Gość: Bezrobotny IP: *.zielman.pl 01.07.04, 21:05 I słusznie.Gdzie jest Castorama?W Zielonej Górze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CKM Re: Nabór pracowników do Castoramy IP: *.gorzow.mm.pl 02.07.04, 12:44 Żenada!! znów Zieląka pokazuje ,że ma wszystkich w du... ,bo przecież oni są najlepsi i najważniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Nabór pracowników do Castoramy 02.07.04, 13:04 Dlaczego uważasz że to cała zielonka jest do dupy a co to wina mieszkańców że urzędnik jest jełopem bo powinien przyjąc każdą oferte nawet z zakopanego co najwyżej odrzucić ją potem. Głupotą jest nieprzyjmowanie ofert wogóle przecież jest tyle możliwości odrzucenia na spokojnie i bez tego całego szumu potem. Brak wyobraźni urzędnika ot wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanno Re: Nabór pracowników do Castoramy IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.07.04, 14:18 Kolejny teatrzyk dla naiwnych. Może w celu poprawy samopoczucia urzędników ? Skoro by zdobyć pracę panuje powszechna opinia że trzeba mieć tzw."dojścia" to nie widzę powodu by w tym wypadku było inaczej. Myślę że ewentualne miejsca są już dawno "zaklepane", a ten cały nabór to tylko pozory (demokracji ?, uczciwości ?, wolnego rynku ?, do wyboru) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: Nabór pracowników do Castoramy IP: *.zielman.pl 02.07.04, 17:06 to żenujące i absurdalne, że Urząd Miejski pośredniczy w zatrudnianiu pracownikow wprywatnej firmie. To rodzi tylko niepotrzebne podejrzenia o korupcję i układy i daje urzędnikom nieuzasadnioną dodatkową władzę. No i ciekawe czy Castorama zapąłci Urzędowi za świadczone usługi pośrednictwa pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jahoo Re: Nabór pracowników do Castoramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:15 Nie ma sie o co bic, jeszcze wszystkim ta castorama bokiem wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Nabór pracowników do Castoramy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 18:56 A do mnie dzisiaj zadzwonili z Castoramy (podanie dalem w srode) i powiedzieli,ze sa zainteresowani moja oferta i zaprosili na rozmowe - a nie znam zadnych urzednikow - nawet nie wiecie jak sie ciesze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: Nabór pracowników do Castoramy 02.07.04, 19:19 Myślę że to bardzo delikatna sprawa. Na pewno z faktu zatrudniania tylko zielonogórzan mogą ucieszyć się mieszkańcy ZG, dla nich to większa szansa na znalezienie pracy. Jednak myślę że Urząd Miasta nie powinien brać udziału w rekrutacji pracowników, można było to ciszej załatwić poprzez dogadanie się z przedstawicielami Castoramy, aby zatrudniali tylko zielonogórzan i byłoby po krzyku. Teraz wiele osób jest niezadowolonych. Ostatnio jakieś dziwne rzeczy dzieją się w naszym mieście, najpierw laptopy, nieudane przeniesienie ogólniaka, teraz rekrutacja do Castoramy przy udziale UM, ciekawe co będzie dalej, aż boję się czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgora Re: Nabór pracowników do Castoramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 19:40 Ty myślisz ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: Nabór pracowników do Castoramy 02.07.04, 19:49 A co w tym dziwnego, chyba że to u ciebie jest rzadkością :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Nabór pracowników do Castoramy 03.07.04, 01:41 Gość portalu: zgora napisał(a): > Ty myślisz ????????????? Uwaga nie na miejscu. O ile zauważyłem marcin_zielonagóra myśli. Co do Ciebie nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś