie) nie pojawił się w ogóle. A może w końcu się dowlekli, ale największym obciachem było to, że nie wiedzieli, gdzie znajduje się miejsce (nota bene dobrze znane służbom ze względu na częste przypadki dewastacji i imprezy alkoholowe meneli i małolatów), w którym dzieje się cała akcja. Gnoje w końcu zebrały dupska w troki i tyle ich widziano. Pozostał syf nie do opisania. Dzieci hodowane bezstresowo, a jak w końcu jakiś prawy obywatel da takiemu śmieciowi w mordę, to cała hołota fałszywie zeznaje, że tylko grzecznie siedziała na ławeczkach, może jeszcze odmawiali różaniec? Nie żal mi tego nastoletniego ścierwa, jeden taki o mało nie spalił siebie i ławki, na której siedział, bo się bawił zapalniczką, tak mu się nudziło. Codziennie widuję małoletnie ku...szonki z papieroskami i nastoletnich zbirów, których rodzice są przekonani, że mają w domu aniołki, którym wystarczy co tydzień odpalić kieszonkowe, napoić, nakarmić i ubrać w markowe łachy, i to już wystarczy za całe wychowanie. Miałam podobny problem z bratem, ale na szczęście w porę ojciec postraszył gó...arza poprawczakiem, odciął dostęp do netu, zabrał telefon i wykopał z domu jego równie popieprzonych i bezmózgich koleżków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def ludzie, czy wy czytaliście coś poza tytułem? IP: 212.160.172.* 13.10.10, 10:54 "Ale zeznań młodzieży nie potwierdziła całkowicie sekcja zwłok Mikołaja. Na jego ciele nie było obrażeń poza dwoma zaczerwienieniami na skórze klatki piersiowej." I "ZBezstronni świadkowie przyznali, że zaczepiali mężczyznę i byli agresywni. Mikołaj także czynnie brał udział w całym zdarzeniu, nie bronił się, lecz atakował." gó...arze myśleli, że pobawią się z "żulem", ale ten nie miał zamiaru dać się skopać bandzie "wyluzowanej" młodzieży i oddał - niestety tak pechowo, że chłopak, który jak twierdzą świadkowie nie będący kolegami zmarłego był stroną atakującą zmarł. nieszczęśliwy wypadek, do którego by nie doszło, gdyby dzieciaki miały trochę oleju w głowie i nie uznały "skopania żula" za dobrą zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Wreszcie jakaś sensowna wypowiedź IP: *.chello.pl 13.10.10, 11:13 Na moim osiedlu "zajebistą" rozrywką tzw. wyluzowanej do maksimum młodzieży jest zaczepianie staruszków, dzieciaków z podstawówki, młodych kobiet, meneli oraz niepełnosprawnych na tyle sprawnych, że wychodzą czasem na spacer i fakt faktem zachowują się dziwnie. Czasami też jakiś podpity mężczyzna, niekoniecznie żul, po prostu wracający po imprezie, zmaga się z agresją tych "niewinnych dzieciaczków". Sytuacja jak z tragedii greckiej. Nie zareagujesz, to będą cię obrzucali pomyjami, aż nie znikniesz im z pola widzenia albo nawet zaatakują (np. ich ulubioną zabawą jest obrzucanie puszkami po piwie), odezwiesz się, to jeszcze ich bardziej rozsierdzisz (choć brak reakcji też działa na nich jak płachta na byka), a jak dokopiesz gó...arzom, to się poskarżą rodzicom i w jakiejś gazecie albo TV nazwą cię zwyrodnialcem pastwiącym się nad bogu ducha winnymi dzieciątkami. Problem jest o wiele poważniejszy, bo już kilkulatki są agresywne, a dzięki nowemu systemowi całkowicie bezkarne. Ktoś kiedyś napisał na forum, że niedługo nie będzie można przejść spokojnie ulicą, bo taki gó...arz kopnie albo opluje, a człowiek nie będzie mógł zareagować, bo go wsadzą do ciupy jako sprawcę, a nie ofiarę. Dzieci to dziś święte krowy, które na dodatek manipulują dorosłymi, potrafią nawet oszukać psychologa czy pedagoga. Są perfidne i wyrachowane, niewiele w nich dzieciństwa, za to aż za dużo nie powstrzymywanych przez nikogo patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def niestety IP: 212.160.172.* 13.10.10, 11:18 zanosi się na to, że będzie u nas jak w Anglii. na razie jeszcze noży przy sobie nie noszą (albo noszą, ale mają jakieś hamulce przed ich użyciem)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxi masz jakieś wachania hormonów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.10, 12:25 <<Dzieci to dziś święte krowy, które na dodatek manipulują dorosłymi, potrafią nawet oszukać psychologa czy pedagoga. Są perfidne i wyrachowane, niewiele w nich dzieciństwa, za to aż za dużo nie powstrzymywanych przez nikogo patologii.>> Zdrowa jesteś?Może bezpłodna?A może to menopauza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: masz jakieś wachania hormonów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 12:32 u ciebie co się waHa ? już wiem! musisz podjąć trudną decyzję: iść do szkoły czy nie iść.... Idź może się nauczysz czy hormony się "wachają", a może wahają, a może coś innego się z nimi dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
alinaw1 Mikołaj zginął w bójce, czy został zabity? 13.10.10, 14:02 Kilka lat temu na moim osiedlu zdarzyła się taka historia: Banda zwyrodniałych i agresywnych 15-latków zaczepiała starszych ludzi w sposób wulgarny i chamski, jeden z nich drwił z człowieka na kulach, zabierał mu je, trzepał po głowie, wyzywał itd. Ten facet za któryms razem tak walnął kulą młodzieńca tak, ze ten upadł na chodnik i miał wstrząśnienie mózgu. Zrobiła się afera, a inwalida oskarżony. Tak mi się to przypomniało przy tej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś