Dodaj do ulubionych

niesiolowski

31.01.11, 16:00
pogonic tego nieudacznika z tego terenu.niech jedzie do lodzi i tam niech sie madruje ,niech karmi ptaszki a nie do sejmu sie pcha.
Obserwuj wątek
    • Gość: lubuski osioł Re: niesiolowski IP: *.aster.pl 31.01.11, 17:26
      Przegonić się nie da bo tego Pana nigdy tu nie ma... ;) Ale wróci pewnie przed wyborami po jedynkę... :)
    • Gość: Krzysiek Re: niesiolowski IP: *.aster.pl 31.01.11, 18:07
      To nie jest wartośc dodana dla PO.Ja obserwując tego człowieka widzę,że potrafi tylko krytykować PiS.W większości niesłusznie.Dziękuję za takiego posła.Drugi raz na niego nie zaglosuję.
    • Gość: lop Niesioł jest potrzebny IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.11, 21:18
      Jest on już ostatnim, po usamodzielnieniu się Palikota, bezczelnym krzykaczem Tuska, któremu nie zależy na klasie.
      Teraz TVN i Onet (a za ich przykładem inne media) nadal zamęczają lud sztucznie rozdmuchiwanym problemem katastrofy smoleńskiej. Gdyby ten naród był nieco mądrzejszy łatwo masowo dostrzegłby banalną socjotechnikę peowskich pr-owców: promujmy Kaczyńskiego bo na jego tle świetnie wypadamy, a lud uzna, że tylko PiS może być alternatywą dla rządów PO, czyli nie ma alternatywy.
      • Gość: dunlop Re: Niesioł jest potrzebny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 23:07
        lop napisał:"promujmy Kaczynskiego bo na jego tle świetnie wypadamy..."

Myślę, że na tle Kaczyńskiego, to każdy swietnie wypada. Nawet prof. Niesiołowski!
      • Gość: Adam Re: Niesioł jest potrzebny IP: *.aster.com.pl 01.02.11, 11:20
        Tak, a socjotechniki PiS'u to wcale nie są banalne? :)
        I jeszcze ten komentarz wyżej - krytykuje PiS w większośći niesłusznie. Bo krytykowanie PiS'u to w ogóle nie może być słuszne, prawda? :)
        Co jest ostatnio zauważalne to to, że wyborcy PiS wszystkim o innych poglądach odmawiają rozumu. To taka taktyka oglądania świata z wnętrza sekty - to nie ja zwariowałem, ale cały świat.
        Poglądy Niesiolowskiego zupełnie mi nie odpowiadają - jak i zresztą całej reszty polskich partii z lewa i prawa, ale facet bezlitośnie i bardzo trafnie punktuje całą tę pisowską bufonadę, zadęcie i niewyobrażalną hipokryzję, więc pisowscy sekciarze chętnie widzieliby go na stosie. I dlatego - brawo Panie Niesioł! Bo, cytując klasyka: "chamstwu w życiu należy się przeciwstawić siłom i godnościom osobistom" ;)
        • Gość: Do Adama Re: Niesioł jest potrzebny IP: *.aster.pl 01.02.11, 12:11
          Kolejny chłonny TVN, Onet i GW.
          • Gość: Adam Re: Niesioł jest potrzebny IP: *.aster.com.pl 01.02.11, 13:12
            Takich komentarzy się właśnie spodziewałem ze strony członków sekty. "Jak Ty nie lubić PiS, to Ty być z GW, TV i innych takich." Właśnie dlatego ze wszystkich polskich partii PiS jest najbardziej szkodliwe, bo produkuje takich zombie z wodogłowiem i dwubarwną oceną rzeczywistości. I dlatego Niesioł nadal jest pożyteczny.
            • Gość: lewy Re: Niesioł jest potrzebny IP: *.aster.pl 01.02.11, 14:51
              Oszołom
    • Gość: Aga Re: niesiolowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 11:32
      A ja go szanuję i wcale nie chcę go pogonić. W PO jest on jeden co tak dosadnie krytykuje PIS a w PiSie nie ma ani jednego nadwyraz spokojnego, sami wściekli.
      • Gość: hejka Re: niesiolowski IP: *.aster.pl 01.02.11, 16:19
        W pisie sami wciekli? Jak dołączysz krzykaczy z PO, to wychodzi niezły tandem, np.
        -Julia Pitera z PO + Kempa z PIS,
        -Kopacz z PO + ....................
        -Niesiołowski z PO +...................
        Przecież to tylko gra polityczna - walka o dostęp do koryta.
      • Gość: gość Re: niesiolowski IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.11, 22:27
        Ja też go lubię, zawsze daje czadu...
    • Gość: lop PO jedynie PR ma profesjonalnym poziomie IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.11, 22:39
      Zrozumcie ludziki, że PiS nie ma obecnie realnego wpływu na władzę, a sztuczna promocja wypowiedzi lidera tej partii ma celu odwrócenie uwagi od lawiny PODWYŻEK CEN i rosnącej inflacji. Tak na prawdę, gdyby nie TVN/Onet i reszta ich naśladowników ludzie już dawno zapomnieliby o katastrofie, krzyżu itp. Jednak w Onet codziennie na pierwszych miejscach info o tym co powiedział Kaczor. Wypowiedzi Tuska czy Komorowskiego są luksusem. Prosta zasada - pokazujcie polityka często, a ludzie go znienawidzą. Swoich pokazujcie sporadycznie i tylko w sytuacji, w której można powiedzieć coś arcy oczywistego.
      • Gość: rer Re: PO jedynie PR ma profesjonalnym poziomie IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.11, 07:21
        tak czy owak Niesiołowski ma w swoich wypowiedziach 100%racji i powinniśmy być dumni,że jest posłem z Lubuskiego.
        • Gość: do rer Re: PO jedynie PR ma profesjonalnym poziomie IP: *.aster.pl 03.02.11, 10:18
          Matołku ale niesiołek to znawca owadów a nie psychiatra.nie musisz się podlizywać.
          • Gość: rer Re: PO jedynie PR ma profesjonalnym poziomie IP: 212.109.137.* 04.02.11, 22:14
            masz poczucie humoru gratulacje..nie muszę się nikomu podlizywać do psychiatry winni sie skierować zwolennicy teorii o zamachach,spiskach masońskich,narodzie wybranym ,geniuszu Jarka oraz czysytch intencjach PIS
          • Gość: gość Re: PO jedynie PR ma profesjonalnym poziomie IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.11, 22:29
            A nawet niech będzie znawcą niedźwiedzi polarnych, to mi wcale nie przeszkadza. Lubię go!
        • iwon68 Re: PO jedynie PR ma profesjonalnym poziomie 03.02.11, 15:18
          Gość portalu: rer napisał(a):

> tak czy owak Niesiołowski ma w swoich wypowiedziach 100%racji i powinniśmy być
          > dumni,że jest posłem z Lubuskiego

racji ? a w czym niby ma racje ? w rzucaniu inwektywami? przeciez to zwykły cham i prostak ! moze w robalach jest dobry bo profesor ale jako polityk to sprawdza sie tylko na polu walki na chamskie słowa . Jak sie zacietrzewi w tej walce to opluje rozmowcę od stóp do głów i to w dosłownym tego słowa znaczeniu. .. poprostu płynie z jego paskudnej gęby chamski słowotok i nikt i nic nie jest w stanie go wtedy powstrzymac az wyleje z siebie cała te nienawisc. Obrzydliwstwo. Powinniśmy sie wstydzic że takie cos jest w sejmie z naszego wojewodztwa bo nie wiem z czego mialabym byc dumna ? na polityce wogóle sie nie zna na gospodarce tym bardziej... zna sie tylko i wyłacznie na chamskich pyskówkach ... a jak zachowuje sie jako marszałek to juz szczyt arogancji ..i to tez tez ci sie podoba? a moze wiesz co on zrobił dla naszego wojewodztwa ? no bo skoro głosisz takie peany to moze uzasadnij
          • Gość: lip Jaka rządząca partia, tacy jej przedstawiciele IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.11, 16:17
            Poziom kultury Niesioła jest niższy nawet od Jarka, którego tak gorliwie PO-media promują. Gdyby za rządów PiS doszło do choćby połowy tych podwyżek cen co obecnie to TVN i reszta ich naśladowników huczałyby do rewolty przeciwko władzy, co oczywiście skończyłoby się masowymi manifestacjami. A co mamy obecnie? Lawinowo rosnącą strefę ubóstwa, obłędny fiskalizm i ogłupionych biednych obywateli, którzy uwierzyli że nie ma alternatywy wobec PO?
          • Gość: rer Re: PO jedynie PR ma profesjonalnym poziomie IP: 212.109.137.* 04.02.11, 19:12
            Marszałek Niesiołowski w sposób najbardziej precyzyjny obnaża istotę programu PIS tj chcemy żeby wszyscy byli głupi i biedni(łatwo wtedy manipulować i wmawiać ludziskom np że tupolewa wchłonęła sztuczna mgła,że in vitro jest złe itd)-ta walka z PIS to cenny wkład dla całego kraju i naszego województwa.Nie podoba Ci sie może forma ale cel jest szczytny.
            • Gość: zgorzanin Re: PO jedynie PR ma profesjonalnym poziomie IP: *.aster.pl 04.02.11, 20:37
              Cel szczytny?
              Bredzisz jak twój pryncypał!
              • Gość: rer Re: PO jedynie PR ma profesjonalnym poziomie IP: 212.109.137.* 04.02.11, 22:09
                szczytny- ja nie chce żeby wszyscy byli głupi i biedni
                • Gość: lip Re: PO jedynie PR ma na profesjonalnym poziomie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.11, 23:17
                  Nie dostrzegłeś, że PiS nie ma realnego wpływu na władzę, a sztucznie podgrzewa się mniej lub bardziej logiczne wypowiedzi jej prezesa? Czemu na pierwsze strony gazet nie trafiają słowa premiera, Prezydenta RP? Nie mają nic do powiedzenia, mają ważniejsze sprawy na głowie? Chłopie, to socjotechnika na poziomie ABC manipulacji tłumem - "1. promuj oszołoma, aby na jego tle wyjść na inteligenta. 2. wmów ludowi, że jedyną alternatywą wobec oszołoma jesteśmy my! Jak to zrobić? Zniknij z ekranu, a promuj oszołoma!". I jeszcze jedno: skłóć naród jak się da. PO co? "Dziel i rządź, wtedy łatwiej".
            • Gość: gość Re: PO jedynie PR ma profesjonalnym poziomie IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.11, 22:31
              W Polsce trzeba mówić jasno, bo inaczej nikt nie rozumie o co chodzi! A taki Niesiołowski mówi kwieciście, ale przynajmniej jasno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka