Dodaj do ulubionych

Lumpeks second hand Zielona góra

16.01.13, 20:55
Witam, szukam dobrego, taniego lumpeksu w Zielonej górze, może znacie takie, które polecacie? :) Z góry dziękuję za podpowiedź :) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Calla Re: Lumpeks second hand Zielona góra IP: *.182.237.90.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.01.13, 15:52
      Jeśli chodzi o ciucholandy w Zielonej to nie jestem jakąś wielką zakupoholiczką i nie orientuję się we wszystkich w mieście,ale mogę polecić sklep z odzieżą na wagę na ul. Lisowskiego(w soboty najtaniej bo chyba 10zł/kg a w poniedz. są dostawy i jest coś ok. 49zł/kg) oraz na Zaciszu (między Polo a Biedronką) (tu dostawy są w soboty, więc najtaniej w piątki). Można tam niekiedy znaleźć całkiem nowe i fajne ciuszki dobrych firm. Podobny jest też sklep na ogrodowej(niedaleko rondka). Udanych zakupów!
      • Gość: kitek Re: Lumpeks second hand Zielona góra IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 16:31
        Witam.polecam Ci lumpeks na pomorskim,to jest konfin sklep nazywa się stara szafa u Basi naprawdę super ciuchy.Znalazłam tam wszystkie cacka które posiadam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka