Dodaj do ulubionych

Szymon Majewski krezusem

22.03.11, 10:59
Majewski za reklamę PKO BP kasuje 3.32 mln zł. Ku.....a to przekracza wszelkie granice .Teraz PKO BP podniesie opłaty za konta , przelewy i inne koszty . Czy nie ma w Polsce nikogo kto by położył tamę takim niedorzecznościom ???
Obserwuj wątek
    • feel_good_inc Re: Szymon Majewski krezusem 22.03.11, 11:11
      airinka49 napisał:
      > Majewski za reklamę PKO BP kasuje 3.32 mln zł. Ku.....a to przekracza wszelkie
      > granice .Teraz PKO BP podniesie opłaty za konta , przelewy i inne koszty . Czy
      > nie ma w Polsce nikogo kto by położył tamę takim niedorzecznościom ???

Łykasz tematy zastępcze jak jak dzik ziemniaki. Przy premiach prezesów czy kasie przewalanej na inne przekręty te trzy bańki to pikuś.
      Poza tym to jest zapłata za dwuletnią kampanię, więc też nie wiem, czym się ludzie gorączkują - całkiem normalna gaża dla celebryty.
      • Gość: airinka49 Re: Szymon Majewski krezusem IP: *.aster.pl 22.03.11, 11:25
        Jakim on jest celebrytą ??? Chyba,że pajacowymi występami potrafi rozbawić takich jak Ty i Tobie podobnych !!
        • Gość: ele Uwaga ! Re: Szymon Majewski krezusem IP: *.aster.pl 22.03.11, 19:29
          Mafia zydo-chazarska ! obficie sie wynagradza !!! Berlin zydo-chazarska mafia usadowiaona w MSZ ZA PARO KARTKOWY KOMIKS Z CHOPINEM zapłaciła żydowskiemu
          autorowi 120 tys zł !!!!!!!!!!! za pare kartek bazgrołów okraszonych smieciowym jezykiem
          ta menazeria zapłaciła 12o tys zł [ nie nie !! nie jestem naiwny nie dostanie ten menel żydowski całe 120 tys zł ale ta forsa bedzie do PODZIAŁU miedzy ta zydo-chazrska mafie !! ]

Rozkradacie tą Polske zydo-chazarzy ! juz sie nawet nie kryjecie !! mordy wam puchna z dobrobytu ! a Narodowi wysokie podatki waty akcyzy i ZUSy !!!!!!
          • Gość: zic Kto w obecnym rządzie jest żydo-chazarem? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.11, 21:07
            Proszę o fachową odpowiedź.
            • Gość: Gość Re: Kto w obecnym rządzie jest żydo-chazarem? IP: *.1and1.pl 22.03.11, 22:06
              Za ostatnią walkę Kliczko dostał 15 milionów dolarów. Walka trwała niecałe 3 minuty. Kliczko za każdą sekundę walki z Kubańczykiem inkasował po 83 tysiące dolarów.
            • Gość: ele do zic Re: Kto w obecnym rządzie jest żydo-chazarem? IP: *.aster.pl 23.03.11, 07:56
              Wystrczy spojrzec na te buziuchny i juz wiemy z kim mamy do czynienia a w tym konkretnym
              rzadzie to 80-90 % to żydo-chazrskiego pochodzenia !!! [ a ty głupi -a czy prowokator -ka ? ]

SŁOWIANIN ! Jest wysokiego wzrostu ! silnej budowy ! włosy koloru ciemnoblond !
              oczy NIEBIESKIE !!! lub szaro-niebieskie ! do zielonych oczu !!!!!

Zapewniam cie ze nie mamy skosnych oczu ! a i nosy mamy proste ! i twarz europejska !
              nie to co wy twarze azajatyckie [ typowo mongolsko-turecko- chazrskie ]
              • Gość: zic Kto w obecnym rządzie jest żydo-chazarem? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.11, 19:36
                Ponawiam pytanie, bo odpowiedź mało konkretna, a temat ciekawy.
                • Gość: ele do zic dziada Re: Kto w obecnym rządzie jest żydo-chazarem? IP: *.aster.pl 25.03.11, 08:39
                  Dziad ! konkrety to juz sam wyciagni !
              • Gość: hiro Re: Kto w obecnym rządzie jest żydo-chazarem? IP: *.gorzow.mm.pl 25.03.11, 09:03
                > SŁOWIANIN ! Jest wysokiego wzrostu ! silnej budowy ! włosy koloru ciemnobl
                > ond !
                > oczy NIEBIESKIE !!! lub szaro-niebieskie ! do zielonych oczu !!!!!

no ty ele-pedałku nie nie pasujesz do tego opisu!
                byłem widziałem! przecież tam ku... nie ma co bić.......no chyba,że koszulkę i nazwisko;-))))))))))))))))))))))))) i ty się mną chciałeś zająć osobiście?;-))) oj jojoj;-)
                • Gość: ele do Re: Kto w obecnym rządzie jest żydo-chazarem? IP: *.aster.pl 25.03.11, 12:04
                  Hiro ty kozojebie ! zazdroscisz nam Słowianskiej urody ?!! tak tak ty Kozi Synu zazdroscisz
                  nam SŁOWIANSKIEJ URODY ! bo PIĘKNO TO MY SŁOWIANIE ! i ty kozi synu to wiesz i ja to wiem i my SŁOWIANIE to wiemy !!

Chyba nie przypuszczałes w swej żydo-chazarskiej głupocie ze bede z tobą sie bił ?? !! chyba
                  bym sie porzygał dotykając ciebie kozi synu ! bo ty cuchniesz obrzydliwie !!!

Inwektywy w twojego otworu gębowego uwazam za komplement ! bo nic tak nie NOBILITUJE
                  Słowianina jak wyzwiska politycznego wroga Słowian !

Hiro ! smierdziel jestes i cuchniesz obrzydliwie ! i to jest FAKT ! a jak wiesz z faktami kozi synu sie nie dyskutuje !! POLSKA TO SŁOWIANSKI KRAJ ! chwilowo pod okupacja mafi żydowsko-chazarskiej !! ale Słowianie Jutro bedzie nasze SŁOWIANSKIE !

[ jak ten twój mały interes w spodniach ? jestes juz jego panem kozi synu ? buchahchacha !]
                  • Gość: ele do hiro Re: Kto w obecnym rządzie jest żydo-chazarem? IP: *.aster.pl 28.03.11, 10:02
                    hiro co lecisz w trupa ? ! wiem kozi synu ze mnie czytasz ? co rura ci zmiekła ? no dalej !
                    czekam kozi synu na twoja odpowiedz !!!!
                    • Gość: hiro Re: Kto w obecnym rządzie jest żydo-chazarem? IP: *.gorzow.mm.pl 28.03.11, 17:29
                      .
    • Gość: ble, ble Re: Szymon Majewski krezusem IP: *.aster.pl 22.03.11, 22:00
      taaaak, będą wmawiać ludziom, że taki celebryta sprzedaje swoją twarz,
      dlatego musi brać dużą kasę. Acha, a tirówka, czy też inna ówka sprzedaje
      inną, równie ważną część ciała, czyli co ? Klient dobrowolnie płaci tyle,
      ile zostaje uzgodnione między stronami.
      Inaczej jest w przypadku banku, a problem jest taki: mam konto w PKO BP,
      czyli muszę zapłacić za jakieś ble, ble. Nie wystarczy internet ?
      Powtarzam! Nikt mnie nie pyta o zdanie! Oj! Nie ładnie....

• Gość: zigi Re: Szymon Majewski krezusem IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.11, 22:18
        Swoje zdanie możesz wyrazić zmieniając bank. Jaki problem?
        • Gość: ble, ble Re: Szymon Majewski krezusem IP: *.aster.pl 25.03.11, 17:54
          Zigi, juz to robie.
          • Gość: Ja Re: Szymon Majewski krezusem IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.11, 21:50
            Nie interesują mnie jego pieniądze,ale nie życzę sobie ,aby taki typ reklamował mój bank.
            Czy ktoś kogoś pytał o opinię?Jest tyle innych wartościowych osób...O co tu chodzi?
            • Gość: zorro Pajac na poziomie pajaców IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.11, 22:06
              Sz. Majewski pracuje w TVN, czyli stacji będącej rzecznikiem rządu. Szymon doskonale nadaje się na przedstawiciela tej stacji (nie wiem czy banku) - dużo niby żartu, płycizna umysłowa, naiwna rozrywka dla ludu, któremu wydaje się, że jest bardziej lotny niż... w rzeczywistości jest. Idealny produkt medialny.
              • Gość: ele moja uwaga ! Re: Pajac na poziomie pajaców IP: *.aster.pl 29.03.11, 09:04
                Czy wy myslicie ze on cała forse wezmie ? mafia zydo-chazrska podzieli miedzy siebie ! a on zgodził sie wziąść najmniej ! i stąd on jest w reklamie a nie ktoś inny który za duzo chciał !!!

TO JEST OGRABIANIE [ RABOWANIE ] Firm instytucji W BIAŁYCH REKAWICZKACH !
              • Gość: gość Re: Pajac na poziomie pajaców IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.11, 18:59
                Widać, że boli wynagrodzenie Majewskiego. Widać ta bylejakość się podoba i za to się płaci... Nie obrażaj TVN-u, no chyba że jesteś elektorat PIS-u, to bez komentarza...
                • Gość: zorro Po - folwark IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.11, 21:53
                  Właśnie taką"lotność" jaką zaprezentowałeś miałem na myśli. A wiesz, że jazda drogami krajowymi ma być od lipca płatna, albo, że w Polsce ma powstać skład odpadów z elektrowni atomowych UE ? Pewno nie, bo takich jak Ty ( czyli jakieś 80 % tego biednego narodu) bardziej jara śląskość Śląska i mądrości Niesiołowskiego. Szkoda tylko, że skutków takiego zaślepionego TVN-owskim blichtrem matolstwa nie ponoszą wyłącznie populusy zmanipulowane przez PO.
    • Gość: kimono Re: Szymon Majewski krezusem IP: *.aster.pl 02.04.11, 21:39
      ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka