Gość: Bip IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.04, 23:38 ? :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 05:59 A dziękuje, jakos leci, ino Ciebie tu brak mój drogi kolego. Trzymamy wszyscy kciuki - za - wiesz co!!!!Pozdrawiam Ciebie i Twoja miłą kobietę!!! Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 09:40 Janoosh o janoosh :))))) Idzie mi nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stevills Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 24.08.04, 10:45 No proszę, jaka wesoła gromadka:) Same znane głosy:)) I jakie zmysłowe :D Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:11 Mało tego! Wszyscy liznęli "Indexu"!!! Pozdrawiam miłych redaktorów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liżący Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.08.04, 11:52 Warszafka płonie :) PeZetDeeR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 12:08 Gu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liżący Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.08.04, 22:58 No wiecie ... 3 grosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anowik Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 25.08.04, 09:18 To ja do tego towarzystwa dorzucę grosz czwarty ;)) Z pozdrowieniami oczywiście! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.08.04, 13:20 janoosh : no nie mów ;P :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 07:16 ale jestem złaaaa na pana Wiktora, przyjedź no tylko do Zielonej Góry, a tak zgarniesz!! Dzis już będe warowała przy radiu!!! Pozdrowinka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anowik Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 31.08.04, 07:28 Martuś, ależ nie złość się tak... To ponoć piękności szkodzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
himek_zg Re: Jak się Wróbel ma ? 31.08.04, 16:26 Gość portalu: wróbel napisał(a): > Dzis już będe warowała przy radiu!!! A o której godzinie - też sobie powaruję. Pozdrawiam przy okazji cala stara a takze stala ekipke z podgornej 50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liżący Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.04, 17:25 Ja nie warowałem a i tak usłyszałem :) WueLKa. PeZetDeEr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 06:00 No i barrrdzo dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 01.09.04, 15:00 Iś habe stresik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liżący Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.04, 18:36 To że cała Polsza nasłuchuje to nic ... Bardziej bym sie obawial tego ze tu całe "Zagłębie I.....wego " nasluchuje ;) PeZetDeeR 6set Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liżący Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.04, 18:38 P.S. proponuję wyciąć "-go" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 06.09.04, 19:15 A jak tam na winobraniu pijaki jedne :))))))) ? :) Qrde ! Zielonka rulez ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 05:36 No jak, jak? Oczywiście - tak, że musisz olać Warszawkę i wrócić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stevills Tak sobie pomyślałem.... 07.09.04, 09:52 ...że można by zrobić jakieś spotkanie byłych i obecnych Indexowców:) Tylko ciekawe ilu "byłych" by się pojawiło??:) A jakby pojawili się wszyscy to gdzie taki duży lokal znaleźć??:D Pozdr. Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Tak sobie pomyślałem.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.04, 12:08 No to może... październik ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Tak sobie pomyślałem.... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 13:17 jestem za spotkaniem byłych indexsowców, bo widze że w tym wątku sami byli (choć nie wszystkich tu kojarze0 - tez jestem ciekaw ilu by ich było? 80? 100? - pozdrawiam z K...... Odpowiedz Link Zgłoś
stevills Re: Tak sobie pomyślałem.... 07.09.04, 13:21 > choć nie wszystkich tu kojarze0 Bo niektórzy to w RMF robili nawet:) > tez jestem ciekaw ilu by ich było? 80? 100? Kiedyś to tu 80 było na raz:) A tak w ogóle tych, co się przewinęli będzie na moje oko gdzieś koło 200-250 a może i więcej. Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Tak sobie pomyślałem.... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.09.04, 13:24 dobrze powiedziane "robili" w RMF............a to chyba przesada 250 chociaż....jak pamiętam Kamilu drogi to przez te kilka lat musiało sie troche luda przewinąć........to gdzie ta imprezka......przyszłoby tego troche na pewno..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Tak sobie pomyślałem.... IP: *.eska.pl 07.09.04, 14:48 3eba jak najszybciej ustalić jakąś concreto datę, np 2gi lub 3ci weekend października (bo wtedy będę w zielonce ;)))))))) )i ogłosić na jakiejś stronce czy cuś, żeby wszyscy zainteresowani zostali poinformowaniu i ... już :) Zgłaszam wniosek, połączenia imprezy z np. turniejem w darta, billarda czy jakiekolwiek inne piłkarzyki :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Tak sobie pomyślałem.... IP: *.eska.pl 07.09.04, 14:51 Synu ! Kto Ty ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
himek_zg Re: Tak sobie pomyślałem.... 07.09.04, 17:58 Łeee - dobra pomysła ze spotkaniem. Ja załatwiam dj-a :-). To niech ktoś zapoda datę!!! Kamil Ty zawsze dobrze organizowałeś!!! Wiktor napisz kiedy i o której Cię można posłuchać...POZDRO 600. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Tak sobie pomyślałem.... IP: *.zachod.pl 08.09.04, 07:15 BIPie - napisz kim ty najpierw - imprezka , imprezka - załatwiajcie - na pewno bedzie dużo luda - pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 06:29 To ja go wyręcze, bo jeszcze śpi jak suseł!! codziennie od 17!!!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.09.04, 09:41 Już nej śpie ;) Synu : Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liżący Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.04, 18:25 A ja bym chętnościowo poznał słynnych red_akt_o_rów i -orki ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.09.04, 22:55 BiP - powiedzmy Nos - jesli pamiętasz.......pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stevills Re: Jak się Wróbel ma ? 08.09.04, 23:19 Tak sobie właśnie pomyślałem jak zobaczyłem domenę:) Nikogo innego z zachodu nie kojarzę Panie kibic:D Pozdr. Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.09.04, 00:55 Panie kibic? No ciekawe.......swoja droga ciekawy wątek......."Jak się Wróbel ma.." się zaczęło......pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.09.04, 12:34 Nikt nie wie jak sie skonczy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 10:05 halo,halo piekny dialog :) pozdrowienia dla wszystkich tu zgromadzonych. ps wrobel jesli sie nie odezwiesz to... pozdrowienia ze stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.04, 11:30 Się kobita dołączyła ;P :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
stevills Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? 10.09.04, 11:46 Źle się sprawujesz to się dołączyła;P Pozdr:) Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:12 konrola musi byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
stevills Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? 10.09.04, 12:18 Jak kontrola to musisz sobie jakiegoś GPS-a kupić:D A tańszym kosztem to smycz wystarczy;))) Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
stevills Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? 10.09.04, 13:56 Znajdą się sposoby na obejście;PP CMOK:) Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 10.09.04, 14:57 Ty ! Panie pan ! Kogo Ty calujesz ! ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.09.04, 15:05 Wiktor? Wiktor Brzozowski??? Pozdr;) MJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 10.09.04, 15:20 M? MJ??? Pozdr;) Bip KIM TY ? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 15:39 to ty M? byla MJ obecna MP? Odpowiedz Link Zgłoś
anowik Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? 10.09.04, 16:09 No jak to kogo? :))) Jedyną właściwą osobę! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 11.09.04, 14:53 No i jak tam organizacja spotkanie się rozwija ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.09.04, 15:40 Normalnie Wiktorku czyli ...............nijak.......pewnie nie dojdzie do spotkania w najbliższym czasie, ale.....trzeba byc optymistą......pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
stevills Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? 11.09.04, 17:08 Na oficjalne jak sami wiecie pewnie nie ma co liczyć. Choć pomysł juz zodtał przedstawiony "górze". W moim odczuciu jednak jedyne spotkanie to nieoficjalne w jakimś większym lokalu. Jak będzie więcej info- dam znać. Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.09.04, 18:59 trzymam za slowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokale Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.04, 10:14 Jest parę miejść w Z.G. gdzie uda się jak coś załatwić lokal dla radyjka za frejer - jak coś to jestem pomocny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.04, 22:38 Hej, Wróblu !!! A co z obiecaną kawą ??? Kto w końcu pierwszy zadzwoni ??? Bo już nigdzie Cię nie widać (no, jeszcze może w dużych sklepach, jak kupujesz pifko przed koncertami, hihihihi) ... ... czekam (i czkam - od pifka) z niecierpliwością! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.eska.pl 13.09.04, 15:51 No to jakieś "non oficjal mitink" :) Kamilu - niech Twój zmysł organizacyjny zadziała ! :P pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 05:33 No, Arturo jestem do twojej dyspozycji mądralo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 10:45 Jestem do Twojej dyspozycji - Wrobel - ja mozesz, zupelnie jestes bez wstydu :) pozrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekolezanka ciekawa autoreklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:05 Czytam, czytam i nadziwic sie nie moge, ze tak czas marnuje! Dziewczyny nie ma w Zg, a stronka sie rozwija. Nie wiecie ludzie co to GG?albo czat?? tam wchodzcie i sie napawajcie towarzystwem Martusi, a tu..tylko miejsce zajmujecie. Hehe! Niech zyje para, ktora juz w Wa-wie zasiada! Nedzny rym..Jak ten Temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: ciekawa autoreklama IP: *.eska.pl 14.09.04, 15:57 Niekolezanka : cmoknij mnie w pompkę ! ;P Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekolezanka fuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:47 Nie mam cie zamiaru wiktorze comkac gdziekolwiek, a Twoja pompka mi najmniej odpowiada. Mam do dyspozycji ladniejsza;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-tam Re: ciekawa autoreklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:40 Taki burak w paśmie ogólnopolskim? To może by c tylko ESKA.... Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: ciekawa autoreklama IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.04, 19:27 niekoleżanka napisała: "Niech zyje para, ktora juz w Wa-wie zasiada!" za wiwat dziękujemy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekolezanka wiwaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:49 i niech zyje se w Warszawie, i da spokój z wspominkami i starymi znajomymi w ZG. Krąg wzajemnej adoracji nich zyje! raz jeszcze! A teraz czas zalozyc stronke wielbicieli Jacka Bialoglowego. Kto go lubi, niech zaklaDA, bo ja jakos nie... Odpowiedz Link Zgłoś
stevills Re: ciekawa autoreklama 14.09.04, 23:57 Z całym szacunkiem- do czytania nikt Cię nie zmusza. Na GG czy Chat trzeba takiego myku, że wszyscy znajdują się w jednym czasie przy komputerze, co jest w tym wypadku praktycznie niemożliwe. Zauważ również szanowna "niekoleżanko", że to jedyny post na tym forum od jakiegoś czasu. Jak inni rozmawiać nie potrafią to rozmawiają radiowcy. Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekolezanka Chybki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:51 Coż... tak mi was zal...nie mozecie sie spiknac z W. i M. na GG. Bidule!... CMOK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 05:35 oj ?ciska kogo? w dołku, ?ciska - nie wiem czy z zazdro?ci czy z głupoty!Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekolezanka ma sie chyba zle,... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:53 jad szkodzi, a ja sie po prostu zaczelam ostatnio dobrze sie tu bawic. Takie ahy i ehy. uhahahhahaha, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: ma sie chyba zle,... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 15:24 jakby nie bylo my sobie bedzeimy pisac nadal, a Ty - niekolezanko - jesli czujesz potrzebe - komentuj smialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fil Re: ma sie chyba zle,... IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.04, 23:39 zalewska mordo!!bede brutalny i napisze zes ciol ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fil Re: ma sie chyba zle,... IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.04, 23:44 index niech wyruguje wszystkich plotkow i mikruty z wawy!!!tylko niech nie robi tego janusz he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: ma sie chyba zle,... IP: *.eska.pl 17.09.04, 15:40 fil : zapędy bojownicze ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: ma sie chyba zle,... IP: *.eska.pl 17.09.04, 16:17 20 odcinków radionoweli 'Trakt' wyprodukowało Radio Plus Łódź. Bohaterem opowieści jest Marek, student przygotowujący pracę na temat praktyk religijnych w państwach Unii Europejskiej. Emisja rozpoczyna się w środę, 15 września. -------------------------------------------------------------------------------- Janoosh : W zg tez tak będzie ? :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
janoosh Re: ma sie chyba zle,... 19.09.04, 11:04 Hmn... z tego co wiem to przygotowujemy radio nowele o Krawczyku, Kozidrak, Celin Dion i Eltonie J. pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liżący Re: ma sie chyba zle,... IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.04, 17:48 Tak to już jest jak się humaniści do techniki dorwą . . . :) Odpowiedz Link Zgłoś
himek_zg pytanko do bip-a 21.09.04, 08:29 Czy to prawda panie, ze bedziesz nadawal poranki na all kraj? Ej Stevills - co z tym spotkaniem radiowcow - mozna bedzie troche pogadac o zaistnialej sytuacji na Podgornej :-) POZDRO 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: pytanko do bip-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:49 proponuje weekend 2-3 pazdziernika :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anowik Re: pytanko do bip-a 21.09.04, 13:04 Gość portalu: ina napisał(a): > proponuje weekend 2-3 pazdziernika :) Jak dla nas niedziela 3-ego jak najbardziej!:)) Sobota niestety zupełnie odpada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: pytanko do bip-a IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 02:22 No i co z organizajcą spotkania ? Panie Kamilu ? !!!!! Proszę o jakieś zainteresowanie, objawiane nie tylko stukaniem w klawiaturę ! :) Idę spać, bo jutro trza pracować :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
stevills Re: pytanko do bip-a 04.10.04, 21:29 Ty mnie numer swój daj nowy bo się mi jakiś dziwny nieznajomy odezwał. A co do imprezki to w obecnej sytuacji radowej to mi się odechciewa powoli wszystkiego. Na oficjalną nie ma szans. Na nieoficjalną trzeba po prostu skrzyknąć wszystkich a ja niestety książkę telefoniczną mam dosyć nieaktualną. Pozdrawiam Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Re: pytanko do bip-a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:56 ano tak, że nie zabraknie jej na imprezie. a fruwam tu i tam!!!pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.ceron.pl 04.10.04, 20:57 jak się ma wróbel do imprezy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.04, 00:18 go to wiktor@eska.pl zgadamy się - mam nadzieję :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 05.10.04, 09:55 gdzie ty fruwasz wróbelku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 10:11 Hen, hen pod chmurki, piórkami trącając soczyste promyczki porannego słońca... Uhh... Pzdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Re: Jak się Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 10:55 Brzosofski!Ty wracaj z tej stolicy, bo mam obawy co do twjego stanu psychicznego. Wracaj podreperujemy, poranny poeto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Jak sie˛ Wróbel ma ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 13:54 brzozoFskiemu juz nic nie pomoze :) - w jego glowie nastapily nieodwracalne zmiany - wiem co mowie :P pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
miki84 To kiedy???.... 11.10.04, 19:51 Zdradzcie tylko kiedy macie to swoje tajne spotkanie! Chciałbym przyjść was poogladac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: To kiedy???.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.10.04, 22:49 Karolajna bedzie w zg wczasie najblizszego weekendu tj. 23-24 pazdziernika :) Ja nejstety muszem zostac w miescie :( pzdr. Wiktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: To kiedy???.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:04 grudzien juz a spotkania nie bylo - i pewnie juz nigdy we wczesniej planowanym skladzie nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: To kiedy???.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:04 no i co? nikt nic nie napisze? koniec wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: To kiedy???.... IP: *.acn.waw.pl 07.12.04, 16:51 No wlasnie, co to za posucha intelektualna ? :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: To kiedy???.... IP: *.eska.pl 16.09.05, 18:34 Wrubelu !!!! Chwal sie tu i to już ! :))))))))))))))))) buźka :* Odpowiedz Link Zgłoś