10.09.04, 20:06
Ludzie z Żagania i okolic! Narodzie chrześcijański! Czy nie wiecie do czego
służy forum? Ja już naprawdę ledwo zipię.... Trudno prowadzić forum nie będąc
nawet jego administratorem, a dodatkowo pisać o tym co dzieje się w Żaganiu
siedząc 150 km od niego! Czy ktoś mnie słyszy...?
Obserwuj wątek
    • dj_dlugi Re: Na pomoc! 12.09.04, 00:10
      tak ja cie słysze ale mam wrażenie że to forum umarło śmiercią naturalną...
      Niestety w Żagań to takie specyficzne miasto w którym nikogo nic nie
      interesuje, aw internecie przesiadują głównie nastolatki którzy/które graja w
      jakieś gierki lub siedzą na gg. :(
      • cancro Re: Na pomoc! 12.09.04, 09:17
        Chyba nie do końca jest tak jak piszesz. Jako żaganiak na emigracji, często
        zaglądam na inne portale. Otóz np. Niezależny Portal Miejski częstotliwością i
        liczbą wpisów wyprzedza prężnie rozwijające się żarskie forum GW (wybacz
        croolicku). Próbowałem wielokrotnie zainteresować żagańkich internautów tym
        forum, jednak bez większych efektów, O dziwo częściej zaglądają tu forumowicze
        z Żar, a nawet Wrocławia, (czego ja sam jestem przykładem), a nie mieszkańcy
        Żagania. Nijak nie potrafię sobie tego wytłumaczyć... Wiem, że wielu młodych
        ludzi uczy się np. w Zielonce i pisze na tamtym forum, ale co szkodzi pisać na
        wielu, tak jak robię to ja?
        Pozdrawiam!
        • croolick Re: Na pomoc! 12.09.04, 13:25
          cancro napisał:

> Otóz np. częstotliwością i Niezależny Portal Miejski
          > liczbą wpisów wyprzedza prężnie rozwijające się żarskie forum GW (wybacz
          > croolicku).

Otoz to (nie ma za co przepraszac to - fakt). Mnie z kolei dziwi, ze Nowy Portal
          Miejski Zar cieszy sie tak malym (na razie!) zainteresowaniem...A ze Niezależny
          Portal Miejski Zagania cieszy sie zainteresowaniem, to fakt ale zwroc uwage, ze
          pisze tam wielu nastolatkow - nasz - zarski - mlodzezowy portal to projekt Eyecity.

> Wiem, że wielu młodych
          > ludzi uczy się np. w Zielonce i pisze na tamtym forum, ale co szkodzi pisać na
          > wielu, tak jak robię to ja?

No coz przydaloby sie tu wrzucic kilka kontrowersyjnych - skandalizujacych
          faktow i opinii (tak jak w Niezależnym Portalu Miejskim Zagania) a dyskusja sie
          rozgorzeje - proponuje: "Czy burmistrz jest gejem?", "59 i 60 -tka to najlepsze
          szkoly w miescie", "Ile pieniedzy utopiono w remont wiezy poewangelickiej?",
          "Widzialem honorowego mieszkanca miasta jak pil wodke!" etc. ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka