Gość: alek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:57 jest wiele sklepow komputerowych ktore uwazacie za najlepsze a ktore za najgorsze i dlaczego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: u. Re: sklepy komputerowe IP: *.astec.com.pl / *.astec.com.pl 21.09.04, 16:51 www.hobby.of.pl - niezle ceny, fachowa obsluga, aktualny cennik na www, duzy wybor. www.gamp.com.pl - fachowa obsluga, aktualny cennik na www (ale nie dziala pod mozilla), ceny chyba troche gorsze, ale nie tak straszne, jakby moglo sie wydawac (niektore rzeczy chyba nawet najtaniej w miescie - np. napelniacze incteca), duzy wybor. shift (na kupieckiej) - dobre ceny, maly wybor podzespolow. vobis - kosmiczne ceny www.logos.pl - nienajgorsze ceny, cennik przez www, niezly wybor podzespolow sevencsn.com - drogo (mozliwosc negocjacji cen, po prezentacji cennika konkurencji), fachowa obsluga, spory wybor. www.tylda.com.pl - kiedys dobre ceny, obecnie znacznie gorsze, cennik przez www, spory wybor. www.magik.com.pl - ceny nie sa takie rewelacyjne, jak reklamuja (chociaz jest chyba cos podobnego, jak w sevenie), cennik na www. to sa sklepy, do ktorych zagladam (lub na ich www). pozostale sa stosunkowo nowe (wiec jeszcze nie mam o nich wyrobionej opinii) lub jakos nie zdazyla sie okazja, by sie z nimi blizej zaznajomic, lub sa male, ciasne i nie sprawiaja dobrego wrazenia (przynajmniej po pierwszym kontakcie). no... jeszcze jest metacom, czy cos takiego, na dworcowej. tez godny uwagi. chyba ma nienajgorsze ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnu Re: sklepy komputerowe IP: 62.87.177.* 23.09.04, 09:29 z czystym sumieniem mozna polecic "shift" i "seven" - miła, skłonna do geocjacji obsługa - sprzęt dobrej jakości, możliwosc wyboru, nie ma problemu z reklamacjami, ale raczej ich nie ma - obie są "otwarte na klienta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:52 a co sadzicie o galaxy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnu sklepy komputerowe IP: 62.87.177.* 23.09.04, 09:23 Sklep - tragedia :( niemiła, niefachowa obsługa - omijac z daleka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Re: sklepy komputerowe IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.04, 11:08 Byłem w Galaxy wczoraj wieczorem. Mimo iż sklep był już zamknięty bo było po 18 to zostałem bardzo mile obsłużony. Spory wybór towaru. Jedyny mankament to jak mi powiedziano "cennik w modernizacji", ale tak poza tym to nie ma do czego sie przyczepić wszystko jak najbardziej pozytywnie. Szybko i sprawnie. No i co najważniejsze, człowiek który mnie obsługiwał nie starał się wcisnąć czegoś co zalega od miesięcy na półce!!! Zresztą kolega też ma od nich komputer i jest bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 48x Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:33 potwierdzam jesli chodzi o jakaść obsługi w galaxy, kompetentni i chcą pomóc, dodatkowy plus, którego nie ma większość innych sklepów, to parking, można zaparkować pod samym sklepem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: sklepy komputerowe IP: *.ceron.pl 23.09.04, 16:09 a co sadzicie o toncolor w rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: sklepy komputerowe IP: *.zielman.pl 21.09.04, 20:39 Polecam Vobis.Drogi,ale sprzęt sprawdzony od A do Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacol Re: sklepy komputerowe IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.04, 10:57 dla mnie najlepszy to galaxy. dobra obsluga towar zawsze na czas no i bardzo szybki serwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ForesGAMP Re: sklepy komputerowe IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.04, 10:59 gamp... sklep dla amatorow mocnych wrazen.. ciekawe ze ktos tam jeszcze kupuje u tych profesjonalistow... serwis tragiczny.. firma zarozumiala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wusnv Re: sklepy komputerowe IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 23.09.04, 12:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puer Re: sklepy komputerowe IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 23.09.04, 12:11 ja polecam darpol na Labedziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: sklepy komputerowe IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.04, 23:30 Mikrokomputery na Krośnienskiej polecam i Meta system na Dworcowej, o Gampie b.żle mówi znajomy który był ich klientem przez dłuższy czas....... Odpowiedz Link Zgłoś