Dodaj do ulubionych

Jak się Wróbel ma ?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 23:38
? :)

Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 05:59
      A dziękuje, jakos leci, ino Ciebie tu brak mój drogi kolego. Trzymamy wszyscy
      kciuki - za - wiesz co!!!!Pozdrawiam Ciebie i Twoja miłą kobietę!!! Pa
      • janoosh Re: Jak się Wróbel ma ? 24.08.04, 08:16
        3maj sie Victor:)
        • Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 09:40
          Janoosh o janoosh :)))))

Idzie mi nieźle :)
          • Gość: Stevills Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 24.08.04, 10:45
            No proszę, jaka wesoła gromadka:)
            Same znane głosy:)) I jakie zmysłowe :D

Pozdrawiam
            Kamil
            • Gość: Wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:11
              Mało tego! Wszyscy liznęli "Indexu"!!! Pozdrawiam miłych redaktorów!
    • Gość: Liżący Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.08.04, 11:52
      Warszafka płonie :)

PeZetDeeR.
      • Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 12:08
        Gu... :)
        • Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 24.08.04, 16:36
          ..tek :)
          • Gość: Liżący Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.08.04, 22:58
            No wiecie ... 3 grosze :)
            • Gość: anowik Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 25.08.04, 09:18
              To ja do tego towarzystwa dorzucę grosz czwarty ;)) Z pozdrowieniami
              oczywiście! :D
              • janoosh Re: Jak się Wróbel ma ? 25.08.04, 14:57
                no do indexu mam sentyment:]
                • Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 13:20
                  janoosh : no nie mów ;P :))))))))))))))
                  • janoosh Re: Jak się Wróbel ma ? 28.08.04, 13:02
                    naprawde;]
    • Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 07:16
      ale jestem złaaaa na pana Wiktora, przyjedź no tylko do Zielonej Góry, a tak
      zgarniesz!! Dzis już będe warowała przy radiu!!! Pozdrowinka!!!!
      • Gość: anowik Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 31.08.04, 07:28
        Martuś, ależ nie złość się tak... To ponoć piękności szkodzi ;))
      • himek_zg Re: Jak się Wróbel ma ? 31.08.04, 16:26
        Gość portalu: wróbel napisał(a):

> Dzis już będe warowała przy radiu!!!

A o której godzinie - też sobie powaruję. Pozdrawiam przy okazji cala stara a takze stala ekipke z podgornej 50.
    • Gość: Liżący Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.04, 17:25
      Ja nie warowałem a i tak usłyszałem :)

WueLKa. PeZetDeEr
      • Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 06:00
        No i barrrdzo dobrze!!!
        • Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 01.09.04, 15:00
          Iś habe stresik :)
          • Gość: Liżący Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.04, 18:36
            To że cała Polsza nasłuchuje to nic ...
            Bardziej bym sie obawial tego ze tu całe "Zagłębie I.....wego " nasluchuje ;)

PeZetDeeR 6set
            • Gość: Liżący Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.04, 18:38
              P.S. proponuję wyciąć "-go" :)
              • Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 06.09.04, 19:15
                A jak tam na winobraniu pijaki jedne :))))))) ? :)

Qrde ! Zielonka rulez !
                • Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 05:36
                  No jak, jak? Oczywiście - tak, że musisz olać Warszawkę i wrócić!!!!
                  • stevills Tak sobie pomyślałem.... 07.09.04, 09:52
                    ...że można by zrobić jakieś spotkanie byłych i obecnych Indexowców:)
                    Tylko ciekawe ilu "byłych" by się pojawiło??:)
                    A jakby pojawili się wszyscy to gdzie taki duży lokal znaleźć??:D

Pozdr.
                    Kamil
                    • Gość: Bip Re: Tak sobie pomyślałem.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.04, 12:08
                      No to może... październik ? :)
                      • Gość: syn Re: Tak sobie pomyślałem.... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 13:17
                        jestem za spotkaniem byłych indexsowców, bo widze że w tym wątku sami byli
                        (choć nie wszystkich tu kojarze0 - tez jestem ciekaw ilu by ich było? 80? 100? -
                        pozdrawiam z K......
                        • stevills Re: Tak sobie pomyślałem.... 07.09.04, 13:21
                          > choć nie wszystkich tu kojarze0

Bo niektórzy to w RMF robili nawet:)

> tez jestem ciekaw ilu by ich było? 80? 100?

Kiedyś to tu 80 było na raz:)
                          A tak w ogóle tych, co się przewinęli będzie na moje oko gdzieś koło 200-250 a
                          może i więcej.

Pozdrawiam
                          Kamil
                          • Gość: syn Re: Tak sobie pomyślałem.... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 13:24
                            dobrze powiedziane "robili" w RMF............a to chyba przesada 250
                            chociaż....jak pamiętam Kamilu drogi to przez te kilka lat musiało sie troche
                            luda przewinąć........to gdzie ta imprezka......przyszłoby tego troche na
                            pewno.....
                            • Gość: Bip Re: Tak sobie pomyślałem.... IP: *.eska.pl 07.09.04, 14:48
                              3eba jak najszybciej ustalić jakąś concreto datę, np 2gi lub 3ci weekend
                              października (bo wtedy będę w zielonce ;)))))))) )i ogłosić na jakiejś stronce
                              czy cuś, żeby wszyscy zainteresowani zostali poinformowaniu i ... już :)

Zgłaszam wniosek, połączenia imprezy z np. turniejem w darta, billarda czy
                              jakiekolwiek inne piłkarzyki :)

pzdr.
                              • Gość: Bip Re: Tak sobie pomyślałem.... IP: *.eska.pl 07.09.04, 14:51
                                Synu ! Kto Ty ? :)
                                • himek_zg Re: Tak sobie pomyślałem.... 07.09.04, 17:58
                                  Łeee - dobra pomysła ze spotkaniem. Ja załatwiam dj-a :-). To niech ktoś zapoda datę!!! Kamil Ty zawsze dobrze organizowałeś!!! Wiktor napisz kiedy i o której Cię można posłuchać...POZDRO 600.
                                • Gość: syn Re: Tak sobie pomyślałem.... IP: *.zachod.pl 08.09.04, 07:15
                                  BIPie - napisz kim ty najpierw - imprezka , imprezka - załatwiajcie - na pewno
                                  bedzie dużo luda - pzdr.
    • Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 06:29
      To ja go wyręcze, bo jeszcze śpi jak suseł!! codziennie od 17!!!Pozdrawiam!
      • Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.09.04, 09:41
        Już nej śpie ;)

Synu : Wiktor
        • Gość: Liżący Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.04, 18:25
          A ja bym chętnościowo poznał słynnych red_akt_o_rów i -orki ... :)
        • Gość: syn Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 22:55
          BiP - powiedzmy Nos - jesli pamiętasz.......pozdrawiam
          • stevills Re: Jak się Wróbel ma ? 08.09.04, 23:19
            Tak sobie właśnie pomyślałem jak zobaczyłem domenę:)
            Nikogo innego z zachodu nie kojarzę Panie kibic:D

Pozdr.
            Kamil
            • Gość: syn Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 00:55
              Panie kibic? No ciekawe.......swoja droga ciekawy wątek......."Jak się Wróbel
              ma.." się zaczęło......pozdrawiam
              • Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.04, 12:34
                Nikt nie wie jak sie skonczy... :)
                • Gość: ina Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:05
                  halo,halo
                  piekny dialog :) pozdrowienia dla wszystkich tu zgromadzonych.

ps
                  wrobel jesli sie nie odezwiesz to...
                  pozdrowienia ze stolicy
                  • Gość: Bip Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.04, 11:30
                    Się kobita dołączyła ;P

:)

Pzdr.

• stevills Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? 10.09.04, 11:46
                      Źle się sprawujesz to się dołączyła;P

Pozdr:)
                      Kamil
                      • Gość: ina Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:12
                        konrola musi byc :)
                        • stevills Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? 10.09.04, 12:18
                          Jak kontrola to musisz sobie jakiegoś GPS-a kupić:D
                          A tańszym kosztem to smycz wystarczy;)))

Pozdrawiam
                          Kamil
                          • anowik Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? 10.09.04, 13:50
                            O! Pomysł do przemyślenia ;P
                            • stevills Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? 10.09.04, 13:56
                              Znajdą się sposoby na obejście;PP

CMOK:)

Kamil
                              • Gość: Bip Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 10.09.04, 14:57
                                Ty ! Panie pan ! Kogo Ty calujesz ! ? :))))))
                                • Gość: MJ Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.09.04, 15:05
                                  Wiktor? Wiktor Brzozowski???
                                  Pozdr;)

MJ
                                  • Gość: Bip Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 10.09.04, 15:20
                                    M? MJ???
                                    Pozdr;)

Bip

KIM TY ? :)))))))
                                    • Gość: ina Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:39
                                      to ty M? byla MJ obecna MP?
                                • anowik Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? 10.09.04, 16:09
                                  No jak to kogo? :))) Jedyną właściwą osobę! ;P
                                  • Gość: Bip Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 11.09.04, 14:53
                                    No i jak tam organizacja spotkanie się rozwija ? :)))
                                    • Gość: syn Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.09.04, 15:40
                                      Normalnie Wiktorku czyli ...............nijak.......pewnie nie dojdzie do
                                      spotkania w najbliższym czasie, ale.....trzeba byc optymistą......pzdr.
                                      • stevills Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? 11.09.04, 17:08
                                        Na oficjalne jak sami wiecie pewnie nie ma co liczyć.
                                        Choć pomysł juz zodtał przedstawiony "górze".
                                        W moim odczuciu jednak jedyne spotkanie to nieoficjalne w jakimś większym
                                        lokalu.
                                        Jak będzie więcej info- dam znać.

Kamil
                                        • Gość: ina Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.09.04, 18:59
                                          trzymam za slowo :)
                                          • Gość: Lokale Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.04, 10:14
                                            Jest parę miejść w Z.G. gdzie uda się jak coś załatwić lokal dla radyjka za
                                            frejer - jak coś to jestem pomocny.
    • Gość: wielbiciel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.04, 22:38
      Hej, Wróblu !!! A co z obiecaną kawą ??? Kto w końcu pierwszy zadzwoni ??? Bo
      już nigdzie Cię nie widać (no, jeszcze może w dużych sklepach, jak kupujesz
      pifko przed koncertami, hihihihi) ...

... czekam (i czkam - od pifka) z niecierpliwością!
      • Gość: Kamil Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 13.09.04, 15:51
        No to jakieś "non oficjal mitink" :) Kamilu - niech Twój zmysł organizacyjny
        zadziała ! :P

pzdr.

• Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 05:33
        No, Arturo jestem do twojej dyspozycji mądralo!!!
        • Gość: ina Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 10:45
          Jestem do Twojej dyspozycji - Wrobel - ja mozesz, zupelnie jestes bez wstydu :)

pozrowienia dla wszystkich
          • Gość: niekolezanka ciekawa autoreklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:05
            Czytam, czytam i nadziwic sie nie moge, ze tak czas marnuje! Dziewczyny nie ma
            w Zg, a stronka sie rozwija. Nie wiecie ludzie co to GG?albo czat?? tam
            wchodzcie i sie napawajcie towarzystwem Martusi, a tu..tylko miejsce
            zajmujecie. Hehe! Niech zyje para, ktora juz w Wa-wie zasiada! Nedzny rym..Jak
            ten Temat
            • Gość: Bip Re: ciekawa autoreklama IP: *.eska.pl 14.09.04, 15:57
              Niekolezanka : cmoknij mnie w pompkę !

;P

Pzdr.

• Gość: niekolezanka fuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:47
                Nie mam cie zamiaru wiktorze comkac gdziekolwiek, a Twoja pompka mi najmniej
                odpowiada. Mam do dyspozycji ladniejsza;)
              • Gość: e-tam Re: ciekawa autoreklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:40
                Taki burak w paśmie ogólnopolskim? To może by c tylko ESKA.... Sorry.
            • Gość: ina Re: ciekawa autoreklama IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.04, 19:27
              niekoleżanka napisała:
              "Niech zyje para, ktora juz w Wa-wie zasiada!"

za wiwat dziękujemy
              :P
              • Gość: niekolezanka wiwaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:49
                i niech zyje se w Warszawie, i da spokój z wspominkami i starymi znajomymi w
                ZG. Krąg wzajemnej adoracji nich zyje! raz jeszcze! A teraz czas zalozyc
                stronke wielbicieli Jacka Bialoglowego. Kto go lubi, niech zaklaDA, bo ja jakos
                nie...
            • stevills Re: ciekawa autoreklama 14.09.04, 23:57
              Z całym szacunkiem- do czytania nikt Cię nie zmusza.
              Na GG czy Chat trzeba takiego myku, że wszyscy znajdują się w jednym czasie
              przy komputerze, co jest w tym wypadku praktycznie niemożliwe.
              Zauważ również szanowna "niekoleżanko", że to jedyny post na tym forum od
              jakiegoś czasu.
              Jak inni rozmawiać nie potrafią to rozmawiają radiowcy.

Pozdrawiam
              Kamil
              • Gość: niekolezanka Chybki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:51
                Coż... tak mi was zal...nie mozecie sie spiknac z W. i M. na GG. Bidule!...
                CMOK!
    • Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 05:35
      oj ?ciska kogo? w dołku, ?ciska - nie wiem czy z zazdro?ci czy z głupoty!Pzdr.
      • Gość: niekolezanka ma sie chyba zle,... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:53
        jad szkodzi, a ja sie po prostu zaczelam ostatnio dobrze sie tu bawic. Takie
        ahy i ehy. uhahahhahaha, pozdro
        • Gość: ina Re: ma sie chyba zle,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 15:24
          jakby nie bylo my sobie bedzeimy pisac nadal, a Ty - niekolezanko - jesli czujesz potrzebe -
          komentuj smialo.
          • Gość: fil Re: ma sie chyba zle,... IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.04, 23:39
            zalewska mordo!!bede brutalny i napisze zes ciol ;)))))))))
            • Gość: fil Re: ma sie chyba zle,... IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.04, 23:44
              index niech wyruguje wszystkich plotkow i mikruty z wawy!!!tylko niech nie robi
              tego janusz he he
              • Gość: Bip Re: ma sie chyba zle,... IP: *.eska.pl 17.09.04, 15:40
                fil : zapędy bojownicze ? :)
                • Gość: Bip Re: ma sie chyba zle,... IP: *.eska.pl 17.09.04, 16:17
                  20 odcinków radionoweli 'Trakt' wyprodukowało Radio Plus Łódź. Bohaterem
                  opowieści jest Marek, student przygotowujący pracę na temat praktyk religijnych
                  w państwach Unii Europejskiej. Emisja rozpoczyna się w środę, 15 września.
                  --------------------------------------------------------------------------------

Janoosh : W zg tez tak będzie ? :)

Pzdr.

• janoosh Re: ma sie chyba zle,... 19.09.04, 11:04
                    Hmn... z tego co wiem to przygotowujemy radio nowele o Krawczyku, Kozidrak,
                    Celin Dion i Eltonie J.

pzdr:)
            • Gość: Liżący Re: ma sie chyba zle,... IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.04, 17:48
              Tak to już jest jak się humaniści do techniki dorwą . . . :)
              • himek_zg pytanko do bip-a 21.09.04, 08:29
                Czy to prawda panie, ze bedziesz nadawal poranki na all kraj? Ej Stevills - co z
                tym spotkaniem radiowcow - mozna bedzie troche pogadac o zaistnialej sytuacji na
                Podgornej :-) POZDRO 600
                • Gość: ina Re: pytanko do bip-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:49
                  proponuje weekend 2-3 pazdziernika :)

pozdrawiam
                  • anowik Re: pytanko do bip-a 21.09.04, 13:04
                    Gość portalu: ina napisał(a):

> proponuje weekend 2-3 pazdziernika :)

Jak dla nas niedziela 3-ego jak najbardziej!:)) Sobota niestety zupełnie
                    odpada...
                    • Gość: Bip Re: pytanko do bip-a IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 02:22
                      No i co z organizajcą spotkania ? Panie Kamilu ? !!!!! Proszę o jakieś
                      zainteresowanie, objawiane nie tylko stukaniem w klawiaturę ! :)

Idę spać, bo jutro trza pracować :)

pzdr.

• stevills Re: pytanko do bip-a 04.10.04, 21:29
                        Ty mnie numer swój daj nowy bo się mi jakiś dziwny nieznajomy odezwał.
                        A co do imprezki to w obecnej sytuacji radowej to mi się odechciewa powoli
                        wszystkiego.
                        Na oficjalną nie ma szans.
                        Na nieoficjalną trzeba po prostu skrzyknąć wszystkich a ja niestety książkę
                        telefoniczną mam dosyć nieaktualną.

Pozdrawiam
                        Kamil
                      • Gość: wróbel Re: pytanko do bip-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:56
                        ano tak, że nie zabraknie jej na imprezie. a fruwam tu i tam!!!pozd.
    • Gość: aka Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.ceron.pl 04.10.04, 20:57
      jak się ma wróbel do imprezy :)
      • Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.04, 00:18
        go to wiktor@eska.pl

zgadamy się - mam nadzieję :)

pzdr.
    • Gość: aka Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 05.10.04, 09:55
      gdzie ty fruwasz wróbelku?
      • Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 10:11
        Hen, hen pod chmurki, piórkami trącając soczyste promyczki porannego słońca...

Uhh...

Pzdr. :)

• Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:55
          Brzosofski!Ty wracaj z tej stolicy, bo mam obawy co do twjego stanu
          psychicznego. Wracaj podreperujemy, poranny poeto!
          • Gość: ina Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 13:54
            brzozoFskiemu juz nic nie pomoze :) - w jego glowie nastapily nieodwracalne zmiany - wiem co
            mowie :P

pzdr
            • miki84 To kiedy???.... 11.10.04, 19:51
              Zdradzcie tylko kiedy macie to swoje tajne spotkanie! Chciałbym przyjść was
              poogladac :D
              • Gość: Bip Re: To kiedy???.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.10.04, 22:49
                Karolajna bedzie w zg wczasie najblizszego weekendu tj. 23-24 pazdziernika :)

Ja nejstety muszem zostac w miescie :(

pzdr.

Wiktor

• Gość: ina Re: To kiedy???.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:04
                  grudzien juz a spotkania nie bylo - i pewnie juz nigdy we wczesniej planowanym
                  skladzie nie bedzie...
                  • Gość: ina Re: To kiedy???.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:04
                    no i co? nikt nic nie napisze? koniec wątku?
                    • Gość: Bip Re: To kiedy???.... IP: *.acn.waw.pl 07.12.04, 16:51
                      No wlasnie, co to za posucha intelektualna ?

:p

• Gość: Bip Re: To kiedy???.... IP: *.eska.pl 16.09.05, 18:34
                        Wrubelu !!!!

Chwal sie tu i to już ! :)))))))))))))))))

buźka :*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka