Dodaj do ulubionych

Internet na Jędrzychowie

05.12.12, 09:54
Szukam dostawcy internetu na Jędrzychowie. Jakieś pomysły?
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Internet na Jędrzychowie IP: *.play-internet.pl 05.12.12, 13:18
      Mam z Netii.Za bardzo się nie znam ale to jest chyba tak że kable są Telekomunikacji.Netia pewnie jest jakimś dzierżawcą.W razie awarii nie doprosisz się naprawy bo panowie technicy z TP się nie śpieszą.Ja dzwonie do Netii,oni to ponoć zgłaszają do TP,TP pisze że naprawiła a nie naprawiła i tak od miesiąca.Zaraz mija mi miesiąc od zgłoszenia awarii i ani widu ani słychu.Mam zamiar rozwiązać umowę .Korzystam teraz z PLAY Online i chodzi jak na razie ok i chyba przy tym zostanę.
      • Gość: adamczak Re: Internet na Jędrzychowie IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.12, 18:57
        A jakiś mniejszy dostawca?
        • Gość: Kev Re: Internet na Jędrzychowie IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.12, 00:13
          tam chyba jeszcze jest netdrive
          • Gość: Barbi Re: Internet na Jędrzychowie IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.12, 00:22
            Faktycznie. A może po prostu wykupicie reklamę w jakiejś gazecie?
            • Gość: adamczakm Re: Internet na Jędrzychowie IP: 62.87.232.* 11.12.12, 21:37
              Nie chcac wdawac sie w pyskowki z barbi - odczekalem i ponawiam pytanie. Macie do zarekomendowania jakis providerow? Przy okazji znajomi maja netdrive'a i "szalu nie ma".
              • maurycyzg Re: Internet na Jędrzychowie 28.12.12, 00:49
                Ja mam u Pawluka. Podłączenie było dość drogie (cos koło 300 zł), ale teraz wszystko działa. Wczesniej miałem play mobilny i była tragedia. Teraz niby zmieniaja łącza na szkło i prędkości - zobaczymy co wymyslą.
                • Gość: olo Re: Internet na Jędrzychowie IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.12, 11:53
                  Macie kościólłna Jedrzychowie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka