sloggi 09.01.05, 19:26 Pijemy herbato-kawę i Was obgadujemy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoanna Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 19:39 wgfc napisał: > Plotkary nooo tak nie dosyć, że piją jeszcze plotkują )) Witam Wszystkch )) Odpowiedz Link
natla Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 20:01 A obgadujcie sobie!!! Byle dobrze!. Akurat miałm przed soba resztki popołudniowej kawy i resztki herbaty. Wlałam herbatę do kawy... calkiem smieszny smak. ) Odpowiedz Link
sloggi Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 19:59 Yoanno, napisz coś o sobie, bo nie wiemy co o Tobie mówić )))) Odpowiedz Link
yoanna Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 20:49 sloggi napisał: > Yoanno, napisz coś o sobie, bo nie wiemy co o Tobie mówić )))) tegoż się spodziewałam ))) i pewnie coś powiem... ) Odpowiedz Link
carrramba Re: Carramba & Sloggi 10.01.05, 11:56 sloggi napisał: > Yoanno, napisz coś o sobie, bo nie wiemy co o Tobie mówić )))) no własnie, nic nie mówiłeś o Yoannie ) Odpowiedz Link
olga55 Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 21:21 O tej porze kawa by mnie chyba zabiła (albo ja kogoś).Natomiast herbatka-to i owszem.Po spacerku wietrzysto-wiosennie-kampinoskim.Ze słoika radości zdecydowalam sie dziś na malinki w cukrze-trochę mi jeszcze zostało-chce ktoś?... Odpowiedz Link
very_famous Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 21:27 Ja poproszę Mieszkasz gdzieś w pobliżu Kampinosu?? Odpowiedz Link
carrramba Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 21:31 very_famous napisała: > Ja poproszę > Mieszkasz gdzieś w pobliżu Kampinosu?? Ja niedaleko Kompinosu Odpowiedz Link
olga55 Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 21:34 Niestety nie!Muszę sie tam tłuc aż z Pragi.Ale czynię to jak tylko mogę.Dzisiaj okolice Roztoki. A malinki-proszę bardzo.Mam jeszcze wisienki.Chyba po nie pójdę... Odpowiedz Link
very_famous Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 21:41 Malinki super a wisienki jeszcze lepsze Odpowiedz Link
yoanna Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 22:21 olga55 napisał(a): > Niestety nie!Muszę sie tam tłuc aż z Pragi.Ale czynię to jak tylko mogę.Dzisiaj > > okolice Roztoki. A malinki-proszę bardzo.Mam jeszcze wisienki.Chyba po nie > pójdę... a wiśnie w cukrze czy w czymś konkretniejszym? w suuumie...też bym przegryzła )) Odpowiedz Link
olga55 Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 22:24 Tylko w cukrze.Jak cos konkretnego to naleweczke z pigwy,albo orzechowkę proponuję.Malinki i wisienki też można by zalać.Hmmm....tylko muszą sie troche "przegryźć".To jak?Na razie tylko w cukrze mogą być? Odpowiedz Link
yoanna Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 22:31 apetycznie i słodko....hmmmm rozmarzyć się można oczywiście , że mogą być )) Odpowiedz Link
rafi.raf Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 22:06 carrramba napisał: > very_famous napisała: > > > Ja poproszę > > Mieszkasz gdzieś w pobliżu Kampinosu?? > Ja niedaleko Kompinosu Ja tez mieszkam w okolicy kampinosu (400m, a nawet mniej) Odpowiedz Link
yoanna Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 22:30 rafi.raf napisał: >już nie wiem kto napisał)) carrramba napisał: > > > very_famous napisała: > > > > > Ja poproszę > > > Mieszkasz gdzieś w pobliżu Kampinosu?? > > Ja niedaleko Kompinosu > > Ja tez mieszkam w okolicy kampinosu (400m, a nawet mniej) ale powiem, że niestety... do Kampinosu to mam jakieś 300...km )) Odpowiedz Link
olga55 Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 22:38 > ale powiem, że niestety... do Kampinosu to mam jakieś 300...km )) A w którą stronę,jeśli można wiedzieć??? A wisienki i malinki-prosze, proszę-w razie czego otworzę następne... Odpowiedz Link
yoanna Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 22:49 olga55 napisał(a): A w którą stronę,jeśli można wiedzieć??? można oczywiście trochę w lewo... o tak, dobrze i potem już prosto w dół, tak prawie centralnie ) a malinki otwórz następne Olgo Odpowiedz Link
olga55 Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 22:59 Trochę w lewo hmmm...jak trochę??Kraków? Katowice?Racibórz???Ot zagadka! Odpowiedz Link
yoanna Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 23:07 Właściwie trafiłaś Olgo)) świetny wynik choć to nie test z geografii przecież Powinnam chyba pisać o tym w innym wątku ale jeśli tu skrobnę to chyba ujdzie ? za oknem mam bytomskie plenery wcześniej sloggi napisał: <Yoanno, napisz coś o sobie, bo nie wiemy co o Tobie mówić )))) więc piszę)) Odpowiedz Link
olga55 Re: Carramba & Sloggi 10.01.05, 19:04 To znaczy-zaliczylam z niewielkim błędem.Ale co tu dużo gadać-to moja specjalność. Pozdrawiam.O Odpowiedz Link
bartoszcze Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 21:56 tytuł wątku brzmi normalnie jakby się para stworzyła )))))))) Odpowiedz Link
carrramba Re: Carramba & Sloggi 09.01.05, 21:59 Witaj Bartoszcze Przyjacielska para i owaszem ) Odpowiedz Link