admiral55
04.06.12, 21:35
...z takkim sku...synstwem, zubozeniem moralnym , stronniczością niezawisłego chama..... nie spotkałem sie prze całe swoje zycie dopóki nie urodziło mi sie dziecko....skorumpowany sędzina pozbawił mnie dziecka w ciągu trzech miesiecy...wystarczyło zeby ograniczyć mi dziecko, zmienić nazwisko i pozbawić po sku...syńskim zakłamaniu dwu psychicznie chorych psycholozek które swoim sku...synstwem i zwryrodnieniem przyczyniły się do tego....ta cała obrzydliwa klika bezczelnie nazywa to dobrem dziecka a to najzwyklejsze zwyrodnienie którym te świnie są przepełnione....i ta parswzywa żebranina o pieniadze gdzie dziecko staje się instrumentem do robienia pieniedzy jest tak podła że wyżygać na wet się nie można....kuratorka która w swoim schamieniu podnosi ręce na ojca dziecka to tylko prymitywa i sługus który nie nadaje się do tego zawodu....prorodzinny handel obwozny....bezczelny sędzinko gdzie jest moje dziecko....gdzie ty masz elementarne podstawowe zasady moralne , gdzie twój poziom intelektualny ....dopytywałeś się tylko o mój portfel bo zebrzesz tak samo jak zakłamana suka która urodziła to dziecko jesteś cynicznym chorym chamem....bo niby dlaczego kulejesz na te swoją.....boś alkoholikiem wykonujacym egzekucje na ojcach i dzieciach.....żałować pozoistaje ze wylew ciebie nie zabił czego szczerze zycze bo świnia na twoim poziomie nie zdaje sobie sprawy co ludziom.....ales oczywiści ze az takim debilem nie jestes wiec dlaczego czynisz ludziom to czego ludzie nigdy nie zaakceptuja....zwyrodnialcom pisze NIE!!!!!!!!!!!!!!!!