Gość: kolejarz IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.02, 21:04 Strasznie senne to forum. Może się ktoś wkońcu odezwie? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: witam 08.06.02, 20:39 Gość portalu: kolejarz napisał(a): > Strasznie senne to forum. Może się ktoś wkońcu odezwie? > pzdr spierdalaj flecie! hiro-to nie pomyłka!-i to szybko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: witam IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.02, 22:18 Pytanie retoryczne: skąd się biorą debile???? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: witam 09.06.02, 19:41 Gość portalu: kolejarz napisał(a): > Pytanie retoryczne: > skąd się biorą debile???? oni są zawszy byli i będą!:-)))))) pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: witam IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.02, 21:28 hiro napisał(a): > Gość portalu: kolejarz napisał(a): > > > Pytanie retoryczne: > > skąd się biorą debile???? > > oni są zawszy byli i będą!:-)))))) > pozdro hiro Widać, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: witam 10.06.02, 19:43 > Widać, niestety... >ja niżej podpisany naprawdę chcę Was pozdrowić/bo nie z każdym można się dogadać / więcej światłości umysłu i więszego poczucia humoru! pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: witam 10.06.02, 19:44 hiro napisał(a): > > > Widać, niestety... > >ja niżej podpisany naprawdę chcę Was pozdrowić/bo nie z każdym można się > dogadać / > więcej światłości umysłu i większego poczucia humoru! > pozdro hiro > Odpowiedz Link Zgłoś