vertikal242 21.03.11, 14:27 cześć WAM - krótka piłak wysyłam troche paczek także za granicę.... macie poradę którą firmę wybrać ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimowszystko Re: dobrej firmy kurierskiej szukam IP: *.cku.zgora.pl 23.03.11, 13:30 cześć zależy jakie paczki jak często wysyłasz i gdzie ... jak np. za granicę to polecam DPD - dobre ceny i jeszcze fajny program lojalnościowy. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: dobrej firmy kurierskiej szukam 23.03.11, 14:54 Ja niezmiennie polecam GLS, najlepsza obsługa i właściwe podejście do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: dobrej firmy kurierskiej szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 08:00 A ja polecam UPS!!!! Tylko nie K-EX ( Kolporter) - tragedia,tragedia,porażka!!! Ta firmę powinni zamknąć, w ciągu 4 dni uszkodzili mi 3 paczki!!!!!! To samo Siódemka - porażka. We wszystkich tych firmach pracownicy mają zero szacunku do CUDZEJ WŁASNOŚCI !!! Rzucają depczą a nawet jeżdżą widlakami po paczkach - zwierzchnicy nie wyciągają - żadnych konsekwencji wobec pracowników - jak by tak jeden z drugim zabulił za zniszczone mienie - to może by się czegoś nauczył !!! Jedynym mottem tych firm jest - SPYCHOLOGIA nigdy żaden się nie przyzna... to zrobili w Krakowie,w Łodzi w Koluszkach - tylko nie oni właśnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: dobrej firmy kurierskiej szukam IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.11, 10:30 Siódemka potwierdzam, na szczęście to nie ja muszę się starać o odszkodowanie ale facet, który to robi powiedział że ani razu mu się nie oddało odzyskać kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro TBA Express polecam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 15:01 świetna firma kurierska, specjalizują się w przesyłkach po warszawie ale kraj i zagranicę też obsługują, czasowo, rzetelnie, nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów, firma godna polecenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TBA Express polecam!! IP: *.centertel.pl 31.12.14, 07:54 Autoreklama ! WSTYD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanc Re: TBA Express polecam!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.15, 14:45 Chyba Zapłacili ci kolego za pochlebstwa.... Ja czekam już 5 dzień na przesyłkę realizowaną przez TBA, był już nawet dziś u mnie kurier, ale nie dali mu paczki do samochodu i mnie przepraszał . Mam na to dowody , nie jestem z konkurencji. Po prostu kupiłem części na allegro, a sprzedawca wysłał je do mnie tą ,pożal się Boże ,firmą. Miało być w 24h , a jest ,jak jest. Auto stoi na podnośniku i szlag mnie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
bizuteria_kowalska Re: TBA Express polecam!! 03.09.15, 22:48 NAJGORSZA firma kurierska,kłamią,oszukują,nie dostarczają na czas.Cały dzień czekałam na kuriera i nikogo nie było,o godzinie 18 tej zadzwoniłam z pytaniem,gdzie moja przesyłka,w odpowiedzi usłyszałam,że do godziny 20 tej będzie.O godzinie 19.45 dzwoniłam kolejny raz,niestety nikt już nie odbierał.O godzinie 20.18 przyszedł mail,że przesyłka została awizowana!!!! śmiech i kpina.Oczywiście żadnego kuriera nie było,awiza również nie mam,a na dodatek w statusie przesyłki napisali,że o godzinie 14 tej kurier awizował mi paczkę,to dlaczego więc podczas rozmowy o godzinie 18 tej nie powiedziano mi tego,tylko kazano poczekać do godziny 20 tej?????TA FIRMA TO KRĘTACZE JAKICH MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: TBA Express polecam!! - Kategorycznie odradzam IP: *.dynamic.mm.pl 24.09.15, 18:58 Nie polecam - Radzę sprawdzać paczki przy kurierze. Potrafią dobrze zamaskować uszkodzenia, a potem zwalać na nadawcę. Odpowiedz Link Zgłoś
vertikal242 Re: dobrej firmy kurierskiej szukam 31.03.11, 14:33 a co powiecie na temat DPD ???? macie jakieś głębsze przeżycia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znafca Re: dobrej firmy kurierskiej szukam IP: *.centertel.pl 31.12.14, 07:57 DPD to najsilniejsza obecnie firma kurierska w Polsce. Ma wzorcową międzynarodówkę, spedycje i agencje celną. Odpowiedz Link Zgłoś
krypciocha Re: dobrej firmy kurierskiej szukam 05.04.11, 12:04 Dawno nikt tak forum nie zaspamował ... Kraków, Warszawa, Wrocław, Lublin, Łódź, Opole, Bydgoszcz, Kielce, Toruń, Zielona Góra ... jak któreś pominąłem to przepraszam ... do tego jeszcze fora ogólne ... No i zaczynasz już gdzieniegdzie "uściślać" pytanie: a co sądzicie o DPD. Nie no, wcale nie walisz krypciochy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro gołebie sobie pedale kup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.11, 20:44 napchaj im w dupe paczek i niech bujają;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veronika Re: dobrej firmy kurierskiej szukam IP: *.friko.pl 21.09.11, 10:54 ja paczki do UK wysyłam przez firmę kurierską o nazwie LEX SYSTEM. Nie wychodzi drogo a najważniejsze, że jeszcze nie było sytuacji zniszczenia lub zagubienia paczki. Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: dobrej firmy kurierskiej szukam IP: *.rev.snt.net.pl 26.05.14, 12:05 Proponuję Delta City maja dobry oddział w Zielonej Górze dostawa paczek w kraju 24 h No i podobno dają dobre ceny na zagranicę Odpowiedz Link Zgłoś