Dodaj do ulubionych

Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za do...

29.01.13, 16:34
Zielona Góra to bardzo niebezpieczne miasto. Można dostać z liścia prawie zza każdej kamienicy i pozbyć się portfela. Na każdym roku czai się zbój, gotów ukraść kobiecie torebkę. No i zgwałcić.
Ale dzięki dodatkowym patrolom policji, wszystko się zmieni. Znaczy się zbóje i chuligany jeszcze lepiej się schowają. Szkoda tych 200 tys. Lepiej wydać je na coś naprawdę pożytecznego. Od finansowania policji jest stosowne ministerstwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: emty space Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.13, 17:55
      rob.in.hood z jednym się z Tobą zgodzę. Za nasze bezpieczeństwo /i finansowanie/ odpowiada rząd a nie miasto /w tej kwestii/. A z resztą /zbóje/ trochę demonizujesz ;)
      Z drugiej strony może niech będą te patrole. Tylko dla kogo? Będą chodzić tylko pod domami i na ulicach gdzie mieszkają radni lub prezydent? Ja na swoim osiedlu nigdy nie widziałem patrolu policji, straży miejskiej. Że nie wspomnę o dzielnicowym...
      • rob.in.hood Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za 29.01.13, 18:44
        Owszem demonizuję. Sarkastycznie. Temat nomen omen pasuje do mojego nick'a :)
        No to już bez demonizowania i sarkazmu: W normalnym mieście w normalnym kraju, jak komendant policji nie jest w stanie zapewnić bezpieczeństwa mieszkańcom to się go wy..la a nie dotuje.
        • Gość: empty space Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.13, 19:42
          ...no to że go rozpieszczają dotacją to raczej wina miasta, która mu tę kasę dała. Dają to się bierze. Tylko dlaczego dają z naszych pieniędzy? I dlaczego i tak nie będziemy mieli z tego wymiernych korzyści /podwyższonego standardu bezpieczeństwa/? Ja się nie łudzę. Kasę i tak się przeje. No chyba że jest to haracz. Nie będzie kasy, nie będzie patroli?
          • emjotzg Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za 29.01.13, 23:57
            Też odbieram to w kategorii haraczu. Kubicki i UM przestraszyli się bo komenda gorzowska pogroziła palcem i w te pędy płacą daninę na ułaskawienie.
            • Gość: ele do qpa bsyka Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.13, 13:22
              Ty mie tu pare miesiecy temu wyzwałes od najgorszych bo osmieliłem sie napisac ze w Polsce pod rzadami Tuska budyjemy Najdroższe autostrady ! [ wtedy nie mogłem znalez w internecie
              notki o najdrozszych atostradach ! ale co sie odwlecze to nie uciecze bodzio !!! prosze !!

motoryzacja.interia.pl/raport/autostrady/budowa-autostrad-w-polsce/news/niemcy-buduja-autostrady-taniej-niz-polacy-jak-to-mozliwe,1888147
              Polacy Słowianie !
              Hitler budował rocznie tysiac km autostrad ! [ 1000 km rocznie ] budował bo pozamykał żydoska mafie lichwiarzy do obozów pracy ! i efekty miał !!!!! w Polsce zydostwo mafijne nie potrafi zbudowac zadnej autostrady bo przekrety złodziejstwo głupota bandytyzm nie pozwalaja nic w tej zydo-polsce zbudowac !! rozkrasc zdewastowac i życ na krzywy ryj !! to potrafi zydostwo mafijne !!!

to nie antysemitym zydzi !!! to sa fakty ! WYNOSCIE SIE Z POLSKI ! póki jeszcze mozna cos uratowac w tym umęczonym kraju !! WYNOCHA DO IZRAELA !!!!
              • Gość: bronisław Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za IP: *.aster.pl 30.01.13, 13:49
                ele, dlaczego od dawna nie możesz pojąć tej prostej prawdy, że nadużywanie określonych środków prowadzi do pomniejszenia siły ich wyrazu? Po jakiego Swarożyca wklejasz przy każdej okazji tyle wykrzykników???!!! Nie chciałbym korzystać z klawiatury po tobie, bo klawisz '1' pewnie klekocze jak stado bocianów.
                A poza tym - bradzo dobrze. Jak zwykle zresztą ;)
                • Gość: ele do Bronisława Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.13, 15:00
                  Bronisław ! bo to jest mój specialny styl pisania tutaj , troche przerysowany ale ma za zadanie odróżnic się od reszty !

• Gość: ele d oqpa bsyka Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.13, 14:47
              odkrywcy.pl/kat,111408,title,Czy-Einstein-byl-geniuszem,wid,15289573,wiadomosc.html?smg4sticaid=6ff9f
              a co nie mówiełem ? jak jest komu podpie...c to jest Nobel !!! buahahahahahah !!!!

bodzio !!!!!! gdzie te wikopomne odkrycia w Izraelu ? no gdzie !
              • emjotzg do ele 30.01.13, 15:28
                ele, odpier...l się i szerz swe wywrotowe wizje do kogo innego bo ja wbijam w te wypociny.
      • Gość: zielonogórzanin Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za IP: *.112.91.58.static-mumbai.vsnl.net.in 31.01.13, 16:25
        ha, ha, ha - bezradni radni znowu przeznaczyli nasze podatki na nagrody dla gorzowskich policyjnych grubych ryb. dwie stówy - może starczy na trzech ustawionych - chociaż mamy przecież kryzys to może i na cztery głowy rocznej, bo przecież nie kwartalnej, nagrody za osiągnięcia wybitne zresztą! ha, ha, ha.......
        ten zielonogórski specjalista od utrudniania dojazdu do pracy chyba się nie załapie, jak myślicie?
        • Gość: tyż Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za IP: *.aster.pl 31.01.13, 16:48
          Co to jest to "ha, ha, ha"? To jakieś eskimoskie pozdrowienie czy mandaryński okrzyk wojenny? Bo chyba nie chodzi o śmiech, który wyrywa się ludziom z piersi spontanicznie, a nie w taki wystudiowany, suchy sposób?
          • Gość: do tyż Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za IP: 121.243.6.* 31.01.13, 17:13
            jak nie wisz co to jyst to ci pywim : onomatopeja, hej!
            • Gość: ele do qpa bsyka ! Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 12:41
              co bodzio do Izraeal wyjechałes ze siedzisz cicho ? konceptu zabrakło ?? no co jest !!! ty taki zaspiewajło zydowski z PO ! i nic ? Autostrady padły na morde mimo gigantycznych pieniedzy z UE !!!!

Noble ? co E= mc2 to znowu zyd podpie...... teorie wzglednosci ? no gdzie te fantasytczno-epokowe wynalazki z Izraela !!!!!!?????? no gdzie ????!!!!!!!

co bodzio głuipo i wstyd !! juz ci mówiłem ze nie wierze w wasza inteligencje !! wierze za to wasz cwany spryt !! [ szkoleni jestescie od wieków w tym precederze !!! ] Narody świata
              sie poznali na was i dlatego przyjelisci inna strategie !!!! strategia podszywania sie pod
              obce nazwiska udajac tubulców !!! by muc dalej OKRADAC społeczenstwo !!! tak jak zrobiliscie z Polska !!!! Wegrami !!! USA !!!!!! Gruzją !!!! Ukrainą !!!!! gdzie swoje brudne łapy wsadzicie to tylko zniszczenie dewastacja kradzież lichwa korupcja i dewiactwo !!!!

KTO SPŁACI TEN GIGANTYCZNY DŁUG żydowski [ około 950 mld zł ] GDY PRZEMYSŁ ZDEWASTOWALI LUB SPRZEDALI NA ZA GROSZE ??? MACIE ZYDZI JAKIS POMYSŁ ???

• Gość: rytuał Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.02.13, 00:42
        A ja od nowego roku widzę straż miejską.Czyżby w urzędzie znalazły się pieniądze na paliwo?Bo jeżdżą autami a nie autobusami:)Oby starczyło do końca roku,bo strażnik jak ma na piechotę interweniować to ja dziękuję za taka straż.Dniami i nocami idą.
        • Gość: ele d qpa bsyka Re: Będzie bezpieczniej. Zielona Góra zapłaci za IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.13, 17:56
          To jest autentyczny Geniusz !!!

odkrywcy.pl/kat,1023503,title,Nikola-Tesla-niedoceniony-geniusz,wid,15229920,wiadomosc.html
          siedzisz cicho co ? no gdzie te swiatowo-epokowe wynalazki zydów w Izraelu ?! !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka