Dodaj do ulubionych

miły romantyczny wiaterek :-)))

10.08.04, 14:09
pomarzyć dobra rzecz
Obserwuj wątek
    • wp15 Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 11.08.04, 19:07
      W taki upał nie mam nawet sił na marzenia.
      • fridjof Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 14:41
        cierpliwość popłaca :-)
        • 0kowita Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 17:48
          ...."marzenia jak ptaki szybują po niebie..... jak nie pada,,
          ....a jak pada - to też szybują "....

Trzeba marzyć...... cóż przyjemniejszego jest ?
          • afe-lek Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:02
            0kowita napisała:

> Trzeba marzyć...... cóż przyjemniejszego jest ?

marzyć i pięknie śnić ;o)
            • 0kowita Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:05
              .....i nadzieję mieć.....
              • fridjof Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:05
                na jakiś medal :-(
                • afe-lek Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:19
                  my tu o miłości a Ty o sporcie ;o(
                  • 0kowita Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:27
                    afe-lek napisała:

> my tu o miłości a Ty o sporcie ;o(

..... "miłość.... tylko ona jest na świecie
                    nic lepszego nie znajdziecie
                    tylko ona szczęście da....

jakoś tak.... chyba poplątałam
                    • fridjof Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:33
                      od roku prześladuje mnie "dmuchawce, latawce, wiatr"
                      • 0kowita Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:34
                        fridjof napisała:

> od roku prześladuje mnie "dmuchawce, latawce, wiatr"

Ależ to strasznie stare jest..... ja pamiętam bom wiekowa nieco.
                        • fridjof Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:36
                          tu wszyscy to pamiętają :-)
                  • fridjof Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:31
                    ciągłe sportowe podejście do miłości, muszę nad tym popracować
                    • afe-lek Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:35
                      fridjof napisała:

> ciągłe sportowe podejście do miłości, muszę nad tym popracować

nie traktuj jej (miłości) jak dyscypliny sportowej,bo w jakieś choróbsko się
                      wpędzisz ;o)
                      oglądaj po prostu mniej olimpiady ;o)
                      • fridjof Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:36
                        właśnie "przeszłem" na forum :-)
                        • afe-lek Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:40
                          fridjof napisała:

> właśnie "przeszłem" na forum :-)

i od razu weselej się zrobiło :O)
                          • fridjof Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 18:47
                            wesoły nam dzień jeszcze nastanie ?
                            • afe-lek Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 19:02
                              fridjof napisała:

> wesoły nam dzień jeszcze nastanie ?

codziennie na to czekam...
                              • fridjof Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 19:07
                                byczenia się koniec !!!
                                na forum !!!
                                • afe-lek Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 19:15
                                  fridjof napisała:

> byczenia się koniec !!!
                                  > na forum !!!
                                  dlatego tu jestem
                                  • fridjof Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 20:41
                                    a gdzie Reszta ?
                                    • wp15 Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 20.08.04, 21:32
                                      Znane powiedzenie:
                                      Reszta jest milczeniem...
                                      Ale to nieprawda,
                                      Część już tutaj wpadła.
                                      Nieco pogadali
                                      I znów wyjechali...?
                                      • afe-lek Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 21.08.04, 17:48
                                        Czas najwyższy na powroty, a co mają mieć lepiej od innych?
                                        • tezgucio Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 25.08.04, 22:38
                                          afe-lek napisała:
                                          > Czas najwyższy na powroty, a co mają mieć lepiej od innych?
                                          zawiść bywa przyczyną wielu chorób ;o)
                                          • bardgorzowski Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 26.08.04, 17:22
                                            tezgucio napisał:

> zawiść bywa przyczyną wielu chorób ;o)

Ma (ponoc) rowniez niekorzystny wplyw na urode. ;O)
                                            • tezgucio Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 26.08.04, 23:30
                                              bardgorzowski napisał:
                                              > tezgucio napisał:
                                              > > zawiść bywa przyczyną wielu chorób ;o)
                                              > Ma (ponoc) rowniez niekorzystny wplyw na urode. ;O)
                                              Tego nie wiem. Nie mam ani jednego ani drugiego. ;o)
                                              • bardgorzowski Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 27.08.04, 18:51

> > tezgucio napisał:
                                                > > > zawiść bywa przyczyną wielu chorób ;o)

> bardgorzowski dopisał:
                                                > > Ma (ponoc) rowniez niekorzystny wplyw na urode. ;O)

> > tezgucio napisał:
                                                > Tego nie wiem. Nie mam ani jednego ani drugiego. ;o)

Piszac powyzsze slowa nie mialem na mysli zadnej z Waszych osob.
                                                Gdybym mial opisywac konkretna osobe uczynilbym to w innym watku, ktory gdzies
                                                daleko sie zagubil. ;O)
                                                • tezgucio Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 27.08.04, 19:05
                                                  bardgorzowski napisał:
                                                  > Piszac powyzsze slowa nie mialem na mysli zadnej z Waszych osob.
                                                  Nasze osoby były tego pewne od samego początku. ;o)
                                                  • afe-lek Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 27.08.04, 22:41
                                                    tezgucio napisał:

> bardgorzowski napisał:
                                                    > > Piszac powyzsze slowa nie mialem na mysli zadnej z Waszych osob.
                                                    > Nasze osoby były tego pewne od samego początku. ;o)

jasne, mojej urodzie zawiść nie zagraża ;o)
                                                    fajnie , że jesteście !
                                                  • tezgucio Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 27.08.04, 22:51
                                                    afe-lek napisała:
                                                    > jasne, mojej urodzie zawiść nie zagraża ;o)
                                                    z faktami nie dyskutujemy :o)
                                                    > fajnie , że jesteście !
                                                    tylko forum lekko odstrasza ;-(
                                                  • afe-lek Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 27.08.04, 23:08
                                                    tezgucio napisał:

> tylko forum lekko odstrasza ;-(

to fakt, ale tacy strachliwi przeciez nie jesteśmy ;o)
                                                  • bardgorzowski Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 28.08.04, 20:14
                                                    afe-lek napisała:

> jasne, mojej urodzie zawiść nie zagraża ;o)
                                                    > fajnie , że jesteście !

Jest to "Pewnik" pewniejszy od tego, ze 2x2=4!
                                                    :O)
                                                  • bardgorzowski Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 28.08.04, 20:11
                                                    tezgucio napisał:

> Nasze osoby były tego pewne od samego początku. ;o)

Dzieki B...
                                                    Kamien z serca (Buuuum!!!).
                                                  • afe-lek Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 28.08.04, 23:09
                                                    i znowu tak swojsko na naszych wątkach ;o)
                                                  • bardgorzowski Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 28.08.04, 23:27
                                                    afe-lek napisała:

> i znowu tak swojsko na naszych wątkach ;o)

Tytul zobowiazuje.
                                                    :-)
                                                  • afe-lek Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 29.08.04, 16:53
                                                    ale widzę, że zastosowaliście wersję oszczędnościową, co do dyskusji na forum
                                                  • bardgorzowski Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 17.09.04, 22:04
                                                    afe-lek napisała:

> ale widzę, że zastosowaliście wersję oszczędnościową, co do dyskusji na forum
                                                    Inni sa lepsi.
                                                  • tezgucio Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 30.08.04, 17:04
                                                    bardgorzowski napisał:
                                                    > Tytul zobowiazuje.
                                                    > :-)
                                                    Dostałeś "Mandolinę Roku"? :o)
                                                  • afe-lek Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 30.08.04, 21:34
                                                    tezgucio napisał:

> bardgorzowski napisał:
                                                    > > Tytul zobowiazuje.
                                                    > > :-)
                                                    > Dostałeś "Mandolinę Roku"? :o)

coś przegapiłam i nie pogratulowałam ;o)
                                                  • bardgorzowski Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 17.09.04, 22:05
                                                    afe-lek napisała:

> coś przegapiłam i nie pogratulowałam ;o)
                                                    I nie nadrobisz zaleglosci?
                                                  • bardgorzowski Re: miły romantyczny wiaterek :-))) 17.09.04, 22:04
                                                    tezgucio napisał:

> Dostałeś "Mandolinę Roku"? :o)
                                                    A skad wiesz?! ;o)

Przepraszam za dluga przerwe.
                                                    To "dranstwo" (ta Mandolina) ma tylko cztery struny a i tak ... chyba o
                                                    conajmniej trzy za duzo? :O)
                                                  • bardgorzowski Zaleglosci 17.09.04, 22:12
                                                    Gdzies tam bardzo daleko zapodzial sie watek w ktorym Tezgucio otrzymal z mojej
                                                    strony obietnice, ze otrzyma pochwale.
                                                    Czas nadszedl, poki pamiecia siegam. ;)
                                                    Tezguciu, za cierpliwosc, ktora sie wykazales, otrzymujesz zaproszenie na
                                                    koncert na "Mandoline Roku", ktory odbedzie sie w .....* :o)

* - Dojazd na wlasna reke.
                                                  • tezgucio Re: Zaleglosci 17.09.04, 23:14
                                                    bardgorzowski napisał:

> Gdzies tam bardzo daleko zapodzial sie watek w ktorym Tezgucio otrzymal z
                                                    mojej
                                                    >
                                                    > strony obietnice, ze otrzyma pochwale.
                                                    > Czas nadszedl, poki pamiecia siegam. ;)
                                                    > Tezguciu, za cierpliwosc, ktora sie wykazales, otrzymujesz zaproszenie na
                                                    > koncert na "Mandoline Roku", ktory odbedzie sie w .....* :o)
                                                    >
                                                    > * - Dojazd na wlasna reke.
                                                    Doczekałem się. Warto być cierpliwym. :o)
                                                    Koncert odbędzie się w ..... dn. ...... o godz. .........?
                                                  • bardgorzowski Re: Zaleglosci 18.09.04, 00:05
                                                    tezgucio napisał:

> Doczekałem się. Warto być cierpliwym. :o)
                                                    > Koncert odbędzie się w ..... dn. ...... o godz. .........?

Zgadza sie. Musisz koniecznie przybyc punktualnie,
                                                    bo miejsca moze zabraknac.;)
                                                    Jak wielka publika jest w stanie sie zebrac w 10-ciometrowej sali
                                                    koncertowej? :O)
                                                  • afe-lek Re: Zaleglosci 19.09.04, 20:08
                                                    mam nadzieję, że jedno miejsce jest zarezerwowane dla mnie ;o)
                                                  • bardgorzowski Re: Zaleglosci 23.09.04, 05:50
                                                    afe-lek napisała:

> mam nadzieję, że jedno miejsce jest zarezerwowane dla mnie ;o)

OCZYWISCIE !!!
                                                    I to w pierwszym rzedzie. :-)
                                                  • afe-lek Re: Zaleglosci 23.09.04, 22:23
                                                    bardgorzowski napisał:

> afe-lek napisała:
                                                    >
                                                    > > mam nadzieję, że jedno miejsce jest zarezerwowane dla mnie ;o)
                                                    >
                                                    > OCZYWISCIE !!!
                                                    > I to w pierwszym rzedzie. :-)

SUPER :O))))))))))))))

jestem na 99
                                                  • bardgorzowski Re: Zaleglosci 24.09.04, 05:45
                                                    afe-lek napisała:

> SUPER :O))))))))))))))
                                                    >
                                                    > jestem na 99

:-)))

Licze na 99,9999999.....
                                                  • afe-lek Re: Zaleglosci 24.09.04, 20:10
                                                    bardgorzowski napisał:

> Licze na 99,9999999.....

oki!
                                                  • bardgorzowski ... wiaterek 25.09.04, 15:29
                                                    W dalszym ciagu romantyczny?
                                                  • afe-lek Re: ... wiaterek 25.09.04, 19:35
                                                    bardgorzowski napisał:

> W dalszym ciagu romantyczny?

o tym powinien też zadecydować fridjof - ale zanikł :O(
                                                  • bardgorzowski Re: ... wiaterek 26.09.04, 19:04
                                                    afe-lek napisała:

> o tym powinien też zadecydować fridjof - ale zanikł :O(

Rzucil temat i odszedl.:O(
                                                  • afe-lek Re: ... wiaterek 26.09.04, 20:01
                                                    bardgorzowski napisał:

> Rzucil temat i odszedl.:O(

niestety nie on jeden :O(
                                                  • bardgorzowski Romantyczny ksiezyc 27.09.04, 20:51
                                                    Spojrz za okno.
                                                    Piekny widok.
                                                    Gdyby tak jeszcze cieplutko bylo ...
                                                    Ach...
                                                    :-)
                                                  • afe-lek Re: Romantyczny ksiezyc 27.09.04, 21:35
                                                    bardgorzowski napisał:

> Spojrz za okno.
                                                    > Piekny widok.
                                                    > Gdyby tak jeszcze cieplutko bylo ...
                                                    > Ach...
                                                    > :-)

przeczytałam, wstałam, spojrzałam i zobaczyłam ...ciemność - szkoda ;o(
                                                  • bardgorzowski Re: Romantyczny ksiezyc 27.09.04, 21:49
                                                    afe-lek napisała:

> przeczytałam, wstałam, spojrzałam i zobaczyłam ...ciemność - szkoda ;o(

Przebijajacy sie poprzez chmurki ksiezyc w pelni.
                                                    Piekny widok.

P.S.
                                                    Zamknij oczy i ... jezeli zobaczysz to znaczy, ze "przesylka" doszla. ;o)
                                                  • afe-lek Re: Romantyczny ksiezyc 28.09.04, 21:39
                                                    bardgorzowski napisał:

>> Przebijajacy sie poprzez chmurki ksiezyc w pelni.
                                                    > Piekny widok.
                                                    >
                                                    > P.S.
                                                    > Zamknij oczy i ... jezeli zobaczysz to znaczy, ze "przesylka" doszla. ;o)

doszło - nie ma to jak siła wyobraźni ;o)
                                                  • bardgorzowski Re: Romantyczny ksiezyc 28.09.04, 23:23
                                                    afe-lek napisała:

> doszło - nie ma to jak siła wyobraźni ;o)

Czyli "poczta" dziala. :-)))
                                                  • tezgucio Re: Romantyczny ksiezyc 29.09.04, 02:21
                                                    bardgorzowski napisał:
                                                    > afe-lek napisała:
                                                    > > doszło - nie ma to jak siła wyobraźni ;o)
                                                    > Czyli "poczta" dziala. :-)))
                                                    Jak już Ci tak dobrze idzie to prześlij trochę słońca. :o)
                                                  • afe-lek Re: Romantyczny ksiezyc 29.09.04, 21:31
                                                    tezgucio napisał:

>> Jak już Ci tak dobrze idzie to prześlij trochę słońca. :o)

słoneczne zatem pozdrowienia ślę :O)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka