Dodaj do ulubionych

Sposoby na upały

IP: *.eranet.pl 20 lat temu
www.dynamiczni.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Sposoby na upały IP: *.gdynia.mm.pl 20 lat temu
      A juz myslalem, ze bedzie o obierkach z ziemniakow, o smietnikach, o drzwiach do
      ktorych dryndaja dzieciaki proszac o jedzenie. Jak tu zyc? Normalnie, bez
      szalenstw na wode za piec zeta - niektorym wystarczy kranowa + footbolowka dla
      dziecka bez szansy na bardziej udane wakacje.
      • Gość: Delfina Re: Sposoby na upały IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20 lat temu
        A propos wody, jak dla mnie tylko Staropolanka:) I nie mów, ze to bez różnicy co
        się pije-różnica jest ogromna
          Dla mnie byc moze (i lepiej, i zdrowiej) Mlodopolanka. Grunt, zeby miala nogi umyte.
          • Gość: Delfina Re: Sposoby na upały IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 20 lat temu
            :)))
              Tylko nie mow, ze czekalas na blyskotliwa riposte. Nie jestem blyskotliwy.

Odpowiadam - :)). To taki usmiech na zachete. Z tymi stopami to nielekka zreszta
              sprawa, po pobycie na plazy tupie nimi jak oszalaly, nie cierpie piachu miedzy
              paluchami. Brr... Nie wiem co o tym sadza Staro-, czy Mlodopolanki, moje zdanie
              jest tylko jedno - oby go tam nie bylo.

Ot, taki watek wpadl mi do glowy. Moze byc?
              • frant3 Re: Sposoby na upały 20 lat temu
                Gdy jest Ci gorąco to pomyśl o psie. Nie dosyć, że gorąco, to pies ma jeszcze futro. A ty nie masz futra, tylko gołą skórę, albo np. T-shirt. Załóż na jakiś czas futro, a później je zdejmij, od razu zrobi Ci się chłodniej.

--
                Frant - humor, satyra, krytyka
    • the.gypsy Re: Sposoby na upały 20 lat temu
      uwielbiam upaly. chce mi sie zyc i lubie ludzi.
        Zwlaszcza w czasie upalow - w autobusach? Z ich zarosnietymi i niemytymi pachami?

Tez lubie;P Mniam.
    • Gość: czester Re: Sposoby na upały IP: *.gda.computerland.pl 20 lat temu
      Najlepeij kozystac ze słonca :)

www.harem-world.com/?des=2&ref=1667
      • Gość: Leppiej Re: Sposoby na upały IP: *.ing.uj.edu.pl 20 lat temu
        Przykro mi, ale posiadając zainteresowania związane z intensywnym ruchem na
        świeżym powietrzu jakiekolwiek "korzystanie ze słońca" nie wchodzi w rachubę.
        Żyć się odechciewa po 5 minutach - dlatego lubie przyjemne +12 do + 18 stopni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka