Dodaj do ulubionych

Co ty wiesz o Winobraniu '2011?

11.08.11, 22:07
Szału nie ma, bo ma w doopie tegoroczne Winobranie szprotawski.
W zeszłym roku musiał być "wypas", bo się wybory zbliżały, a wiadomo, że nic tak pospólstwa do głosowania nie nagania, jak "kiełbasa wyborcza" w postaci igrzysk!

Żenada!

Obserwuj wątek
    • Gość: Mike Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: 89.28.228.* 11.08.11, 22:55
      Panie Tomaszu!
      A co odróżnia Winobranie od zwykłego jarmarku? Pytam szczerze, bo nie wiem.....
      • panbies Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? 11.08.11, 23:09
        O zwykłym jarmarku na każdej ze wsi trąbią przez pół roku. A tu nic. To nie będzie zwykły jarmark. To będzie pana Nesterowicza porażka.
        • Gość: borsukowaty Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: 212.109.148.* 12.08.11, 07:30
          Fakt, zgadzam się z przedmówcami - brak informacji o wydarzeniu, z którym ZG powinna być kojarzona, to jeden wielki skandal. Blamaż organizacyjny osoby, która jest za imprezę odpowiedzialna. Jeżeli chcemy zapraszać na Winobranie gości z innych miast to takie informacje powinny już być eksponowane. Po pierwsze: nie w postaci głowy zapraszającego prezydenta (tylko nazwisk gwiazd i i motywów winiarskich). Po drugie co ciekawsze lokalizacje (bilboardy) są już zarezerwowane dla motywów przedwyborczych.

Nieskromnie powiem, że zajmuję się organizacją różnych imprez i na imprezę, która robiłem np. w czerwcu, plan ułożony był już w styczniu.

Moje sugestie co do tegorocznego winobrania (co do stoisk ze sprzedażą gaci i orzeszków się nie wypowiadam):
          - koncert dla młodzieży Ewa Farna (03.09 jest w Poznaniu)
          - jeden dzień koncertowy z cyklu "Cover Day" zaproście zespoły, które droga nie "zaśpiewają" a grają covery: Abby, The Beatles, Queen etc i są w tym dobre
          - plenerowy koncert jazzowy np. Możdżer na górkach koło Palmiarni (frekwencja gwarantowana)
          - plenerowy spektakl teatralny
          - plenerowy koncert folkowy: Beltaine, Carrantuohill (muzyka celtycka, irlandzka). Pan Nesterowicz śmigał z mieczem to powinien czuć klimaty.

i może wystarczy po mi za to nie płacą, a pro publico bono wystarczy.
          kontakt przez wątek
          • Gość: ALKOmat Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.11, 14:58
            Odgrzebałem w necie plakat z 2009 roku. Przypomnę, że wtedy organizatorem Winobrania była firma ASPE. Nie wiem jak oni to robili ale posiadając budżet 500 tys. brutto jaki otrzymywał zwycięzca konkursu na organizację najważniejszego święta miasta - potrafili sprowadzić na 9 dniowe fetowanie: September, Myslovitz, Magdę Umer, Roberta Janowskiego, Patrycję Markowską, The Beatles Revival z Czech, Norbiego, Bad Boys Blue, Czerwone Gitary ... i pamiętny festiwal RAP GRA.

W tym roku miasto ma budżet 800 tys. brutto i mówi, że nie ma pieniędzy - dlatego będą lokalne zespoły??? (a święto o 2 dni krótsze!)

porażka...

proponuję powrócic do formy przetargu - niech święto organizują ludzie, którzy zajmują się tym na codzień.... Fachowcy - nie urzędnicy.
        • Gość: XYZED Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.08.11, 07:58
          Zadufany w sobie organizator winobrania, nie ma bladego pojęcia o organizacji imprez, wyręcza się zawsze innymi. Słuchać go juz naprawdę nie można, zero dialogu, zero współpracy, tylko ja, ja, ja.... Nie mam bladego pojęcia jak ludzie moga z nim wytrzymać. Lepiej by wrócił do tresury psów i pracy jako ochroniarz, w tym to się chłopina jakoś sprawdzał.
    • Gość: rycerz Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.11, 08:31
      kto zostanie bachusem?

czy bachus ten ktory byl?

czy moze kolega nesterowicz z rycerstaw, ktory robi za bachusa na wszelkich imprezach organizowanych przez miasto i np byl bachusem w studiu TVP 2 podczas bitwy na glosy.

Sami koledzy prace maja w tym UM
      • Gość: bachantka Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 09:47
        Bachusem był aktor z teatru Marcin Wiśniewski i niechby został, bo to najlepszy Bachus.
        • Gość: xyz Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.11, 16:56
          Retorytczne pytanie BACHUSEM BEDE JA!
    • emjotzg Co ty wiesz o Winobraniu '2011? 12.08.11, 15:40
      Jak dla mnie to jest kpina i skandal, żeby jednodniowy 'festiwal' piosenki rosyjskiej "przejadł" fundusze Winobrania. Kiedy z ust zielonogórzan nie schodził temat finansowania festiwalu "kosztem" falubazu byłem po stronie tych za festiwalem. W końcu falubaz to silna marka, obroni się sama. Jednak w przypadku konfrontacji festiwalu z Winobraniem to drugie wydarzenie powinno być tym głównym w skali roku, duża część budżetu idąca na szeroko pojętą rozrywkę i promocję miasta powinna być przeznaczona na Winobranie właśnie. W końcu to nasza zielonogórska marka, coś z czym mieszkańcy się utożsamiają, nawet mimo tego, że można ją upatrywać w kategoriach jarmarcznych. To jest w końcu święto miasta!!

Panie Kubicki, znosiłem Pańskie wybryki i "wybryczki", ale teraz Pan przegiął!!
      • Gość: Jarpako Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.11, 08:56
        Piszę skrótowo: Dzudzel, bafen, dyfkoteka , brak podatku za piefki (pol.pieski), wypłata dla terrorysty rowerowego tłumaczonego przez niedouczonych jako "oficer"(ang.office), specjalista ds.deptaka bez prawa jazdy itp.
      • Gość: olo Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.11, 07:48
        Też nie mogę tego zrozumieć ... Winobranie to wizytówka miasta, jego korzenie. Środki w całości powinny być zarezerwowane na organizacje tego święta a to co ewentualnie zostanie przeznaczone na organizację Festiwalu ...
        Ale jaki Pan taki kram ...
    • panbies Co ty wiesz o Winobraniu '2011? 12.08.11, 19:36
      A dla tych co a głośno będzie, powinno być zorganizowane Silent Disco:]
      Byłem w Poznaniu i powiem wam że niezła zabawa jest na tym.
      Namiot i na deptaku można to zrobić.
      Cisza na zewnątrz w środku wszyscy na słuchawkach się bawią:]
      • Gość: ele ! moje uwaga Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 12.08.11, 21:15
        Widze ze cały Pis siedzi i pisze farmazony ! tak jak cały Pis dzwoni do radia ! nawet
        Budzynskiego głos poznałem !!!!

Klepiecie te swoje żydo-chazarskie farmazony i nic z tego nie wynika !! oprócz pobierania diet radnego !!!! pasożyty jestescie !!!! jeszcze NIC dobrego dla miasta nie zrobiliscie !!!!!
        tylko walicie te swoje czonkowe smrody tutaj i to cała wasza robota smierdziele !!!!!!

oczywiscie na kosz Narodu !!! złodzieje !!! złodzieje !!!! ODDAJCIE NASZA KASE !!!! dosyc okradania nas !!!! nie chcemy żydo-chazraskich parti dotowac !!!! partie polityczne to pasożyty żyjace kosztem społeczenstwa !!! złodziej !!! złodzieje !!!! złodzieje !!!!!!sami siebie finnasujcie !!!złodzieje !!! złodzieje !!!!! ŻADAMY JEDNOMANDATOWYCH OKREGÓW

Słowianie ! Kto pulje na Rosjie i Białorus to jest żyd !!!! wróg Słowian
        • panbies Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? 12.08.11, 23:46
          Zrób coś sam a nie pieprz znów na forum.
        • Gość: Nor-mal Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 11:10
          Chory człowieku ele-myślisz,że jak ktoś widzi nędzę rządów Kubickiego to jest z PiS? A do Nesterowicza zgodnie z jego uwagą mam propozycję:
          Z każdym rokiem oczekiwania wobec Winobrania wzrastają. Może warto nieco ograniczyć je w naszej świadomości? - sugeruje Nesterowicz.
          To może czas ograniczyć pieniądze na festiwal rosyjskiej pieśni i dać więcej na winobranie.Lepsza promocja miasta niż ten badziew.
          • Gość: Ewa Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 12:03
            Pijaństwo to lepsza promocja miasta ,uderz się w ten swój głupi czerep ,nie każdy jedzie na te bunga bunga,A festiwal ogląda się w tV ,więc nie porównuj.!
            • Gość: bodzio Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 13:29
              Wydawanie pieniążków na imprezy nie jest żadną sztuką i nie jest tu potrzebny żaden arcy-menadzer.
              Sztuką jest na takiej imprezie zarobić.
              A Winobranie takie mozliwosci daje i to z pewnością dużo większe niż Festiwal.
              Nic też nie stoi na przeszkodzie by Winobranie było transmitowane na żywo w TV.
              Dobry scenariusz, doskonała organizacja i reklama na cały tydzień.
              Oczywiście koszty relacji istnieją i to niemałe, ale po co więc mamy lokalne - regionalne opłacane przez samorządy oraz abonament telewizje ?
              • Gość: ele! Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 13:50
                Ewa to ja świr ele!! I co mi Slowianinowi zydki zrobicie????
                • Gość: kruszwica Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 15:11
                  No nic. Możemy tylko bardziej Ciebie denerwować i bardziej pogłębiać Twoje zwichrowanie psychiczne.
                  • Gość: ele do kruszwicy Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 18:42
                    Kruszwica ! wy mnie zdenerwowac ? NIE MA TAKIEJ OPCJI !!! tylko żal mi miasta ze wy
                    smierdziele żydo-chazarscy marnujecie te nasze Słowianskie miasto !

Przypominam !
                    Budzynski to opciach !
                  • Gość: ele do kruszwicy Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 18:43
                    Kruszwica ! wy mnie zdenerwowac ? NIE MA TAKIEJ OPCJI !!! tylko żal mi miasta ze wy
                    smierdziele żydo-chazarscy marnujecie te nasze Słowianskie miasto !

Przypominam !
                    Budzynski to opciach !
                    • Gość: . Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 18:52
                      Wróć do szkoły ele, nawet tej żydowskiej.Obciach nie opciach sbecki śmierdzielu.
                      • Gość: ele obciach Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 21:00
                        No widzisz ! to jest znak ze mnie jednak czytacie ! buchachacha !!!!! zostawic literówke
                        i zaraz sie mosiek odezwie ! i o to mi chodzi !!!!!

Słowianie ! Budzynski to totalny Obciach ! gorszego obciachu w miescie nie ma !!!!!!!
                • Gość: ele spostowanie Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 18:49
                  Facet podajacy sie za ele z dnia 13.08.11 z godziny 13,50 to tania prowokacja jakiegoś głupawego moska !!!

Słowianie ! Budzynski to opciach !
                  • Gość: ele prawadziwy! Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 20:57
                    Gosciu podajacy sie za ele z dnia 13.08.11 z godziny 18,49 to chazarska prowokacja jakiegoś głupawego moska !!!
                    • Gość: ele do prawdziwego Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 21:03
                      Prawdziwy to ty jestes zyd !
                      • Gość: 9 Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 21:50
                        ele gada sam ze sobą:)
          • Gość: ele d oNor-mal Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 18:35
            Nor-mal ty żydku smierdzacy sam jestes badziew !!
            • Gość: anty budzikukowski Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 13.08.11, 23:53
              coś mi tu wygląda,że żydki zaczynają rządzić w Polsce.Ale to już koniec ich rządów.Ele! bez obrazy za t ychgnojów - JESZCZE 2,3, lata i takich jak zero,kaczorr.,antoni8o,blaszczak,brudzinski ---.Ech,bez bylejakich gadek.P9sze a slucham stacji a sluchajcie super stacji !!
              • Gość: Ewa Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 14.08.11, 14:39
                Czy PIS to Żydzi?
                • Gość: ele do ewy Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 14.08.11, 21:44
                  Pis to partia żydo-katolicka ! żydo-chazarska ! obecnie grają role patriotów polskich !!!

Przypominam wszystkim ze ja ZAWSZE !!!
                  podpisuje sie swoim nickiem !!!! ZAWSZE !!!!!! ele !!!!!!

Uwaga ! Budzynski to nawet nie jest obciach ! on jest opciach !!!!
                  • Gość: 9 Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 14.08.11, 21:59
                    znowu jak ZAWSZE gadasz sam ze sobą żenua
    • Gość: pytanie do ele Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 14.08.11, 23:04
      Powiedz mi, drogi ele, jak to jest z tą wiarą chrześcijanską.
      Czy przypadkiem nie jest tak, że tę wiarę wymyslili Żydzzi
      by ujarzmić ludzi? Bo jak się patrzy na to z boku i pomyśli
      własnym rozumem bez podpowiedzi, to można wysnuć
      takie wnioski. Wytłumacz mi, jak to jest.
      A jeżeli chodzi o winobranie, to ja wolę wódkę,
      ostatecznie może być piwo.
      • Gość: ele do pytajacego Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.08.11, 11:10
        Oczywiscie ze żydzi ! ta wiara uczy tylko pokory i proszenia o zmiłowanie !! gdzie te czasy gdy wiara poganska uczyniła z nas potege europy ! wraz z przyjeciem chrzescijastwa SŁOWIANIE stracili na znaczenu !! jedni zostali przy poganstwie inni przyjeli katolicyzm inni prawosławie ! i z JEDNEGO NARODU stalismy sie zlepkiem kłucacych sie plemion !!

Dziś Polska jest okupowana przez światową mafie judeo-globalistów !!!! tylko Białoruś Rosja
        sa wolne od protektoratu światowej mafi ! [ i dlatego forsa biednego podatnika polskiego idzie na finasowanie białoruskich zydo-chazarow ! [ afera z kontami ] by mafia dorwała sie
        zasobów Rosji i Białorusi . [ opozycja za forse CIA Mosadu i polskiego podatnika ]

Uwaga !
        Kto wymyslił europe wielokulturowa ? czy jest tutaj ktos co moze logicznie wytlmaczyć ?
        • Gość: program Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.11, 12:39
          Twój laptop Ele rozmawia sam ze sobą ?
        • Gość: :) Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 15.08.11, 12:39
          ja pie...! ten burak ele znowu sam ze sobą gada.tym razem z dwóch kompów.co za pojeb
          • Gość: Gość Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 15.08.11, 13:08
            Ele ! Szerokofacjatowy wziął się za pisanie. Daj mu czadu. Momentami pomaga mu ten gazetkowy bajkopisarz.
          • Gość: ele do : ) Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 15.08.11, 19:26
            Grubasie z pomorskiego ! [ ty nie ja pierdo.... ] ty staraj sie być bardziej błyskotliwy !! bo grubasie powtarzasz swoje zdziwienie juz kilka razy !!! a czy grubasie mozna byc zdziwony kilka razy ? jak bys był bardziej błyskotliwy to bys wiedział ze mozna byc raz zdziwony no dwa razy a potem juz to nie jest zdziwienie tylko staje sie normą ! [ jak mi starasz sie wmówić ]
            ale co mozna wymagac od faceta który ma twarz bezmyslnego idioty !!! [ twarz zdradza inteligencje człowieka ] wiec ty grubasie jako idiota to i wieloktronie sie dziwisz !
            • Gość: :) Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 15.08.11, 21:46
              Jesteś beznadziejnym przypadkiem ele.Wikipedia schizofrenia.Będziesz wiedział co ci dolega.
        • Gość: pytanie do ele Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 16.08.11, 19:22
          Drogi Ele, spieszę z odsieczą, bo widzę, że kundelki ujadają i szarpią za nogawki.
          Myślę, że to są na pewno żarliwi katolicy, co to przed chwilą odmówili różaniec,
          albo inną modlitwę...."I nie wódź nas na pokuszenie"...a tu taka pokusa....jak
          tu sobie nie ulżyć...ręcznie...hahaha.
          • Gość: odpowiedź ele Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 16.08.11, 19:45
            spieprzaj zydzie!! ja tutaj sam dam rade chazarom!!nie potrzba mi twojej pomocy onanisto!
            • Gość: ele sprostowanie ! Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 16.08.11, 21:31
              Post z dnia 16.08.11 z godziny 19,45 podpisujacy sie nickiem [ ele ] to tanie prowakcja
              jakiegoś mośka !! Dzis jest to mój pierwszy post !! za tego prostaka mośka nie odpowiadam i z góry przepraszam !!!!! nie używam słów [ spieprzaj ] to słowa idola Pisu
              niejakiego Kaczynskiego ! i stad wnosze ze ten mosiek fałszywiec jest z Pisu !!

KTO WYMYSLIŁ ZE EUROPA MUSI BYĆ MULTI-KULTI ? i KIEDY !
              • Gość: ele prawdziwy!! Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 16.08.11, 22:08
                Wpis z dnia 16.08.11 z godziny 21,31 podpisujacy sie nickiem [ ele sprostwoanie] to tania chazarska prowakcja jakiegoś mośka ! PO i Pis jade tutaj jak trzeba i ch..wam do tego!
                • Gość: ele prawdziwy Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.11, 23:25
                  Gosciu podajacy sie za ele sprostwoanie z dnia 16.08.11 z godziny 22:08 to chazarska prowokacja jakiegoś głupawego i grubego na ryju moska !!! Właśnie wróciłem z kibla [ siedziałen od 21:31 !!]Dowodem jest kółko na mojej dupie !A tak wogole to jestem u rodziny !!
                  • Gość: Bernard Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.namao.albertacom.com 17.08.11, 05:15
                    Hey,
                    Pozne lata siedemdziesiate...
                    Ja i moja (wtedy) najwieksza milosc...autobusem z Gorzowa do Zielonej Gopry wybralismy sie na Winobranie....
                    Mowie wam...jaja i zabawa jakich przedtem nie doswiadczylem..
                    Wspaniale..
                    Ani ja ani wybranka mego serca do alkochpolu pociagow ni9e mielismy, ale tego dnia po Zielonej Gorze chpodzolismy nie....trzymajac sie za rece...
                    Dlaczego>
                    Bowiem ja i moja milosc mielissmy butelki wina w jednej a plastikowe kubeczki w drugiej rece...

I muzyka i weseli ludzie wokolo i....nagle partol milicji...
                    Popatrzyli na nazs i zapytali czy wino smakuje.. Moja milosc nalala do szklaneczki i podala milicjantowi...
                    Umoczyl usta i podal koledze ktory to samo zrobil...
                    :To nasze wino...." - powiedzieli...
                    Kupa smiechu...Oni poszli dalej a my...swoja droga...
                    Piekny dzien, piekne wspomnienia..
                    Dziekuje we wlasnym i mojej bylej imieniu...
                    Brawo Falubaz!!!
                    :):):)::)
                  • Gość: Maxiu 3 Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 17.08.11, 08:55
                    Człowieku o nicku ele! Czy ty nie widzisz,co ty robisz? Zaśmiecasz forum swoimi chorymi poglądami lub rozmowami sam ze sobą. Zostań lepiej w tym kiblu i nie dotykaj już węcej klawiatury, tym bardziej ,że rąk nie myłeś.I o ty z tym grubasem,żydami i chazarami masz we łbie? Na wielu forach czytam wpisy, ale rzadko spotykam takich troli jak ty.Masakra.
                    • Gość: Ele walczący !! Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 15:39
                      Nie jestem człowiekiem !! A może jestem ? Nieważne !! Jestem słowiańskim wojownikiem [ mam małą dzidę od Bolesława ] i sie nie bojem !!!
                      KTO PLUJE NA ELE TEN TRACI NIEWIELE!!!
                    • Gość: ele do Maxiu3 Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 17.08.11, 18:58
                      Widze ze w użyciu jest stara żydowska sprawdzona taktyka ! osmieszyć [ podobno gadam sam ze sobą ] Zdeprecjonować [ podobno rąk nie myje jak wychodze z kibla ! ] itp.

Widze obwiesu Maxi3 że trudna sztuka obłudy nie jest ci obca !!

Mysle ze mało kto da sie nabrac na te wasze tanie efekty i powiem szczerze ze to tandeta na miare prymitywnego mośka ! ale produkujcie sie dalej tylko pozbyj sie obwiesu tego patetycznego tonu ! bo on ci nie pasuje !

PS. Słowianie ! nie dajmy sie teroryzowac mafi żydo-chazarskiej wyzwiskami typu pojeb
                      faszysta antysemita !! JESTESMY U SIEBIE i MAMY PRAWO MÓWIĆ WŁASNYM GŁOSEM !

• Gość: Maxiu 3 ele IP: *.aster.pl 17.08.11, 21:08
                        Po lekturze twoich wypoicin ele stwierdzam,że polemika z tobą to jak sranie pod wiatr.
                        • Gość: ele do Maxa3 Re: ele IP: *.aster.pl 18.08.11, 09:44
                          Mysle ze to tylko twoja bezradność intelektualna karze ci sie wycofac z góry na upatrzone pozycje !
                          PS. powiedz temu grubasowi zeby nie szydził z kultury Słowianskiej !! to i z niego nie beda szydzic !!! [ ale czy do tego idioty coś dotrze ? ja Osobiscie wątpie ! bo jak ktoś idiotą sie urodził tak do konca życia bedzie nim !!!! jak amen w pacierzu !!!! ]

Pytam !
                          KTO WYMYSLIŁ EUROPE MULTI-KULTI ? I KIEDY !! Maxiu3 moze ty sie wypowiesz ? co !
                          • Gość: Maxiu 3 Re: ele IP: *.aster.pl 18.08.11, 18:17
                            Komu mam i co powiedzieć? Przecież ty człowieku masz omamy.Nadużywasz poza tym słowa idiota.Mam wrażenie,że często to słowo słyszałeś pod własnym adresem(czemu się akurat po lekturze twoich wpisów nie dziwię)i stąd ta naleciałość.Tak jak już pisałem.Jestes zwykłym forumowym trolem.Twoje poglądy to bełkot na marnym poziomie merytorycznym i formalnym.
                            • Gość: ele do Maxu3 Re: ele IP: *.aster.pl 18.08.11, 19:39
                              Czesto słyszałem słowo idiota ? chłopie żydo-chazarski od was usłyszałem wszystkie wyzwiska jakie wam przyjda do waszych żydo-chazarskich głów !!! Oskarżenia o chorobe psychiczną ! negacje wszystkiego co napisze bez podawania powodów ! chamskie obelgi !
                              przeklenstwa ! ordynarne odzywki ! jawne kłamstwa ! manipulacja ! przeinaczenia !

TO WASZ STAŁY CYNICZNY REPERTUAR ! ale nauczyłem sie tolerowac wasze mosiowe
                              ekscesy ! powiem wiecej !!! te ekscesy sa jeszcze wieksza zachętą by walczyc o zwyciestwo Narodu Słowian nad okupacją mafi zydów i chazarów !! bo nie moze byc tak ze mniejszosc żydo-chazarska zabiera nam SŁOWIANOM WOLNOŚĆ !

Słowianie ! dobrze zorganizowani dobrze zdyscyplinowanie mamy szanse pokonac te smieszne partyjki żydo-chazarskie ! CEL jest jasny ! odebrac władze [demokratycznie ] miejszosci zydo-chazarskiej ! i oddac władze WIEKSZOSCI SŁOWIANSKIEJ !!!

Kto wymyslił multi-kulti w europie ? i kiedy !
                              • Gość: Maxiu 3 Re: ele IP: *.aster.pl 18.08.11, 20:12
                                Over gościu.Nie gadam z tobą więcej.Jesteś anomalią.Współczuję forumowiczom tego trola i dziwię się ,że go moderator toleruje i że nikt jeszcze nie zgłosił jego tekstów do prokuratury.Obraża wszystkich i wszystko, co nie jest zgodne z jego chorymi poglądami.I rzeczywiście po analizie różnych wpisów widzę ,że pisze sam do siebie pod różnymi nickami, także zalogowanymi i z różnych komputerów(operatorów).
                                • Gość: ele do Maxu3 Re: ele IP: *.aster.pl 18.08.11, 21:29
                                  Goscu ! ty gadasz ? jaja sobie robisz !!!! ty skamlesz jak zbity pies !!!! i juz ci pisałem ze jestes prymitywny mosiek ! któremu nawet brak odwagi wytknąc mi kłamstwa i anomalie !!!

Wiesz kogo mi przypominaz ? przypominasz mi faceta obiboka który puscił efektownego bąka !!!

Słowianie ! Jezeli pisanie prawdy o mafi żydo-chazarów [ PO PIS SLD PSL PD ] jest chorymi pogladami [ jak mi raczysz wmawiac ] to powiem ci ze idziesz złą drogą !!!!

PS. Forum jest dla ludzi myslacych !!! co chca sie podzielic swoimi przemysleniami wnioskami ! i dlatego dla ciebie człowieku o prymitywnej inteligencji , myslacy człowiek który głosi prawde o was jest gorszy od oszczerstwa !!

Max3 żałosny jestes do bólu !!!
    • even21 Co ty wiesz o Winobraniu '2011? 19.08.11, 20:37
      Uważam, że to skandal, by na trzy tygodnie przed winobraniem, nie było jeszcze programu!!!
      Dzwonią znajomi i przyjaciele, wszyscy ciekawi, pytają o atrakcje, a mieszkańcy mogą tylko nabrać wody w usta, ewentualnie wykrztusić, że ... pewnie to, co zwykle...
      To, co zwykle... czyli szmira i miernota??? ...bo jak się ustala terminy koncertów czy innych atrakcji, to raczej wiadomo duuużo wcześniej.....
      • Gość: Zirk Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 00:54
        Popieram Twoje zdanie trzymają to w tajemnicy jak by nie wiadomo kto i co miało tam być. Wiem tylko ze 11.09 na 100% będzie Kasia Wilk i tylko tyle.
    • Gość: ele do ASZKA ! Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 20.08.11, 11:53
      Ty łajdaku najlepiej wiesz ile kiełbasy dac motłochowi ! jestescie w te klocki znakomici !!

Pytam ! Kto wymyslił europe multi-kulti ? i po co ! [ jest tutaj ktoś co merytorycznie wytłumaczy nam ? ! ]
      • Gość: bodzio Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 00:57
        "Kto wymyslił europe multi-kulti ?"

Jaki to ma związek z Winobraniem 2011 ?
        A gdzie rozum jednostki , który odcedzi głupotę głoszoną przez samozwańczych patriotów idiotów ?
        [ jest tutaj ktoś co merytorycznie wytłumaczy nam ? ! ]

• Gość: ele ! Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.aster.pl 21.08.11, 08:40
          Bodzio ! ty masz stary żydowski zwyczaj odpowiadania pytaniem na pytania !

Bodzio ! jaki to ma związek odcedzenia samozwanczych patriotów idiotów z winobraniem ?

Pytam !
          Kto wymyslił europe multi-kulti ? i po co !! CZY TE PYTANIA SĄ za TRUDNE ?
          • Gość: bodzio Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.11, 09:41
            Załóż wątek z tym pytaniem i czekaj na odpowiedz.
            • tom1asz Re: Co ty wiesz o Winobraniu '2011? 25.08.11, 01:22
              Witam wszystkich bardzo serdecznie z racji tego ze to moj pierwszy post tutaj. Wybaczcie ze nie dokladnie na temat ale do kilku dni szukam jakiegos forum dyskusyjnego na temat Winobrania i tylko Wasz temat znalazle. Mam do Was ogromna prosbe. Z racji tego ze wiekszosc z Was, jak widze jest z Zielonej Gory, napewono jestescie w temacie Winobrania i wiecie jak to w praktyce, z lat poprzednich wyglada. Wybieram sie do Was na Jarmark z malym straganikiem gastronomicznym aby podreperowac troszke budzet bo lato w tym roku raczej strat wiecej przynislo niz zyskow. Chodzi mi o miejsce na terenie jarmarku, ktore bylo by najlepsze i najbardziej ruchliwe na deptaku? w miejcu lokalizacji straganow. To tylko pare dni (oplaty za stoisko malutkie 2x2 m2, prawie 3tys) i moja ostatnia szanasa a dla Was okazja na dobre przysmaki :) Bede niezmiernie wdzieczny za kazda rade i podpowiedz. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka