Gość: piter IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 19.10.04, 17:42 Czy wasi operatorzy wiedzą co to jest balans bieli i czy potrafią regulować nasycenie barw w kamerze? Szczerze mam co do tego wątpliwości. Może by tak do poduchy instrukcje obsługi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bip Re: Pytanie do Kablówki IP: *.eska.pl 21.10.04, 12:22 Ale instrukcja jest po angielsku ;) lol ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srip Re: Pytanie do Kablówki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 15:14 Jak Kalbarczykowi się dowcip wyostrzył, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: long Re: Pytanie do Kablówki IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 15:19 To nie jemu, tylko Brzozowskiemu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galka Re: Pytanie do Kablówki IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.11.04, 21:01 Specjalnie dla Pitera od tygodnia jest instrukcja obsługi do poduchy ale... hmmm.. No niby już teraz WIEMY o co biega z "żaróweczką" i "chmurką" ale... ale o co konkretnie chodziło? Caly czas jest kiepsko czy... czy czasami? Cholerka nie bardzo wiemy w którą stronę jechać z tym nasyceniem w kamerze. Pozdrawiamy i Czekamy na instrukcje od Pana PITERA. Operatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Pytanie do Kablówki IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 08.11.04, 00:26 Akurat odpowiedziała osoba, która zna się na rzeczy. Szkoda, że koledzy nie dotrzymują kroku. Siądźcie czasem przed tv i spójrzcie krytycznie na to co robicie. Prześwietlone ujęcia, pomarańczowe twarze... Wiem, że DSR-250P to nie jest szczyt techniki ale "nawet tym" kilka razy potrafiliście zrobić taki materiał, że wyglądał lepiej niż to co robią profesjonalne stacje. Czyli chcieć to móc. Tak więc mniej sarkazmu, więcej profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galka Re: Pytanie do Kablówki IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.01.05, 22:10 profesjonalnie w kablówce? Nie wiem czy znajdziesz w tym kraju profesjonalną kablówke, ja przynajmniej nie widziałem i mówie to przez wrodzony cynizm, a nie sarkazm panie/pani Piter. Odpowiedz Link Zgłoś