Dodaj do ulubionych

BYDGOSZCZ stolica woj. Kujawsko-Pomorskiego !!!

IP: *.not / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:47
Stolicą wojewodztwa kujawsko-pomorskiego jest 400-sto tysieczna BYDGOSZCZ a
Toruniewo -znane jako Torun jest niespełna 200-stu tysiecznym miastem
powiatowym, ktore to z laski BYDGOSZCZY dostalo sejmik!!!!! Pozderowionka dla
Gorzowa i Zielonej :-)

Tylko BYDGOSZCZ !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pepi Re: BYDGOSZCZ stolica woj. Kujawsko-Pomorskiego ! IP: *.ztpnet.pl 20.10.04, 15:01
      Dla mnie to Bydgoszcz może być nawet stolicą
      woj mazowieckiego!
      U nas w lubuskiem z łaski stolicy Zielonej Góry
      powiatowe miasteczko gorzufek-znane jako Gorzów Wielkopolski
      { i w wielkopolsce powinien być} dostało gołego wojewodę
      bez połowy podległych sobie służb
      pozdrowionka dla Torunia i Bydgoszczy
    • Gość: Ania masz duże braki w edukacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 16:12
      nic dziwnego. Czu u Was w Bydgoszczy jest Uniwersytet???? Bo w Toruniu i w
      Zielonej Górze jest. Zajrzyj do ustawy o zobacz jakie miasta są stolicami tych
      województw
    • Gość: A prawda... Re: BYDGOSZCZ stolica woj. Kujawsko-Pomorskiego ! IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 20.10.04, 17:04
      ...jest taka, że w ustawie pojęcie stolicy województwa nie istnieje. Są
      natomiast wymienione miasta siedziby wojewody i sejmików. O stolicy możemy
      mówić jedynie w sensie "centrum" I tak np. możemy powiedzieć, że Zielona Góra
      jest stolicą samorządową województwa, jest stolicą kulturalną i naukową
      województwa... :)
    • Gość: Gorzów Re: BYDGOSZCZ stolica woj. Kujawsko-Pomorskiego ! IP: *.gorzow.mm.pl 20.10.04, 21:49
      No... Zielona Góra to prawdziwa stolica z Komendą Wojewódzką Policji, Komendą
      Wojewódzką Straży Pożarnej, a ostatnio w uznaniu wojewódzkości zlokalizowano w
      niej Wojewódzki Sąd Administracyjny i Ośrodek TVP. Buhahahaha!!!!
      • Gość: PePe Re: BYDGOSZCZ stolica woj. Kujawsko-Pomorskiego ! IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:02
        Tez sie dziwie zazwyczaj wladze urzeduja w tzw. Ratuszu niestety w Gożowie
        zmuszeni do urzedowania na zajezdni tramwajowej
        • Gość: Zyga Re: BYDGOSZCZ stolica woj. Kujawsko-Pomorskiego ! IP: *.gorzow.mm.pl 26.10.04, 23:58
          Sam kretynie zamieszkaj w tym swoim zasranym ratuszu, bo chyba nic więcej
          interesującego w tym miasteczku nie ma.Jak za chwilę powiesz że jest
          uniwersytet, to odsyłam do rankingu tychże w Polityce.Tylko usiądź najpierw
          żeby Cię szlag nie trafił jak zobaczysz pozycje tego"instytutu" w owym
          rankingu.A poza tym spadaj dupku.
          • Gość: Rewka Re: Bydgoszcz stolica woj. Kujawsko-Pomorskiego ! IP: 62.87.225.* 31.01.14, 08:06
            O co ci chodzi? W rankingu Polityki UZ wypada na 25-30 miejscu spośród wszystkich uczelni w kraju, a jest ich coś koło 4 setek.
    • Gość: z torunia Re: Wspolczuje drodzy Lubuszanie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:08
      ale macie tu niestety wioskowego glupka z bydgoszczy na goscinnych wystepach..
      oni tam nie wszyscy sa tacy glupi, ale ten akurat wydaje sie miec zaawansowane
      cechy mongolizmu, wiec proponuje, aby z nim nie dyskutowac..o ile jednak
      zechcecie sie pobawic to wejdzcie na forum kuj-pom i zobaczycie jak dzien w
      dzien zmagamy sie z tymi pokrakami z nad brdy, z tego krolestwa mordoru ..
      • Gość: Lothian Re: Wspolczuje drodzy Lubuszanie .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 22:28
        Jestem z Bydgoszczy, ale twój post mnie ubawił do łez.
        • Gość: z torunia Re: Wspolczuje drodzy Lubuszanie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:32
          ciesze sie, bo robie sobie jaja z tych glupich klotni na kuj-pom forum i lubie
          bydgoszcz.. tak w sumie mam prosbe : spacyfikujcie tego amadeusza tam u siebie
          wlasnymi silami, bo gosciu wkleja takie bezsensowne watki na forum lubuskim
          regularnie - jestem tu czesto bo mam dziewczyne w zg wiec sie interesuje : i
          raz po raz zamiast delektowac sie dialogiem gorzow - zg, objawia sie ten
          amadeusz i psuje mi nastroj, a bydzi robi obciach swoim buractwem.. pozdrawiam
          • Gość: Lothian Re: Wspolczuje drodzy Lubuszanie .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:34
            Niestety drogi "z Torunia". Głupich nie sieją, a takich amadeuszów to w całym kujawsko-pomorskim trochę się uzbierało. Najlepsza broń to nie odpisywać na jego posty to może mu się znudzi.
        • dixon89 Re: Wspolczuje drodzy Lubuszanie .. 27.05.14, 02:47
          Ale ty glupi glupka masakra jak nic
    • Gość: wrocławianka BYDGOSZCZ to duże proletariackie miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:27
      ale Toruń ma uniwerek (zaplecze intelektualne), Toruń ma przeuroczą starówkę,
      Toruń jest siedzibą sejmiku wojewódzkiego, który dzieli kasę, ustala strategię
      rozwoju województwa. W Bydgoszczy jest wojewoda-przedstawiciel i wykonawca
      władzy, który niewiele może
      • Gość: Lothian Re: BYDGOSZCZ to duże proletariackie miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:43
        Po nicku poznaję, żeś z Wrocka. Mam więc prosbę. Nie zabieraj głosu, w sprawach, o których masz mgliste pojęcie. Jako temat zastępczy, proponuję ci np. "Czemu wrocławianie, 50 lat po wojnie, ciągle zaciągają 'po rosyjsku'?".
        • Gość: Gość z POL. Re: BYDGOSZCZ to duże proletariackie miasto IP: 80.48.150.* 28.10.04, 11:58
          Kto zgadnie jakie wielkie wojewódzkie miasto , będzie obchodziło 100-lecie
          URUCHOMIENIA komunikacji miejskiej w 2054r. Pozdrowienia dla mieszkańców
          Bydgoszczy i Gorzowa .
          • Gość: 48x Re: BYDGOSZCZ to duże proletariackie miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:42
            a kogo to qrwa obchodzi ?
            • Gość: gość Re: BYDGOSZCZ to duże proletariackie miasto IP: 80.48.150.* 28.10.04, 12:59
              pewnie nic cię nie obchodzi że twoi rodzice i dziadowie podróżowali po
              zielonce furmankami do 1954r ?
              • Gość: poznaniak Re: BYDGOSZCZ to duże proletariackie miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:30
                a dlaczego mialoby go to obchodzic ? wazne jest czym sie przemieszczaja
                dzisiaj, moze oni w zg - samochodami, a ty dumnie tramwajem ? ubawia mnie do
                lez ta duma potomkow hreczkosiejow zza buga z powodu torowiska i kilku wozow,
                ktore niemcy zostawili w landsbergu. ale to musialo zrobic na was wrazenie ! w
                3 pokoleniu jeszcze nie mija :-)))nie wyobrazam sobie co by bylo, gdyby
                zostawili wam samolot i sportowe lotnisko, hehe ..
                • Gość: poznaniak Re: BYDGOSZCZ to duże proletariackie miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:37
                  pewnie byscie nim latali do rozanek i deszczna tworzac pierwsze lokalne
                  polaczenia lotnicze :-)) jestescie w sam raz na poziomie tego inteligenta z
                  bydgoszczy, ktory zaczal ten watek - tylko oni nie chwala sie tramwajami a
                  swoja lokalna stolecznosc mierza liczba poglowia..
            • lepian4 Re: BYDGOSZCZ to duże proletariackie miasto 30.10.04, 10:10
              Wszystkich tych, ktorzy znaja roznice pomiedzy torowiskiem przed ratuszem, a
              zajezdnia tramwajowa.
              • dixon89 Cholera cholera 26.01.14, 20:35
                A qrwa o co tu biega ku... różne na komendę
              • dixon89 Re: Cholendra 27.05.14, 02:39
                O ku... to podróżowali furmanką
              • dixon89 Re: to duże proletariackie miasto 27.05.14, 02:48
                Głupich nie sieją glupich cała masa niestety
        • Gość: erni Re: BYDGOSZCZ to duże proletariackie miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:00
          >Czemu wrocławianie, 50 lat po wojnie, ciągle zaciągają 'po rosyjsku'

Ja nie mam najmniejszego pojęcia bo nigdy nie słyszałem żeby we Wrocławiu
          ktos "zaciągał po rosyjsku", no chyba że wycieczka zza Buga :)
        • Gość: semper _fidelis Re : do Lothiana z bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:37
          nie zaciagamy po rosyjsku. mowimy , coraz rzadziej zreszta, z akcentem
          wyniesionym z domu. z dobrego domu bydgoszczaku - i z miasta z ktorego naprawde
          mozemy byc, tzn. moje dziadkowie, naprawde dumni. i nie musimy leczyc
          kompleksow jak ty tutaj. oszczedze ci porownywania lwowa ( czy wroclawia ) z
          bydgoszcza - nie te progi dla was . nie mam ochoty z toba dyskutowac, wiec nie
          musisz sie trudzic aby mi odpowiadac.
          • Gość: Lothian Re: Re : do Lothiana z bydgoszczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 00:22
            słoma z butów i semper fidelis swoim debilnym argumentom.
            • Gość: semper_fidelis Re: Re : do Lothiana z bydgoszczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 19:44
              przeczytaj jeszcze raz co sam napisales bydgoski analfabeto - czy to jest po
              bydgosku ? bo na pewno nie po polsku ..typowy lumpenproleteriat jestes ,
              niestety.. a obrazic to i tak nie jestes mnie w stanie : chamy nie maja takich
              mozliwosci...jestes dla mnie spamem. czuj sie zdeletowany.
              • Gość: Lothian Re: Re : do Lothiana z bydgoszczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 23:20
                Ty masz chłopaczku chyba jakies kompleksy."Lumpenproletariat" , "za wysokie progi". Nasłuchałeś się synku od swoich dziadków, którzy u pana, w folwarku służyli, napatrzyłeś jak mamusia z tatusiem do fabryki na 4.00 wstawac musieli (co w tym złego???), a teraz na forum swoje urazy psychiczne leczysz inwektywami, które tak naprawdę ranią pamięć twoich przodków. Wstydziłbyś się Semper Fidelisie!!!
              • dixon89 Re: Re : do Lothiana z bydgoszczy 27.05.14, 02:42
                Bo pełno debilnych matolów w bydzi jest
        • dixon89 Re: to duże proletariackie miasto 27.05.14, 02:45
          Ta kretynie dupku co ty wyrabiasz burdelarzu jeden zasrany w chamstwie
    • Gość: patriota spadaj cieciu!!! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.10.04, 14:03
      my już swoją stolyce mamy - taka sama wiocha jak twoja
    • Gość: zaciągający po lwo Bydgoszcz to większe,brzydkie proletariackie miast IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.10.04, 20:52
      niestety
      • Gość: lublover Re: Cholera, czy ktos moglby ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 03:08
        wykasowac ten watek ?? przylazi sobie jakis pajac z bydgoszczy i zasmieca nam
        forum jakims burackim tekstem - co nas obchodza jego kompleksy wobec torunia
        czy innego miasta ? niech sie przeprowadzi i kij mu w oko. mamy dosyc wlasnych
        wiesniakow z gorzowa z podobnymi tekstami, import buractwa z bydgoszczy jest
        niepotrzebny !
    • dixon89 Re: stolica woj. Kujawsko-Pomorskiego ! 27.05.14, 02:34
      Bo tak to jest. Komendą tak jest
      • dixon89 Re: stolica woj. Kujawsko-Pomorskiego ! 27.05.14, 02:50
        Ta ta glupich.Głupich nie sieją niestety tak jest w życiu
        • dixon89 =Do Wróżki wróżki 27.05.14, 02:51
          HA HA HA ha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka