Dodaj do ulubionych

Hazard nie dla dzieci!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 04:38
Co robi Wydział PG KW Policji w Gorzowie, który nadzoruje Zieloną Górę.
Może też tą sprawę załatwić ten sam Wydz.Komendy Miejskiej.
Tych urzędasów, ze skarbówki to już nic nie interesuje .Odsyłaja od kolegi
do kolegi i tak w kółko. No przecież muszą coś robić do jeszcze zlikwidowano
by im etaty(...wysokie pobory)
Włodzimierz Orłow
Obserwuj wątek
    • Gość: M::T Re: Hazard nie dla dzieci! IP: *.ztpnet.pl 05.04.04, 14:29
      A tam chłopaki sobie chcieli wygrać jakieś pieniądze, grali pewnie za 2 zł
      tygoniowo a wy tu z tego wielkie halo robicie.
    • Gość: Bukmacher Re: Hazard nie dla dzieci! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.04.04, 22:22
      Niestety doszły mnie smutne słuchy o zamknięciu owego punktu bukmacherskiego :(
      Bardzo ten punkt lubilem gdyz byli zyczliwi panowie i mila luzna atmosfera a te
      dzieci wcale mi nieprzeszkadzaly. Stawialy chlopaki po 2 zł to co oni tam mogli
      wygrac i co to komu przeszkadzało :( Nic teraz trzeba bedzie chodzic do innego
      bukmachera :(
    • Gość: Viri Re: Hazard nie dla dzieci! IP: *.TKK.net.pl / 83.145.128.* 05.04.04, 23:10
      Moim zdaniem ten artykul to totalna przesada. Ciekaw jestem czy w budkach lotto
      tez nie przyjmuja zakladow od dzieci. Nie sadze, a wrecz wiem ze nie. To ze
      chlopacy straca kilka zloty na miesiac na typowanie gier, to chyba lepsze niz
      narkotyki czy chocby papierosy.
    • Gość: reporter to idiota Re: Hazard nie dla dzieci! IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 19:48
      ale żeś sobie bajeczke skonstruował reporterku... wiem najlepiej jak było i nie
      próbuj przekoloryzowywać całego zdarzenia... irytujący są pracownicy gw... a
      pozatym nie bądz dumny palancie że przez ciebie padł toto mix... to jest
      ostrzeżenie - jeśli toto mix nie wróci bujcie się jusz ja wiem jak zepsuć wam
      reputacje ... a od dziś nie kupuje wyborczej... apoza tym to nie wiem czemu się
      dziwisz że własciciel toto mix jest z nami na ty.. jest po prostu miłym
      człowiekiem pewnie wprzeciwieństwie do ciebie... i na prawde gratuluje ci że
      tak ładnie ubrałeś to w słowa ...bo zrobiłęs z siebie idiote czając się z
      aparatem jak jakiś pedofil... nie wyborczej!!!!!
    • Gość: wyborcza przesadza Re: Hazard nie dla dzieci! IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 20:36
      składamy panu krzyśkowi prawdziwe kondolencje ... preklinamy GAZETE WYBORCZA że
      robi sensacje zniczego...wolicie chyba rzeczywiście żeby młodzież wydawała
      pieniądze na narkotyki... toto mix był jedyną rozrywką z dreszczem emocji , nie
      było mowy o dużym hazardzie dla kogoś kto wie o co chodzi to artykuł ten jest
      śmieszny...GW pewnie wyolbrzymia dlatego więcej jej nie kupię.. pewnie inne
      artykuły tesz są wynikiem waszej bujenej wyobrażni... szukacie sensnasacji i
      tyle...będziemy pana bardzo miło wspominać...jusz tak jest... a na tego dupka
      co zrobił zdjęcie to razem zapolujemy... po Panu pozosał mi tylko kupon jeden
      jedyny za 2 zł ... szkoda naprade szkoda... tam to był klimat ...toto mix musi
      wrócić...!!!!! pozdro dla krzyśka...
    • Gość: oburzony Re: Hazard nie dla dzieci! IP: *.ztpnet.pl 07.04.04, 21:30
      swietnie,poprostu swietnie!
      Akurat znam tych chlopakow,musze powiedziec ze sa naprawde w pozadku i kupony
      kupuja po 2zl.
      Daje im to niezla frajde,troszke emocji,a to co wygraja....maja na cole albo
      snickersa...
      Lepsze chyba to niz narkotyki,papierosy,alkohol,nie?
      Jesli juz tak szukacie winnych,to zajzyjcie tez do punktow LOTTO-mozna tam
      kupic zdrapki za 2zl,nagroda:50.0000zl.
      Ich sie nie czepiacie,a przeciez to taki sam hazard-nawet gorszy,bo w zakladach
      maja hobby-ogladaja mecze,spedzaja czas wolny nie na uzywkach i tylko w dobrym
      celu.
      A tutaj ida,kupuja i tylko kasa sie liczy.
      I teraz drodzy panowie z super gazety W.
      Jesli zaczepianie mlodych ludzi,robicie im zdjecia ukradkiem,to chociaz
      powiedzcie kurwa,ze to bedzie w prasie/telewizji/internecie.
      Bo nie zrobiliscie nic dobrego-przez ci mlodzi ludzie moga miec teraz przesrane.
      Wedlug tego punktu zakladow to przez nich musza zaplacic wysoka karę i zaknac
      interes.
      Przez to moga miec powazne klopoty(pobicie,grozby itp.),ale tym oczywiscie sie
      nikt nie zajmnie,bo po co...
      Brawo inteligencji.
      /btw. pewnie komentarz ten usunie admin,bo jest niewygodny,nie ma to jak
      wolnosc slowa
      /btw2. nie kupuje wiecej GW.
      • Gość: prawnik Re: Hazard nie dla dzieci! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 21:37
        zostało złamane prawo
    • Gość: obstawiający.... a fe !!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.04.04, 22:15
      bardzo ubolewam, ze taki fajny zakład upadł, choć tak naprawdę jeszcze się nie
      narodził...była tam fajna atmosfera a wy ja popsuliscie...:(( do tego Grzesiek
      może miec obitą dupę grzecznie mówiąc...gadałem z Krzysiem i mówił ze toto-mix
      nigdy nie umrze!!! bojkotujemy gazete wyborcza!!!!! zakłady bukmacherskie to
      rozrywka dla wszystkich (równiez dla młodziezy a nie dla dzieci jak piszecie).
      zawiodłem sie na waszej gazecie!!!!!!!!!
    • Gość: wyborcza przesadza Re: Hazard nie dla dzieci! IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 22:22
      składamy kondolencje dla krzysia... będzieny cię wspominać dzięki tej
      niepowtarzalnej atmosferze jaka panowałą w twoim lokalu ... a jednocześnie
      przeklinamy gazete wyborczą gdyż uważamy i przesadza bo nie miało to nic
      wspólnego z dużym hazardem... chyba jednak niektórzy wolą aby młodzież wydawała
      pieniądze na narkotyki... a była to nasza jedyna rozrywka z dreszczem emocji...
      mówie publicznie że reporter znacznie przesadził i dla tych którzy wiedzą jak
      sytuacja wyglądała jest to po prostu śmieszne ... gazeta ewidentnie szuka
      sensacji dlatego nie kupię jej więcej gdyż teraz widze jak przekoloryzowujecie
      zdarzenia... a do ciebie reporterze powtarzam BUJ SIE NIE JESTEŚ BEZPIECZNY...
      jescze kiedyś pożałujesz tego co zrobiłeś... jeśli toto mix nie wróci nie
      pozostawimy na was suchej nitki ... wasz budynek jest zagrożony...
    • Gość: Malita Re: Hazard nie dla dzieci! IP: *.ztpnet.pl 09.04.04, 11:48
      Powinniście się zająć najpier waszymi łżodizejskimi konkursami typu "belfer
      roku" gdzie dzieciaki całe kieszonkowe wydają na gazete z kuponem ,żeby
      podlizać się ulubionemu nauczycielowi, a nie szukacie problemu tam gdzie go nie
      ma. Teraz dziecieki i tak będądawać starszym kolegom ,żeby im obstawali. Jesteś
      z siebie dumny twórco artykułu ?
    • Gość: NAZI Re: Hazard nie dla dzieci! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.04.04, 11:51
      Wiem co za zdrajca udzielal wywiadu GW.Trzeba byc idiota by wkopac bukmachera
      do ktorego sie chodzi.Ale wiem gdzie mieszka i znam jego nazwisko bedzie
      ciekawie heheheheh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka