Dodaj do ulubionych

Pedałować każdy może. Happening przeciw faszyzm...

10.12.11, 11:58
Jestem rowerzystą i jest mi przykro, że tacy ludzie próbują wykorzystywać pozytywne zjawisko jeżdżenia rowerem do swoich celów. KPH działa na szkodę prawdziwych homoseksualistów, którzy byli, są i będą i nie potrzebują zadym w mediach o "prawa i przywileje", które za 10 lat mogą obrócić się przeciwko nim i doprowadzić do pogromów.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Pedałować każdy może. Happening przeciw faszy IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.11, 12:46
      To jest marsz przeciw czy za faszyzmem ...? Bo gdy patrzę na ich poglądy gospodarcze to mają blisko do faszyzmu.
      • Gość: Be Re: Pedałować każdy może. Happening przeciw faszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.11, 12:57
        Olać debili, nie robić im frekwencji.
        • Gość: Walllach Re: Pedałować każdy może. Happening przeciw faszy IP: *.hosts211.ostrowski.pl 10.12.11, 13:23
          clowny nic wiecej.....za robote by sie wzieli, a tak pokoncza rozne socjologie politologie i pojda na posredniak....
          • Gość: kik Re: Pedałować każdy może. Happening przeciw faszy IP: 109.110.216.* 10.12.11, 14:10
            o to już widze na jaką manifestację kolega wallah by poszedł - czasy kiedy jeden czop z drugm decydował co masz studiować czy czym się zajmować już dawno minęły. Kolega jeszcze nie dorósł do samodzielnych decyzji ale niech nie odbiera prawa do nich innym. To że tatuś kazał kończyć szkołę z układania cegieł nie oznacza, że wszystkich musi to fascynować.

Dobrze, że w mieście jest miejsce na różne poglądy. Jedni krzyczą "Falubaz" inni "Jarosław Polskę zbaw" (mam nadzieję, że nie ci sami). To jest właśnie tolerancja(nie mylić z akceptacją)
            kolege wallaha zachęcam do zapoznania sie ze znaczeniem słowa
            • Gość: Walllach Re: Pedałować każdy może. Happening przeciw faszy IP: *.hosts211.ostrowski.pl 10.12.11, 17:36
              nie zrozumiales wogole sensu wypowiedzi....trudno. trzeba zyc dalej :)
    • Gość: W.P. Palikmiot z hałastrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 14:54
      Trzeba odważnie powiedzieć, że jest to zgromadzenie LEWACKIEJ i KOMUNISTYCZNEJ trzody spod znaku SIERPA i MŁOTA. Patronem tych "antyfaszystów" jest Goebbels z Biłgoraja, co to wymachiwał plastikowym penisem w telewizorze, a nawet pokazywał tam swoją prawdziwą twarz - ŚWIŃSKI RYJ. Hołota spod SIERPA i MŁOTA - "kumple" i "wnuki" Jaruzelskiego, Urbana, Piotrowskiego oraz innych ZBRODNIARZY popisywali się będą w CZERWONOGRODZIE tuż przed 13 grudnia 2011 roku, w pobliżu 30. rocznicy STANU WOJENNEGO. GÓWNAZERIA - CI CO TAM BĘDĄ I CI CO DALI ZEZWOLENIE NA TAKIE ŻAŁOSNE ZGROMADZENIE !!!
      • Gość: Oj Re: Palikmiot z hałastrą IP: *.aster.pl 10.12.11, 15:04
        W.P. ty to j esteś inteligentny inaczej a wulgarny!!
        • Gość: Be Re: Palikmiot z hałastrą IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.11, 15:16
          OJ każdy ma prawo wypowiadania swoich pogladów W.P też. Jesteś oj nietolerancyny a to oznacza że zachowujesz się jak faszysta.
          • Gość: Kibic Falubazu Re: Palikmiot z hałastrą IP: 109.110.200.* 10.12.11, 23:04
            Ty też piszesz same bzdety:) Pozdro
          • Gość: ele do bodzia Re: Palikmiot z hałastrą IP: *.centertel.pl 22.12.11, 19:35
            muszę wam coś wyznać ! miałem sen że zaatakowały mnie żydo-chazarskie galoty które wdarły się do mojej lepianki podając się za akwizytorów cyfry plus !! gajdy były miękkie w dotyku i miło prowadziły mocznikiem więc już miałem je zarzucić na łeb i umazać sobie poślady smalcem ale wtedy majtasy się roześmiały jak doda i powiedziały że słowianie wcale nie są tacy fajni !!! wyobrażacie sobie ?!!! [chamstwo] tak się wkułem że wyprosiłem je z chałupy i zjadłem cały zapas świńskich bobków który miał mi wystarczyć na wypadek wojny z czarnymi i cyganami !!!
            Potem standardowo wylizałem sobie genitalia i wsunąłem doodbytniczo laskę dziadka teofila co to nią zaciukał dwóch indian nawaho !!! [brudasy] i uderzyłem znowu w kimono bo mi się po tych bobkach i wodzie z klopa zaczęło ulewać !!
            Mówię wam MASAKRA żydo-chazarska !!!! STRZEŻCIE SIĘ MIKOŁAJA bo jego broda jakoś dziwnie do mnie dzisiaj mrugała !!
            Tera lece i później się odezwe jakoś w morde bo mnie chazary namierzają satelitą
            • Gość: ares Re: Palikmiot z hałastrą IP: *.aster.com.pl 23.12.11, 13:23
              ele ty jestes jeszcze z nami czy juz całkiem odleciałeś ?
              • Gość: ele do bodzio Re: Palikmiot z hałastrą IP: *.centertel.pl 23.12.11, 20:18
                słuchajcie ! wieszałem dzisiaj swoje zjełczałe kalesrajdy na gwoździu w szopie i coś z nich wypadło więc chciałem sprawdzić co to [ciekawość odkrywcy] i wsadziłem sobie do paszczy a to było miękkie i pachniało gównem !!! to co to było waszym zdaniem???

niech żyją słowianie !!! żesz qrwa uwielbiam ich że aż zmoczyłem siennik !!!!
        • Gość: W.P. Re: Palikmiot z hałastrą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 16:22
          Każdy tekst należy czytać ze zrozumieniem. Stwierdzenie: "W.P. ty to j esteś inteligentny inaczej a wulgarny!!" jest raczej BEŁKOTEM BEZRADNEGO. Nie używam wulgaryzmów i nie jestem wulgarny. Opisuję tę rzeczywistość, jaką hałastra Palikmiota chce POKAZAĆ NA PUBLICZNYM ZGROMADZENIU. Stosuję niepoprawne politycznie określenia, ale nie oczekuję od tych co mają mózgi poddane FORMATOWANIU przez Gazetę Wiadomą (nazywaną także Gazetą Wyborową od upodobań jej guru) zrozumienia. Nie są to w żadnym razie wulgaryzmy. Oj, wypraszam to sobie !!!
      • Gość: Kibic Falubazu:) Re: Palikmiot z hałastrą IP: 109.110.200.* 10.12.11, 23:03
        Ale bredzisz:)
      • Gość: marc Re: Palikmiot z hałastrą IP: 204.45.133.* 10.12.11, 23:03
        Dokładnie! Trzeba to odważnie powiedzieć - ŚMIERĆ PEDAŁOM!! Szczególnie tym najgorszym spośród nich, czyli pedofilom. Pedofilów łatwo rozpoznać, gdyż na codzień chodzą w czarnych sukienkach i gadają cały czas o jakimś "dawaniu na tacę".
        • Gość: be Re: Palikmiot z hałastrą IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.11, 09:35
          To mamy jasność sytuacji chodzi w hepeningu wywoływanie nienawiści. A jak się nazywają radni w ZG z parti Paliknota ? Trzeba znać te nazwiska,żeby wiedzieć kto nawołuje do nienawiści.
    • Gość: N.O.R.M.A.L. Re: Pedałować każdy może. Happening przeciw faszy IP: *.aster.pl 10.12.11, 15:29
      A gdzie ktoś w Zielonej Górze do qrwy nędzy widział faszyzm i faszystów?! Zawracanie duuupy. Biednym lepeij pomóżcie przed swiętami , a nie promować homoseksualizm.
    • Gość: Stary realista Re: Pedałować każdy może. Happening przeciw faszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.11, 16:25
      Szanowna młodzież wziela by sie i posprzatała jakis kawałek lasu ze smieci -wiekszy pozytek by był niż z samej demonstracji ....ostatnio spacerowałem w lesie wokół stadionu zuzlowego ,miła okolica ,ładna - tylko SYF niesamowity - a przy okazji jak sie popedałowac lubią to i w lesie by mogli ,bo na deptaku wsród dzieci propagowac takie rzeczy to jakos tak niespecjalnie...
      • Gość: ele zaniepokojony Re: Pedałować każdy może. Happening przeciw faszy IP: *.aster.pl 10.12.11, 18:36
        Odbył sie powszechny spis Narodowy [ czerwiec 2011 ] i do dzis nie ma wyników !!!!!!

pytam sie co jest grane ?
        kto tu chce cos ukryc ?
        komu zależy na tej ciszy ? !

zydzi !
        CZY JEST COS DO UKRYCIA ? te pytania cisna sie na usta ! bo w tym zakłamanym systemie
        wszystko sie opiera na tajnosci i utajnienu !!! [ w sądach to juz JEST standard ! ]

tajnej policji [ w cywilu ] !!! donosicielach !!!! w zakłamanu !!!!! [ poprawność polityczna ]

Słowianie ! Dzis w Polsce mamy Najohydniejszy sytem polityczny jaki Polska miała w swoich
        dziejach !!!

Od 1945 r w Polsce nie ma demokratycznychh wyborów ! sa tylko ZAFAŁSZOWANE !!!
    • Gość: W.P. Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 23:33
      Oto co napisał w Gazecie Wiadomej klasyk komunizmu i faszyzmu:

Skąd wziąć to zomo?
      Seweryn Blumsztajn 2011-12-10, ostatnia aktualizacja 2011-12-09 21:54

Co robiła władza ludowa z manifestacjami w rocznicę ogłoszenia stanu wojennego? Pałowała.

I o to właśnie chodzi. Tak sobie Jarosław Kaczyński wymyślił, że odtworzy jedną z najsilniejszych patriotycznych klisz i spałują go 13 grudnia. Czy może być dobitniejsze świadectwo tego, że Tusk jest totalitarnym potworem, a niepodległość ojczyzny jest zagrożona? Kaczyński wie przecież doskonale, jak naród nasz kocha rekonstrukcje wszelkich klęsk narodowych, więc postanowił taki właśnie spektakl społeczeństwu ofiarować.
      Patriotyczny marsz niepodległości PiS w Warszawie to zresztą niejedyna rekonstrukcja tej partii. PiS właściwie jest najpoważniejszą polską grupą rekonstrukcyjną. Ci wszyscy zapaleni przebierańcy występujący jako warszawscy powstańcy, woje Chrobrego, esesmani czy zomowcy to wobec PiS cienkie bolki. Partia Kaczyńskiego nie marnuje pieniędzy i czasu na szycie historycznych strojów -urządza wielkie, ogólnokrajowe medialne spektakle polityczno-historyczne. Jarosław Kaczyński jest mistrzem robienia arcypolskich min, wielkim reżyserem powtarzania historycznych gestów, demiurgiem teatru politycznej fikcji osadzonej w historii.
      Niemal cała działalność partii Kaczyńskiego w ostatnich latach to takie właśnie spektakle: wojna z komuną, która rządzi w III RP - tyle że komuny już nie ma; przedwyborczy krzyk "Polska pod rządami Tuska się rozpada" - ależ trwa i ma się nie najgorzej; wielki tragiczny spektakl "Ruscy z Tuskiem zabili polskiego prezydenta" -obrażający pamięć Lecha Kaczyńskiego; krucjata pod hasłem przywrócenia kary śmierci - powrót do anachronicznego sporu rozstrzygniętego już dawno w naszej cywilizacji; i wreszcie teraz -wezwanie do obrony niepodległości.
      Z rekonstruktorami jest tak, że czasami uniesieni patriotycznym zapałem przekraczają granicę między spektaklem a realnością, fikcją a rzeczywistością. Najlepszy przykład to ostatni 11 listopada na ul. Nowy Świat w Warszawie, gdzie - jak napisał jeden z rekonstruktorów przebranych za żołnierzy napoleońskich - gdy zobaczyli Niemców w kominiarkach, natychmiast rzucili się do walki. Rekonstrukcje Jarosława Kaczyńskiego też przekraczają granicę fikcji. Uruchamiają rzeczywiste społeczne emocje, jak na każdym barwnym przedstawieniu koncentrują się na nich media. A przecież potrzeba nam realnych pytań i rozmowy o rzeczywistości. Skończył się już spektakl kampanii wyborczej i zaprezentowane przez premiera plany rządu czekają na rzeczową krytykę opozycji. Otworzyło się wreszcie pole do poważnej dyskusji o polityce społecznej. Gdzie jest największa opozycyjna partia? Broni niepodległości przed Unią, deklaruje z góry, że na żadne propozycje rządu się nie zgadza, i zapowiada swój program. Zresztą z innymi partiami opozycji jest niewiele lepiej. Sytuacja wymaga też poważnej debaty o naszej przyszłości w Europie. PiS protestuje, że się z opozycją nie rozmawia o polityce zagranicznej, ale pierwszą jego reakcją na najciekawsze w ostatnich latach przemówienie naszego ministra spraw zagranicznych było żądanie postawienia go przed Trybunałem Stanu za łamanie konstytucji, czyli zdradę. Nawet święci z taką opozycją nie byliby w stanie rozmawiać. A świat dookoła się wali i Polska musi być przygotowana na trudne decyzje, które wymagają politycznego konsensusu. Mądra opozycja już dawno nie była nam tak potrzebna jak dzisiaj.

PS Spektakl przygotowywany przez Jarosława Kaczyńskiego na 13 grudnia ma jeden mankament - nie bardzo widać kogoś, kto miałby spałować marsz niepodległości. Jeśli można coś doradzić - o godz. 19 rekonstruktorzy przebrani za ZOMO mają pałować na pl. Zamkowym rekonstruktorów przebranych za solidaruchów. Może by nawiązać kontakt i sprowadzić tych zomowców na godz. 18 na pl. Trzech Krzyży, skąd startuje marsz. Byłoby pięknie, jak w życiu.

Pytam:
      JAKĄ ZDEPRAWOWANĄ BOLSZEWICKĄ KANALIĄ TRZEBA BYĆ, ŻEBY TAKI TEKST NAPISAĆ? JAKĄ ZDEPRAWOWANĄ GADZINÓWKĄ JEST GAZETA WIADOMA, ŻEBY TO WYDRUKOWAĆ?

TEN TEKST POKAZUJE, ŻE ZWIĄZEK SOWIECKI WIECZNIE ŻYWY W GŁOWACH REDAKTORÓW Z CZERSKIEJ. STALIN I HITLER TO ICH WZORCE MORALNE, A GOEBBELLS I URBAN WIELBIONY !!!
      • Gość: Kibic Falubazu Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: 109.110.200.* 11.12.11, 19:46
        Bardzo dobry tekst Blumsteina. Nie wiem o co Ci chodzi. Kaczyński pajacuje w rocznicę stanu wojennego. Jak ktoś tu jest kanalią t oJ.K.
        • Gość: W.P. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 22:17
          Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu, ale nie tak jak ten biedny "Kibic Falubazu". Czytać trzeba ze ZROZUMIENIEM. Nie wymagam wiele, ale PODSTAWOWE FRAGMENTY MÓZGU trzeba włączyć do pracy. Wiem, że mózgi SFORMATOWANE, jak ten niejakiego "Kibica Falubazu", przez czytanie Gazety Wiadomej i oglądanie TVN-ów mogą pracować wolniej, ale starać się trzeba. Można przez miesiąc nie włączać telewizora, pójść do biblioteki i zapoznać się z literaturą opisującą tzw. opozycję w Polsce, oraz wydanymi dotychczas opracowaniami Instytutu Pamięci Narodowej. Wszystko co tam jest w tych DOKUMENTACH historycznych jasno pokazuje kim był Kuroń, Geremek, Blumsztajn, Michnik, Celiński, Wałęsa i cała ta LEWACKO-KOMUNISTYCZNA kamaryla farbowanych opozycjonistów, ludzi bez honoru, po prostu KANALII. Ale to trzeba WIEDZIEĆ, a nie powtarzać za KACAPSKIM SŁUGUSEM niejakim Blumsztajnem jego BREDNIE i dodawać od siebie: "Bardzo dobry tekst Blumsteina. Nie wiem o co Ci chodzi. Kaczyński pajacuje w rocznicę stanu wojennego. Jak ktoś tu jest kanalią t oJ.K.". A tak na marginesie, ja pisałem o Sewerynie Blumsztajnie, a u tego "Kibica Falubazu" pojawił się Blumstein. Czy to aby ten sam Blumsztajn z Czerskiej w Warszawie? Ja o Blumsteinie nie pisałem. CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM WARTO, A JAK SIĘ PISZE, TO TEŻ TRZEBA WIEDZIEĆ O KIM PISZEMY.
          • Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.com.pl 12.12.11, 12:26
            Dzień dobry, jestem znanym i cenionym psychiatrą. Przypadkiem trafiłem na to forum i po przeczytaniu Pana wypowiedzi stawiam diagnozę postępującej u Pana psychozy maniakalno - depresyjnej. Proszę się niezwłocznie skontaktować z właściwym specjalistą. Tego typu schorzenia, nie leczone, prowadzą do nieodwracalnych zmian mózgu. Części tkanki mózgowej nie uda się już odtworzyć, ale być może lekarz zaleci Panu terapię, która powstrzyma tak gwałtowny przebieg choroby i, tym samym, ulży Panu i Pańskim bliskim choć nieznacznie w cierpieniu. Szczerze namawiam – proszę się nie poddawać chorobie i podjąć leczenie możliwie szybko. Czas ucieka.
            • Gość: do A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 12.12.11, 18:46
              Ty A.S. jesteś takim znanym pschychiatrą jak z koziej dupy trąbka.Ale w środy nadal jesteś Napoleonem, a w soboty Cezarem?
              • Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.centertel.pl 12.12.11, 19:12
                Żart do kitu, oklepany, żenujący. Proszę brać leki zgodnie z zaleceniami lekarza prowadzącego.
                • Gość: ele ! 99,99 % Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 13.12.11, 08:27
                  Wiecie jak poznac chazar-żyda w internecie ? po gadanu ! oni z braku inteligencji zawsze wysyłaja oponeta do lekarza !! To Standard !!!!

Merytorycznie chazar -żyd nie rozmawia !! bo chazar-żyd mysli schematycznie !! i
                  jak rozmowa wychodzi poza standard schematu to chazar-żyd wysyła oponeta do lekarza i kończy rozmowe !!! [ brak inteligencji polotu i argumentu ]

Schemat ! to chazaro-zydowski STANDARD !!!! dotyczy to starych i młodych chazar-żydów !!

WYBORY W POLSCE SA FAŁSZOWANE ! [ od 1945 r do dzis ] sa w łapach chazar-żydów !!!!
                  • Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.com.pl 13.12.11, 15:45
                    A wiecie po czym poznać smutnego psychopatę z moszną wielkości dwóch owoców agrestu? Koleś przede wszystkim żywi się nienawiścią do tzw. innych, w osobach których personifikuje wszystko to, za co nienawidzi sam siebie. Typ wkręca sobie jakieś schizy z wszechobecnymi wrogami, żydami, komuchami i innymi takimi, a jak masz inne zdanie, to z automatu jesteś jednym z nich. Śmierdziele tego rodzaju przyjęli ostatnio strategię, żeby oponentom odmawiać inteligencji, co jest o tyle bezczelne, że sami mają IQ na poziomie długości swojego organu podczas kąpieli w przeręblu. Inne cechy tych matołków: słownictwo - ubogie, pisownia z dużych liter - nadmierna i bez sensu, stosowanie wykrzykników - j.w.
                    Jakich argumentów należałoby użyć w rozmowie z imbecylem pokroju ele, żeby jego tępy łeb zareagował inaczej niż tylko śmiechem w stylu Dody i cuchnącym, zielonym ślinotokiem? Nie chcę nawet wiedzieć.
                    • Gość: ele ! do A.S ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 13.12.11, 19:21
                      Uderz w stół a nożyce sie odezwą ! no i sie odezwały !!! ale do rzeczy

Cwaniak ukrywajacy sie pod nickiem A.S ! stwierdził STADARDOWO !! ze jestem psychopata

Słowianie ! jest to nastepny cwaniaczek chazar -żyd który nie wie co pisze ! a pisze on stadardowo wyzwiskami !!

Psychopata ! jest to człowiek sadystyczny morderca ! zdesperowany moralnie i używa przemocy !!! [ co jak co ale to tu w stosunku do mojej osoby padały grozby pobicia !!! ja ani razu tutaj na forum nie groziłem nikomu !! ] i twierdzic ze ja używam przemocy ?

A.S ! ja rozumiem twoją frustracje w zwiazku niemożnoscia dowalenia mi argumentami !
                      ale dlaczego piszesz cos czego do konca nie rozumiesz ? [ psychopata ]

A.S ! dlaczego piszesz ze ja szukam wrogów ? moją Kontestacje uważasz za nienawisc ?

A.S ! pytasz jakich argumentów należałoby użyc bym zareagował poważnie ? odpowiadam ci rzeczowych argumentów !!! a nie odpowiedzi ad personam [ stadard u mosków ] i

Zamiast Obelg odpowiadac konkretnie i na temat !! [ czy to jest dla was trudne ? ]

Polacy Słowianie ! przeczytajcie post nicka A.S do mojej osoby !! zobaczycie jakich słow używa ten cwaniaczek do mojej osoby ! [ rynsztok !! ] nie musze dodawac że rynsztok jest chazaro-zydowski i on sie tutaj kreuje na intelektualiste [ z tym słownictwem ]

Słowianie ! Jezeli pisanie prawdy jest NIENAWISCIĄ ! to A.S idziesz drogą syjonisty !!

Białoruś ! 50 lat dla kobiet !! 55 lat dla mężczyzn EMERYTURA !!!

Polska ! 67 lat kobiety !!! 67 lat dla mężczyzn EMERYTURA !!!!! [ do smierci !!!! ]

Taki dobrobyt Polakom zgotowała mafia chazar-żyd w Polsce !! no samo powiedzcie czy to nie jest piekne zycie niewolnika za miche kartofli !!

2 mln młodych Polaków wyganli za chlebem na Obczyzne !! a sami opływają w przywileje !!

Słowianie ! nadchodzi Nowy rok i już mafia chazar-żyd szczerzy krwawe kły !! to czas na krwawe podatkowe łowy !
                      • Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.centertel.pl 13.12.11, 21:20
                        Ty jednak wymagasz długiego i drogiego leczenia. I jesteś pierwszą osobą, której to mówię.
                        • Gość: ele do A.S ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 13.12.11, 21:31
                          Mysle ze tobie brak inteligencji i dlatego STADARDOWO uciekasz do ad personam !!!

• Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.centertel.pl 13.12.11, 22:24
                            Nie masz żadnych kompetencji do oceny mojej inteligencji. Ale myśl sobie, myśl, gimnastykuj ten nadpalony drucik.
                            • Gość: ele do A.S Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 14.12.11, 13:47
                              Ersatz ! to masz zamiast inteligencji i to jest twój problem mośku !!! a to skutkuje ze nie posiadasz zdolnosci wyrazania uczuc , czy przekonywania pieknym słowem !!!

Atakowanie Wyzwiskami Obelgami ! to Stadard wiekszosci chazaro-zydów !!! Schemat !!!!

Amen !
                              • Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.com.pl 14.12.11, 15:41
                                Co do inteligencji, to jest to wyraźnie jeden z wielu twoich kompleksów. I jeżeli mnie brak inteligencji, to ty masz mózg muchy plujki.
                                Tak jak mówiłem, potrzebujesz konsultacji lekarza specjalisty, a nie forum. Twój język to podżeganie do nienawiści rasowej i osobiście uważam, że demokracja nie powinna być wolnością do gadania bzdur przez takich psycholi jak ty. Wyzwiska i obelgi to nic w porównaniu ze szkodami, jakie wyrządzają ludzie twojego autoramentu takim chorym bełkotem. Ludzie kupują poglądy w pakietach, a ty pewnie załapałeś się na komplet narodowo-katolicki i pewnie wierzysz w Boga, więc będziesz musiał się przed nim słono tłumaczyć z tych bredni, które wypisujesz. Wielu ludzi traciło w okropnych warunkach życie za sprawy, o których ty nie masz pojęcia i którymi wycierasz sobie parchatą mordę, szczeniaku. Założę się, że jesteś pryszczatym smrodem, który wychodzi do sklepu, albo raczej na żebry, tylko po zmroku, bo tak się boi sąsiadów, a w necie kozaczysz, bo jesteś anonimowy.
                                • Gość: ele do A.S !!!!! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 15.12.11, 08:49
                                  Widze ze udarzasz w Patetyczny ton !!! ale nie bardzo ci wychodzi ! bo twój jezyk jest rynsztokowy !! bozbawiony intelektualnej doskonałości !! ty mośku nie wychodzisz boza Schemat swojej nacji !! [ zawsze uderzasz w osobe a nie skupiasz sie na temacie ]

mosku A.S ! jezeli wyzywasz mnie od wariatow psycholi i nazisty który nic nie robi tylko
                                  podżega do nienawisci ! i ma parchatą morde !! To odrazu Przegrywasz intelektualnie !!!!!!!!

bo to jest pozamerytoryczny argument nie zwazany z tematem!!!! to jest twoje przyznanie sie do porażki intelektualnej !! i to jest twój intelektualny Dramat mośku A.S !!!!!

mośku A.S ! skąd ty wyciagnełes wniosek ze ja jestem z narodowo-katolickiej opcji ??? !!!!
                                  ze co niby katolicy atakuja żydów ? chazarów ? marny człowieku !!! ja nie atakuje żydów
                                  chazrów ! ja atakuje mafie żydów i chazarów która ROZKRADŁĄ POLSKE I POLAKÓW !!!!

NIC NIE MAM DO ŻYDÓW I CHAZARÓW ! jak nie okradna jak nie pasożytują !! jak nie uprawiaja plemienno-rasowy Nepotyzm !!!! to w takich przypadkach ja żydów i chazarów lubie !
                                  i nic nie mam do nich !!!!! lubie tez żólta rase ! [ chinczyków wietnamczyków ! bo nie sa pasożytami a są pracowici ]

NIE ZNOSZE CZARNYCH LENI I MUZUMANSKICH i CYGANÓW PASOŻYTÓW !!!!!!!!!!!!!!!! !!!bo to cwaniacy i nieroby ludzie co to nie pracuja a chca dobrze życ kosztem nas BIAŁYCH EUROPEJCZYZKÓW !!!! [ nie mam ochoty robic na pasożytów i byc okradany !!! ]

1. PYTANIE DO CIEBIE A.S. !
                                  czy to jest MOWA nienawisci ? ze nie lubie pasożytów cwaniaków ? i głosno o tym mówie

2. A.S ! jakiej ty jestes narodowosci ? [ nie o obywatelstwo pytam ] JA jestem narodowosci SŁOWIANSKIEJ i bardzo sie tym Szczyce !! powiem wiecej !!!!

DZIEKUJE BOGOM ZE URODZIŁEM SIE SŁOWIANINEM !! Ulubiecem bogów !!!!!

Zdradz nam jakiej jestes narodowosci i czy sie szczycisz ta swoja narodowoscia !!!!

ele .
                                  • Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.centertel.pl 19.12.11, 19:07
                                    "NIE ZNOSZE CZARNYCH LENI I MUZUMANSKICH i CYGANÓW PASOŻYTÓW !!!!!!!!!!!!!!!! !!!bo to cwaniacy i nieroby ludzie co to nie pracuja a chca dobrze życ kosztem nas BIAŁYCH EUROPEJCZYZKÓW !!!! [ nie mam ochoty robic na pasożytów i byc okradany !!! ] "

To faktycznie mowa miłości i cholernie merytoryczne. To, że nazywasz siebie człowiekiem i dodajesz trzy wykrzykniki nie oznacza, że nie jesteś brudnym prosięciem.

Wstyd mi, że takie kanalie jak ty są Słowianami i białymi ludźmi. Dla mnie jesteś parszywym bydlęciem pozbawionym rozumu, wyobraźni i współczucia. A używam w stosunku do ciebie ostrych słów, żeby dotrzeć do twojej prymitywnej psychiki. Fuj!
                  • Gość: pro-siak Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 17:55
                    "oni z braku inteligencji zawsze wysyłaja oponeta do lekarza !! To Standard !!!! "

To w jaki sposób ci pozbawieni inteligencji sterują twoim słowiańskim inteligentnym życiem ?
                    Dlaczego ci inteligentni nie są w stanie przeciwstawić się tym nie... ?
                    Coś tu Ele nie pasuje w tych twoich filozoficznych teoriach i wynurzeniach.
                    Sam dajesz dowód swojej bezradności, a zarazem braku zrozumienia otaczającego ciebie świata.
                    Dla pocieszenia ciebie - jest was sporo, lecz dla normalnych o wiele za dużo.
                    • Gość: ele do bodzia Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 13.12.11, 20:04
                      bodzio nie myl cwaniactwa z inteligencja ! o bezradnosci to ty mi nie mów bo pokazaliscie tą beradność 11 Listopada 2011 r w Warszawie !! sciagajac do Warszawy kilka tys POLICJI !
                      uzbrojonych w GAZ !!! KARABINY strzelace gumowymwymi kulami do ludzi !! psy na ludzi
                      i uzbrojone wozy pancerne [ to wczorajsze czołgi ] i kilkanascie tysiecy tajniaków !!!

CHAMSKA SIŁĄ ! TYM STERUJECIE LUDZMI ! ale do czasu bodzio ! do czasu !!

To wam zostało z waszej inteligencji !! chamska siła !!!!! i udawanie głupa ze sie nie rozumie co sie do was mówi !! [ pytałem cie dlaczego KGHM które znosi brylantowe jaja dalej jest sprzedawana ! a twoja inteligencja podpowiedziała ci ze wolisz kawe popijac niz mi odpowiedziec !! no i to by bylo na tyle z wasza inteligencja ! prostych pytan nie rozumiecie ! prostych !!!

Wybory w Polsce sa fałszowane od 1945 r !!!! bo sa stale w żydo-chazrskich łapach !
                      • Gość: pro-pop Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 20:57
                        W pewnym sensie każdy cwaniak musi na swój sposób być inteligentny.
                        Inaczej się nie da.
                        Chyba, że jest się ciągle narzekającym na wszystkich i wszystko nieudacznikiem życiowym, dla którego populistyczne hasła są ważniejsze w życiu niż inteligencja i umiejętność radzenia sobie.
                        ...
                        Po to jest sprzedawany, by raz na zawsze skończyć z jaśnie panującymi pseudo-związkami zawodowymi siedzącymi w kieszeniach dyrekcji oraz wszelkiej maści partii politycznych.
                        Po to, by skończyć z nadmierną ilością nieproduktywnych stanowisk , stworzonych na podziękę dla wiernych i poddanych po wyborach.
                        A stanowiska - choćby zatrudniona pewna pani, dojeżdżająca codziennie z W-wy do Lubina do pracy. Takich przykładów jest masa...
                        Problem w tym, że my Polacy za cholerę nie potrafimy robić dobrych, z korzyścią dla kraju interesów.
                        Jakoś państwa zachodnie sobie radzą z tą prywatą, a my...wciąż nieszczęśliwi.
                        Głupota, zawiść , nieudacznictwo z olewnictwem oraz brak obowiązkowości.
                        ...
                        Dlaczego Polska nie miała kolonii ? ... Dowiedz się ...
                        • Gość: ele do bodzia Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 13.12.11, 21:24
                          Ty sie słyszysz ? KGHM 11 mld zł zysku w 2011 r i 2do 4 mld zł co roku zysku do budzetu [ dla polaków ] i ty przeciwstawiasz to ze klkanascie chazro-żydów zrobiło sobie synekury ??!!! i dlatego mamy sie pozbyc kilkadziesiat mld zł ?!!!! ty chyba na głowe zydzie upadłeś !! lub chciwośc ci rozum odebrało !!!!

ten twój post wydrukowałem i zachowam go !!!! jest to prawdziwy obraz dzisiejszej Polski wktóra jest w łapsakach mafi chazro-żydowsko-globalistów !!!

to RABUNEK !!!
                          • Gość: pro-,,, Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 22:27
                            Nie myl zakładu państwowego ze spółką akcyjną, w której skarb państwa ma zaledwie plus/minus 31 % , a pozostali czyli polacy i zagraniczni akcjonariusze 68,21%.
                            W jakiej formie płyną pieniążki ( i te dla Polaków ) ?
                            • Gość: ele do bodzia ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 15.12.11, 09:02
                              Bodzio ! powiedz kto przy zdrowych zmysłąch sprzedaj kure znoszaca brylantowe jaja ?

ZYD ! Janusz Lewadowski [ obecnie cwaniak robi za komisarza, mafia ] w 1992 roku chciał sprzedac KGHM ZA 1.5 mld zł !!!!!!!!!!!!! ale załoga KGHM ostro zaprotestowała i sie cwanaik wycofał !!

od 20 lat KGHM przynosi do budzetu od 2 do 4 mld żł ZYSKU !!!! to ja sie pytam ciebie
                              i INTERNAUTÓW po jaka cholere sprzdawali KGHM ratami po trochu ?????

1) ile dostali ze sprzedania 65% KGHM !
                              2) a ile przez te 20 lat KGHM zrobił zysku ?

KTO STRACIŁ ?
                              KTO ZYSKAŁ !!!

bodzio mógłbys przeprowadzic Analize tego RABUNKU W BIAŁY DZIEN !!! lub moze zysku ?!!
                              • Gość: pro-pan Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 13:07
                                Nie KGHM jak wmawiasz, a pakiet kontrolny, który gwarantował określony udział w zysku.A to jest kolosalna różnica.
                                Nikt tu Ele nie zaprzecza, że przy prywatyzacji w tamtym i w tym okresie nie popełniano błędów czy też machlojek.
                                Jak świat światem chęć posiadania jak najwięcej zawsze kopie w dupę uczciwość gdy gigantyczne pieniądze aż kuszą by je chapnąć.
                                A co najgorsze; niezależnie od koloru i przynależności.
                                Każda rewolucja i zmiana ustrojowa daje temu dowód. Kasssa.
                                A te zyski, o których tak mówisz są przejadane przez ogromną armię ministerialnych urzędników zajmujących się zarządzaniem w ramach tego pakietu.
                                Mądre Państwo i tak może zarobić - podatek od kopalin, z obrotu akcjami, ...

• Gość: ele do bodzia ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 16.12.11, 11:51
                                  bodzio ! tak wygladaja nowe miasta w Chinach i to dla ludzi co topodobno pracują za miche ryżu !

www.youtube.com/watch?v=9n8rlMlT7CM&feature=related
                                  Chiny !!!!! to jest kierunek dla europy i Polski !! bo widzimy co mamy pod rzadami żydów !!
                                  chazarów !! którzy rzadza nami mafijnie !!!!

A MAMY
                                  Rabunek ! Oszustwa ! sku...ona nacpana młodzież ! bezrobocie ! i Obłuda poprawnosci !
                                  Cenzura ! oszustwa wyborcze ! Kłamstwa polityków ! Wysokie podatki ! Zamordyzm !
                                  Uwłaczajace zarobki ! [ nie dotyczy to mafi zydów i chazarów zarobki maja WYSOKIE ! ]

a dzis ta internacjonalistyczn graja żydów i chazrów chcą nas Pozbawic NIEPODLEGLOSCI !
                                  jak nam została po ratyfikacji Traktatu Lizbonskiego ! podpisanego cichaczem wbrew Narodowi !!![ na referendum ta zgraja żydów i chazarów nie zdecydowała sie ! oj nie !!!! ]

Miler ! Palikot ! Tusk ! Sikorski ! to galeria ZDRADY ! [ i z reszta biernych posłów ]

ŻĄDAMY ! REFERENDUM W SPRAWIE FEDERACJI !!!

Słowianie ! z roku na rok Biedniejemy !!! coraz wiecej pracujemy i coraz wieksze Haracze
                                  ta mafia pobiera ! [ wiecej pracujesz to wiedz ze wiecej ci zabiora !!!! ] taki system !

Mafia polityków zarabia kosztem Narodu !! [ zobaczcie jak im konta bankowe puchna !!!! ]
                                  ta żydo-chazarska mafia jest Doskonała w Ograbianiu społeczenstw danego kraju !!!!

Mówie wam ! sa mistrzami w tym fachu !!

Europa ma Jednego własnego wroga ! to jest Judeo-Globalizm ! on niszczy Tożsamość kulture europy ! ten CHINCZYK MA RACJE !!!
                                  • Gość: ele do mafi ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 16.12.11, 11:59
                                    zobaczcie OSZUSCI Z POLSKI ! [ po chinczyku na you tube ]
                                  • Gość: pro-,,, Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 17:33
                                    Tak najprościej czym są Chiny.
                                    Załóżmy, że podstawowym artykułem żywieniowym w Chinach jest ryż podobnie jak u nas są ziemniaki.
                                    Tak więc sprzedajmy na chińskim rynku w jednym tylko dniu tyle paczek ryżu ilu jest mieszkańców tego państwa w cenie 1 dolara za paczkę.
                                    Ludność Chin to coś koło 1 300 000 000...
                                    Tą sumę pomnóż przez 12, a potem dni w roku.
                                    Następnie porównaj to z naszym maleńkim krajem i porównaj uzyskane sumy.
                                    Wiedz przy tym , że ze względu na nasz maleńki polski rynek zbytu jesteśmy uzależnieni od innych krajów Europy.
                                    Nie stać nas na samodzielność...
                                    ...
                                    Ele - załóż firmę , zatrudnij ludzi na bardzo dobrych warunkach, zacznij produkować , a potem spróbuj ten towar sprzedać.
                                    Posmakuj...
                                    • Gość: ele do bodzio ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 16.12.11, 19:02
                                      Nikt nie mówi o samodzielnosci !!! [ ja jestem za panslawizmem ] i też nie mówie ze Polska ma miec takie sumy pieniedzy !!!!!
                                      Ja mówie tylko ze Chiny poszli drogą dyscypliny ! etosu pracy ! i Bezwglednej walki z
                                      korupcja !!
                                      w Chinach jest to karane smiercią ! a w Polsce jest powołane ministerstwo Juli Pitery !
                                      w Chinach zakłady sa prywatyzowane ale wiekszoscowy pakiet jest w rękach Chin !
                                      w Polsce zakłady sa sprzedawane szybko tanio [ bo podobno sprzedaje sie za tyle za ile kupiec chce kupic !!!

Skutek POLITYKI CHIN ! jest Pierwsze miejsce w swiecie !
                                      Skutek poltyki mafi żydów ! chazrów JEST BANKRUCTWO Polski !!

Chiny maja Najwieksze rezerwy waluty w świecie !!

Polska ma ale 800 mld zł ! długu !! i na karku żydo-globalistów którzy niszcza kazdą
                                      incjatywe ! [ wysokimi podatkami akcyzami i durnymi przepisami krepujacą incjatywe !! ]
                                      plus głupawe żydo-chazarskei rzady w Polsce !!

bodzio !

21 lat temu żydy wmawiali nam Polakom ze prywatyzacja przyniesie dobrobyt ! bo
                                      prywatne to lepsze !!! i co bodzio ? 21 lat i mija i jest coraz wieksza bieda ! coraz wieksze długi !!! i widoku na lepsze nie ma ! jak jest widok to tylko na gorsze !!!

OKRADLISCIE NAS !
                                      • Gość: pro-... Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 19:33
                                        Przestań gadać o etosie pracy i walce z korupcją.
                                        Po prostu zwykli ludzie zapie...ją tam w większości jako pozbawiona podstawowych praw pracowniczych tania siła robocza ( takie prawa ekonomii ), a tym czasem jak podał Chiński bank centralny kilkanaście tysięcy skorumpowanych urzędników państwowych oraz dyrektorów przedsiębiorstw państwowych wyprowadziło z Chin głównie do USA około 120 mld USD.
                                        120 mld.
                                        Ile nakradli ci, którzy nie uciekli z Chin ?
                                        Ile jeszcze kasy wypiorą azjatyckie pralnie-kasyna ?
                                        Diabli wiedzą.
                                        Lud chiński pchnięty szczytnymi hasłami partii i i tak będzie musiał to zbilansować, tzn. siedzieć cicho, poświęcić się i zapie...ć dalej.
                                        Walka z korupcją czy walka rywali i konkurentów partyjnych o wpływy lub udział w zysku ?
                                        Ponad 80 mln. członków rządzącej partii musi mieć za co żyć mój drogi, a pieniądz i życie w luksusie jak wszędzie kusi.
                                        Ale co to wszystko ma z forumowym tematem ?

• Gość: pro-kuśka Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 17:38
                                    Tak nawiasem-dowiedz się o systemie i emeryturach w Chinach.
                                    ...Czy były, czy są ... Czy będą i kto je dostanie, a kto nie...
                                    Wikipedia i jutuba odpada...
                                    • Gość: ele do bodzio ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 16.12.11, 19:14
                                      widziałes wieżowce ? a jakie parki ! tak jest w Chinach !!! bo tam nie ma sprowadzanej
                                      do europy dziczy !!!! nierobów !!!! pasożytów !!! dostajace pieniadze za darmo !!!

a wiesz dlaczego bodzio ? bo tam rzadza Chinczycy a nie obca nacja zydów i chazrów !!!
                                      to dzieki wam !!!! zydzi i chazarzy mamy w Polsce takie gó... !!!!taką biede !! taki syf !!!!
                                      i pełno nierobów [ cyganów muzumanów murzynów czeczenów ] wszystko to amatorzy życia na krzywy ryj ! i na dodatek NEPOTYZM plemienno-rasowy żydo-chazarski !!!

WSZYSTKO CO NA POLSKE SPADŁO ZŁEGO to dzieki wam żydzi i chazarzy !!!! wy jestescie przeklenstwem Polski i Polaków !!! wy te kraj dusicie !!! i dlatego my Słowianie nie mozemy sie SWOBODNIE ROZWIJAC !!!!!!!!
                                      • Gość: pro-myk Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 20:04
                                        A po jakiego grzyba takie wieżowce ? Ekonomicznie nieuzasadnione w naszym kraju ...
                                        Takie parki w naszym klimacie ?
                                        Piaszczysta gleba i całkowicie odmienna wilgotność powietrza...
                                        ...
                                        A po Pomorskim i Śląskim jaka dzicz niszczy drzewa i zieleń dookoła bloków ?
                                        Jaka dzicz niszczy wyłączniki w windach ?
                                        Jaka dzicz maluje po świeżo odnowionych ścianach - "polacy to pany" ?
                                        Ele - spać.
                                        • Gość: ele do bodzia ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 19.12.11, 17:43
                                          bodzio ! o co chodzi ci z pomorskim slaskim ? nie bardzo kumam kto niszczy i co niszczy ?

bodzio ! jak to sie ma do wspaniałych budynków dla chinczyków [ podobno za miche ryzu ]

bodzio ! skąd wysnułes wniosek ze windy niszcza polacy ? a moze zydzi i chazary azjatyckie nasienie niszczą windy ! co nie pomyslałes ?

bodzio ! skąd wysnułes wniosek ze maluja na scianach polacy ? a moze to dzicz azjatycka
                                          chazaro-żydowska niszcz odnowione sciany ?

bodzio ! PYTAM CIE !!! czy chinczyk filmie mówi zle ? [ ze dawanie za darmo socjalu rodzi
                                          armie Pasożytów !!!! ] i jak sie chce jesc to trzeba pracowac !!!

CZY TA filozofie chinczyka jest zła ? mozesz mi na te pytania odpowiedziec

Bede ci niezmiernie wdzieczny !
                                          • Gość: pro-bodek Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 19:22
                                            Ciężko jest dyskutować z kimś kto rżnie głupa i udaje ślepca by uciec od niewygodnej odpowiedzi, albo jest totalnym "głupem "nie potrafiącym samodzielnie myśleć i oceniać świata.
                                            Brak samodzielnego i racjonalnego myślenia to największy problem naszego kraju.

• Gość: ele do bodzio ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 20.12.11, 19:39
                                              Bodzio ! juz ci mówiłem ze twój żydowski purnonsens jest dobry na odpusty gawiedz zabawiac !! [ mówiłem ci wiele wiele razy ] a ty co jakis czas walisz swoje purnonsensy i
                                              i masz jakies anse ze ciebie trudno zrozumiec !!!

bodzio ! ty mi sie tu nie migaj !!!
                                              i spokojnie wyjasnij wszystkim co i jak !!! [ pytania znasz ]

• Gość: pro-beton Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 20:10
                                        A tu masz wieżoce polskie;
                                        np. Katowice;
                                        pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:OsiedleGwiazdy.jpg&filetimestamp=20051215161232
                                        pl.wikipedia.org/wiki/Lista_najwy%C5%BCszych_wie%C5%BCowc%C3%B3w_w_Polsce
                                        W Chinach takie są, w Warszawie i Katowicach, a w Zielonce takich nie ma co ?
                                        • Gość: ele do A.S czekam Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 19.12.11, 17:56
                                          A.S czekam ! zadałem ci 2 pytania i oczekuje odpowiedzi !!! odpowiedzi rzeczowych i na temat !!!!!! bez wycieczek osobistych !!!

Mysle A.S ze stac cie na te odpowiedzi !!!

Słowianie ! dzis pod rządami reżimów chazaro-żydowskich praca jest NIEWOLNICTWEM !!!
                                          • Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.centertel.pl 19.12.11, 20:56
                                            Nie karmię trolli. I wybacz tę wycieczkę osobistą, trollu.
                                            • Gość: ele do A.S Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 20.12.11, 19:26
                                              A.S ! widze ze nie podoba ci sie myslacy Polak !!! wolisz rozmawiac z głupszym od ciebie ?
                                              ja cie nawet tak po ludzku rozumiem ! ale jak sie wcinasz w dyskusje to konsekwencje trzeba ponieść ! a nie wycofywac sie rakiem i walic popierduchy ze niby trolla nie karmisz

AS. ty poprostu stchórzyłes [ skitrałes sie ] ty nawet nie podjełes walki !!! ty oplułes
                                              [ typowo po żydowsku ] i tym samym pokazałes poziom twojej kultury !! [raczej jej barkiem ] bo opluwanie kogoś jest pokazaniem swojej marnej prymitywnej kultury !

Słowianie ! taktyka syjonistycznych zydo-chazrów jest !

ATAKOWANIE WYZWISKAMI OBELGMI i WYSMIEWANIEM ! i ucieczka !!!

AS. ty mi przypominasz człowieka który ma twarz bez żadnego wyrazu ! ona jest pusta odczłowieczona ! i to przeraża !!!

AS. ! Ja codziennie dziekuje bogom ze stworzył mnie Słowianinem ! ULUBIECEM BOGÓW !!!

• Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.com.pl 21.12.11, 16:24
                                                Jesteś za płytki, żeby mnie sprowokować. Przykro mi to mówić, ale brzydzę się takimi gnidami jak ty. Za podżeganie do nienawiści rasowej odpowiesz kiedyś przed swoimi bogami.
                                                Niezmiennie uważam też, że jesteś zakompleksionym, pryszczatym, z metra ciętym onanistą z hiper zezem. Obrzydlistwo, tfu, tfu! :(
                                              • Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.com.pl 21.12.11, 16:45
                                                Aha, czekaj matołku o kleistych łapskach, jeszcze ci powiem, że od jakiegoś czasu codziennie sobie winszuję, że nie mam we łbie takiej cuchnącej berbeluchy jak ty i że nie mam kompleksów, kóre musiałbym leczyć w sposób, który ty nazywasz słowiańszczyzną. Słowianin się znalazł, w mordę jego gajowego, bo pęknę z ubawu :)))
                                                • Gość: ele do AS. ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 23.12.11, 09:51
                                                  AS. ! widac to i czuć ze nie jestes zadowolony ze swojejgo żydo-chazarskiego pochodzenia !
                                                  bo nie chwalisz sie nim ! i nie dziekujesz swojemu bogu za to ze pozwolił ci sie urodzic
                                                  żydo-chazarem !!

Piszesz ze ja mam kompleksy ? [ co jak co ale mne o kopleksy podejrzewac ,to tylko moze nierozgarniety mosiek !! jak bys mi zarzucił uwielbienie swojej Osoby i swojej Nacji to bym sie zgodził !!! ]

.Piszesz ze nie dasz sie sprowokowac ? AS. ty cały czas jestes nakręcony !! przeczytaj swoje
                                                  posty do mojej osoby to jeden potok rynsztoka żydo-chazarskiego lumpa !!!

Słowianie ! podam pare intelektualnych słów moska AS. o swojej osobie !!!

cuchnaca berbelucha we łbie [sami powiedzcie ze ciekawe zestawienie jego żydo-chazraskiej głowy !! ]
                                                  matoł o kleistych łapskach [ tu AS o sobie mówi i swojej nacji !! bo co jak co to wiekszosc z was ma te kleiste łapska ! ]

Słowianie ! nie bardzo rozumiem jego żydo-chazarskich słów [ cytuje w morde gajowego ]
                                                  no ale juz sie przyzwyczaiłem ze chazar-żyd nie zawsze pisze i mysl i Logicznie !! ]

Słowianie ! za pare dni nastanie nowy rok ! a znim jak zawsze reżimy okupujace Polske i nas Słowian domagac sie bedą Haraczy !!! juz swoje mordy krwiożercze do spijania krwi Polaków nastawiaja ! juz ohydne kły szczerzą !! bo te monstra chazaro -żydowskie nasza Krwia sie żywia !!! i i beda robic to stale jak bedziemy rozproszeni !!!

SŁOWIANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  CZAS BUDOWAC UNIE SŁOWIAN ! mocarstwo gospodarczo-demograficzne ktore zapewnią nam SŁOWIANOM Rozwój i Dobrobyt !!
                                                  • Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.com.pl 23.12.11, 13:07
                                                    Bredzisz, bo niczego nie zrozumiałeś. Ja jestem żydo-chazarem, mośkiem, cyganem, murzynem, eskimosem i co tam sobie jeszcze wymyślisz w tej swojej pokręconej bani. Jestem twoim wyrzutem sumienia i obiektem całej twojej nienawiści, choć na samym jej dnie jesteś ty sam, bo ktoś, kto tak bardzo nienawidzi innych nie może akceptować samego siebie i jest najbardziej oczywista prawda na świecie. Jeżeli już do czegoś potrafisz mnie sprowokować, to do zastanowienia nad tym jak cienka jest granica między współczuciem a obrzydzeniem. Wprawiasz mnie w obrzydzenie, ale jednocześnie jest mi ciebie żal z powodów j.w. Ten miks powoduje, że bawi mnie wymyślanie epitetów pod twoim adresem, bo reagujesz na nie jak świnia na obierki i to jest i obrzydliwe i fascynujące zarazem. Twój przykry byt ciekawi mnie tak, jak entymologa żywot żuka gnojaka. Próbuję dociec jak to się stało, że natura wypluła w procesie ewolucji takie ochydne coś, jak twoja nędzna, nieprzystosowana do życia w społeczeństwie postać. Czy był to z góry ukartowany, fatalny żart siły stwórczej, czy też efekt uboczny głównego, prawidłowego procesu. Z tym pytaniem, zawieszonym w próżni twojej mózgoczaszki cię zostawiam.
                                                  • Gość: ele do AS. ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 23.12.11, 20:01
                                                    AS ! Na zawiść trzeba sobie zasłużyc ! Nic tak nie nobilituje Polaka Słowianina jak wyzwiska zniesławianie wrogów Słowian i Słowianszczyzny !!! te wyzwiska wrogów sa NAJWIEKSZA NAGRODA dla jego walki ! jego przekonań ! jego uczuc do Narodu Słowian
                                                    jego siły woli wyzwolenia sie spod okupacji reżimów żydo-chazarskich ! i jest jeszcze
                                                    wieksza zachęta do jeszcze wiekszej walki o Demokracji i WOLNE WYBORY W POLSCE !!!!

AS. ! JA wiem ze ja ci sie jawie jako niebezpieczenstwo dla waszej chazaro-żydowskiej dominacji w Polsce i dla waszego ohydnego NEPOTYZMU [ od 1945 do dzis ] !!!!!!!!!!

Ludzie zdolni nie podatni na waszą prymitywna propagande ktorzy nie sa podatni na wasze kłamstwa sa dla waszej nacji niebepieczenstwem
                                                    i dlatego narasta w tobie Wsiekłość i już dławisz sie juz własnymi rzygowinami !!!!

AS Już ci pisałem ze twój jezyk jest plugawy ! azjatyckiej kultury o stepowej cywilizacji
                                                    ty nie pasujesz do Europy ! My Słowianie wstydzimy sie takimi jak ty ,ze zamieszkujesz nasz Piękny kraj ! i ze twoja osoba psuje tylko powietrze w Polsce !!!

AS ! NIE pozwalam sobie by mną zawładneła nienawisc a przeciwnie staram sie uczyć szacunku i miłości do Polski i Słowian !!

MY SŁOWIANIE WALCZYMY O CZYSTOŚĆ NASZYCH SERC I UMYSŁU !! BO SŁOWIANIE TO CZYSTOŚĆ I PIĘKNO !

• Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.centertel.pl 23.12.11, 20:06
                                                    Nerwy ci puszczają, robaczku ;)

A tak poważnie, udaj się wreszczie do sepcjalisty, psycholu. Jesteś poważnie chory i zagrażasz sam sobie.

Ele Słowianin, w dupę kopany, buuuuuuuuuuuhaahahahahahhaha :))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: ele do AS. ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 23.12.11, 22:17
                                                    AS. ! poddajesz sie ! bo sie powtarzasz a powtarzasz sie bo ci brak słów ! i to jest twój chazaro-żydowski problem !!

AS ! ja mam ubaw z ciebie a nie nerwy ! ty jestes tylko przystawką na sniadanie !

• Gość: A.S. Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.centertel.pl 23.12.11, 23:37
                                                    Dobra, dosyć tej żenady. Niniejszym ogłaszam ostateczne wstrzymanie dokarmiania trolla. Jesteś obrzydliwy, chory i nudny. Myliłem się też co do twojej powierzchowności. Nie jesteś pryszczatym, nastoletnim onanistą, ale starym, pomarszczonym onanistą. I do tego komuchem. Fuj, ale dół! Nie pisz już do mnie trollu, bo nie odpowiem i nawet nie przeczytam. Żegnaj, "defekcie mózgu" [dobre :)] Ciao :)

forum.gazetalubuska.pl/kto-zna-trola-o-nicku-ele-slowianin-szalom-t74687/
                                                  • Gość: ele do AS ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 24.12.11, 12:03
                                                    Oczywiscie ze sie poddajesz ! [ ja to wiem z góry ] bo znam was i wasze myslenie !! a myslicie schematem ! wyjasniam

Wy zawsze zaczynacie od oplucia oponenta !!! potem dajecie noge i tyle was widac !!
                                                    [ to znaczy ze zmianiacie nicka i udajecie kogoś innego ! stary schematyczny numer zydowski ]

wyjasniam typy opluwania zydowskiego
                                                    1. wyzwnie od wariatów
                                                    2 wysłanie do domu wariatów
                                                    3 wyzwanie od nazistów faszzystów i ksenofobów
                                                    4 szukanie literówek w tekstach oponenta
                                                    5 wyzywanie oponenta od wszyskiego najgorszego co w tej chwili żydo-chazrowi przyjdzie do głowy !!!!

Gdy ten zestaw plucia sie konczy to chazaro-żyd wycofuje sie ! bo poza schematem
                                                    chazaro-żyd nie umie dyskutowac ! przerasta jego mozliwosci intelektualne !!

Tak jest zawsze z wami i po tym poznaje kto jest żyd-chazar a kto SŁOWIANIN !!

AS ! czy wiesz ze dzis zaczyna sie Nowy Rok ? Natalis Solis Inviety !!!!
                                          • Gość: pro-myk myk Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 19:39
                                            Tych co ja zadałem, już nie zdołam policzyć, a i na odpowiedz już nie czekam gdyż czasu szkoda.
                                            Poza tym, to forum nie teleturniej.
                                            A tak nawiasem - zanim zacznie się wymagać od innych , trzeba zacząć od siebie.
                                            • Gość: ele do bodzio ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 20.12.11, 20:19
                                              Bodzio dalej sie migasz to u ciebie i twojej nacji nagminne !!

SŁOWIANIE !
                                              w Polsce pod rzadami rezimów żydo-chazarskich praca jest Niewolnictwem !!!
                                              • Gość: teles Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 20:32
                                                Człowiekowi godzi się starać tylko o taką wiedzę, która jest na miarę jego zdolności- Arystoteles.
                                                • Gość: ele do bodzio ! Re: Czytajcie klasyka komunizmu i faszyzmu IP: *.aster.pl 21.12.11, 09:04
                                                  Eureka !! juz wiem co cie tak zdenerwowało dzicz chazarsko-żydowska cie zdenerwowała !
                                                  bodzio czy ty mi chcesz powiedziec ze w waszej nacji [ chazar-żyd ] nie ma dziczy ? ze sa tylko kulturalni inteligentni ludzie ?

bodzio czy ty mi chcesz powiedziec ze chazaro-żydzi juz nie mieszkaja w blokach ?
                                                  [ bo sie bractwo tak podorabiało ze juz w samych willach mieszka !!!???? ]

Ja dalej twierdze ze wszystkie nacje maja swoją dzicz !! a jak maja to moga niszczyc !!!
                                                  i to by było na tyle bodzio !!

Mali ludzie czerpią Olbrzymią radość z gaf popełniajacych przez ludzi Wielkich ! Artur Schopenhauer .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka