olinka20 21.08.11, 16:50 Prosze mnie tu zapoznac z plotami, bo ja wyjechana byłam i nie wiem czy cos waznego mnie nie ominęło. A jak tu zyc bez plotek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Ploty forumowe 21.08.11, 20:27 na olinę babowa urok rzuciła. kowalowa się rozpakowała asiowa bawi się w gospodynię czarnacalineczka dołączyła do nas ja tępię gówno pod nazwa nutella poza tym impreza była od ściany do ściany ale nie powiem ci gdzie i u kogo Odpowiedz Link
olinka20 Re: Ploty forumowe 21.08.11, 20:32 Ojacie!! Jaka impreza?? Straty w ludziach były? Odpowiedz Link
kowalowa Re: Ploty forumowe 22.08.11, 13:22 a co do plot to ja spytam o długaśny wątek... o co cho w tym o usługiwaniu? jest taki długi, że nie mam siły go czytać całego jakiś skrócik? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Ploty forumowe 22.08.11, 14:20 Podejrzewam, ze watek poleciał na głowną, bo wlazlam a tam stado obcych nickow jest, wyładowujacych swe frustracje na niewinnej Amoresce . Odpowiedz Link
doral2 Re: Ploty forumowe 22.08.11, 19:27 nawet już nie zaglądam do tego wacika, bo siłów ni mom tyle Odpowiedz Link
kaamilka Re: Ploty forumowe 24.08.11, 10:48 > czarnacalineczka dołączyła do nas doral, w błąd nie wprowadzaj! czarnaalineczka i do teraz nie wiem czy to jest czarna lineczka, czy czarna alineczka Odpowiedz Link