Dodaj do ulubionych

Zarobki polityków

22.06.11, 19:23
Europoseł Migalski zaoszczędził w 2010r. 1,0 milion złotych.Inni po 300,400 i wiecej tysięcy.Jak analizuje się oświadczenia majatkowe pozostałych polityków tj:posłów,radnych,członków rad nadzorczych , to krew zalewa najbardziej spokojnych obywateli naszego kraju. Na co my czekamy , my zarabiajacy 1200zł na miesiąc ?? Ile jeszcze wytrzymamy ?? Kto wreszcie powie STOP temu .............brak słów do określenia tego "demokratycznego cwaniactwa " ????????
Obserwuj wątek
    • Gość: arinka48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 22.06.11, 20:46
      cześć sbecka mendo ele.pisz pod wlasnym nickiem qtasie
      • Gość: Forever Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 22.06.11, 21:18
        Odezwał się jeden z tych , o których pisze airinka -facet o szerokiej facjacie i pełnym brzuchu, "twórca" chodników i innych super "pomysłów".
        Ele ! Daj mu czadu-niech on się od Ciebie odp.....
        • Gość: arinka 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 22.06.11, 22:33
          więc jednak sbecki pomiocie ele to ty.teraz masz nick forever? chyba pizgniety forever
          • Gość: Forever Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 23.06.11, 11:08
            For arinka48 : You are idiot for I .
            • Gość: Forever Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 23.06.11, 14:59
              For arinka 48 : I saw you in church .
              • Gość: arinka 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 23.06.11, 19:12
                Specially for you ele!
                If you want to fuck for funny fuck yourself and save your money!
                Ty church sbeku ele co nawyżej na zdjęciach podczas szkoleń widzialeś, albo ewentualnie fiucie służbowo cię tam wyslali, mówiąc-to jest kościół.Zapamiętaj!

• Gość: forever Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 23.06.11, 20:22
                  For arinka : We will get back our money already it soon.
                • Gość: ele ??? Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 23.06.11, 20:34
                  Czy tobie żydo-chazarze ukrywający sie pod nickiem [ arinka48 o IP aster ] od tego czosnku
                  w głowie sie pomieszało ? z kim ty głąbie zydo-chazarski rozmawiasz ? z ele ? gdy ja w tym samym czasie siedziałem sobie na stadionie żużlowym czekajac bezskutecznie na zawody ! Czy ty głabie czoskiem czesany nie widzisz IP ? nick arinka 48 była bez IP !!!!!
                  ele ma IP aster !!! [ co nie znaczy ze nie zgadzam sie z pierwszym nickiem arinka48 bez IP !!! ]
                  ZGADZAM SIE !!!! też ma takie same zdanie o was i waszej miernej robocie !!!!czego NIGDY
                  nie ukrywam głąbie zydo-chazarski ! i pisze ZAWSZE POD SWOIM NICKIEM ele !!!

Wyszedłes na idiote ! bo najprawdopodobnie jestes Idiotą a najgorsze jest TO ze ty nawet nie zdajesz sobie sprawy ze jestes jestes idiotą !!!

Słowianski Naród to Wspólnota Tożsamości Kultury Krwi i Rasy !

Amen !
                  • Gość: arinka 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 23.06.11, 20:52
                    spierdl..waflu ele.logowac się na konto chu.ku każdy potrafi.gadasz sam ze soba pod różnymi nickami .raz ele raz srele raz forever i ch.j wie kto jeszcze, ale bełkot zawsze ten sam.wal się
                    • Gość: gruby hooj Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 24.06.11, 00:34
                      Zawsze jak ktos zaczyna merytotycznie atakować Wątora to ele robi rozrube i zniechęca w ten sposób do dalszej merytorycznej krystyki :) Ciekawe kto to?
                      • Gość: ele do chazarów ! Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 24.06.11, 08:18
                        Banda idiotów dalej wmawia mi ze ja ukrywam sie pod nickiem arinka49 [bez IP ] zaraz potem ukrywam sie pod nickiem Forever z IP Aster !!???

a na nastepny dzień pisze niby pod swoim nickiem ele !! Idioci !!!! po co ma robic takie łamance nickowe ? jak ja sie nie wstydze swego nicka [ ele ] a nawet powiem wam ze to jest znak firmowy mojej osoby !!! ele to firma !!!! wiec po co mam sie ukrywac ????? czy moze mi jeden idiota z drugim wytłumaczyc ???

co do Wątora ! chłopie nic mi to facetów z SLD ! bo uwazam ze to jest partia razem z PISem najbardziej zakłamana !! [ udają kogos innegi niz są ]

SLD udaje lewice a praktyczne jest to partia Burżuazyjno-dekadencka o lewackim profilu !

PIS udaje patroiotów polskich a jest partią wasalistyczna do zżydziałej ameryki to patrioci patrotów amerykanskich sprowadzili do Polski OBCE WOJSKA !!!! TO zdrajcy Narodu Słowian !!!! typowa zydo-chazarska partia o zabarwienu katolicko-judajistycznym !! obca nam SŁOWIANOM !!!

PO ! to partia władzy ! oni nawet nie udaja patriotów ! oni sa by byc przy korycie !!! i to trzyma te towarzystwo żydo-chazrskiego pochodzenia !![ kupą do włądzy to ich hasło !! ]

Dzis NIE MA parti Narodowej Polskiej !!!! i JA ele nie popieram zadnej z nich !!!

Fakt popieram prezydenta Kubickiego bo jestem patriotą SŁOWIANSKIEGO MIASTA ZIELONEJ GÓRY ! a ten człowiek robi dobrą robote dla miasta !!! czy byli by lepsi ? moze i tak

ale po Ronowicz lepiej nie eksperymentowac z innymi kandydatami bo mozemy znowu wpasc w gówn.. !!! 4 lata zastoju i straty szans WYSTARCZY !!!!!!! [ Tvp3 i Sąd ]

Dziekuje niebu ze urodziłem sie Słowianinem ! i pozwolił mi myslec i czuć po Słowiansku !
                        • Gość: dd Re: Zarobki polityków IP: *.vrchlabi.bartanet.cz 24.06.11, 08:28
                          Ma racje ten ele! Po lekturze jego wpisów poczułem sie Słowianinem .
                          • Gość: FX Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 24.06.11, 12:45
                            A ten obok ciebie przy stole na stołówce na oddziale zamkniętym dzięki ele ma się za Napoleona, a ta z lewej dzięki niemu uważa się za żydowskiego kapłana uwięzionego w słowiańskiej żeńskiej powłoce, co jest oczywistym DRAMATEM
                        • Gość: FX Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 24.06.11, 08:30
                          Ale ty kur.a gosciu ele masz zryty beret! Co ty wpie...sz za prochy? Ty jesteś firma? A jak się ta firma nazywa? Odział zamknięty pewnie.
                          • Gość: edd Re: Zarobki polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 09:13
                            poczytajcie sobie lepiej w dzisiejszej GW, jak odsunięto od sprawy prokuratora, który badał naduzycia finansowe szefa ABW
                          • Gość: ele do FX ! Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 24.06.11, 18:05
                            FX ! sugerujesz ze jestem narkomanem ? znasz te srodowisko że twierdzisz po prochach
                            narkoman jest zdolny do pisania w internecie ? czy tylko tutaj pieprzysz bez ładu i składu ? !

FX ! czy ty masz jakies własne poglądy ? podziel sie z nimi ! chetnie sie zapoznamy !!!

Słowianie ! Nasza własna Odrębność JEST NAJWIEKSZA WARTOSCIĄ !!!
                            • Gość: Dzierżyński Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 24.06.11, 18:55
                              Ele! Ten facio o nickach:arinka48,fx,gruby hooj to fagas o szerokiej facjacie , majacy teraz dużo wolnego czasu.
                              • Gość: arinka 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 24.06.11, 20:03
                                ale ele masz nowego nicka! Dzierżyński. To pewnie twój idol pojebie i pierwszy obrazek sbeku, który widziałeś na ścianie mundurowej szkoły.nadal pie...sz głupoty. cała twoja gadka o prawdziwych slowianach i brzydkich żydach to jeden wielki bzdet
                                • Gość: ele do chazarów Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 24.06.11, 21:51
                                  pytałem cie oszuscie [ arinka 48 ] bys mi i internautom wytłumaczył LOGICZNIE ! czemu ja
                                  który zapracowałem sobie na marke nicka ele miałbym sie ukrywac pod innym nickiem ?

czy te pytanie nie przekracza twojej zdolnosci intelektualnej ? jak nie to czekam na odpowiedz

• Gość: kosiłapka Re: Zarobki polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 22:05
                                    Młócisz plewami - ot i cała marka.
                                    • Gość: odonn Re: Zarobki polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 10:56
                                      nie oddawać głosów na te k..... polityczne, co żyją z naszych podatków i ciągle im mało i mało
                                  • Gość: arinka 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 25.06.11, 11:01
                                    nie chce mi sie z tobą sowiecki agencie ele sbeku gadać więcej
                                    • Gość: Rokossowskji Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 25.06.11, 13:45
                                      ty arinka48! Nie chcesz widzieć co napisał "Odonn" tylko atakujesz cały czas "ele".Ale tak właśnie o takich jak ty mysli 99% społeczeństwa.Nie weksluj głównego tematu na boczne tory przywołując ciągle sb,sb-ckie metody itp. jakiegoś ele. Ktoś po angielsku wczesniej napisał co bedzie z kasą którą nabijasz swoją kabzę- ty szeroko facjatowy pro.......ku.
                                      • Gość: arinka 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 25.06.11, 14:43
                                        to Rokossowski też wisiał na przeciwko twojego sbeckiego ryja ele na kursach sb? se daj siana pokurczu.jaki nastepny twój nick bedzie ? bierut? mołotow? co za idiota.myślisz ,że jak znadziejsz w necie coś po angielsku to nie wyjdzie sbecka słoma z twoich butów?
                                        • Gość: Bierut Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 25.06.11, 15:32
                                          Ani słowa nie piśniesz na temat kasiory jaką zasilasz co miesiąc swoje konto w banku .Kasiory z naszych podatków , na które składają się ciężko pracujący przedsiębiorcy i robotnicy.Ale pamiętaj !! To do czasu !! Najważniejsze , że nie tylko ja wiem z kim rozmawiam. Napisz gnomie wreszcie co sądzisz o głównym temacie tego postu , a nie pier...l ciągle o ele .To co widzę to ele ciebie nie obraża , a jego posty , chociaż momentami trochę przesadne , mają wiele wspólnego z rzeczywistością .
                                          • Gość: arinka 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 25.06.11, 22:29
                                            żałosny jesteś sbeku ele.pierd...pseudosłowianin
                                            • Gość: Wczesny Gierek Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 25.06.11, 23:08

arinka 48- 2,3,4 czy więcej piw ? coś mi się wydaje , że pi 3.14 czyli nieskończoność to dla ciebie gnomie jest mało jeżeli chodzi o piwsko !nNie masz veny , pozdrawiam cie gn...uu z mętra cięty , Ja... Bu....Szero... Facjato= to sa twoje inicjały !
                                              • Gość: arinka48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 26.06.11, 07:10
                                                tobie ele pasuje bardziej kolejny nick który podpowiadam-późny Jaruzel.co za kiep z ciebie.sbek z manią prześladowczą jakiejś facjaty i browarów.ale widzę że w necie i liczbę π potrafisz znaleźć a nie tylko gotowe teksty po angielsku.czyli w sbeckiej szkole miałeś różne przedmioty.także ścisłe.nie obcisłe.teraz pseudosłowianie poszukaj co to całka.po części jej definicja pasuje do twojej psyche
                                                • Gość: Marks Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 26.06.11, 07:44
                                                  Och ty z metra cięty ! W church się spotkamy ! W czasie komunii uwazaj ! Nie zrobimy tobie nic złego oprócz oplucia , treścią z głębi co zostało z wczorajszych dyskursji z tobą ! Ele! is me world champion !JB is hooj,D.S.S.M.-dla was-końcówka tego co dla J.B.Trzej mószkjeteży!Buchachachacha!
                                                  • Gość: Engels Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 26.06.11, 07:57
                                                    Zapomniałem pozdrowić twojego obrońcy ROBOTNIKÓW ! antonio maaaaaaaaaaaciaaaaaaaaarewicza! Cóż za sympatyczna psia gęba !!! PO- 2 zł proszę przesłać na konto: PKO SA 23 2222 3333 4444 5555 6666 7777
                                                  • Gość: arinka 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 26.06.11, 09:01
                                                    ele sbek schizofrenik.rozmawiasz ze sobą.nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę.jesteś ciekawym przypadkiem.na zajęciach ze studentami psychiatrii byłbyś modelowym przykładem.i do tego mania prześladowcza inicjałów.rzadko trafia się taki klient
                                                  • Gość: ele dementi ! Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 26.06.11, 11:08
                                                    Informuje ! ze od 10,00 do 22,15 byłem poza Zieloną Góra , razem ze znajomymi z Lubina
                                                    ogladalismy w górach Kaczawskich marsz z kijkami szlakiem Wygasłych wulkanów ! koło ZŁOTORYJI

Syn naszych znajomych z Lubina szedł tym tym szlakiem 80 km potem był piknik z pod góra
                                                    organową [ pirytowa góra ] z wyborem najpiękniejszych wianków świętojańskich i zabawy ludowe jak rzucanie czajnikiem !! i jak informowałem do Zielonej Góry wróciłem razem z żona o godzinie 22,15 !!! WIEC ????? !!! zydo-chazary NIE MOGŁEM PISAC tutaj na forum
                                                    no ale głupoli nie przekonam !!!! [ nawet nie próbuje ]

Informuje ze zawsze wystepuje pod swoją marką jaką jest nick ele !!!!

Teza ! nick arika48 [ nie mylic z arinka49 49 !! ] to typowa zydowska taktyka wekslowania teamtu !!!! ] czyli tez zyd 48 nie odniósł sie do łajdackich zarobków zydo-chazarskich polityków a ostrze skierował na ele ! [ liczył ten żyd 48 na łatwy łup bo ele nie jest tu lubiany przez żydo-chazarska nacje w Zielonej Górze i Polsce !!! ]

[ i macie racje ze mnie nie lubicie !!!! bo jestem waszym wrogiem POLITYCZNYM !!!!!! ]

No i sie udało !! temat łajdackich zarobków znikł !!!! i o to chodziło cwanemu żydowi podpisujacego sie nickiem arinka 48 !! [ nie mylic z pierwszym nickiem arinka 49 !!!! 49 !! ]

SŁOWIANIE !
                                                    Żydowska Ordynacja Proporcjonalna JEST przyczyną SŁABOŚCI DEMOKRACJI W POLSCE !!
                                                  • Gość: Zapatero Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 26.06.11, 12:40
                                                    arinka48- tyle tfojh postów , ale próżno szukać na temat tfojh apanaży , które kasujesz miesiąc w miesiąc ,czyli 2200zł bez podatków.Dziwne gnomie.Ktoś wcześniej ostrzegał cię , że to już niedługo ci się skończy!!Jeżeli myślisz , że sąsiedzi tfoi to są tfoi przyjaciele , to się mocno mylisz.Weż chusteczkę do kieszeni , bo facjata może być mokra !!
                                                  • Gość: arinka 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 26.06.11, 13:04
                                                    ele Zapatero sbeku.ale masz zrytą osobowość.a tymi maniami prześladowczymi-inicjały ,apanaże, facjaty, wekslowanie,angielskie teksty itp.itd.to już pora do lekarza a nie w wymyślone góry.współczucie dla żony, chyba że też wirtualna ewentualnie z gumy
                                                  • Gość: ele do żyda 48 ! Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 27.06.11, 10:35
                                                    żydzie ukrywajacy sie pod nickiem arinka 48 ! piszesz nieuku ze wymysliłem góry !!!! ty ofermo polityczna ! ty miernoto rzeczywiscie nadajesz sie tylko do polityki [ bo tam sa w wiekszosci takie okazy miernot jak ty ]

Wielkie organy Wielosławskie ! lub góra Wielosławska ! lezy w krainie wygasłych wulkanów
                                                    w górach Kaczawskich !! i tam była zabawa ludowa Słowianska połączona z marszem SZLAKIEM WYGASŁYCH WULKANÓW !!! i tam ja byłem !! [ wódki nie piłem bo wóz prowadziłem !!! ] ale swietnie sie bawiłem na zabawie Słowian z wyborem NAJPIEKNIEJSZYCH WIANKÓW SWIETOJANSKICH !!!

Internauci ! TEN arinka 48 paranoi dostaje na mój temat !! siedze sobie grzecznie na zużlu to mie j zydo-chazar [ arinka 48 ] WMAWIA ze w tym samym czasie siedze w internecie !
                                                    bawie sie na festynie ludowym gdzies w górach Kaczawskich ponad 120 km od Zielonej Góry to paskuda zydo-chazar mie wmawia ze w tym czasie jego obsmarowuje !!
                                                    a to wszystko przez jego paranoie !!! paranoia nieuka zydo-chazara który nawet nie wie gdzie sa góry Kaczawskie !!!!

Tak mi sie zdaje internauci ze ten arinka 48 wiecej by wiedział gdzie jest góra Synaj !!
                                                  • Gość: ele do żyda48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 28.06.11, 12:13
                                                    żydzie 48 ! no co podzielisz sie swoja znajomościa góry Synaj ? bo cos obwieśu wykrecasz sie ! śmiało !!! bedziesz miał okazje błysnac swoją inteligencja !

Nieszczesciem Polski jest ta hałastra polityczna która dołuje nas od 21 lat !
                                                  • Gość: arinka 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 28.06.11, 17:41
                                                    pocałuj mnie w dupę ele.pojebany czlowieczku z gównem zamiast mózgu.żyjesz w wirtualnym świecie gadasz sam ze sobą jeździsz w góry palcem po mapie i pewnie zażerasz gile przed kompem o ile konia nie walisz jak coś spłodzisz w necie.pal gumę frajerze.
                                                  • Gość: Muamar Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 28.06.11, 18:30
                                                    Ele! Nie dyskutuj z tym fi....tem arinką 48. To prostak.Lepiej żeby poczytał dzisiejszą gazetkę "Polska the Times".Tam zobaczy jakim małym człowieczkiem jest wobec apanaży europosłów.Można o tym poczytać na poczcie onet.pl , klikając na "biznes".
                                                  • Gość: ele do zyda 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 28.06.11, 18:37
                                                    Wysil sie głupku ! daj wiecej z siebie bo na razie głupku starasz sie nieudolnie recenzowac czyjeś teksty i nie bardzo ci wychodzu !! powiem wiecej wyszedłes tu na durnia i teraz
                                                    inwektywami rodem z rynsztoka żydo-chazarskiego starasz sie ukryc twoja sromote !!

Byłes durniem jestes durniem i do konca zycia bedziesz durniem !! bo taki twój zasrany los
                                                    los głupka żydo-chazarskiego !

• Gość: marinka 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 28.06.11, 22:05
                                                    znowu ele Maumar rozmawiasz ze sobą i to w ciągu 7 minut. jesteś klasycznym schizofrenikiem.potwierdzasz to po raz kolejny.śmieszny z ciebie robak.
                                                  • Gość: ele do 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 29.06.11, 08:06
                                                    żydo-chazarze ! nie lec w głupa i nie weksluj tematu !

Temat to zarobki europosłow
                                                    [ omówienie przez ciebie ] Góry Synaj

czekamy !
                                                  • Gość: arinka 48 Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 29.06.11, 08:38
                                                    lecę w głupa czyli w ele.i co to za tekst czekamy?przecież jesteś sam szmaciarz.sam.nie ma nikogo innego o twoich poglądach.ci inni na forum to ty schizolu.
                                                  • Gość: ele do zyda 48 ! Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 29.06.11, 12:30
                                                    Zydzie 48 ! skąd ty wiesz ze nie ma nikogo ? co pytałes wszystkich ?? !!!! NIE OSMIESZAJ SIE PAJACU ! bo osmieszasz sie w złym stylu ! tylko ty pajacu nawet tego nie wiesz ! bo bóg sie nad toba zlitował i odebrał ci zdolność pojmowanie twoich czynów !!!

dalej czekamy na temat

ochydne zarobki zydo-chazarskiech eroposłow !
                                                    omówienie Góry Synaj przez ciebie 48 !!!!

czekamy !
                                                  • Gość: ele ONET ! Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 30.06.11, 09:19
                                                    ONET ! dzis w onecie eroposeł Migalski !

Za duzo mi płacą !! [ jest tabela ile i za co dostaje eroposeł ] ciekawa lektura !!!!
                                                  • Gość: ele no i co ? ! Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 30.06.11, 18:34
                                                    Jak tam po lekturze ? cisza cos tutaj !!! temat nie pasi członków mafi zydo-chazarskiej ?

jak ma pasic jak każdy z was marzy by byc pasożytem w Brukseli !!! To i morda w kubeł !

NAJNIKCZEMNIEJSZY RODZAJ BYTU JEST PASOŻYT !!!
                                                  • Gość: El Sadat Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 30.06.11, 19:43
                                                    Ele! Coś mi się wydaje , że ten arinka 48 to fagas uczestniczący w dzisiejszej demonstracji w Warszawie.Dziwne bowiem,że nie podjął żadnej dyskusji z Tobą.Ale zobacz jaka pruderia z jego strony : tutaj nie podejmuje żadnej merytorycznej dyskusji na temat kasiory polityków , a tam w Warszawie staje w obronie 70%-ej rzeszy biednych Polaków. Judasz i fałszywiec w najwyższym wydaniu.
                                                  • Gość: ele do el sadat Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 01.07.11, 08:57
                                                    świete słowa sadat ! a temu żydo-chazarowi 48 juz sie wyczerpał jego zasób inteligencji
                                                    to i teraz leci w trupa ! [ udaje ze nie czyta ele !! ]

To stary numer żydowski !

Nie ma nic gorszego na świecie jak pasożyt !
    • Gość: airinka49 do airinka 48 IP: *.aster.pl 26.11.11, 12:45
      ty szerokofacjatowy zasr....cu ! Czytałeś dzisiejszą Gaz.Lubuską 26.11.11r./ ? Co masz gnomie do powiedzenia ludziom , którzy nie mają na chleb ? ty pławisz się w luksusach : 4500zł miesięcznie etacik plus 2500zł za.. - razem 7000zł miesięcznie. Dla ciebie ele,dzierzynski,bierut i inni internauci to psychole i jeszcze gorzej. Ale to już końcówka , za pare tygodni zmienisz zdanie i to w sposób zdecydowany .
      • Gość: ele! Re: do airinka 48 IP: *.aster.pl 26.11.11, 13:53
        Znowu ten żyd arinka49 się odezwał?Wypuścili ciebie z zakładu czy tabletki się skończyły?
        • Gość: airinka49 Re: do airinka 48 IP: *.aster.pl 26.11.11, 15:00
          szerokofacjatowy ! Od kiedy ty jesteś takim cykorem ? Posługujesz sie nick-iem ele sadząc,że jesteś incognito. Każdy twój wpis ciągnie czosnkiem na kilometr. Czemu nie pociągniesz tematu "biednych polityków" ? Czyżbyś był jednym z nich ? Hmmm-zastanawiające .
          • Gość: ele dementi ! Re: do airinka 48 IP: *.aster.pl 26.11.11, 19:09
            Informuje ! z wpis z 26 .11.2011 r z godziny 13,53 o nicku [ ele ] NIE JEST MOIM WPISEM !!!! to fałszywka !

Internauci ! uwazajcie na fałszywki zydo-chazarski mośków !

11 Listopada 2011 r w Warszawie w Marszu Niepodległosci szła WOLNA POLSKA !!
            • Gość: re Re: do airinka 48 IP: *.aster.pl 26.11.11, 20:44
              arinka49 to znowu ele.czas na leczenie.znowu rozmawiasz sam ze sobą.w sumie żal mi ciebie.klasyczna schizofrenia
              • Gość: ele do re ! Re: do airinka 48 IP: *.aster.pl 26.11.11, 21:57
                re ! mośku sam nawet w to nie wierzysz ze to prawda ! a ty chcesz tu kogos przekonac !

Słowianie !!! miałem Sen . Nie było w Polsce rasistowsko-syjonistycznych mass-mediów !
                a wszyscy Obywatele pracowali na pomyslność Polski !!

• Gość: robociarz Apel do samorządowców .. IP: *.aster.pl 28.11.11, 16:56
      Szanowne Panie i Panowie :
      - posłowie na Sejm RP,
      - senatorowie ,
      - radni wszystkich szczebli ,
      - czlonkowie rad nadzorczych ,
      - kadra kierownicza instytucji,urzędów opłacana z budżetu !
      Zwracamy się do Was o dobrowolne zrzeczenie się przynajmniej 30-40% Waszych miesięcznych apanaży .Apel wystosowaliśmy w związku z widmem kryzysu, jaki niewątpliwie zbliża się do granic naszego biednego Państwa. My , rozumiejąc potrzebę wsparcia naszej Ojczyzny , godzimy się na zbliżające się liczne podwyżki cen energii elektrycznej , gazu ,usług komunalnych itd,.itd. Jesteśmy przekonani,że jest tylko kwestią krótkiego czasu , kiedy to dowiemy się o Waszym przekonaniu co do słuszności naszego apelu. Dziękujemy za -nawet od jutra - Wasze deklaracje o obniżeniu wynagrodzeń. Będziemy Wam za to bardzo wdzięczni !!!

Zarabiający 1100-1400zł miesięcznie !!
      • Gość: pro-głodek Re: Apel do samorządowców .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 18:29
        Nie za wiele wymagasz ?
        Chcesz skazać tych ludzi na życie w biedzie o głodzie i chłodzie ?
        Chcesz tych ludzi i ich rodziny mieć na sumieniu ?
        To takie nieludzkie...
        • Gość: robociarz Re: Apel do samorządowców .. IP: *.aster.pl 30.11.11, 14:23
          Zobaczcie szanowni internauci. Ani jednego głosu odzywki na apel robociarza. Tak oni szanują tych co ich wyniesli na piedestał.
          • Gość: gość Re: Apel do samorządowców .. IP: *.aster.pl 04.12.11, 20:51
            Na innych forach co rusz wraca ten temat.Tylko w Zielonce tiszina. Granda skąpców i chytrusów.
            • Gość: Italiano Re: Apel do samorządowców .. IP: *.aster.pl 05.12.11, 13:59
              Mario Monti - premier Włoch - rezygnuje z wynagrodzenia za sprawowany urząd.
              • Gość: Upierdliwy Re: Apel do samorządowców .. IP: *.aster.pl 05.12.11, 18:48
                Patrzcie i bierzcie przykład z Burmistrza i Rajców m.Gubina.
                • Gość: Fircyk Re: Apel do samorządowców .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.11, 09:50
                  Jakiś Misiak kpi sobie z Prezydenta i Radnych Gubina ,że zrzeczenie się z części kasiory to pokazówka.Panie Misiak a co Pan zrobił dla ludzi zarabiajacych 1100 zł.miesięcznie ? Jak się ma 6000zl. a może i więcej to można zgrywać takiego cwaniaczka jak Pan. Wstydu Pan nie ma zabierając głos w sprawie o której wiecej jest napisane w poście " Zarobki polityków ".Niech Pan poczyta /forum gazeta pl./.
                  • Gość: ele ! Re: Apel do samorządowców .. IP: *.aster.pl 08.12.11, 12:14
                    Chazar-żyd i obniżyć sobie apanaże ? w zycu !!!!!!!!

WYBORY W POLSCE SA FAŁSZOWANE ! [ od 1945 do dziś ] bo Polska rzadzi 10% mniejszość chazar-żyd !

Demokratyczne wybory [ czytaj uczciwe ] wygrałaby WIEKSZOŚĆ SŁOWIANSKA czyli Naród Polski !!

Wniosek ? WYBORY W POLSCE SA FASZOWANE ! przez mafie chazar-żyd !!!!
                  • Gość: wonti Re: Apel do samorządowców .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.11, 12:46
                    Ciekawe ile Misiak zarabia za tego typu komentarze? 3-4 kafle na łapkę? Kubicki go ztrudnił nie wiadomo po co, tak samo jak SB-eka Żytę.
    • Gość: chcący chleba Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 09.12.11, 12:17
      Panie i Panowie krezusi /poslowie,senatorowie,ministrowie,radni,prezesi,czlonkowie rad nadzorczych i inni/ ! Czy wy nie widzicie co sie dzieje w Polsce ? Nie czytacie postów na onet.pl , interii ,nie oglądacie telewizji i nie sluchacie radia ?? Przecież atmosfera wokół was staje się coraz bardziej gorąca . Ja na waszym miejscu sra.....ym w majty . Deklarujcie część waszych wynagrodzeń dla biednych póki czas. Bierzcie przykład z tych którzy juz taką decyzję podjęli wczesniej.
    • Gość: elephant Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 20.12.11, 21:00
      Budżet Sejmu na 2012 wynosi 412 mln złotych, wydatki na biura poselskie wzrastają o 500zł miesięcznie , a kryzys ?????? A co to nas obchodzi - podpisano - ci co siedzą na Wiejskiej !!
      • Gość: Wicio Re: Zarobki polityków IP: *.aster.pl 21.12.11, 20:04
        W Gubinie burmistrz zmniejsza sobie gażę o 5% , a radni obniżają diety o 100zł. A w Zielonce cisza. Gdyby chodziło o 5 m. chodnika koło jakiegoś bloku to szerokofacjatowy wystawiał by swoją facjatę w tv, gadał w radio , udzielał wywiadów dla prasy. Pijar to jest to.Natomiast oddać parę złotych z diety ?? Nigdy ,przenigdy. Cisza na horyzoncie.
        • Gość: Rewolucjonista Re: Zarobki polityków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.12, 13:04
          Ruszajmy ten temat bo ci o których tu piszecie nie zająkną się przy pobieraniu grubej kasy.
          Bez naszego nacisku i to radykalnego nic nie zmienimy. Zatem piszmy,działajmy razem , aż do skutku. Dlatego przypominam wszystkim ten niezwykle ważny temat postu .
          • Gość: igo "Gruba kasa" :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 20:16
            A tam "gruba kasa"! Śmieszne. Mój kuzyn zarabia 1,5 razy więcej niż premier, ja prawie tyle co minister. Śmieszne jest raczej to, ze dość małe pensje na wysokich i odpowiedzialnych stanowiskach robią "selekcję negatywną". No bo pensja typu 8000 netto może byc szokujaco wysoka i pociągajaca, ale dla sprzątaczki z "Biedronki" (nie ubliżając w niczym tym paniom). Ale nie dla dobrego prawnika, który potrafi bez trudu osiagnąć 2-3 razy wyższe zarobki w prywatnej kancelarii. Rezultat? Na najwyższe stanowiska bedą się pchać osoby o mentalności i kompetencjach sprzątaczki, ludzie serio bedą najczęściej ich unikać. Jeśli ktos pcha sie na wysokie stanowiska ze względu na forsę, to koronny dowód, ze na pewno się na nie nie nadaje - po prostu. Nie ta klasa, nie ta warstwa.
    • Gość: Homeini Re: Zarobki polityków IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.14, 19:36
      Nie mozna patrzeć na te zadowolone gęby obateli RP. .........e i ........wy !!!

wiadomosci.onet.pl/kraj/polscy-europoslowie-milionerzy-zobacz-ile-zarobili/fwtf1
      • Gość: Muamar Kadafi Re: Zarobki polityków IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.14, 12:35
        Piszecie pierdoły w postach do Ele zamiast tutaj dać wyraz dezaprobaty robienia narodu w przysłowiowego/?/ ci...u...a. Dobrze,że Homeini wywołał ten post. Zobaczymy ilu z internautów to radni, członkowie rad nadzorczych itp. Ci to będą pisać,że europosłowie to mało zarabiają, ciężko pracują i och , ach..
        • Gość: aqa Re: Zarobki polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 13:17
          A co obiecują narodowcy i pozostali organizatorzy super pochodów patriotycznych oprócz populistycznych okrzyków "kto nie skacze ten jest..." ?
          Czy w swoich programach mówią coś KONKRETNIE o podwyżkach płac, rent, emerytur, socjalu... z uwzględnieniem kwot ?
          ...
          Przebąkują coś jedynie o miejscach pracy i o pracy ?
          I nie wiem , czy chodzi tu o model Korei Północnej, gdzie każdy pracuje i każdy ma pracę bo Winnicki głosił coś o modelach z Azji Wschodniej ?
          Czy będą budować Huty, Kopalnie, Fabryki Samochodów, wagonów, samolotów ? W końcu ściągnąć ponad 2 miliony ludków do kraju to wyzwanie nie łatwe ?
          ...
          Jakoś narodowcom i Mikkemu czy innym patriotom jak Gowin, Zawisza...nie przeszkadzają wysokie diety na Wiejskiej i w Brukseli.
          Kasa nie śmierdzi, kasa deprawuje.

• Gość: buldog Re: do aqa IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.14, 19:28
            A co maja mowić o podwyżkach płac,rent,emerytur,socjalu ? Kasa na te podwyzki powinna się znależć w wyniku natychmiastowych decyzji :
            1/ Z likwidacji rad nadzorczych ,
            2/ Obniżce diet radnych różnych szczebli o co najmniej 50% ,
            3/ Likwidacji Senatu ,
            4/ Obniżce diet posłów o co najmniej 50% ,
            5/ Obniżce wynagrodzeń kadry kierowniczej zatrudnionej w budżecie o co najmniej 50%,

itp, itd.

Pisze jako zwykły robol dlatego troche chaotycznie,ale,myślę,że Ty piszący rozsądne posty rozwiniesz moje myśli. Pozdrawiam.
            • Gość: aqa Re: do aqa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.14, 01:51
              " Kasa na te podwyżki powinna się znależć w wyniku natychmiastowych decyzji "
              "natychmiastowych decyzji"
              Pomijając pensje, bo te często zależne są od kondycji firm, firemek..., zysków, strat i wielu innych czynników oprócz pracodawców państwowych, może by i przyniosło to jakieś kwoty.
              Tu należałoby się z nimi dokładnie zapoznać i policzyć. Na sucho to czysty populizm.

"Z likwidacji rad nadzorczych"
              www.gazetaprawna.pl/encyklopedia/prawo/hasla/336617,rada_nadzorcza.html
              (Przypomnę, że w okresie np. PRL-u i Gierka, o którym tak często wypowiadają się ludziska były tzw. Zjednoczenia i całe rady dyrektorko-polityczne, na utrzymanie których robotnicy musieli wypracować sporo złotówek).

Tu pełna zgoda.
              "Obniżce diet radnych różnych szczebli o co najmniej 50% ,
              > 3/ Likwidacji Senatu ,
              > 4/ Obniżce diet posłów o co najmniej 50% ,
              > 5/ Obniżce wynagrodzeń kadry kierowniczej zatrudnionej w budżecie o co najmniej
              > 50%,"

Tylko jest jeden problem.
              Pomimo bleblania o "odwiecznej sprawiedliwości" żadna partia nie chce tego zrobić.
              A dlaczego nie chce ? A dlatego , że licząc na wygraną musi swoim wiernym członkom zapewnić odpowiednią ilość dobrze płatnych stanowisk.
              Jak się okazało, to nawet te wchodzące na polityczny rynek nowe, młode partie o nurcie narodowym czy też narodowo-chrześciańskim, z pompatycznymi hasłami o Bogu i wielkiej sprawiedliwości, jakoś w swoich programach nic nie mówią o tego typu zmianach. Więc ?
              Po co więc były głośne marsze ulicami Warszawy, z hasłami, petardami... ?
              Czy aby nie zaistnieć, otumanić młodych wyborców, a potem na ich garbach dopchać się do istniejącego i dobrze płatnego koryta ?
              Rewolucja ?
              Po niej to tylko ruina, inflacja, denominacja i inne tam takie co jeszcze bardziej odsunie roboli od kasy.
              Jak rewolucja by nie była to władza zawsze się wyżywi, . Nawet ta rewolucyjna.
              Historia zna takie przypadki, bo tylko takie w niej zaistniałyzaistniały.
              Co wiec zrobić ?
              Na spotkaniach nie siedzieć jak mumie, nie klaskać jak na koncercie Shakiry i nie zachwycać się populizmami, a pytać o konkrety.
              Na podstawie konkretnych i wyczerpujących odpowiedzi a nie okólno-populistycznych odpowiedzi dokonać wyboru.
              Co też chyba nie daje 100 % gwarancji.

• Gość: aqa Re: Zarobki polityków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 13:31
        I jak myślisz? Ktoś kto startuje do europarlament chce to zmienić ?
        O naiwności ludzka !!!
        Ci chętni ? A może ten pan ? Może inni z tego artykułu ?
        "Marian Kowalski. Były rzecznik prasowy ONR, jeden z przywódców ostatniego Marszu Niepodległości w Warszawie. W Lublinie startuje w każdych wyborach i zawsze z hasłem, które odstaje od politycznych standardów: "Swój chłop w europarlamencie" czy "Twardy człowiek na trudne czasy". Kowalski prywatnie jest instruktorem kulturystyki i ochroniarzem w klubach muzycznych. "

lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,15808676,Eurowybory__Korwin_Mikke_na_lubelskiej_liscie__Kto.html
        Po co organizowane były te marsze ? Czy nie po to by zaistnieć i dostać się w końcu po wielu nieudanych próbach do dobrze płatnego koryta ?
        Błędem nas Polaków zawsze była i jest wiara w cuda i populistyczne hasła i dentycznie jak wiara w cudowne garnki i uzdrowienia.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka