Dodaj do ulubionych

Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic

17.04.11, 20:03
Indolencja zielonogórskiej policji jest przerażająca. Odmowa reakcji na wezwanie, odzywki typu "przecież nie będziemy stać i pilnowac na ulicy przez całą noc", oczekiwanie po 20 minut na przyjazd radiowozu... Powiedzmy sobie szczerze - to jest już regułą, ze nasza policja ma nas głęboko w D (mówiąc możliwie łagodnie).
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 20:18
      Wiem coś o tym. Mieszkam w śródmieściu koło ratusza i czasem próbuję "zainteresować" policję napaściami, chuliganskimi wybrykami itd. Zdaje sie, ze przyszedl czas na wymianę w lubuskiej policji i wymianę wśród włodarzy naszego miasta. Po prostu uwazam, że skończył się czas olewania obywateli i podatników. Cierpliwość wielu osób sie kończy. Miasto potrzebuje silniejszej ręki, bardziej stanowczych działań, osób "z jajami" (mówię w przenośni, nie urażając dam).
    • Gość: matka Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 20:30
      żenujące!niedzielny spacer z dziecmi w takiej atmosferze,szczerze to sama czułam się niepewnie ,miałam wrażenie,ze zaraz rozpocznie się jakas bijatyka,,,pomijam ,ze było tam mnóstwo dzieci,szkoda,ze musiały słuchać inwektyw...bo komus nie chciało si,e ruszyc i pokazać agresorom ,gdzie ich miejsce!dziękuję za ten artykuł i błagam pilotujcie temat...tak nie moze być ani w naszym kraju ani nigdzie!!!
    • an_konta Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic 17.04.11, 21:12
      Przepraszam. Skąd wiadomo, że byli łysi, skoro byli zakapturzeni!?!
      Czy łsi tzn. zwolennicy faszyzmu??? Bo te zboki właśnie narzucają wszystkim wokół swoje poglądy jako jedynie słuszne... I to moim zdaniem bardziej śmierdzi faszyzmem, niż propagowanie poglądów większości, a więc demokratycznych... (demos - lud- większość, kratos- władza)
      • Gość: SoV Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: *.dynamic.mm.pl 17.04.11, 21:49
        Skoro jest demokracja, to każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów. Ja nie chodzę po mieście i nie rzucam jajami w każdego, kogo uważam za 'gorszego'. Każdy ma prawo się wypowiedzieć, ale działania agresywne, to już chyba nie jest demokracja.
    • nowakowskaalbina Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic 17.04.11, 21:23
      Trzeba było poinformować Pisiorów o swojej manifestacji oni by zaraz przyszli to i policja by się znalazła
    • Gość: ech Re: Homoseksualizm to nie poglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 22:18
      ah jak mozna być tak ograniczonym człowiekiem,a na dodatek czytać po łebkach i sie wypowiadać....przeciez jest napisane jak byk,ze owszem była to demonstracja,ale milczenia!
      • paul123 Re: Homoseksualizm to nie poglad 17.04.11, 22:36
        Nie nie nie... nazywala sie milczenia, ale przykro mi, doczytalem kolego do konca. Rozruby zaczely sie gdy protestujacy zaczeli (chociaz niepewnie) sie wydzierac.
        • Gość: abc Re: Homoseksualizm to nie poglad IP: *.aster.pl 17.04.11, 22:43
          Takie wydarzenie mnie ominęło:/
          Muszę częściej monitorować strony wszelkiej maści lewackich ugrupowań
        • czarno_to_widze w imieniu twojego pedała plebana tez wystepowali 18.04.11, 10:45
    • bolt64 Nie wolno pozwolić,by uszło to policji to na sucho 17.04.11, 22:25
      Trzeba tak długo walczyć, aż ktoś za to odpowie. Mam nadzieję, że KPH się tym jak najszybciej zajmie.

www.homopedia.pl/wiki/Platforma_Obywatelska
      • Gość: TAKI jeden... Re: Nie wolno pozwolić,by uszło to policji to na IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.11, 23:22
        Ja w nikogo nie będę rzucał jajkami ani takiego zachowania nie popieram ,ale tego coraz popularniejszego w naszym kraju propagowania pedalstwa po prostu nie rozumiem.....masz ochote w domu robic to z kolegą -RÓB ( oczywiscie jeśli kolega pełnoletni i chętny do tego ) ,masz ochote zrobic to z kaloryferem ? -jesli tak- zrób to, ale ...DO CIĘZKIEJ CHOLERY nie informuj wszystkich dookoła o swoich preferencjach i technikach seksualnych bo innych ( np: mnie) w ogóle ta wiedza nie interesuje....
    • Gość: aa Re: Homoseksualizm to nie poglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 22:36
      Groza ogarnia jak się słucha taki element jak ty. No i pewnie tobie na rękę, że policja sie nie zgłasza na wezwania - nie dziwie sie wcale.
      • paul123 Re: Homoseksualizm to nie poglad 17.04.11, 22:41
        No sorry... ja nie koloruje rzeczywistosci czy swoich wypowiedzi tylko nazywam rzeczy po imieniu. Powiedz mi skoro tys taki wyuczony i madry: Ktore rzeczy, z tych co moga inni, zakazuje sie tym ludziom?
        • Gość: aa Re: Homoseksualizm to nie poglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 22:49
          Tym ludziom zakazuje się - jak widać - ochrony przed bezinteresowną agresja ze strony mętów i ludzi takich jak ty. Wybacz, ze też będę nazywał rzeczy po imieniu. A właśnie przywolenie na agresję i niesprzeciwianie się złu rodzi przestępczość.
          • paul123 Re: Homoseksualizm to nie poglad 17.04.11, 22:57
            aa napisał(a):
            "Tym ludziom zakazuje się - jak widać - ochrony przed bezinteresowną agresja ze strony mętów i ludzi takich jak ty"
            Nie, nie takich jak ja. Mnie tam nie bylo, nawet jakbym wiedzial ze cos takiego jest w miescie, w ogole bym tam nie przyszedl a jakbym cos takiego zobaczyl to olalbym temat i zajal sie swoimi sprawami. Nie do moich i obywateli tego miasta obowiazkow nalezy tez pilnowanie porzadku przy wszelkich demontstracjach. Jak chcesz miec do kogos zal, to miej do policji. Ja z tym nie mam nic wspolnego.

"A właśnie przywolenie na agresję i niesprzeciwianie się złu rodzi przestępczość. "
            Akurat w tym przypadku nie wiem co jest wiekszym zlem, proba pogonienia demostrujacych czy propagowanie swoich anomalii seksualnych?
            • Gość: aa Re: Homoseksualizm to nie poglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 00:20
              Agresją jest nazywanie chorobą czegoś co nią nie jest i wyrażanie się typu "lubią swoim patykiem mieszac kakao w czyjejs pupie". To że nie zdajesz sobie sprawy z tego, niczego nie zmienia. Podobnie jak to, że nie zdajesz sobie sprawy, czym grozi pochwała bezczynności policji. Niestety, zło bierze sie z takich jak ty, a nie propagatorów tolerancji i przeciwników agresji. Żeby była pełna jasność - nie jestem "kochajacy inaczej", chcę tylko żeby nasz świat był troszkę lepszy. A ty w tym przeszkadzasz, dlatego zareagowałem.
              • paul123 Re: Homoseksualizm to nie poglad 18.04.11, 01:09
                Ja tez chce by swiat byl troszke lepszy ale nie troszke innaczej lepszy. I tez zeby byla jasnosc, moje zdanie ktore tak cytujesz nie jest przejawem agresji a po prostu specyficznym poczuciem humoru :)
            • Gość: Jacek Re: Homoseksualizm to nie poglad IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 14:22
              Paul czy jesteś faszysta że chcesz pogonic pokojową i zgłoszona demonstracje?
          • Gość: hanno Re: Homoseksualizm to nie poglad IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.11, 06:34
            Gość portalu: aa napisał(a):

> Tym ludziom zakazuje się - jak widać - ochrony przed bezinteresowną agresja ze
            > strony mętów i ludzi takich jak ty. Wybacz, ze też będę nazywał rzeczy po imien
            > iu. A właśnie przywolenie na agresję i niesprzeciwianie się złu rodzi przestępc
            > zość.

Ot i jaskrawy przykład nietolerancji my fajni i menty niefajni.
            Policja to i owszem powinna chronić dzieci ale przed wami zbokami.
            I dodatkowo kto pozwolił na demonstrowanie w miejscu zabawy dzieci, to karygodne.
            Proszę sprawdzić czy ów urzędnik nie jest czasem krypto gejem,
    • Gość: Ania Re: Homoseksualizm to nie poglad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 00:01
      Ty kretynie naucz się czytać - oni nie rzucali żadnych haseł tylko siedzieli w milczeniu, to po pierwsze, a po drugie nikt nie domaga się specjalnych praw, walczą o to, żeby ich prawa były równe prawom ludzi heteroseksualnych.

Nietolerancja w większości występuje u ludzi niewykształconych, widać to na Twoim przykładzie..

Odpisując komuś, kto wypowiedział się wcześniej:
      Byli i dresi (z pomorskiego między innymi) i skini. Wiem, bo nawet znam kilku z jednej i drugiej grupy.
      • paul123 Re: Homoseksualizm to nie poglad 18.04.11, 01:04
        Ania napisał(a):
        "Ty kretynie naucz się czytać - oni nie rzucali żadnych haseł tylko siedzieli w milczeniu"
        Ty kretynko... samo sie naucz czytac. Jakbys doczytala do konca to wiedzialabys ze po milczeniu zaczeli sie wydzierac.

"pecjalnych praw, walczą o to, żeby ich prawa były równe prawom ludzi heteroseksualnych."
        Ich prawa sa rowne prawom ludzi hetero. Moga dokladnie to samo co ja i nie moga dokladnie tego samego co ja. Oni maja juz te same prawa.

"Nietolerancja w większości występuje u ludzi niewykształconych, widać to na Two
        > im przykładzie.."
        W dupie i w glowie Ci sie poprzewracalo. Tolerancja czego? Sa jakies granice. Tolerowac takich anomalii ja nie mam zamiaru i nikt mi nie bedzie wmawial ze to normalne. Ciekawe jak zareagujesz na legalizacje narkotykow. Marsze typu "Uwolnic konopie" byly juz w Polsce organizowane. Wobec tego, jak jakas grupa zacznie domagac sie legalizacji srodkow duzo grozniejszych niz "ziola" to tez bedziesz ich bronic w imie tolerancji?
      • Gość: pico Re: Homoseksualizm to nie poglad IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.11, 06:39
        Ania 18.04.11, 00:01 Odpowiedz

Nietolerancja w większości występuje u ludzi niewykształconych, widać to na Twoim przykładzie..

Z tego wynika logiczny wniosek że wszystkie magistry to geje.
    • Gość: ATM Homoseksualizm to całkowicie normalna orientacja IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 00:50
      Homoseksualizm jest jedną z całkowicie normalnych orientacji, ale jak widać choćby na przykładzie masturbacji ciężko się walczy z niewiedzą i ignorancją...

www.homopedia.pl/wiki/Leczenie_homoseksualizmu
      • paul123 Re: Homoseksualizm to całkowicie normalna orienta 18.04.11, 01:18
        Heteroseksualizm to normalna orientacja. A to ze heteroseksualizm jest znany od tysiacleci nie znaczy ze jest normalny. Zawsze byl wytykany jako innosc. Tyle ze w XXI w. taka moda zapanowala ze kazdy moze gadac co chce i slusznie, wiec i homosie sie pod to podpieli. No ale dobra, niech ta anomalie spoleczenstwo uzna jako normalnosc. Co bedzie nastepne? Oto moja propozycja:
        wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/rolnik-porzucil-trzecia-zone-i-poslubil-koze,1,3472743,wiadomosc.html
        Tu tez bedziecie pisac o tolerancji i normalnosci?
        • Gość: Cesary Re: Homoseksualizm to całkowicie normalna orienta IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 01:23
          Paul - 1. Orientacja Homoseksualna była widoczna juz u ludzi pierwotnych o czym piszą ostatnio media archeologiczne.
          2. jeśli chodzi o prawa których homoseksualiści nie maja - dobrym przykładem jest film : Filadelfia , obejrzyj go a zobaczysz jak to wygląda. Wcale nie trzeba sie afiszować czasem wystarczy jeden wypadek...
          • paul123 Re: Homoseksualizm to całkowicie normalna orienta 18.04.11, 01:54
            Cezary, przeciez wyraznie napisalem ze homoseksualizm jest znany od tysialeci, Ja to wiem, Tylko ze co z tego? Kwestia nie jest od kiedy występuje tylko jak jest postrzegany,
            Film Filadelfia tyczy sie chorego na AIDS, a homoseksualizm jest tam jedynie tlem.
        • Gość: Marta Re: Homoseksualizm to całkowicie normalna orienta IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 01:45
          Możesz się kłócić z lekarzami, organizacje katolickie zresztą też, ale to i tak nie ma najmniejszego znaczenia. Prawda jest taka, że homoseksualizm był od zawsze w naturze i jest całkowicie normalny.

A to "wytykanie" jak to ładnie nazwałeś było obecne tylko w kręgach judeochrześcijańskich i islamie. W starożytnej Grecji, Rzymie, Japonii i wielu innych miejscach na świecie homoseksualizm był traktowany jako coś oczywistego i normalnego.
          • paul123 Re: Homoseksualizm to całkowicie normalna orienta 18.04.11, 02:06
            W przyrodzie od wiekow wystepuja rozne anomalia np bracia syjamscy a jednak nie smialbym nazwac tego zjawiskiem normalnym. To nie jest normalne. To samo homoseksualizm. I nie pomoze tu nawet fakt, ze homoseksualizm wystepuje tez u zwierzat, Jednak Matka Natura ma na to najlepszy sposob - taki ewenement i nieudane jednostki po prostu gina jako niezdolne do zycia i tak samo grupa organizmow homo, zamknieta w swoim kregu, wyginelaby z powody braku potomstwa.
            • Gość: Michał Re: Homoseksualizm to całkowicie normalna orienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 02:33
              Znana to historia, ze jednostkami najmniej tolerancyjnymi są osoby najmniej pewne swej orientacji ... niekoniecznie seksualnej, po prostu niska samoocena wynikająca z niepewności własnej postawy - "problemy z samym sobą" - każe manifestować uprzedzenia do każdej "inności". A wracajac do tematu - czy sądzicie, ze policja w naszym mieście nie rusza D tylko w przypadku "tęczowych"? Chyba umknął wam jakiś problem, jak sądzę...
            • Gość: Marta Re: Homoseksualizm to całkowicie normalna orienta IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 05:04
              Oczywiście do tego, że na świecie były i są kraje, w których homoseksualizm był w pełni akceptowany zupełnie się nie odniosłeś :-)
              Co do przyrody to nie bój się o osoby homoseksualne, bo były, są i będą. Nie grozi im wyginięcie, no chyba, że gatunek ludzki przestanie kiedyś istnieć, a biorąc pod uwagę jego głupotę i ciemnotę nie tylko w kwestiach orientacji, ale i ekologii, może to nastąpić prędzej, niż się wszystkim wydaje...
              • paul123 Re: Homoseksualizm to całkowicie normalna orienta 18.04.11, 12:12
                Marta napisał(a):
                "Oczywiście do tego, że na świecie były i są kraje, w których homoseksualizm był w pełni akceptowany zupełnie się nie odniosłeś :-)"

Np Stany Zjednoczone. Niby homoseksualizm jest akceptowalny a w kazdych ich filmach, gdzie pojawia sie watek homoseksualistow jest parodiowany, wyszydzany, wysmiewany - czasem tylko tak "delikatnie" a czasem z pelna agresja.
    • piechuzg Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic 18.04.11, 02:30
      Rozumiem że fakt bycia człowiekiem o nietolerancyjnych poglądach! świadczy o jego upośledzeniu ?! Jeżeli jesteś tolerancyjny to dlaczego nie tolerujesz zdania ludzi którzy mają inne poglądy? Ja uważam że geje i lesbijki mają takie same prawa w tym kraju jak inni obywatele. Jaki jest problem? Że nie mogą mieć dzieci? To chyba powinni swoje pretensje mieć wobec natury nie nas heteroseksualnych! jeżeli chcecie zawierać związki małżeńskie to chyba nie wiecie czym jest taki związek? Sam fakt bycia w takim związku jest związany z religią jaką się wyznaje ewentualnie można spierać się o małżeństwo ale w kwesti ślubu ciwilnego ale tutaj nalezy zmienić definicję małżeństwa?! Co chcą wymusić te organizacje? Tolerancję? A niby jak! Przecież nikt normalny nie szuka po mieście ludzi o innej tolerancji i nie bije ich bez powodu! Nie robi pogromów. Nie spotkałem się z faktem zaproszenia na pogrom lub pobicie geja "bo wiem gdzie mieszka" Każdy ma to w swoim interesie! Mój dom moje ciało robie co chcę!. Póki żyje nie będę wspierać ani tolerować takich manifestacji. Nie jestem łysy, ciężko pracuje ba ! z trudem walczę o wyższe wykształcenie. Zatem moje ograniczenie jest w moich poglądach! Jedynym wytłumaczeniem jest fakt waszej nietolerancji wobec innych poglądów. Ludzie zarzucający nam hetero nietolerancję są strasznie nietolerancyjni. Jak można utożsamiać sprzeciw z takimi poglądami "z łysymi bandami"!? To że łysi zakapturzeni was pobili to dobrze. Dlaczego? Bo ja w garniturze nie za bardzo chciałbym was ganiać po całym deptaku a chłopcy mają już na sobie od rana dresy i na coś się przydadzą. Takie uproszczenie. Tutaj nie chodzi o łysych bo to że oni was spacyfikowali to akurat dobrze bo Policja nie musiała za moje pieniądze. Wy nie rozumiecie że my nie chcemy tolerancji. Jesteśmy tolerancyjni na tyle na ile każdy z nas chce być ! Nie można nam nakazać tolerancji. Ja uważam tolerancję z kretynizm. Tolerancji mówię TAK ! ale z umiarem z rozsądkiem!
      • Gość: Marta Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 05:08
        Szkoda słów na takiego yntelygenta, może zmieni zdanie gdy to jego zaczną gonić łyse prymitywy a policja powie, że ma to gdzieś...
        • Gość: Jarpako Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.04.11, 08:58
          Jako podatnik z wieloletnim stażem nie życzę sobie aby za moje pieniądze angażować policję do działań związanych z promocją homoseksualizmu przez kilka osób. Nie zgadzam się na zawłaszczanie przestrzeni publicznej przez wszelkiego typu grupy odmieńców wcale w Polsce nie gnębionych. Ciekawe dlaczego GW nie napisała o tym jak policjanci uratowali kobietę napadniętą przez nożownika. Może była normalna i to już ją zdyskwalifikowało. Apeluję do homoli: więcej tolerancji i zrozumienia dla heteroseksualistów! Być może też zamanifestujemy.
          • Gość: Zse Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 09:27
            Możesz sobie nie życzyć i to by było na tyle:)
            • Gość: Jarpako Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.04.11, 09:43
              Dlaczego policja nie zareagowała na niszczenie mienia (Bachusa) zbudowanego za pieniądze podatników przez grupę fanatycznych homoli ?
              Do Zse: możesz sobie pedałować i to by było na tyle.
    • Gość: jja policja reaguje jak ich ktos pobije IP: *.play-internet.pl 18.04.11, 07:56
      nie chce im sie wysiadac z luksusowych radiowozow, a paniom policjantkom moze sie makijaz rozmazac
      • Gość: hmm Re: policja reaguje jak ich ktos pobije IP: *.89.81.178.static.crowley.pl 18.04.11, 09:13
        Ha ha ha

W podsumowaniu należy napisać:

Prohomoseksualni: to ludzie kompletnie nietolerancyjni, w dodatku bez instynktu samozachowawczego co śmiało można pociągnąć dalej mówiąc, że są skończonymi kretynami.
        1. Skoro policja powiedziała, że nie przyjedzie, a oni dalej "spierali" się z łysymi, to znaczy, że naprawdę chcieli, żeby Ci ich pobili. Więc może prócz orientacji dotyczą ich jeszcze jakieś inne zboczenia.
        2. Skoro to była manifestacja milczenia, to czemu na końcu krzyczeli?
        3. Ustawili się pod Bachusem - przecież to jest obrzydliwe.
        4. Zauważyłem, że o prawa gejów często walczą młode naiwne kobiety i słabi mężczyźni - Panie najprawdopodobniej nie mają innego pomysłu na samorealizację, do tego używają idiotycznych szkolnych argumentów i złoszczą się na to, że świat nie jest taki piękny i fajny - dziewczyny nie jest i nie będzie, a wy tego nie zmienicie bo jesteście śmieszne i niepoważne. Panowie - gratuluję odwagi, bo skoro nie jesteście homosiami to musieliście liczyć się z tym, że każdy was o gejostwo oskarży. Dodam, że jeżeli poszliście na tę manifestację tylko po to by zaimponować swoim koleżankom, to wam współczuję - one tego nie zauważą, bo już mają was za gejów, poza tym sposób "na przyjaciela" jest nieskuteczny zwłaszcza w przypadku gdy nie umiecie obronić tych inteligentek przed quasiintelegentami w kapturach.
        5. Geje mają dokładnie takie same prawa jak każdy inny obywatel. Nie muszą walczyć o coś co już mają, chyba że są debilami. Problem polega na tym, że oni chcą mieć więcej praw niż inne grupy, a to już jest nieuczciwe. Rozumiem sprawy związane z dziedziczeniem i odwiedzinami w szpitalu, z kredytem itp - tu jest pewien problem i naciskajcie tylko na to. Zostawcie dzieci w spokoju bo nic wam się nie uda osiągnąć.
        6. Tęczowa flaga to bardzo złe logo.

Anty homoseksualiści:

1. Homoseksualizm to choroba i można ją wyleczyć - naprawdę dobre. Nawet jestem skłonny przyznać rację bo to byłoby piękne, gdyby okazało się, że na problem 3-10% społeczeństwa wystarczy terapia farmaceutyczna, zastrzyki itd. To by było coś wspaniałego.
        2. Biorąc pod uwagę p. 1 to grypa też towarzyszy ludziom od tysiąca lat, a nikt jej nie uznaje za coś fajnego tylko leczy - może z homosiami trzeba tak samo.
        3. Afiszowanie się z poglądami nt. seksualności i religijności to coś obrzydliwego. Dlatego uważam, że chamstwem jest sprzedawanie pod kościołami palm w kolorach tęczy i ogólnie jestem przeciwny wszystkiemu co mnie wku...a - tak samo przeciw łysym, kolorowym i czarnym.
        4. "SZAPOBA" dla łysych, że jednak nie puściły im nerwy i rzucali tylko jajkami. Widać, że świat się zmienia i można dyskusję na coraz lepszym poziomie prowadzić nawet na ulicy. To jest fenomenalny temat na art. jak coraz bardziej tolerancyjne sa grupy społeczne zwykle kojarzone z całkowitą nietolerancją odmienności. Naprawdę jestem pełen podziwu, że im zębów nie powybijali.
        5. "Pedały" specjalnie urządziły demonstrację w niedzielę palmową - to jest chore.
        6. Państwo powinno zakazywać nudnych dmeonstracji, a jak już na jakąś zezwolą to ochrona policji winna być obowiązkowa i tu bez dyskusji.
        7. Policja powinna przyjechać i wszystkich podkreślam wszystkich spałować za psucie niedzieli spacerowiczom.
        8. Ha ha ha

Podoba mi się argument o tym, że grupy walczące o tolerancję są najmniej tolerancyjne wobec ludzi, którzy mają inne poglądy na ten temat. Heh - muszą sobie zbudować jakąś porządną doktrynę i zainwestować w thinktanki, które będą potrafiły poprowadzić inteligentny dialog bez szkolnych debilnych argumentów, odwołań do tego co w Holandii itp.

Nie mogę się doczekać, aż Paul123 lub Piechuzg zostańą zwerbowani do takiej organizacji. He he he he he:P
    • Gość: kura Szkoda jajek IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.04.11, 09:07
      Szkoda jajek . To jest przecież jedzenie!
    • Gość: wawel Re: dobrze zrobili IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.04.11, 09:23
      A moim zdaniem chore jest obsesyjne zainteresowanie niektórych konserwatystów seksualnością innych ludzi i chęć jej kontrolowania; świadczy to o poważnych problemach osobowościowych...
      • Gość: Jarpako Re: dobrze zrobili IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.04.11, 09:39
        Chorobą jest uzewnętrznianie i obnoszenie swojej homoseksulności. Może jest to sposób na samorealizację. Najpierw homole muszą zaakceptować siebie bo inni ich istnienie akceptują. Nie może być tak, że jedej procent populacji będzie narzucał swoje poglądy pozostałym to pachnie faszyzmem.
    • atreu Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic 18.04.11, 10:06
      ZIELONOGÓRSCY POLICJANCI TO JACYŚ ZAKOMPLEKSIENI LUDZIE.
      CHULIGANÓW, KTÓRYCH TU JEST MNÓSTWO TO SIE BOJĄ . CZESTO WIDZĘ ROZRÓBY, BÓJKI , JAKOŚ POLICJI WTEDY NIE MA W POBLIŻU .

WYŻYWAJĄ SIĘ NA TYCH ,KTÓRYCH NAJŁATWIEJ UKARAC ZA DROBNE PRZEWINIENIE (ORWORZYŁ SOBIE BUTELKE PIWA KOŁO CASTORAMY ..
      PRZED TYG. WIDZIAŁEM JAK PRZECIĘTNEMU CZŁOWIEKOWI WALNELI MANDAT BO ORWORZYŁ SOBIE BUTELKE PIWA KOŁO CASTORAMY .

MI DALI MANDAT 100 PLN ZA PRZEJŚCIE NA WIECZOREM CZERWONYM PRZES PUSTĄ TROGĘ ( NIE BYŁO ŻADNYCH AUT ) .

WEZCIE SIĘ PANOWIE DO ROBOTY I ZAJMIJCIE CHULIGANERIĄ, KTÓRA PRZESIAKNIETE JEST TO MIASTO.
    • atreu Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic 18.04.11, 10:09
      ZIELONOGÓRSCY POLICJANCI TO JACYŚ DZIWNI LUDZIE.
      CHULIGANÓW, KTÓRYCH TU JEST MNÓSTWO TO SIE BOJĄ . CZESTO WIDZĘ ROZRÓBY, BÓJKI , JAKOŚ POLICJI WTEDY NIE MA W POBLIŻU .

WYŻYWAJĄ SIĘ NA TYCH ,KTÓRYCH NAJŁATWIEJ UKARAC ZA DROBNE PRZEWINIENIE .
      PRZED TYG. WIDZIAŁEM JAK PRZECIĘTNEMU CZŁOWIEKOWI WALNELI MANDAT BO OTWORZYŁ SOBIE BUTELKĘ PIWA KOŁO CASTORAMY .

MI DALI MANDAT 100 PLN ZA PRZEJŚCIE WIECZOREM NA CZERWONYM SWIETLE PRZEZ PUSTĄ TROGĘ ( NIE BYŁO ŻADNYCH AUT ) .

WEZCIE SIĘ PANOWIE DO ROBOTY I ZAJMIJCIE CHULIGANERIĄ, KTÓRA PRZESIĄKNIĘTE JEST TO MIASTO.
    • janosik02 Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic 18.04.11, 10:26
      Ciekawe że w wielu innych krajach "cywilizowanych" geje są tolerowani, nikt ich nie wyzywa od zboków i chorych...
      Ja jako hetero miałem kontakt ze kilkoma gejami i są to spoko ludzie, powiem nawet że są zabawni :) Zamiast nienawidzić okazujcie bliźnim szacunek i "miłość".

Pozdrawiam wszystkich i życzę więcej wyrozumiałości!
    • three-gun-max Faktycznie skandal 18.04.11, 12:32
      policja powinna spałować pedałów
      • Gość: miszka Re: Faktycznie skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 12:51
        popieram
        • an_konta [...] 18.04.11, 14:52
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: qwerty Re: Faktycznie skandal IP: *.uz.zgora.pl 18.04.11, 15:07
            Widać przydało by się wytłumaczyć nie którym słowo TOLERANCJA.
            Tolerować to nie znaczy AKCEPTOWAĆ, zgadzać się czy popierać. Tolerancja to dopuszczenie do istnienia poglądów z którymi masz prawo się nie zgadzać. Ja np nie zgadzam się z poglądami eko-fanatyków ale ich toleruje. To przecież oczywiste, że mają prawo wyrazić swoją opinię - jak głupia by ona, moim zdaniem, nie była. Podobnie z homoseksualistami - mają prawo sobie pokrzyczeć tak jak, niestety, mają do tego prawo pielgrzymki,procesje, które notabene, są eskortowane przez Policję. A zasranym obowiązkiem Policji jest zapewnić bezpieczeństwo takim zgromadzeniom - homoseksualiści też płacą podatki.

Zawsze uważałem, że pięknem ZG jest brak wszelkiej maści łysych -popie...ńców, skinów, młodzieży wszechpolskiej i innych narodowców.

Największym smutkiem napawa mnie ich istnienie
            • three-gun-max Re: Faktycznie skandal 18.04.11, 15:20
              A widziałeś kiedyś paradę pedofili albo zoofili? Oni jakoś nie mają odwagi krzyczeć publicznie o swoich zboczeniach. I do tego samego należy doprowadzić w przypadku homosi - aby w momencie publicznego przyznania się do dewiacji społeczeństwo pokazywało środkowy palec.
              • Gość: Adam Re: Faktycznie skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.11, 18:42
                Widzę że ktoś tu nie wie co to jest homoseksualnizm i wypowiada się na jego temat. Po pierwsze homoseksualizm to popęd seksualny a nie zboczenie. Nazywając homoseksualizm zboczeniem równie dobrze można nazwać tak samo heteroseksuamlizm. Człowiek z tym się rodzi i z tym umiera. Co Ci przeszkadza to że ktoś kocha osobę tej samej płci? Miłość na tym świecie już jest zakazana? Wolno kochać tylko tak jak Ty uznasz za stosowne? To, że Ty się urodziłeś hetero nie znaczy, że wszyscy inni też. Nic dziwnego że geje i lesbijki walczą o tolerancje skoro jest ich ponad 10% w społeczeństwie. Przez takich ludzi tętniących nienawiścią zupełnie bez powodu muszą się chować. Co Ci zrobili? W czym zawinili? W czym Ci przeszkadza że kochają inaczej niż ty?
                • Gość: hihitor Re: Faktycznie skandal IP: *.justdns.ru 19.04.11, 08:29
                  > zyscy inni też. Nic dziwnego że geje i lesbijki walczą o tolerancje skoro jest
                  > ich ponad 10% w społeczeństwie. Przez takich ludzi tętniących nienawiścią zupeł

10%? www.youtube.com/watch?v=f7h9BtE8kFs
                • three-gun-max Re: Faktycznie skandal 19.04.11, 10:54
                  A jak ktoś kocha owieczkę to też nie jest zboczenie?
                  Popęd ukierunkowany w błędnym kierunku to właśnie jest zboczenie.
              • kuraszewicz Chciałbyś pójść na taką paradę ? 21.04.11, 18:59
                Ale boisz się?
            • paul123 Prawdziwa stronniczosc GW - Marsz Narodowcow 18.04.11, 17:01
              qwerty napisał(a):
              "Podobnie z homoseksualistami - mają prawo sobie pokrzyczeć tak jak, niestety, mają do tego prawo pielgrzymki,procesje (...) Zawsze uważałem, że pięknem ZG jest brak wszelkiej maści łysych -popie...ńców, skinów, młodzieży wszechpolskiej i innych narodowców"

Czyli Mlodziezy Wszechpolskiej i Narodowcow bys juz nie akceptowal? Pielgrzymki tak, ekolodzy tak, geje tak ale Narodowcy juz nie? I taka to tolerancja?

A co robi Wyborcza? Promuje homoseksualizm takimi artykulami a sama zacheca do agresji gdy manifestuja Narodowcy.
              warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,8648814,Marsz_radykalnych_narodowcow_wygwizdany__ZDJECIA_.html
              Otoz Wyborcza rozdaje za friko gwizdki ludziom, aby na miescie wygwizdali pochod Mlodziezy Wszechpolskiej. I taka to tolerancja w naszym kraju. Jak ktos powie gejom NIE, to zaraz go wyzywaja od niewyksztalconych i nietolerancyjnych. Ale sami marszu narodowcow juz nie akceptuja. Czemu GW nie rozdawala wczoraj gwizdkow?

Widze ze z ta tolerancja jest jak z budowa elektrowni atomowych czyli: "Jestem na tak, ale nie w mojej okolicy". Tak samo w przypadku tolerancji: "Tak, jestem tolerancyjny ale do tego CO MI odpowiada"
              • Gość: ele moja uwaga ! Re: Prawdziwa stronniczosc GW - Marsz Narodowcow IP: *.aster.pl 18.04.11, 18:30
                Znamienne jest ze te sponsorowane manifestacje zawsze uciekaja sie do ochrony policji !!

Apel ! do zadymiarzy wy nie uciekajcie sie do ochrony policji ! wy uciekajcie sie do ochrony Narodu !!! [ pełno ludzi spacerowało wokoło was i co nie pomogli ? obojetnie przechodzili ?
                widac ze nie trafiacie w gusta Narodu ! ]

Widziałem w TV Odra ze to obcy zadymiarze przyjezdni ! jak myslicie tak za bezdurno przyjechali nawracac mieszkanców ? NIE !!! tym zadymiarzą duzo płaca !! jak myslicie KTO ? ja wam mówie ze MY PODATNICY ! ręką lewactwa żydo-chazraskiego !!

Polacy Słowianie ! dlaczego obca nacja [ żydo-chazrska ] narzuca nam Słowianom jak mamy mysleć ? ! kogo kochac a kogo nienawidziec ?! ta obca nam kulturowa nacja ma swoje poglady a my Słowianie mamy swoje własne poglądy !

MY SŁOWIANIE MAMY HONOR ! wy żydo-chazarzy kamuflaż !! nepotyzm !!

Amen !
                • an_konta Re: Prawdziwa stronniczosc GW - Marsz Narodowcow 18.04.11, 20:43
                  brawo ele!!!!Precz z wszelkiego rodzaju dewiantami!!! Ciekawe komu zależy na doprowadzeniu na krawędź egzystencji Polaków??? Widziałeś ostatnią okładkę ANGORY??? Cała prawda ,ajuż oddana do prokuratora, jako szkalująca biednych nic nie winnych Żydków!
                  • Gość: ele do an konta Re: Prawdziwa stronniczosc GW - Marsz Narodowcow IP: *.aster.pl 19.04.11, 07:56
                    Widziałem ! ta swiatowa mafia zydowska nie ma wstydu podczepiac sie pod naród zydowski !!
                    to ich taktyka !!!! mówisz złodziejowi żydowskiemu ze jest złodziej ! a on odrazu krzyczy
                    atysemytyzm !!! antysemytyzm !!!! cwane to to jest !!!

Walczysz o DEMOKRACJE ! to mafia krzyczy ! ze jestes ksenofob ! nazista ! faszysta !!

Polacy Słowianie ! PRZYPOMINAM głosujesz to kolaborujesz !!! bo idac na wybory legitymizujesz autokratyczne rzady zydo-chazrów !!!! głosujesz za dalsza biedą i wyzyskiem !

Głosujesz na polityke zapraszania muzumaskiej czarnej dziczy !!!!! oczywiscie UTRZYMANIE na nasz koszt ![ juz kilkanascie tys darmozjadw czeczenskich utrzymujemy w Polsce !!! ]
                    zapraszali SLD i PIS !!!! miesiecznie od łepka czeczenskiego dopłacamy z naszych krwawych podatków 1000 zł !!!! i to w chwili gdzie zabiera sie renty naprawde cieżko chorym ludziom ! [ Słowianom ] tak żydo-chazrstwo rzadzi w Polsce nie pytajac sie o zgode narodu czy chcemy byc panstwem imigracyjnym czy nie !!! zydowstwo polityczne uwaza ze nie musi
                    sie pytac Narodu !!!! to wypisz wymaluj Najgorsze rzady AUTOKRACYJNE !!!!!!

ŻYDOCHAZRY !!! precz z waszymi autokratycznymi rzadami !!!! ŻADAMY PRAWA DO REFERENDUM !!!!!!! i nie myslcie ze z tego prawa zrezygnujemu zydzi i chazarzy !!!!!!!!!
                    to przesłąnie dedykuje do tak zwanej zydo-chazrskiej elyty politycznej ! posłow senatorów !!!

Słowianie nasze hasło ! POLSKA NARODOWO JEDNOLITYM KRAJEM !
            • an_konta Re: Faktycznie skandal 18.04.11, 20:40
              Ito jest według Ciebie tolerancja dla innych postaw???
      • Gość: gosciu Re: Faktycznie skandal IP: *.205.35.57.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.04.11, 22:42
        Spałować tego, który nie ma zielonego pojęcia o miłości. Czyli tego three-gun-max.
      • Gość: prof Re: Faktycznie skandal IP: 31.63.199.* 23.04.11, 15:34
        Za nazwanie kogoś "pedałem" jest kara, więc radzę użyć innych słów określających mniejszość seksualną. Chyba, że ma Pan zbyt ubogi słownik :)
      • Gość: xyz Re: Faktycznie skandal IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.11, 19:57
        powinna spałować twój mózg, wymoczku, puknij się w czaszkę, może jeszcze znajdą się tam jakieś szare komórki
    • Gość: lens Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: *.home.aster.pl 19.04.11, 08:42
      dla mnie dziwna sprawa, ze goście macający sie po tyłkach wymagają poważnego traktowania
      • Gość: jaaaaaa Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: *.aster.pl 19.04.11, 18:32
        nie rozumiem całej tej akcji o tolerancję, jakieś hepeningi milczenia.
        Ja uważam się za tolerancyjnego ale nie podoba mi się reklamowanie homoseksualności bo to tak jakby reklamować sado maso. I zaraz sie okaże że każdy kto ma odmienne preferencje seksualne chce specjalnych praw. Podoba mi się jedna opinia tu że często homoseksualiści są dużo bardziej nietolerancyjni do naszych poglądów,
        A co do walczenia o prawa to czemu ktoś kto nie lubi homo ma na siłę się do tego przekonywac to to samo co przekonywać homo aby był hetero.
        homo żądaja tego od nas czego sami nie chcą.
        Kolejna sprawa ich prawa jako małżeństwa. mam wrażenia że homo nigdy nie zrozumieją pewnej kwestii otóż tego po co zakłada się związki??? Po co są wtedy pewne udogodnienia???
        Żeby wnieść do społeczeństwa nową jednostkę społeczną czyli???? dziecko !
        Pretensje do natury ale tgo nie możecie, a w życiu bym sie nie zgodził pozwolić wam adoptowac a dlaczego?????poczytajcie o uspołecznianiu, czyli dziecko jak wychowasz w klimacie homo to na 90% będzie homo.....
        Reasumując
        Nie mam nic abyście byli ale nie wymagajcie abyśmy się cieszyli że jesteście i pamiętajcie ze tak nas natura nie stworzyła i tylko hetero moga dac kontynuacje pokoleniową.
        tyle.
        Poprostu żyjcie ale nie każcie nam przejmowac sie i martwić waszą odmiennością
        • Gość: Bartek Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: *.aster.com.pl 20.04.11, 15:17
          Mijają lata, a argumenty tzw. przeciwników homo są nieodmiennie na tym samym, żałośnie niskim poziomie. Co to za absurdalny pomysł o "reklamowaniu", albo "promowaniu" homoseksualizmu? Preferencje seksualne nie są kwestią wyboru i jakakolwiek reklama nie ma w tym przypadku sensu. Ja jestem hetero i choćbyś stanął na w.cku, żeby "zareklamować" mi inną orientację, to nie wróżę Ci powodzenia. Zgaduję, że celem takich akcji jest właśnie danie odpór tym od lat powtarzanym bredniom. Podobnie rzecz się ma z argumentem na temat celu zakładania związku. Ja jestem hetero, jestem żonaty, ale dzieci na razie nie mam i być może nie będę mógł mieć. To mam sie rozwieść, żebyś stało się zadość twojej śmiesznej teorii? Jeżeli macie alergię na gejów, to przynajmniej powiedzcie to wprost, a nie powielajcie tych nonsensów, które stawiają pod znakiem zapytania Wasz intelekt.
          No i to o rzekomym 90%-wym odsetku dzieci homo wychowanych w związkach gejowskich. Skąd Ty wziąłeś te dane? Żadne z przeprowadzonych badań tego nie potwierdziły, a były takie. Gdyby nasze mainstreamowe media miały więcej odwagi, żeby o tym mówić, to byś może nie musiał się ośmieszać tymi proroctwami rodem z południowych stanów USA. W Polsce nadal nie rozumie się znaczenia słowa "tolerancja". Toleruje się chamstwo, złodziejstwo, bandytyzm i inne zjawiska, dla których przeciwstawienia się potrzeba odwagi, ale dla ludzi o odmiennych poglądach mamy tylko zaciśniętą pięść i gębę pełną średniowiecznych mitów. Wszystkim, którzy dobrze się z tym czują życzę, żeby ani oni, ani ich bliscy nie musiały kiedyś znaleźć się w Polsce po stronie mniejszości. Wtedy poczulibyście łaskę polskiej tolerancji.
          • paul123 Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic 20.04.11, 17:34
            Bartek napisał(a):
            "ale dla ludzi o odmiennych poglądach mamy tylko zaciśniętą pięść i gębę pełną średniowiecznych mitów"
            Ale o kogo Ci chodzi piszac "ludzie o odmiennych pogladach" ??
            • Gość: Bartek Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: 31.61.128.* 20.04.11, 20:23
              Koncentrujesz się na najmniej istotnych wątkach, ale Ci odpowiem. Ja jestem takim człowiekiem. Mam inne poglądy na dyskutowany temat od twoich, które pozwoliłem sobie prześledzić. Nie zgadzam się z lansowaną przez Ciebie ochoczo tezą, że należy przyzwalać na przemoc pod pozorem tolerancji. Granicą tolerancji jest brak tolerancji. Szkoda, że nie widzisz różnicy między ludźmi, którzy manifestują choćby najbardziej absurdalne dla nas zwyczaje seksualne, a tymi, którzy wykrzykują nienawistne hasła, bo jedyny światopogląd, który chcą wokół siebie zaakceptować to ich własny. Aż wstyd, że w XXI wieku trzeba jeszcze takie rzeczy tłumaczyć. Historia Europy jest pełna przemocy w imię jedynego, „słusznego” punktu widzenia. Może kiedyś jakaś „normalna” większość uzna, że twoja nadaktywność na internetowych forach jest nienormalna i że „prawdziwy Polak” tak się nie zachowuje. Może wtedy zrozumiesz co to znaczy mieć inne poglądy.
    • kuraszewicz Na Wielkanoc na plażę 20.04.11, 23:24
      Albo na wycieczkę do Paryża!
    • Gość: Andrew 87 Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 21.04.11, 18:01
      Popieram tych panów w kapturach, brawo chlopaki rozgonic tych chorych ludzi...
    • kuraszewicz Po co w Wielkanoc siedzieć w domu? 21.04.11, 18:57
      Wykorzystaj Wielkanoc na wycieczkę do jakiegoś fajnego kraju. Nie marnuj czasu w domu. Wykorzystaj w pełni!
    • Gość: jjjj Re: Obrzucili jajkami i wyzwiskami. A policja nic IP: *.28.171.56.spray.net.pl 20.05.11, 06:48
      Bo sa ch...ami.A najgorszy jest berent i jego stara.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka