Dodaj do ulubionych

Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzięcia

10.02.11, 10:41
Brawo Panie Prezydencie! pewnie zrobili by kolejny market ....
Obserwuj wątek
    • Gość: Gajowy Re: Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzię IP: *.aster.pl 10.02.11, 11:07
      Lepiej market niż sale konferencyjną którą będziemy utrzymywać tak jak basen.Nie stać nas na to.Trzeba patrzeć na wpływy do budżetu a nie wyprowadzać z niego kapitału którego i tak za wiele niema .Jak będzie własnością Uniwerku to może wymyśli się jakiegoś oficera do prowadzenia obiektu,oczywiście z SLD.Tak rośnie zatrudnienie---sztuczne zatrudnienie panie prezydencie Kubicki
    • Gość: wacek Re: Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzię IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.11, 11:10
      no Kubicki masz u mnie plusa
      • Gość: tony.halik Re: Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzię IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.11, 11:49
        popieram. żadnych w tym miejscu dyskotek i marketów
        notabene niechcący Kubicki przysłuzył się chłopakom z Gubina, bo mieli pretekst aby wycofać sie z inwestycji która ich przerosła finansowo :-)
    • zielony_swiat20 Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzięcia 10.02.11, 11:14
      Szczerze mowiac budynek jest malo funkcjonalny. jedno pietro i duza powierzchnia. najlepiej wyburzyc (bo i tak remonty i adaptacje beda duzo kosztowac) to stary budynek, nie praktyczne rozwiazania jak np. wyjscie z sali wprost na ulice.
      Najlepiej postawic nowoczesny reprezentacyjnu budynek... dla wydzialu prawa.
      • Gość: Lucjusz Re: Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzię IP: *.89.81.178.static.crowley.pl 10.02.11, 11:49
        Czyli jednak to prawda. Prezydent to socjalista i nie mam nic więcej do dodania w tej sprawie. Ręce opadają.

Skończy się tak, że ktoś spali ten budynek jak estrade za 20 lat.

Koniec końców i tak powstanie tam market.

Każdy kto uważa, że blokowanie sprzedaży kina Wenus prywatnej firmie, to zdegenerowany socjalista, który nie ma pojęcia o finansach publicznych, ekonomii, rynku itd.

Powodzenia komuchy, bijecie brawo pewnie tak samo szybko jak bijecie berło. Zadłużajcie się sami, bo przez takich jak WY ja i wielu innych mieszkańców Zielonej Góry musi płacić podatki na pensje urzedników i ich wyssane i nieuzasadnione ekonomicznie pomysły, a także na odsetki od zaciągniętych przez miasto kredytów.
      • Gość: Polacco Re: Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzię IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.11, 14:32
        Masz rację - wyburzyć. Ale z nowym budynkiem dla UZ-tu to przesada.
        Duży plac wystarczy, a uniwerek powinien zacząć trochę oszczędniej gospodarować bublicznym groszem oraz dodychczasowymi budynkami.
    • Gość: kali Re: Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzię IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.11, 12:10
      Oto menedżer Kubicki "przyjazny"dla inwestorów.Nie zyskuje a traci.
    • romanek48 Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzięcia 10.02.11, 14:43
      W tym mieście wszystkim się nogi podkłada...... oj oj. porównując Zg gospodarczo ( zaznaczam) do Gorzowa to mamy u nas kompletne DNO!!!! Przepychanki!!!!! co za ludzie!!!!! Tyle co obiektów w gorzowie powstaje....... Mowa o nowych obiektach....... a u nas???????? jak już wspomniałem DNO..... Partyjniactwo!!!!!- Gospodarcze!! oj zapomnikałem
    • Gość: Kaszpirowski Re: Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzię IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.11, 20:52
      Cfaniaczki z Gubina mysleli ,ze zrobia złoty biznes...pretekst ,że Kubica ,ze brak na czas odpisu z ksiegi wieczystej ....a tak naprawde inwestycja przerosła ich finansowo ( nie chodzi o sam zakup ,ale przyszło otrzeżwienie ,że nikt nie bedzie tego chciec za gruba kase wynając a budynek w takim stanie,że trzeba w niego KUPE sianka jeszcze po zakupie włożyć...) oraz popatrzyli co sie dzieje na całym deptaku ,który błyskawicznie umiera i.....z klasą i KASĄ się wycofali z kiepskiego interesu...ciekawe co Kubica teraz zrobi czy wyrwie za 1,2 mln kino i czy w obecnej sytuacji miejskiego budżetu to ma sens????
    • pompon.1980 Brawo 11.02.11, 08:17
      No nie nie moge uwierzyć że ludzie nie zgadzają sie z decyzją miasta. Brawo i jeszcze raz brawo. Pomysł z planetarium bardzo mi sie podoba, bo na braniborskiej nigdy nie mozna sie dostac-nie wiem jak to miejsce prosperuje. Wenus jest dostepne blisko deptaka, jest parking. Super pomysł. A jeśli pomysł nie wypali mozna byłoby wyremontowac tam i przerobic obiekt na HALĘ WIDOWISKOWĄ np na 2000 osób, kiepsko ogląda sie występy na hali sportowej na sulechowskiej.W zielonej były kiedys przeglądy zespołów w hali ludowej które działały w zielonej w latach 90-super impreza. Moznaby wrócic do atmosfery i imprez estrady - w Kinie Wenus.

Powodzenia.
      • Gość: hommer i sp zoo Re: Brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 09:00
        Jasne pompon, zrób to za własną kasę, powalcz o frekwencję i zarób tym chociaż na ZUS
      • Gość: Lucjusz Re: Brawo IP: *.89.81.178.static.crowley.pl 11.02.11, 12:09
        Pompon ! Idź się leczyć socjalisto ! Nawet szkoda Tobie tłumaczyć jak nieefektywne i kosztowne dla wszystkich są pomysły niektórych urzędników, ale Ty pewnie sam jesteś na państwowej posadce, to nie robi Ci to wielkiej różnicy, KOMUNISTO!
        • Gość: pompon.1980 Lucjusz IP: 212.109.137.* 11.02.11, 15:09
          Czy Ty masz z głową? Człowieku zastanów się do kogo mówisz! Forum jest do wypowiadania sie na każdy temat a nie do obrażania ludzi lecz sie, bo z pewnością nic nie masz w głowe. Ja nie potrzebuje kolejnego bubla w postaci marketu. W mieście niech coś się dzieje,a nie tylko parkingi i ulice. Z pewnościa masz ogromny brzuchol oj jadła i nic w życiu cię nie cieszy-cóż każdy ma takie zycie na jakie zasłużył. Polityka mnie nie interesuje tylko rozrywka.BY
          • Gość: Hmm Re: Lucjusz IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 21:51
            Chcesz się bawić za cudze pieniądze w dodatku w planetarium, czyli rzeczywiście jesteś komuchem!

W dodatku naiwnym, a nie może być nic gorszego niż naiwny komuch. To straszne.
    • Gość: homoniewiadomo Re: Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzię IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.11, 15:48
      My proponowaliśmy mu współpracę, on odpowiedział wrogością. Robił wszystko, żeby nas zniechęcić. Zachował się jak pies ogrodnika, sam do przetargu nie stanął, a innym działać nie dał. Nie mamy siły ani pieniędzy na taką walkę. Po prostu nie stać nas na konflikt z prezydentem

Zielona Góra zaprasza inwestorów...
      • Gość: Baczkowski Re: Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 17:39
        Pompon ma racje. Potem gadacie, ze starowka umiera.
        • Gość: hmm Re: Nieudana transakcja: Kino Wenus nadal do wzię IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 13:01
          Z całą pewnością Tampon ma rację uważając, że starówka odżyje gdy Kubicki z Wenus zrobi planetarium.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka